Kerja data entry secara onlinepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    558,712 kerja data entry secara online tugasan ditemui, harga dalam USD

    Membantu saya dalam pekerjaan HR Admin seperti networking, pembuatan laporan, resourcing materi HR secara online.

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    12 bida

    1. Perjanjian Kerjasama 2. MoU 3. NDA 4. Surat Perintah Kerja 5. Surat Pengakuan Utang 6. Perjanjian Penerbitan Obligasi Wajib Konversi 7. Perjanjian Jual Beli 8. Perjanjian Sewa 9. Legal Drafting 10. Legal Opinion

    $2087 (Avg Bid)
    $2087 Avg Bida
    6 bida

    Sempena PKP 3.0, kita sedang cari partner agent untuk tolong sebarkan pakej *“All Day Unlimited Entry Pass”* yang berharga RM130 sahaja untuk 2 orang! Murah gila ? (Harga biasa : ~RM1,800~) Agent boleh mendapatkan komisen sebanyak RM20 dengan setiap pembelian tiket. Kegunaan tiket ni valid selama 6 bulan selepas theme park kami buka. Jadi jangan lepaskan peluang menarik ini! ? Bermi...

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    4 bida

    Artikel tentang Tips Pencarian Kerja meliputi CV dan wawancara. Kemudian tips peningkatan skill, serta artikel tentang hak hak pekerja yg berkeluarga (seperti cuti hamil/melahirkan, menyediakan cuti ayah dll), dan lain lain

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    3 bida

    Aplikasi mobile untuk melakukan donasi online ke yayasan

    $572 (Avg Bid)
    $572 Avg Bida
    7 bida

    asalamualaikum nak tanya contoh kerja sebagai private techer untuk anak saya boleh? ajar basic2 je sehari dalam 4 jam seminggu hari isnin hingga jumaat

    $60 - $60
    $60 - $60
    0 bida

    Assalamualaikum. Boleh saya tanya tanya soal kerja sebagai penerjemah disini? ]

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Membantu untuk memasarkan secara online, dibeberapa marketplace dan juga dimedsos. menangani order dan merekap orderan untuk diteruskan ke EDP

    $83 (Avg Bid)
    $83 Avg Bida
    1 bida

    membuat gambar exterior interior, menyelesaikan gambar untuk di lapangan

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    2 bida
    Sayur online Tamat left

    Memasarkan sayur, tawar menawar berbasis online

    $321 (Avg Bid)
    $321 Avg Bida
    1 bida

    saya nak buat kajian soal selidik dan memerlukan soalan telah sy sediakan secara hardcopy dipindah kepada kaedah google form

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    6 bida

    kami perlu menelepon klien kami dan mengajukan pertanyaan yang akan kami berikan kepada mereka. Penting untuk merekam setiap panggilan dan mencatat tanggapannya secara tertulis

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    Joko saputra Tamat left

    Mao kerja partime hari Sabtu dan minggu

    $1012 (Avg Bid)
    $1012 Avg Bida
    6 bida

    Online shop pakaian. Me manage Instagram dan marketplace. Membuat promosi.

    $114 / hr (Avg Bid)
    $114 / hr Avg Bida
    8 bida

    Hai encik arif, saya norman dari malaysia. bolehkah kamu buatkan saya 1 Expert advisor berkonsepkan seperti martingle. seperti kita tahu, bila entry posisi martingle, nilai lot kita akan digandakan. apa yang saya mahu buat adalah : 1. main entry adalah BUY 2. apabila harga terus menurun, harga akan digandakan dengan nilai lot buy +1, seperti contoh lot pertama adalah lot 0.01, lot kedua adalah ...

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    saya mahu orang setupkan autoboost untuk 5 produk di shopee setiap jam secara auto & boleh letak multi account untuk di manage.. Sila lihat contoh gambar sebagai rujukan..

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Hi, saya mahu buat software untuk marketplace shopee malaysia untuk auto follow, auto unfollow dan auto boost.. Kemudian sistem ini menggunakan code generator untuk subscribe secara bulanan

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    Hi Shirllyana H., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. Admin Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct ow...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Personal Assistance Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct owner) - Menghantar sms & whats app copy writeting kepada Database [log masuk untuk melihat URL] ( seti...

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    5 bida

    Dibutuhkan karyawan untuk Data entry penjualan dan penerimaan dengan menggunakan software accounting Accurate v4 di Banjarmasin. Training terlebih dahulu akan diberikan.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    2 bida

    Dibutuhkan Full Stack Developer untuk mengerjakan sebuah projek yang mungkin akan berlangsung selama 2-3 bulan dengan requirement: - Ahli dalam mengimplementasikan PHP, Laravel, Vue.js, JS, Jquery, Ajax, SQL, git - Menyukai Problem Solving, dapat belajar dengan cepat, cepat dalam membaca dokumen, dapat bekerja secara tim, good attitude. - Lokasi di Yogyakarta

    $2416 (Avg Bid)
    $2416 Avg Bida
    3 bida

    Korang ada artikel best nak share dengan Glamornyo? Bukan free tau! Kitorang siap bayar lagi! Tajuk kena catchy dan buat orang rasa nak klik! Artikel mengenai 1. isu semasa/tranding/Viral/ 2. Lifestyle gaya Malaysia [log masuk untuk melihat URL] Malaysia 4. Dekorasi dan hias rumah gaya malaysia 5. Tempat dan makanan menarik di Malaysia Kalau artikel yang korang hantar terpilih, kitorang akan...

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    21 bida

    Saya butuh Team & Personil untuk maju ke sebuah project pemerintah yang harus melengkapi beberapa persyaratan berikut a. Satu (1) orang Ahli Programmer, yang mempunyai sertifikat MikroTIK Advance, IPv6, NSE 1 Network Security. Pendidikan minimal Sarjana Strata 1 (S1) Jurusan Teknik Informatika perguruan tinggi negeri atau perguruan tinggi swasta yang telah diakriditasi atau telah lulus ujian...

    $1930 (Avg Bid)
    $1930 Avg Bida
    10 bida

    Ramai yang menyukai haiwan terutamanya seperti kucing, anjing, arnab dan sebagainya. Haiwan liar itu adalah haiwan yang sukar untuk memelihara seperti haiwan yang ganas. Seseorang jugak berasa stress dengan kerja-kerja dan banyak masalah yang dihadapi tetapi bila adanya haiwan peliharaan boleh menghilangkan stress dan rasa tenang dengan haiwan kesayangan. Mengapa haiwan ada di bumi ini? Kerana tu...

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Hello Ahmad M. Apa kerja yang anda tawarkan?

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    We are Online Marketeer having our own Portal. Presently we are searching for a Video Editor, Graphic Designer & Data Entry. Kami ingin berkerja per project basis, bayaran akan kita discuss. Harap dapat yang serious untuk berkerja kerana kita akan analyze to get the best untuk full time di masa depan.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    11 bida

    Assalamualaikum ilyrusli, saya Nazrin. Saya sedang cari content writer untuk company saya kerja. kami beroperasi di Bangi, Selangor. boleh tak awak hubungi saya di email. [Removed for encouraging offsite communication which is against our Terms and Conditions -Section 13:Communication With Other Users] terima kasih.

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    Mencari seseorang untuk membantu saya mengendalikan kedai-kedai e-dagang saya di Lazada dan Shopee. Skop kerja termasuk 1) Menyenaraikan produk ke kedai-kedai saya 2) Perkhidmatan Pelanggan 3) Pengendalian pesanan dari pelanggan Calon perlu memahami dan dapat berkomunikasi dalam Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris. Jikalau calon dapat berkomunikasi dalam bahasa Cina, ia akan menjadi kelebihan bagi...

    $147 (Avg Bid)
    $147 Avg Bida
    29 bida

    Saya ingin seseorang menulis untuk saya Adeline Penasihat Pakar yang mudah. Asyraf sila tulis kepada saya. Asyraf marilah kita teruskan Adeline

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    3 bida

    Hi Awais Gul Airij G., saya perlukan orang yang mahir dalam kertas kerja boleh bantu saya call 0108666088

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Hi Shariff J.,call saya (Removed by Freelancer.com Admin) saya perlukan orang yang mahir dan boleh buat kertas kerja TRAVEL AGENCY

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    I need a skilled worker in the paper for a government project application. or to get a bank facility Saya Mermerlukan seorang yang mahir dalam kertas kerja bagi permohonan Project kerajaan . ataupun untuk mendapatkan bank facility

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    8 bida

    Saya lagi ada task buat semacam animasi 3D untuk di embed ke tools lain menggunakan HTML5. Durasi pengerjaan 3 minggu. Perlu onsite dengan saya minimal 2 kali seminggu sehabis jam kerja atau sabtu minggu di Jakarta. Location in Jakarta, Indonesia is MUST.

    $1250 (Avg Bid)
    $1250 Avg Bida
    1 bida
    guru bimbel Tamat left

    mengajar dan mendampingi perkembangan anak secara akademis mampu memotivasi anak kualifikasi : wanita lulusan SMA/D3/S1 semua jurusan memiliki pengalaman mengajar waktu kerja : 12.00-18.00 lokasi bimbel : pademangan , jakarta utara

    $652 (Avg Bid)
    $652 Avg Bida
    2 bida

    Akan membantu perihal pengerjaan online shop. Akan membantu mencari bahan, admin dan operational sehari2

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    3 bida

    Menulis Laporan Pengalaman kerja 1 bulan pekerjaan menulis laporan

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    7 bida
    Data Entri Tamat left

    Data Entri dari buku ke Ms Word Pekerjaan Simple Mencari Freelancer yang dapat bekerja untuk projek jangka panjang. Pembayaran akan dilakukan secara berkala.

    $314 (Avg Bid)
    $314 Avg Bida
    26 bida

    ■ Tentang kami - Kami mengurus platform crowdfunding global, Airtripp Funding [log masuk untuk melihat URL] - Untuk tahun ini (2019) kami telah menetapkan Malaysia sebagai sasaran market yang penting untuk syarikat kami ■ Premis - Kami difahamkan bahawa di Malaysia, idea [Crowdfunding] masih asing dan hanya diketahui oleh orang yang fasih tentang bisnes online sahaja. Jika dilihat dari sudut bisn...

    $1225 (Avg Bid)
    $1225 Avg Bida
    4 bida

    Salam Sejahtera, Peluang kerja dari rumah dan masa yang fleksibel. Buat 4 panggilan kepada rakan dan seisi keluarga, setiapnya berlangsung selama 15 minit bila-bila masa atas kemudahan anda. Anda akan dan dibayar USD 10 (≅ RM 40) untuk setiap panggilan dibuat dan diluluskan, tetapi jika anda melengkapkan kesemua 4 panggilan, anda akan menerima lebih USD10, yang bermakna anda layak untuk mend...

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    2 bida

    ■ Tentang kami - Kami adalah syarikat yang mengendali platform crowdfunding global yang bernama Airtripp Funding. [log masuk untuk melihat URL] - Untuk tahun ini, kami telah tetapkan Malaysia sebagai market penting untuk kami usahakan sebagai syarikat international. - Demi itu, kami ingin mengurus [media crowdfunding] untuk meninggikan lagi kesedaran rakyat Malaysia tentang apa itu crowdfunding. ...

    $479 (Avg Bid)
    $479 Avg Bida
    9 bida
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    Salam Sejahtera, Appen sedang menjalankan projek pengecaman tuturan berskala besar dalam Bahasa Malaysia untuk membantu klien kami dalam merealisasikan tindakbalas suara interaktif ataupun interactive voice response (IVR) dengan kecerdasan bantuan untuk generasi seterusnya dalam sektor servis khidmat pelanggan. Matlamatnya adalah untuk mesin berinteraksi dan bertindakbalas kepada pertanyaan pelan...

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    7 bida

    Pereka kreatif dari Malaysia diperlukan segera untuk kerja-kerja ad-hoc.

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    9 bida

    Saya ingin Anda menulis beberapa artikel. Saya seorang penulis artikel, dan mampu mengerjakan pesanan dengan cepat.

    $495 (Avg Bid)
    $495 Avg Bida
    6 bida

    Menulis Laporan, Saya pandai dalam menganalisa suatu kajian penulisan dimana saya dapat memahami dan membuat ringkasan nya secara teliti dan objektif

    $301 (Avg Bid)
    $301 Avg Bida
    1 bida

    Saya memerlukan beberapa keping gambar pengantin yang boleh dijadikan bahan pemasaran untuk produk saya. Produk saya lebih kepada kraf gambar pada [log masuk untuk melihat URL] pelanggan saya adalah kepada mereka yang telah lama berkahwin dan yang bakal berkahwin. Kepada fotografer juga boleh menggunakan data pelanggan lama untuk di buat kerja-kerja upsell.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    5 bida

    Saya memerlukan beberapa keping gambar pengantin yang boleh dijadikan bahan pemasaran untuk produk saya. Produk saya lebih kepada kraf gambar pada [log masuk untuk melihat URL] pelanggan saya adalah kepada mereka yang telah lama berkahwin dan yang bakal berkahwin. Kepada fotografer juga boleh menggunakan data pelanggan lama untuk di buat kerja-kerja upsell.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    Membantu saya dengan pemasaran internet Mengunjungi outlet-outlet dengan menawarkan produk(contoh)aplikasi online,seterusnya Menawarkan ikatan kerja(menjadikan Partner kerja d lapangan)

    $3600 - $7200
    $3600 - $7200
    0 bida

    Gambar kerja lengkap dari lay-out bangunan sampai detail2 furniture. Bersedia menerima revisi apabil ada gambar yang kurang lengkap. Dan terbiasa dengan deadline.

    $64 (Avg Bid)
    $64 Avg Bida
    4 bida

    Yang di perlukan adalah keahlian dalam menguasai Autocad, Sketchup & 3dmax.

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    14 bida