Kerja kosong taip data entry 10 2014 10 jobs

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    5,304 kerja kosong taip data entry 10 2014 10 tugasan ditemui, harga dalam USD

    Saya ingin Anda menulis beberapa artikel. Saya seorang penulis artikel, dan mampu mengerjakan pesanan dengan cepat.

    $495 (Avg Bid)
    $495 Avg Bida
    6 bida

    Saya memerlukan beberapa keping gambar pengantin yang boleh dijadikan bahan pemasaran untuk produk saya. Produk saya lebih kepada kraf gambar p...gambar pada [login to view URL] pelanggan saya adalah kepada mereka yang telah lama berkahwin dan yang bakal berkahwin. Kepada fotografer juga boleh menggunakan data pelanggan lama untuk di buat kerja-kerja upsell.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    5 bida

    Saya memerlukan beberapa keping gambar pengantin yang boleh dijadikan bahan pemasaran untuk produk saya. Produk saya lebih kepada kraf gambar p...gambar pada [login to view URL] pelanggan saya adalah kepada mereka yang telah lama berkahwin dan yang bakal berkahwin. Kepada fotografer juga boleh menggunakan data pelanggan lama untuk di buat kerja-kerja upsell.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    Membantu saya dengan pemasaran internet Mengunjungi outlet-outlet dengan menawarkan produk(contoh)aplikasi online,seterusnya Menawarkan ikatan kerja(menjadikan Partner kerja d lapangan)

    $3650 - $7300
    $3650 - $7300
    0 bida

    Gambar kerja lengkap dari lay-out bangunan sampai detail2 furniture. Bersedia menerima revisi apabil ada gambar yang kurang lengkap. Dan terbiasa dengan deadline.

    $56 (Avg Bid)
    $56 Avg Bida
    5 bida

    Yang di perlukan adalah keahlian dalam menguasai Autocad, Sketchup & 3dmax.

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    15 bida

    proyek penggajian pada karyawan swalayan, yang berisi data pada karyawan, seperti nik, nama, jabatan, jumlah hari masuk, hari kerja, masa kerja, gaji pokok, tunjangan jabatan, tunjangan masa kerja, tunjangan makan, bonus, lembur, kas bon, potongan, denda dan lain-lain. serta sistem program absensi menggunakn sidik jari dan scan barcode (barcode

    $415 (Avg Bid)
    $415 Avg Bida
    6 bida

    Menjaga kawasan power plant. Port dickson power (p.d.p) 25 hari berkerja. Waktu kerja 12 jam. Shif pagi dan malam. Penal tiada. (mc) kerajaan sahaja.

    $210 - $631
    Tempatan
    $210 - $631
    0 bida
    Other Tamat left

    Kerja lapangan

    $304 (Avg Bid)
    $304 Avg Bida
    2 bida

    Saya memerlukan beberapa keping gambar pengantin yang boleh dijadikan bahan pemasaran untuk produk saya. Produk saya lebih kepada kraf gambar...gambar pada [login to view URL] pelanggan saya adalah kepada mereka yang telah lama berkahwin dan yang bakal berkahwin. Kepada fotografer juga boleh menggunakan data pelanggan lama untuk di buat kerja-kerja upsell.

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    2 bida

    Menulis sejumlah artikel Kerja paruh waktu dgn menulis semacam puisi,kata mutiara,kata kata bijak

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    10 bida

    Bertugas untuk mencari pelanggan untuk produk yang dibangunkan syarikat. Kerja bahagian jualan dan mempunyai pengetahuan asas berkenaan ICT

    $109 (Avg Bid)
    $109 Avg Bida
    4 bida

    pembantu angkat barang, lelaki, biasa angkat barang berat. bekerja utk dua hari sahaja. kerja cuma 2 to 3 jam sehari. upah rm100 utk 2 hari. (Removed by Freelancer.com Admin)

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida
    Design project Tamat left

    Buat beberapa model 3D Mampu membuat gambar 3D dan gambar kerja di solidwork

    $122 (Avg Bid)
    $122 Avg Bida
    10 bida
    tukang bersih Tamat left

    Membersihkan area kerja atau rumah

    $183 (Avg Bid)
    Tempatan
    $183 Avg Bida
    2 bida

    ...Produk/Servis Template RP 1) Cover Hadapan 2) Isi Kandungan 3) Kertas Kerja RP (40 muka surat) 4) Surat Permohonan Pinjaman 5) Jadual Bayaran Balik 6) Unjuran kewangan 7) Template perjanjian perkongsian 8) Template profile syarikat 9) Ebook - Formula Rahsia Pre Order 10) Ebook - Rahsia Borong Tak Perlu Ke China BERMINAT?? Peluang ni utk

    $14 / hr (Avg Bid)
    Segera
    $14 / hr Avg Bida
    10 bida
    Agent top up Tamat left

    AQ nk kerja sebab AQ mls nk meyusahkan mak ayah aq

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    perkerjaan pengadaan, pemasangan & perawatan cctv, tlp, data, fire alarm & sound system

    $23116 (Avg Bid)
    Tempatan
    $23116 Avg Bida
    11 bida

    Mestilah dari malaysia , tidak bohong dan kerja mudah dan senang . saya buat kerja dengan baik sewaktu mengendalikan urusan

    $51 / hr (Avg Bid)
    $51 / hr Avg Bida
    1 bida

    Buat kerja dari rumah

    $10 - $30
    Tempatan
    $10 - $30
    0 bida

    Membuat kerja Excel Saya akan berusaha untuk menghuraikan sehingga mendapat jawapan yang lebih mendalam.

    $389 (Avg Bid)
    $389 Avg Bida
    8 bida

    Buat kerja dari rumah

    $25 (Avg Bid)
    Tempatan
    $25 Avg Bida
    1 bida
    Apa apa je Tamat left

    Apa apa kerja yg boleh sy buat

    $139 (Avg Bid)
    Tempatan
    $139 Avg Bida
    7 bida

    Review produk atau mengulas sebuat event, film, penulisan artikel produk dll

    $324 (Avg Bid)
    $324 Avg Bida
    3 bida

    Buat kerja dari rumah

    $446 (Avg Bid)
    Tempatan
    $446 Avg Bida
    2 bida

    Menulis sejumlah artikel saya akan membantu anda dalam membuat artikel, cerita dll secara profesional dengan kerja keras serta menjunjung tinggi kejujuran semoga anda tertarik

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    1 bida

    Boleh mengunakan Microsoft office, masukkan data dalam system, membuat iklas dalam website, merdeka iklan seperti yang dominate dan boleh membuat kerja berkaitan dengan pengkeranian.

    $1874 (Avg Bid)
    $1874 Avg Bida
    3 bida

    Kerja keras

    $51 (Avg Bid)
    $51 Avg Bida
    3 bida

    Menulis sejumlah artikel Saya seorang pengangguran punya keahlian mengoperasikan Microsoft office word,excel,power point,pu...punya keahlian mengoperasikan Microsoft office word,excel,power point,publisher dan punya keahlian dalam membuat artikel,brosur dan surat kantor.. saya ingin mencari lowongan kerja freelance barangkali ada lowongan untuk saya..

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    Membuat kerja Excel Memasukkan senarai data pelanggan atau data murid ke dalam Microsoft Excel

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    10 bida

    Membuat kerja Excel Memasukkan senarai data pelanggan atau data murid ke dalam Microsoft Excel

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    6 bida

    Membuat kerja Excel Memasukkan senarai data pelanggan atau data murid ke dalam Microsoft Excel

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    5 bida

    Membuat kerja Excel Memasukkan senarai data pelanggan atau data murid ke dalam Microsoft Excel

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    9 bida

    Perlu ada kemahiran untuk membuat website dan mahir cara untuk memasarkan melalui internet. Perlu juga kemahiran untuk kerja kerja POS dan kerja sebagai Counter Cashier

    $233 (Avg Bid)
    $233 Avg Bida
    2 bida

    ...haruslah mempunyai maklumat seperti: * Info lengkap pelanggan, * Lokasi kerja pindah * Harga pakej * Tarikh dan masa kerja pemindahan * Jenis kenderaan Diperlukan * No pendaftaran lori * Preview order (dalam bentuk Kalender) * Pengesahan kakitangan yang memasukkan data * Quotation dan Invoice dlm PDF * ID access kakitangan dan password level

    $459 (Avg Bid)
    $459 Avg Bida
    12 bida

    Mencari peluang kerja sambilan mengambil barang dan menghantar

    $5 / hr (Avg Bid)
    Tempatan
    $5 / hr Avg Bida
    3 bida
    Design project Tamat left

    Menyunting beberapa imej Hasil kerja sama bersama saling membantu dan memafami

    $410 (Avg Bid)
    $410 Avg Bida
    8 bida

    saya mencari penulis berbahasa melayu, yang tahu & mampu menulis untuk 5 konten berunsur...mempunyai byk job tergendala atas urusan masa & khidmat professional anda amat saya perlukan. Bayaran mengikut tahap konten anda & bakal meningkat di masa akan datang jika kerja anda saya suka. Saya juga mencari penulis spt ini utk kontrak jangka panjang. TQ

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    2 bida
    kerja online Tamat left

    serba online untuk mencukupi hidup

    $1500 - $3000
    $1500 - $3000
    0 bida

    Analisis data Kerja saya tidak terlalu susah tetapi sy menggunakan peluang pekerjaan sy ini dengan lbih berdikari

    $1666 (Avg Bid)
    $1666 Avg Bida
    1 bida

    input data membuat laporan kerja

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    pengiriman barang dapat sampai pada tempat, dijamin tidak ada kerusakan pada barang. jika ada kerusakan setelah pengecekan barang, kami bayar barang nya 10%, keamanan barang terjamin, pengiriman dalam waktu kerja pagi sampai sore. terima kasih

    $36 (Avg Bid)
    Tempatan
    $36 Avg Bida
    1 bida

    Saya perlu gambar kerja dapur 2D dan kalau bisa 3D juga untuk tukang kayu.

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    1 bida
    Design project Tamat left

    Kepuasan costumer adalah tujuan saya, kerja sama yang baik akan mengahasilkan karya yang baik pula. Pengalaman lah yang membentuk seorang designer yang cerdas. Skill: Hand Drawing (sketsa) Adobe Illustrator (ai) Indesign (id) Photoshop (ps) Design Process (proses desain) : - Sketsa - Acc/asistensi 1,2,3 - Finishing

    $350 (Avg Bid)
    $350 Avg Bida
    2 bida

    ...Universitas Airlangga Surabaya1991 - 1994 : SMA Dapena I Surabaya1988 - 1991 : SMP Kepanjen I Mundu, Surabaya 1982 - 1988 : SDN Sidotopo III / 50 Surabaya    PENGALAMAN KERJA  2013 s/d 2014 Video Journalist BaliTV (Jakarta) 2013 Video Journalist TVPlus (Bogor - Bekasi) 2011 s/d 2013 Kontributor Globaltv (Jakarta)2010 s/d...

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    1 bida

    ...juga tergantung dari banyaknya saingan gan Berikut portofolio saya, walaupun sedikit (di karenakan hanya dari mulut ke mulut) tapi alhamdulillah mereka puas dengan hasil kerja saya gan! Portofolio: [login to view URL] Web Design + 6 keywords rank 1 [login to view URL] (salah satunya: Scaffolding Jakarta Timur) [login to view URL] Web

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    8 bida

    pemula yang ingin mencoba mengembangkan ilmu yang telah dipelajari pada masa perkuliahan untuk diterapkan didunia kerja

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    4 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung

    $13 - $21 / hr
    $13 - $21 / hr
    0 bida

    melalui excel word dan ppt,, entry data menjadi lebih mudah

    $162 (Avg Bid)
    $162 Avg Bida
    2 bida

    Data penting input data,kerapian dan ketelitian srakurat munkin rapi dan professional.

    $465 (Avg Bid)
    $465 Avg Bida
    12 bida