Km system literature reviewpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    215,416 km system literature review tugasan ditemui, harga dalam USD

    FRS System MATLAB , more details on chat

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    5 bida
    $75 Avg Bida
    4 bida
    RMI for system Tamat left

    System that needs RMI Java - design

    $140 (Avg Bid)
    $140 Avg Bida
    10 bida

    Sebagai tugasan kolej, saya perlu membuay Literature review untuk 10 journal dalam bahasa inggeris.

    $121 (Avg Bid)
    $121 Avg Bida
    4 bida

    Review produk atau mengulas sebuat event, film, penulisan artikel produk dll

    $311 (Avg Bid)
    $311 Avg Bida
    3 bida

    I need you to write some articles. അസ്സലാമു അലൈക്കും, *ദിനം പ്രതി 500 ല്‍ അധികം വിദ്യാര്‍ത്ഥികള്‍ നിസ്കാരത്തിന് എത്തുന്ന കാടങ്കോട് gfvhss ന് അടുത്തുളള രിഫാഇ മസ്ജിദ് പുനഃരുദ്ധാരണത്തിന് വേണ്ടി ഉദാരമതികളുടെ സഹായം തേടുന്നു,* കാടങ്കോട് രിഫായി മസ്ജിദ് വേണ്ടി ഇത് വരേ സംഭാവനായായി കിട്ടിയത് [log masuk untuk melihat URL] Rahman Haji. 1250 കഷ്ണം കല്ല് . [log masuk untuk melihat URL...

    $740 (Avg Bid)
    $740 Avg Bida
    1 bida

    Menulis sejumlah artikel review film

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    3 bida

    Ini adalah projek akhir tahun saya untuk diploma. Saya bercadang untuk membuat online mensa (cafeteria) system berdasarkan applikasi di apple store dan playstore.

    $162 (Avg Bid)
    $162 Avg Bida
    5 bida

    Menulis artikel untuk media online, baik itu artikel umum, berita, atau tentang review tempat - tempat kuliner. Jasa mengedit foto baik itu foto produk, wedding magazine, dan sejenisnya.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    3 bida

    mencari seorang yang boleh "monetizing laman youtube yang berada didalam "under review"

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Menulis attikel bebas, cerpen, ulasan, dan review.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    3 bida

    - Implementasi Sistem Absensi Otomatis Di Kampus Institut Teknologi Del dengan Menggunakan Teknologi RFID. - Implementasi Nagios dan Cacti sebagai Network Management System. - Implementasi Active Directory di Kampus Institut Teknologi Del menggunakan Windows Server 2012. - Implementasi Fortigate Sebagai router. - Implementasi Auto Laptop Installation Using Mumi.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Km ini membangun resto berukuran 25m

    $544 (Avg Bid)
    $544 Avg Bida
    1 bida

    gvhncv jhngvhn sedfdh ghj kg kg jgjghjmg gjgj gvnv jn kmh, j khkmvjmn m km, njk ghkghkgcfbv bo; cvl [log masuk untuk melihat URL] sdjhcsdf asj zsdjg sdasvc n mv dasgduisdfwsdb cfbsdfubased asdbASEJKgjhasd basukldgfaseh cjh,as g fj,[log masuk untuk melihat URL] jke bsd j,bsedbfsdjfgvb. sdjkhsdjkg isdgukdrghuylerguilaweghulfwe .aekhfsukdhguylsdghvuylzsdhulc gfilerszghtuoerlg .zsio;junfserphgserkl...

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat web seperti contoh [log masuk untuk melihat URL] dengan pencarian tiket dan kereta api maskapai : airasia citilink express air garuda kalstar lion sky aviation sriwijaya trigana

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat web seperti contoh [log masuk untuk melihat URL] dengan pencarian tiket dan kereta api maskapai : airasia citilink express air garuda kalstar lion sky aviation sriwijaya trigana

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan yg paham dan pengalaman utk melakukan setting/configurasi asterisk saat ini sdh terpasang akan tetapi masih mengkonsumsi cpu server boros sekali rencanaakan dipakai utk call center dg jumlah agent 100 orang.

    $1553 (Avg Bid)
    $1553 Avg Bida
    3 bida

    sy ingin mencari kepada sesiapa yang boleh tolong kan run project sy ni.. program da .exe tp, xleh nk run cleaner and restore. please, need some help. direct contact qaiyum 0176633924

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Hi, I need data entry workers for a simple typing job. requirement : 1: basic internet knowledge. 2: well typing speed . 3: well internet connection. 4: payment method: perfectmoney/ moneybookers/webmoney/gaf/freelancer/oDesk payment time weekly on Monday . Lowest bid should be awarded . For new freelancer its very beauty full chance to have a great review . place a b...

    $204 (Avg Bid)
    $204 Avg Bida
    3 bida
    ANALISIS BLOG Tamat left

    Disini saya akan memberikan satu pekerjaan kepada beberapa orang untuk review blog saya, dan saya akan memberikan penawaran 50 $ silahkan kalian tawar harga pekerjaan, kalian kunjungi halaman blog ini, dan coba kalian klik iklan yang ada di blog saya, apakah sinkron sama blog saya, dan memberikan saran tentang penempatan iklan di blog saya. Bagi yang berminat silahkan ajukan penawaran anda dan ...

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    9 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida

    PT. PHOENIX JAYA MANDIRI Jakarta, bergerak di bidang Jasa Pengurusan barang Export dan Import di Pelabuhan Tg Priok Maupun Di Bandara Soekarno Hatta, Juga kami melayani jasa Domestics Pendistribusian barang ke seluruh Indonesia Khususnya ke Seluruh wilayah Sumatera, Aceh NAD, Jawa dan Bali Lintas Darat, Laut dan Udara . Melayani International Sea & Air Freight Forwarding, Customs Clearance, ...

    $394 (Avg Bid)
    $394 Avg Bida
    1 bida

    Hinge pin area to be changed to open-shut tooling

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    3 bida

    This is purely a new website to our business and I am looking for professional help in our operations. I will use this website as a blog with feeds updated regularly. I need you to write quality content for my website and review articles , posts and pages written in my website for SEO integrity. I don't have any traffic in my website, so my primary aim is gaining bare-minimum organic search...

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    6 bida

    We would like to translate a 200-word letter from English into Cape Verdean. All applicants must be native speakers of Cape Verdean Creole and must possess a strong command of English and verifiable proof of translation expertise in the language pair. Bid offer: $5.00 USD, a great review and future consideration for projects in the language pair. NO TEAMS OR AGENCIES, NO EXCEPTIONS

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    4 bida

    I have built a hardware interface utilising an Arduino Due based processor (Atmel ATSAM3X8E) however need some assistance with the actual software interfacing. Do see the attached project scope for all information - including the very well documented Clipsal C-Bus protocol. You'll need to review the embedded PDF files in the DOCX file to help in your bid. I don't believe the required co...

    $303 (Avg Bid)
    $303 Avg Bida
    8 bida

    Solution will provide an easy way to keep the update all information about the employees and the projects where the employees work to support managers with more records, reports and accuracy in the information to provide an efficient way to manager and control. Project will use the HTML5/PHP Integration with MySQL/MariaDB Database. System will have a few forms (with fields to add information in ...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    4 bida
    Writing english 6 hari left

    Peer review Article. Write about this article [log masuk untuk melihat URL] summarize the article [log masuk untuk melihat URL] a works cited entry for the article [log masuk untuk melihat URL] the article using these specific criteria. Is it reliable? Why? How do you know this? [log masuk untuk melihat URL] are it's strenghts and weaknesses as a source? How cpuld you use this source to su...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    15 bida

    - Content Should be %100 Manually written and full engagefull - Please Do no use any rewritten AI Software for writing Articles, As I have complete writing team, they will read and review your content, then we'll approve :) - Content Should be %100 Plegrized Free ============ Instructions: - Before Start writing the article, make sure, to write first awesome intro so, users can engage with ...

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hi , I would like to see jobs that you did before and how much will charge me for review and update all the content on the homepage and incorporate the keywords I provide. [log masuk untuk melihat URL]

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    3 bida

    Looking for English Literature expert. Please pace bid if you can start work right now. 500 TO 600 WORDS.

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    11 bida
    09-21-2019 - Hindi Translator 6 hari left
    DISAHKAN

    We would like to translate a 17,000-word project (5 Word doc files total) from English into perfect Hindi. All applicants must be native speakers of Hindi and must possess a strong command of English and verifiable proof of translation expertise in the language pair. Bid offer: $150.00 USD, a great review and future consideration for projects in the language pair. NO TEAMS OR AGENCIES, NO EXCEPTIO...

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    16 bida

    We would like to translate a 17,000-word project (5 Word doc files total) from English into perfect Haitian Creole. All applicants must be native speakers of Haitian Creole and must possess a strong command of English and verifiable proof of translation expertise in the language pair. Bid offer: $150.00 USD, a great review and future consideration for projects in the language pair. NO TEAMS OR AGE...

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    We would like to translate a 17,000-word project (5 Word doc files total) from English into perfect French (neutral). All applicants must be native speakers of French and must possess a strong command of English and verifiable proof of translation expertise in the language pair. Bid offer: $150.00 USD, a great review and future consideration for projects in the language pair. NO TEAMS OR AGENCIES,...

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    17 bida

    English literature expert is required . Further details will be provided via personal message. We haave 3 hours for this task.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    6 bida

    Please apply for this job if you have a grip in English literature. We need one page for our client. Further details wil be shared via pm

    $91 (Avg Bid)
    $91 Avg Bida
    9 bida

    Work Order System Using local server and several android devices for entry with work displaying on TV screens in manufacturing area. Experience in Android, windows, HTML 5 and Some form of database MySQL or something required. Lots of future apps projects if you are good and write clean lite code.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    10 bida

    Solution will provide an easy way to keep the update all information about the employees and the projects where the employees work to support managers with more records, reports and accuracy in the information to provide an efficient way to manager and control. Project will use the HTML5/PHP Integration with MySQL/MariaDB Database. System will have a few forms (with fields to add information in ...

    $4040 (Avg Bid)
    $4040 Avg Bida
    68 bida

    I'm trying to separate my website's menu by genders and also filters system by genders for Shopify

    $175 (Avg Bid)
    $175 Avg Bida
    57 bida

    Finish ecommerce website (zen-cart powered) - "[log masuk untuk melihat URL]" You can check unfinished website status: [log masuk untuk melihat URL] Here is sample of website with functualities: [log masuk untuk melihat URL] So job is: 1) Finish design integration (like example top menu non pop out) 2) banners creation (we do not have any pictures etc) 3) shipping module installation/int...

    $94 (Avg Bid)
    $94 Avg Bida
    10 bida

    Write one page (Times New Roman – 12) evaluation of the policy based on the articles that provide down? The writing include evaluate 8 points I wrote it in the file. I need it the write less than 24 hours

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    10 bida

    First of all, we have to be sure you can work with Android connected to Arduino in series through the OTG cable. We have a working prototype of the infrared components on Arduino working (transmitting and receiving data), so next is to make the Arduino communicate with the Android device. The Arduino will hereon to be called the 'gun'. The lasertag game on Android will have fairly mini...

    $778 (Avg Bid)
    $778 Avg Bida
    17 bida

    Looking for writers with experience proofreading English documents. The writer will be expected to review a document that's been translated from various languages into English, checking for things such as, but not limited to, spelling, readability, grammar, fluency, and adherence to instruction.

    $71 (Avg Bid)
    $71 Avg Bida
    49 bida

    Game development request - 2D game I'm looking for people to develop some of the game systems Doc for your evaluation: [log masuk untuk melihat URL] Full payment will be release once confirmed My goal is to complete this, not to complete part of the work

    $413 (Avg Bid)
    $413 Avg Bida
    8 bida

    I have to design a hybrid tri-renewable (pv,wind wave) battery storage system connected with off-grid AC load and DC load in matlab simulink. Also need the operation and control. I need simulation and thesis'

    $187 (Avg Bid)
    $187 Avg Bida
    9 bida

    When user install app , automatic review section add in product detail page. Like: [log masuk untuk melihat URL] This app. I need only code or suggestion for that. Otherthing i will manage from my side. App code must be in NodeJs.

    $21 - $176
    $21 - $176
    0 bida

    We're looking for a senior-level manual web QA to review our sales funnel app using [log masuk untuk melihat URL] and to try and break the website and create detailed reports based on useragent. They should have experience creating Jira tickets for problems they identify and have strong written communication skills. We need a self motiviated individual and if they do well it will turn into a ...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    3 bida

    I need someone to scrape (or copy/paste) the contact info from these URLs: [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk meliha...

    $89 (Avg Bid)
    $89 Avg Bida
    42 bida