Korean students looking for english tutor in the philippinespekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    472,829 korean students looking for english tutor in the philippines tugasan ditemui, harga dalam USD

    Chat agents in malaysia or philippines

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    22 bida

    Tulis artikel dalam bahasa melayu dan English, untuk permainan telefon online

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    13 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Salam Sejahtera, Appen sedang menjalankan projek pengecaman tuturan berskala besar dalam Bahasa Malaysia untuk membantu klien kami dalam merealisasikan tindakbalas suara interaktif ataupun interactive voice response (IVR) dengan kecerdasan bantuan untuk generasi seterusnya dalam sektor servis khidmat pelanggan. Matlamatnya adalah untuk mesin berinteraksi dan bertindakbalas kepada pertanyaan pelan...

    $39 (Avg Bid)
    $39 Avg Bida
    7 bida

    Hi, Saya akan membuka satu blog mengenai Blockchain, Bitcoin dan Cryptocurrencies Projek ini akan saya berikan kepada yang bersedia untuk melakukan translate 5 - 10 artikel per hari dari English ke Indonesia ( bukan dari google translate ) Per artikel terdiri dari 300 - 1000 kata Untuk projek ini hanya dikhususkan bagi yang ingin long term jadi partner kami Projek ini kami akan berikan...

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    35 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Buat temen2 mahasiswa yg berminat mejadi tutor les Privat mata pelajaran MAT & IPA buat SMP/SMA Persyaratan : - Mahasiswa D3/S1/S2 - Guru dtg ke rumah siswa - punya kendaraan bermotor - Honor 25-45 rb / pertemuan (1,5 jam) EDUMEDIA PRIVAT

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    es - Spanish nl - Dutch pt - Portuguese cs - Czech de - German fr - French it - Italian hu - Hungarian no - Norwegian - pl - Polish - sv - Swedish - tr - Turkish - el - Greek ar - Arabic hi - Hindi vi - Vietnamese sr - Serbian iw - Hebrew ko - Korean zh - Chinese

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    17 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    The project requires to research the internet and identify "Architects" in Asian Countries including - India, China, Japan, Thailand, Vietnam, Malaysia, South Korea, and the Philippines. The scope requires to collect the contact details of the architects in each firm and compile those details on the attached spreadsheet. The format is CSV. The most important contact is the email address....

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    14 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Bila Anda Seorang Pembicara, Trainer, Guru, atau Seorang Penulis lepas (Freelance), Namun di dalam project ini Anda akan mencadi seorang Tutor, Membawakan materipresentasi atau tulisan Anda ke dalam CD Tutorial secara LIfe, Lebih cepat daripada membuat Buku. Dan Ramah Lingkungn karena tidak menggunakan kertas, melainkan menggunakan media kepingan CD. Profile Anda baik Foto dan Nama Anda akan te...

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    2 bida

    Needed to help me to upload my site on Amazon. Only bid, if have experience it. Budget: $50

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    6 bida
    Looking for designing flyers 6 hari left
    DISAHKAN

    We are looking for designing some flyers for our Gin Brand/ Whiskey Brand to use for promotion to bars and restaurants

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    18 bida

    Looking to build a good promotional video for a spirits whiskey brand,

    $147 (Avg Bid)
    $147 Avg Bida
    5 bida

    Hi, designers! I'm looking for a designer for LOGO, images, and icons of my web applications. I prefer to work with European or American designers but feel free to bid on my project. I hope to hear from you soon. Best -Wang

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    17 bida

    looking for a HIGH QUALITY ENGLISH WRITER. I WILL NEED 5-10 1250-1500 WORDS ARTICLE PER WEEK.

    $320 (Avg Bid)
    $320 Avg Bida
    15 bida

    I am looking for a writer who can make my resume perfectly.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    26 bida
    Text for a website 6 hari left
    DISAHKAN

    Urgent needs to be done by Sunday the 26. I have launched a new company and need text/graphics for my website. Section 1 Summary of the Online and Blended Learning market worldwide with specific and referenced stats from different countries. For instance only 9% of people who take online courses finish. What types of online training work and get a higher completion rate Section 2 Discription o...

    $283 (Avg Bid)
    $283 Avg Bida
    6 bida
    Open Enrollment for School 6 hari left
    DISAHKAN

    Our school has ongoing open enrollment to attract new students and we want to advertise our open enrollment as well as make more people aware of our new school curriculum that we have implemented. We will need a banner, posters, a facebook banner, and instagram ad.

    $105 (Avg Bid)
    $105 Avg Bida
    9 bida

    Our wordpress website is not working now, might be due to virus or theme/plugin, need someone good at Wordpress to fix the issue and make it working and back to normal.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    18 bida

    Looking for a native English speaker who can translate my document Chinese to English about Literature of field. We can pay good price for best quality work as fast as possible.

    $54 (Avg Bid)
    $54 Avg Bida
    20 bida

    US-based IT Consulting Company looking for PHP developers to join our growing team! Requirements: PHP development experience ES6 Vue/React Experience with Laravel MVC Some Perl Experience Preferred. You must be available for USA Eastern time support for bug fixes and patches. Time for Daily Scrum/standup meetings mornings in EST. AWS experience, especially with AWS Lambda API Gatew...

    $3984 (Avg Bid)
    $3984 Avg Bida
    39 bida

    I have one page and a stamp in English, need to translate to Spanish and deliver within 12 hours. word count is 375 words

    $280 (Avg Bid)
    $280 Avg Bida
    22 bida

    Hi. I have several articles written from a few years ago and I want to work with someone who can proofread my writings and hopefully give suggestions. This can be a long term relationship with the right ones. Hope to talk with you soon. Regards.

    $317 (Avg Bid)
    $317 Avg Bida
    37 bida

    US-based IT Consulting Company looking for ReactJS/NodeJS developers to join our growing team! You will be assigned to either new development projects or supporting existing ones. Looking to hire multiple developers for new projects! Requirements: .Net Development Experience C# Development Experience ASP.NET MVC Entity Framework w/ Code First (edited) MSSQL LINQ Repository Pattern You ...

    $4177 (Avg Bid)
    $4177 Avg Bida
    19 bida

    Economics 2nd yr micro and 2nd yr economics history

    $38 / hr (Avg Bid)
    $38 / hr Avg Bida
    4 bida

    Hi, we're looking for a professional WordPress developer. we have already woocommerce shop, but it needs to update now. we're ready with all graphic design and requirements. Shortlist candidates must familiar with WordPress and need to work on CST(UTC-5)timezone. we recommend individual developer, No agency. and don't apply with general proposal, it will be ignored. just apply with ...

    $1039 (Avg Bid)
    $1039 Avg Bida
    49 bida

    i need video convert to convert mp4 to mpg, of course , you save the quality converting it. Thanks

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    26 bida

    Prodect and sell organic argan oil from Morocco to around of the world with best prices ever had , with and idea of system of sheeping to the client derictly ,

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    I need Filipino writers in my team. I need someone who is hardworking and diligent enough to do work every day. I need someone who can focus, work on the given task and submit on time. Someone who doesn't have a long line of petty excuses. I prefer someone who can do the job full time. But part timers are also accepted if they can REALLY commit a few hours of their day. And please .... ...

    $357 (Avg Bid)
    $357 Avg Bida
    5 bida
    English to French 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello ! I have a document in English and need to be translated in French from English. I am trying to find a native French speaker to translate it 100% manually and accurately. I will not accept any google or machine translation. Thank you !

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    29 bida

    Hi there, I have a lot of English resources that require some editing. If you're an expert at English and you're down for a pretty easy job of editing resources to do from home then this is the job for you! :) Things I need to change for my worksheets: - Change the wording of sentences by rearranging the sentences and switching a few words in/out with alternative words. - Change each q...

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    19 bida

    I am looking for an illustrator to bring my book to life.

    $347 (Avg Bid)
    $347 Avg Bida
    46 bida
    Trophy icon Graphic Representation 6 hari left

    I would need a Graphic representation in jpeg or png format, for my webinar class. It should show the "inside" of a algorithm-run CRYPTO trading account, that delivered 717.1% in 1 month. To be more explicit: 1) The imagine should show the "inside" of a trading account (SEE ATTACHED orientation-ONLY Wireframe), and that trading account is for Cryptocurrencies Only (IT SHOULD...

    $15 (Avg Bid)
    $15
    0 penyertaan

    Text translation from English into Polish. Text size of 15 pages. Font 14 Times New Roman. The term is 2 days. Requirements: responsibility, high printing speed, knowledge of English and Polish.

    $286 (Avg Bid)
    $286 Avg Bida
    25 bida

    i need to clear the spots for making those smartly, if you can do it, let's start now . Thanks.

    $63 (Avg Bid)
    $63 Avg Bida
    45 bida