Learn php the hard way pdfpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    469,885 learn php the hard way pdf tugasan ditemui, harga dalam USD

    project singkat untuk setup apache web server sesuai dengan keterangan PDF yang diberikan. Termasuk performance testing dan juga mengimplementasikan load balancer

    $151 (Avg Bid)
    $151 Avg Bida
    4 bida

    saya mempunyai sebuah projek api yang tertaut ke alamat [log masuk untuk melihat URL] tapi hanya dalam bentuk PHP, yang saya inginkan adalah dalam bentuk java.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    Aplikasi android untuk kegunaan kakitangan Perkhidmatan Logistik dan Movers bagi urusan pengendalian pesanan (order) pesanan masuk dan keluar. Aplikasi haruslah mempunyai maklumat seperti: * Info lengkap pelanggan, * Lokasi kerja pindah * Harga pakej * Tarikh dan masa kerja pemindahan * Jenis kenderaan Diperlukan * No pendaftaran lori * Preview order (dalam bentuk Kalender) * Pengesa...

    $393 (Avg Bid)
    $393 Avg Bida
    11 bida

    menaip daripada pdf ke word, menaip dengan pantas dengan perkataan yang betul dan teliti. boleh menggunakan semua teknik dalam word serta berkebolehan menaip dalam dokumen yang banyak. saya menyiapkan dalam masa yang ditetapkan.

    $45 / hr (Avg Bid)
    $45 / hr Avg Bida
    17 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida
    translating Tamat left

    maybe with some skills i have i can make something that can be used for people who want to learn arabic

    $135 (Avg Bid)
    $135 Avg Bida
    3 bida

    Mengubah atau mengetik ke dalam Program Ms. Word yang berawal dari PDF, PowerPoint, dll. Segala hal tentang mengetik saya suka

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    3 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    4 bida

    Halo gan, saya lagi butuh freelancer untuk bantu project Drupal Commerce, Thanks!

    $79 (Avg Bid)
    $79 Avg Bida
    3 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Saya akan memberikan nama, alamat, telepon, email, dll pada file pdf. Saya perlu informasi yang dimasukkan ke dalam lembar kerja excel di bawah perusahaan, kontak, telepon, selular, faks, email, alamat, kota, negara, ID Saya akan mengerjakan pekerjaan itu sebaik mungkin, memasukkan data, menulis data, mengedit data, dll yang berhubungan dengan pemasukan data.

    $178 - $534
    $178 - $534
    0 bida

    > Merekap data yang ada ke komputer > Membuat tabel / daftar yang ada di hard copy ke dalam microsoft excel > Menginput catatan ke dalam microsoft word

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    30 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    > Merekap data yang ada ke komputer > Membuat tabel / daftar yang ada di hard copy ke dalam microsoft excel > Menginput catatan ke dalam microsoft word

    $1 - $6 / hr
    $1 - $6 / hr
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    Saya mencari pakar php untuk membantu/lead/mengajar beberapa fungsi php contoh : cara nak bangunkan sistem affiliate. saya akan develop sepenuhnya dan jika ada masalah... saya akan terus rujuk kepada anda dan mengajar cara nak selesaikan semua masalah php sila PM saya untuk pertanyaan dan kepada sesiapa yang betul-betul berminat

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    3 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    beli paket ini untuk keperluan website anda

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Saya akan memberikan nama, alamat, telepon, email, dll pada file pdf. Saya perlu informasi yang dimasukkan ke dalam lembar kerja excel di bawah perusahaan, kontak, telepon, selular, faks, email, alamat, kota, negara, ID Saya akan mengerjakan pekerjaan itu sebaik mungkin, memasukkan data, menulis data, mengedit data, dll yang berhubungan dengan pemasukan data.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    10 bida

    mengenai soft ware dan hard ware dalam komputer..serta aplikasi dalam komputer..

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya akan memberikan nama, alamat, telepon, email, dll pada file pdf. Saya perlu informasi yang dimasukkan ke dalam lembar kerja excel di bawah perusahaan, kontak, telepon, selular, faks, email, alamat, kota, negara, ID Saya akan mengerjakan pekerjaan itu sebaik mungkin, memasukkan data, menulis data, mengedit data, dll yang berhubungan dengan pemasukan data.

    $526 (Avg Bid)
    $526 Avg Bida
    1 bida

    Saya akan memberikan nama, alamat, telepon, email, dll pada file pdf. Saya perlu informasi yang dimasukkan ke dalam lembar kerja excel di bawah perusahaan, kontak, telepon, selular, faks, email, alamat, kota, negara, ID Saya akan mengerjakan pekerjaan itu sebaik mungkin, memasukkan data, menulis data, mengedit data, dll yang berhubungan dengan pemasukan data.

    $355 (Avg Bid)
    $355 Avg Bida
    1 bida

    Saya akan memberikan nama, alamat, telepon, email, dll pada file pdf. Saya perlu informasi yang dimasukkan ke dalam lembar kerja excel di bawah perusahaan, kontak, telepon, selular, faks, email, alamat, kota, negara, ID Saya akan mengerjakan pekerjaan itu sebaik mungkin, memasukkan data, menulis data, mengedit data, dll yang berhubungan dengan pemasukan data.

    $374 (Avg Bid)
    $374 Avg Bida
    1 bida
    entry data Tamat left

    memasukkan data, mengetik, mengkonvert pdf

    $2 - $2 / hr
    $2 - $2 / hr
    0 bida

    Merubah 4 fungsi dari script, penomoran anggota yg terbalik, print out, download database, dan save and next Error.

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    2 bida

    How can i verify my identity and withdraw the money from freelancer platform. If you are chinese, earn and withdraw the money from this platform before, please contact me~

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    2 bida

    change the background color of my vector file to an American flag AND solid red PMS colorinstead of just black color, so the background shows an American flag. So I need a PNg file in an american flag background and a red background

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    57 bida

    We would like to have a PDF file converted to a Word file

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    56 bida

    This position is open for an educated writer (Minimum Requirement: Bachelor's Degree). We will give preference to individuals from USA/Canada/Australia or New Zealand (i.e. native English speakers). The hired individual should have a flexible work schedule and will be given a variety of tasks to tackle (such as articles, blogs, websites, research-based content, books). We need an assistant t...

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    9 bida

    We would like to have a PDF file converted to a Word file

    $414 (Avg Bid)
    $414 Avg Bida
    90 bida

    There are 79 local government areas in the state of Victoria. I wish to colour code them based on 3 criteria. I understand that it can be done within powerpoint in Office 365, but i dont have that version nor the time to learn how to do it. I will provide an excel list of all 79 councils and which of the 3 categories they fall into. The council's that fall into the Greater Melbourne area woul...

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    17 bida

    Describe what is the gig economy, explain why people would prefer these kind of jobs, describe the challenges in terms of labour law protection etc

    $74 (Avg Bid)
    $74 Avg Bida
    18 bida

    We are a Chinese Clothing manafacture Company. We are now looking for a local person who lives in UK to help us setting appointment with our target company. You don't have to sell any item, the task you should have done are 1. Do some research about the target companies I offered and find out the contacts of their purchase manager or someone who is in charge with product buying. 2. After you ...

    $471 (Avg Bid)
    $471 Avg Bida
    5 bida

    We are developing a windows desktop anti-virurs scanner. The UI design for the scanner has been finalised with a designer & this project just involves DEVELOPING the design using C#. Once you develop the UI you will be required to give us the code & we will integrate the backend functionality of the scanner. 1 screen is attached for reference. There are in total 6-8 screens that needs to b...

    $397 (Avg Bid)
    $397 Avg Bida
    8 bida

    The world is lonely when you move to a new place, making friends is hard and awkward sometimes. We have an app called Nowinviteme, there’s already profiles on the service. We just want to add a match features for making friends. Attached is an example of a profile. We want to use a design like this but also able to add your Instagram to the profile and age as well. It will be distance base...

    $216 (Avg Bid)
    $216 Avg Bida
    8 bida

    The site [log masuk untuk melihat URL] should be converted to a wordpress site. At least 95% the same look . All the same menus, images, text etc.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    22 bida

    We would like to have a PDF file converted to a Word file

    $269 (Avg Bid)
    $269 Avg Bida
    122 bida

    Hi, If you are not familiar with php, wordpress and AMP, please do not bid. Do not send a message until you have read the entire job posting. Explanation: Website: "[log masuk untuk melihat URL]" AMP version: "[log masuk untuk melihat URL]" I want to run my website on [log masuk untuk melihat URL] but AMP pages on subdomain for example; "[log masuk untuk melihat URL]"

    $127 (Avg Bid)
    $127 Avg Bida
    41 bida
    Teach me Blender 3D Animation 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi there, Im basically a 2D animator, I need to learn 3D (Blender for now) Attached is the Animation Im trying to achive I have the Models and completed 50% of work, just need that small balls bouncing incide by physics and a small gate opens, then one ball pops out. Is this something you can teach me? If so please bid your hourly quote and mention 3D on top of your proposal. Thanks

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    2 bida

    we have some data from pdf which we need a native english speaker to input to our system. You should have a laptop (and an iphone/ipad if possible).

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    28 bida