Legit no fee work from home jobspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    297,848 legit no fee work from home jobs tugasan ditemui, harga dalam USD
    Clean Home Tamat left

    Bantu saya membersihkan rumah (Full Time)

    $750 - $1500
    Tempatan
    $750 - $1500
    0 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per p...

    $844 (Avg Bid)
    $844 Avg Bida
    26 bida

    Buat kerja dari rumah

    $10 - $30
    Tempatan
    $10 - $30
    0 bida

    Buat kerja dari rumah

    $25 (Avg Bid)
    Tempatan
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Buat kerja dari rumah

    $446 (Avg Bid)
    Tempatan
    $446 Avg Bida
    2 bida

    website design projectVill: Baharampur, post: Baharampur, P.S: Dashmina, Dist: Patuakhali. 05. Permanent Address : Vill: Baharampur, post: Baharampur, P.S: Dashmina, Dist: Patuakhali.

    $59 (Avg Bid)
    $59 Avg Bida
    5 bida

    Here is a link [log masuk untuk melihat URL] I need the all the company names and websites . dont need the company which doesnt have its own website. NO DUPLICATE RECORDS Prepare sample, your quote (flat rate not hourly) and time duration to complete this link. before bidding. I guess it is very small work for the expert scrapper. Thank you Thank you.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    2 bida

    mengisi data-data dari dokumen, kertas kerja, budget, kewangan, akaunting, dan lain-lain ke dalam excel. tak tau nk tulis ape lagi, dah dy minx keterangan paling kurang 30 patah perkataan, tulis je lah sampai cukup

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    5 bida

    data entry for company businness or report

    $124 (Avg Bid)
    $124 Avg Bida
    4 bida

    saya ingin menjalankan kerja dalam system excel

    $114 (Avg Bid)
    $114 Avg Bida
    10 bida

    Mengetik data di ms word/excel ,mengarsip data di word, menjalakan powerpoint,word,excel

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    8 bida

    Abdullah's work ! Abdullah's work ! Abdullah's work !

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    1 bida

    Asslam o alikum jnb mujhe jobs chahye but mein yaha new hun mujhe nahi pta kia karna kise karna hai to help bhi kare aur kam bhi sekhaye han mein website bna dakta hun hun achi tarh

    $457 (Avg Bid)
    $457 Avg Bida
    1 bida

    Saya akan mengerjakan semua pekerjaan online ini . dan menyelesakain semua jobs yang di berikan , dan bila melampaui deadline saya sanggup tidak di bayar . saya akan laku kan demi pekerjaan ini

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin buat 1 rangkaian elektronik, terhubung dengan network wireless yang berfungsi seperti switch

    $100 - $100
    $100 - $100
    0 bida

    I need some one to enter some data for me. The documents are provided separately. The final format of the entered data should be consistent and standardised.rnrnPlease message me if you have any questions.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    2 bida

    saya ingin membuat web shopping cart, berikut sample projek yang sudah saya buat [log masuk untuk melihat URL] fee bisa dinego

    $379 (Avg Bid)
    $379 Avg Bida
    4 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya mencari seseorang yang mampu memasarkan barang jualan saya melalui media online. semua product selalu readystock jam kerja bebas dan selalu ada fee dari setiap transaksi sesuai kesepakatan :)

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    3 bida

    Hallo Bagi yang bisa menguasai wordpress, saya ingin custom WP saya untuk menambahkan widget/sidebar ke beberapa pilihan halaman. hanya itu saja, permasalahanya di theme yg saya pilih tidak support sidebar, jadi harus customization saya kasih fee 200K Bagi yang bisa silahkan sms/call/email saya, perkiraan pekerjaan 1 hari Hanya berlaku sampai hari ini saja (10-05-14)

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    5 bida

    saya mencari seseorang yang mampu memasarkan barang jualan saya melalui media online. semua product selalu readystock jam kerja bebas dan selalu ada fee dari setiap transaksi sesuai kesepakatan :)

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    saya mencari seseorang yang mampu memasarkan barang jualan saya melalui media online. semua product selalu readystock jam kerja bebas dan selalu ada fee dari setiap transaksi sesuai kesepakatan :)

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    saya mencari seseorang yang mampu memasarkan barang jualan saya melalui media online. semua product selalu readystock jam kerja bebas dan selalu ada fee dari setiap transaksi sesuai kesepakatan :)

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    > Merekap data yang ada ke komputer > Membuat tabel / daftar yang ada di hard copy ke dalam microsoft excel > Menginput catatan ke dalam microsoft word

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    30 bida

    Poster untuk sebuah event bike to work yang bertujuan mengurangi dampak pemanasan global (global warming) dan polusi di Jakarta.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    5 bida

    Saya mengundang tenaga pemasaran manapun, untuk menawarkan kepada calon client atau siapapun, jasa Motivator atau Trainer. Untuk kurun waktu tanggal 13,15,16 bulan Januari 2014 ini. Motivasi dengan rate Rp. 15.000.000 / 1 jam (JABODETABEK)) & Rp. 20.000.000 / 1 jam (luar JABODETABEK), Untuk Rate Training Rp. 1.750.000 / pax (minimal peserta 10 orang) / hari. Profile pribadi saya dapat dilihat ...

    $1065 - $2130
    $1065 - $2130
    0 bida

    We are an event company that is looking for people to work for us full time and part time. We offer attractive daily/weekly/monthly salary based on which position you are looking for. We also offer contracts for people who are looking for long term part time jobs. Part Time Promoter We have event constantly every weekend so we need a lot of profile for part time promoters. Promoters usually do...

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    1 bida

    Hi, I need data entry workers for a simple typing job. requirement : 1: basic internet knowledge. 2: well typing speed . 3: well internet connection. 4: payment method: perfectmoney/ moneybookers/webmoney/gaf/freelancer/oDesk payment time weekly on Monday . Lowest bid should be awarded . For new freelancer its very beauty full chance to have a great review . place a b...

    $204 (Avg Bid)
    $204 Avg Bida
    3 bida

    halo saya ada produk software yang siap dilaunching. kisaran harga software diatas 60 juta. saya tawarkan fee 10% dari harga product. kalo anda bersedia silahkan hubungi saya lewat ym: w1ed1e2 atau email : w1ed1e2@[log masuk untuk melihat URL]

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Bila Anda Seorang Pembicara, Trainer, Guru, atau Seorang Penulis lepas (Freelance), Namun di dalam project ini Anda akan mencadi seorang Tutor, Membawakan materipresentasi atau tulisan Anda ke dalam CD Tutorial secara LIfe, Lebih cepat daripada membuat Buku. Dan Ramah Lingkungn karena tidak menggunakan kertas, melainkan menggunakan media kepingan CD. Profile Anda baik Foto dan Nama Anda akan te...

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    2 bida

    I am looking for a freelancer to help me with my project. The skills required are Data Entry and Internet Research. Should have time and its a simple job, I am happy to pay a fixed priced and my maximum budget is $30 USD. Job is to use the given keywords and research via Google daily 2 times for 30 days. It will just take 5 minutes of your time daily. Its easy and no fixed time constrains. Please ...

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    9 bida

    ( I posted this project few weeks back. a free lancer almost completed the first task 80% but then they disappeared and cannot get a response from them despite repeated reminders) , you will start from where they stopped and the last update they provided. ------------- original project details below--------------------- Note some part of first task are already completed - Read below sending your ...

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    4 bida

    system dynamics model is for a hypothetical geothermal power development(EGS technology) which integrates all 7 components. The aim is to to understand how the system is behaving, and could be controlled over the scope and magnitude of the environmental and health impact of the operation. A report or documentation of the model analysis will be required. Knowledge of physics, calculus, chemistry, I...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    2 bida

    Design of a 12 (cover+8 pages) page booklet letter size 8.5"X 11" * The text for the booklet will be provided, just need help organizing the text in the booklet and insert some pictures to make it visually appealing *Please read booklet design instructions (attached) to learn document specifications as required by printing company.

    $345 (Avg Bid)
    $345 Avg Bida
    44 bida

    Hello, I am Yosida from Japan. I am seeking wordpress or php/js or html developer. 1) are you surely no Asian? 2) can you speak english? 3) how much do you have experience in communication skill? 4) can you work monthly budget? Specs: I am not new to web design (I am a graphic designer and have used Shopify, Wix and similar sites for a web site). However, I am new to Wordpress and the structure i...

    $441 (Avg Bid)
    $441 Avg Bida
    18 bida

    I have ongoing work related to our previous project 'Logo for my Brand'

    $40 / hr (Avg Bid)
    $40 / hr Avg Bida
    1 bida

    This is a Sample Project to help you understand the concept of the work. • You are required to type the exact text from the left box to the blank box at the right. • The size of the text should be 8-10 and theme should be ‘Arial’ or ‘Times New Roman’. • The accuracy level to be maintained is >90%. Payment per page depends on the plan chosen. • The...

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    149 bida

    Seeking IT Developers, Front & Back End (Remote) Send me a message if you are interested or know anyone interested Remote work 6.5 month project Skills required across 5 roles (you do not need to hold all skills) - Front end, React JS - Python/Java 2EE - Big data engineers (aws redshift etc)

    $46 / hr (Avg Bid)
    $46 / hr Avg Bida
    36 bida

    This is a Sample Project to help you understand the concept of the work. • You are required to type the exact text from the left box to the blank box at the right. • The size of the text should be 8-10 and theme should be ‘Arial’ or ‘Times New Roman’. • The accuracy level to be maintained is >90%. Payment per page depends on the plan chosen. • The...

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    79 bida

    I have a design for some 12mm Machines aluminum Plates. and some other aluminum components I need to have CNC Machined for a low cost. this is something i would be ordering regularly. Looking for an individual with the machinery and skill to produce and ship to Canada

    $456 (Avg Bid)
    $456 Avg Bida
    12 bida

    I would like to build an apps that specially cater for people who like to cook but dont like the hassle preparation and and cleaning work afterwards. The app can receive the orders of ingredient selection, preparing instructions, order of food and kitchen reservation from the subscribers. The app manager can announce what is fresh or special food or ingredients of the day. The app can also share p...

    $205 (Avg Bid)
    $205 Avg Bida
    44 bida

    I am a do data entry and all types of writing jobs I will take 40 percent of money of project and you took 60 percent I think this profitable deal for you. please reply me yes or no Thanks

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    I have some work, in an Excel spreadsheet.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    4 bida

    Hello We are a startup in IT software. We are going to increase our business widely in the world. Now there are a lot of jobs for you, long term and one time jobs... If you are available to have fluent English, don't hesitate to apply. Looking forward to working with you. Thank you. John

    $103 (Avg Bid)
    $103 Avg Bida
    18 bida

    Selecting brand name for Home Theater Projector Our main product selling in US: Home Theater Projector We try to select a good brand name (Trademark) for our home theater projector. Requirements: 1) Select your favorite Brand Name from the listing choices and tell us the reason of your choice. Brand names (Trademark) for home theater projector to choose from: A. LEQEE B. MEIGUI C. SXUDA D...

    $50 (Avg Bid)
    $50
    8 penyertaan

    If you are seeking For Regular work, then I can offer that. Kindly read the whole project description and if all TOC agreed, Only then you are welcome to bid. ONLY BID IF YOU ARE LOOKING FOR REGULAR INCOME I have no problem to create small milestone to start to ensure I am legit. I need versatile writer who would be able to write on any topic given.... Right now I am unable to do any negotiation...

    $251 (Avg Bid)
    $251 Avg Bida
    22 bida

    need a typescript developer for some urgent work, must be able to start asap

    $292 (Avg Bid)
    $292 Avg Bida
    24 bida

    Hi Ongoing simple video editing for webinars and youtube channels for clients of digital agency. Thanks

    $338 (Avg Bid)
    $338 Avg Bida
    42 bida

    Start your proposal with: "Low Rocks" Only new freelancers Do mention if you have a team as well. I have a very simple project available. You just have to make calls, gather info and fill sheet accordingly. You need to have a smart phone for the project. 100 calls take 1 hour approximately Project is long term, and daily work, so if you have a team, let me know We are bit tight on bud...

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    47 bida

    I need you to write some articles on the global economy..

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    20 bida