Legitimate no fee work from home jobspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    307,661 legitimate no fee work from home jobs tugasan ditemui, harga dalam USD
    Clean Home Tamat left

    Bantu saya membersihkan rumah (Full Time)

    $750 - $1500
    Tempatan
    $750 - $1500
    0 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per p...

    $844 (Avg Bid)
    $844 Avg Bida
    26 bida

    Buat kerja dari rumah

    $10 - $30
    Tempatan
    $10 - $30
    0 bida

    Buat kerja dari rumah

    $25 (Avg Bid)
    Tempatan
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Buat kerja dari rumah

    $446 (Avg Bid)
    Tempatan
    $446 Avg Bida
    2 bida

    website design projectVill: Baharampur, post: Baharampur, P.S: Dashmina, Dist: Patuakhali. 05. Permanent Address : Vill: Baharampur, post: Baharampur, P.S: Dashmina, Dist: Patuakhali.

    $59 (Avg Bid)
    $59 Avg Bida
    5 bida

    Here is a link [log masuk untuk melihat URL] I need the all the company names and websites . dont need the company which doesnt have its own website. NO DUPLICATE RECORDS Prepare sample, your quote (flat rate not hourly) and time duration to complete this link. before bidding. I guess it is very small work for the expert scrapper. Thank you Thank you.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    2 bida

    mengisi data-data dari dokumen, kertas kerja, budget, kewangan, akaunting, dan lain-lain ke dalam excel. tak tau nk tulis ape lagi, dah dy minx keterangan paling kurang 30 patah perkataan, tulis je lah sampai cukup

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    5 bida

    data entry for company businness or report

    $124 (Avg Bid)
    $124 Avg Bida
    4 bida

    saya ingin menjalankan kerja dalam system excel

    $114 (Avg Bid)
    $114 Avg Bida
    10 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $271 (Avg Bid)
    $271 Avg Bida
    1 bida

    Mengetik data di ms word/excel ,mengarsip data di word, menjalakan powerpoint,word,excel

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    8 bida

    Abdullah's work ! Abdullah's work ! Abdullah's work !

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    1 bida

    Asslam o alikum jnb mujhe jobs chahye but mein yaha new hun mujhe nahi pta kia karna kise karna hai to help bhi kare aur kam bhi sekhaye han mein website bna dakta hun hun achi tarh

    $457 (Avg Bid)
    $457 Avg Bida
    1 bida

    Saya akan mengerjakan semua pekerjaan online ini . dan menyelesakain semua jobs yang di berikan , dan bila melampaui deadline saya sanggup tidak di bayar . saya akan laku kan demi pekerjaan ini

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin buat 1 rangkaian elektronik, terhubung dengan network wireless yang berfungsi seperti switch

    $100 - $100
    $100 - $100
    0 bida

    I need some one to enter some data for me. The documents are provided separately. The final format of the entered data should be consistent and standardised.rnrnPlease message me if you have any questions.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    2 bida

    saya ingin membuat web shopping cart, berikut sample projek yang sudah saya buat [log masuk untuk melihat URL] fee bisa dinego

    $379 (Avg Bid)
    $379 Avg Bida
    4 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya mencari seseorang yang mampu memasarkan barang jualan saya melalui media online. semua product selalu readystock jam kerja bebas dan selalu ada fee dari setiap transaksi sesuai kesepakatan :)

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    3 bida

    Hallo Bagi yang bisa menguasai wordpress, saya ingin custom WP saya untuk menambahkan widget/sidebar ke beberapa pilihan halaman. hanya itu saja, permasalahanya di theme yg saya pilih tidak support sidebar, jadi harus customization saya kasih fee 200K Bagi yang bisa silahkan sms/call/email saya, perkiraan pekerjaan 1 hari Hanya berlaku sampai hari ini saja (10-05-14)

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    5 bida

    saya mencari seseorang yang mampu memasarkan barang jualan saya melalui media online. semua product selalu readystock jam kerja bebas dan selalu ada fee dari setiap transaksi sesuai kesepakatan :)

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    saya mencari seseorang yang mampu memasarkan barang jualan saya melalui media online. semua product selalu readystock jam kerja bebas dan selalu ada fee dari setiap transaksi sesuai kesepakatan :)

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    saya mencari seseorang yang mampu memasarkan barang jualan saya melalui media online. semua product selalu readystock jam kerja bebas dan selalu ada fee dari setiap transaksi sesuai kesepakatan :)

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    > Merekap data yang ada ke komputer > Membuat tabel / daftar yang ada di hard copy ke dalam microsoft excel > Menginput catatan ke dalam microsoft word

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    30 bida

    Poster untuk sebuah event bike to work yang bertujuan mengurangi dampak pemanasan global (global warming) dan polusi di Jakarta.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    5 bida

    Saya mengundang tenaga pemasaran manapun, untuk menawarkan kepada calon client atau siapapun, jasa Motivator atau Trainer. Untuk kurun waktu tanggal 13,15,16 bulan Januari 2014 ini. Motivasi dengan rate Rp. 15.000.000 / 1 jam (JABODETABEK)) & Rp. 20.000.000 / 1 jam (luar JABODETABEK), Untuk Rate Training Rp. 1.750.000 / pax (minimal peserta 10 orang) / hari. Profile pribadi saya dapat dilihat ...

    $1065 - $2130
    $1065 - $2130
    0 bida

    We are an event company that is looking for people to work for us full time and part time. We offer attractive daily/weekly/monthly salary based on which position you are looking for. We also offer contracts for people who are looking for long term part time jobs. Part Time Promoter We have event constantly every weekend so we need a lot of profile for part time promoters. Promoters usually do...

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    1 bida

    Hi, I need data entry workers for a simple typing job. requirement : 1: basic internet knowledge. 2: well typing speed . 3: well internet connection. 4: payment method: perfectmoney/ moneybookers/webmoney/gaf/freelancer/oDesk payment time weekly on Monday . Lowest bid should be awarded . For new freelancer its very beauty full chance to have a great review . place a b...

    $204 (Avg Bid)
    $204 Avg Bida
    3 bida

    halo saya ada produk software yang siap dilaunching. kisaran harga software diatas 60 juta. saya tawarkan fee 10% dari harga product. kalo anda bersedia silahkan hubungi saya lewat ym: w1ed1e2 atau email : w1ed1e2@[log masuk untuk melihat URL]

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Bila Anda Seorang Pembicara, Trainer, Guru, atau Seorang Penulis lepas (Freelance), Namun di dalam project ini Anda akan mencadi seorang Tutor, Membawakan materipresentasi atau tulisan Anda ke dalam CD Tutorial secara LIfe, Lebih cepat daripada membuat Buku. Dan Ramah Lingkungn karena tidak menggunakan kertas, melainkan menggunakan media kepingan CD. Profile Anda baik Foto dan Nama Anda akan te...

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    2 bida

    I'm looking for someone can fix some errors on a plugin in WordPress in order to adapt it at our theme, first will be a simple task, and if everything is ok, we will give more works in order to finish this website and many more websites in future. All details will be shared on chat Required a fast, an available and a serious Dev to complete this task as soon as possible.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    16 bida

    I am a bit of a self taught coder, and up-to now have been able to get by; but just cant get my head around this last part. I have started something and regrettably, I need someone to finish it for me - ha! So... I have built a PHP script that grabs a massive XML output from a 3rd party API and drops it into a database table that is separate to WordPress / Woocommerce. It then queries the databa...

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    3 bida

    no special requirements, just need an excellent resume INTERESTED IN CANDIDATE FROM US/CANADA

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    12 bida

    To search jobs on webs and post it in a specific job website.

    $310 (Avg Bid)
    $310 Avg Bida
    5 bida

    Looking for a Web designer/developer to build an world class immigration services website. Business carries clients globally so seeking features and functionality rich work. COntact only if you have done this project in the past and will be able to provide some previous jobs done.

    $380 (Avg Bid)
    $380 Avg Bida
    34 bida

    Hello, I need to change 2 shipping costs fields and prices for 260 products in my onsline store. So you will need to change these 780 fields manually. For 540 shipping costs fields, it will be with the same data : 6,40. For 240 price fields, you will need to convert price from Euros in dollars (with online convertor) and change the price fields. After that, you will need to save the product (&...

    $329 (Avg Bid)
    $329 Avg Bida
    18 bida
    data entry job 6 hari left

    I have data entry online form filling jobs which will require you to fill 1000 forms within 20 days and you will be paid with $900 after the submission of your one project. All the work will be done online on our website so you don't need to worry about the loss of data or anything. For more and detail information contact me. Skill required. -good typing speed -good internet connection

    $922 (Avg Bid)
    $922 Avg Bida
    42 bida

    If you need Amazing, Unique, and Royalty Free HD photos and HD videos , then you are in the right Gig... I'll provide you HD Royalty Free PHOTOS and VIDEOS, that You'll be able to use it for personal use or commercial use without to pay any license fee or any other kind of fees. You can use these images for your blog, website, youtube, projects, books, quotes, mobile apps, business, ...

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    2 bida

    Hello We are a startup in IT software. We are going to increase our business widely in the world. Now there are a lot of jobs for you, long term and one time jobs... If you are available to have fluent English, don't hesitate to apply. Looking forward to working with you. Thank you. John

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    12 bida

    Looking for a GIS professional to work with me on regular basis to share my work load. Since I am overwhelmed with projects. Looking for someone who has very good knowledge of GIS & is patient and understand the tasks well. Also someone who takes deadlines seriously. Rate posted here is per small tasks/ projects. Must have access to ESRI /ARC GIS on daily basis.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    3 bida

    Hi There, I have an iOS and Android app that uses subscriptions. The app offers sports picks to the public. They can pay a monthly fee to get this for a month or a yearly fee to get this for a year. The subscription is set up and works but it doesn't remove the user when they unsubscribe. Eg. If someone charges back a payment for the yearly or cancels the monthly it doesn't track it ...

    $358 (Avg Bid)
    $358 Avg Bida
    27 bida

    SEO FOR A TOURISM WEBSITE, NO JOKES.

    $3931 (Avg Bid)
    $3931 Avg Bida
    53 bida

    This task is for an expert web developer to download websites, clean code, remove JS, any external loading files and change branding (new logo, website name and text). Apart from being an expert web developer must have good design skills to change page branding. This task will start with 1 website. If this is completed perfectly there will be an ongoing stream of similar jobs. Send your quote a...

    $45 (Avg Bid)
    $45 Avg Bida
    15 bida

    I need help with an excel spreadsheet creation with formulas column 1 Transaction Date column 2 Vendor name column 2 Project name column 3 Descrription column 4 Expense column 5 Capital column 6 Balance now to the difficult part: column 7 has list of all vendors, example Joe, Bob, Peter column 8 holds their totals any time there is a transaction in column 4 , for whom the vendor is 'Joe&#...

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    15 bida

    I need a freelancer for a long oriya typing project.. I need 100% accuracy on my project.. you have to give a test to get this project

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    26 bida

    Fix the UI issues of chatbox that was created using jquery/js,webpack and SAAS. Must be able to remote into our PC via "AnyDesk" and work. Must be done in one day

    $37 (Avg Bid)
    $37 Avg Bida
    5 bida

    Opportunity to get translation jobs, You can translate English to Portuguese (Europe), translate Spanish (Spain) to English (Britain), translate English to Dutch

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    1. Splash screen 2. Social Log-in 3. Verify OTP 4. Homepage 5. Message 6. Create Job page 7. My jobs/my bids page 8. Profile page

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    4 bida

    I want to make our current WP inquiry forms automatically load into our Quickbase. I use WP forms plugin so I want to connect with quickbase. If anyone has experience and did this kind of jobs before and can work today, please bid. This is urgent one and if better I want you to work via teamviewer. Thank you. PS: It is simple in my opinion so I want the developer to do it and explain me. Budget i...

    $24 / hr (Avg Bid)
    $24 / hr Avg Bida
    33 bida