Legitimate work from home jobs no feepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    307,838 legitimate work from home jobs no fee tugasan ditemui, harga dalam USD
    Clean Home Tamat left

    Bantu saya membersihkan rumah (Full Time)

    $750 - $1500
    Tempatan
    $750 - $1500
    0 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per p...

    $844 (Avg Bid)
    $844 Avg Bida
    26 bida

    Buat kerja dari rumah

    $10 - $30
    Tempatan
    $10 - $30
    0 bida

    Buat kerja dari rumah

    $25 (Avg Bid)
    Tempatan
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Buat kerja dari rumah

    $446 (Avg Bid)
    Tempatan
    $446 Avg Bida
    2 bida

    website design projectVill: Baharampur, post: Baharampur, P.S: Dashmina, Dist: Patuakhali. 05. Permanent Address : Vill: Baharampur, post: Baharampur, P.S: Dashmina, Dist: Patuakhali.

    $59 (Avg Bid)
    $59 Avg Bida
    5 bida

    Here is a link [log masuk untuk melihat URL] I need the all the company names and websites . dont need the company which doesnt have its own website. NO DUPLICATE RECORDS Prepare sample, your quote (flat rate not hourly) and time duration to complete this link. before bidding. I guess it is very small work for the expert scrapper. Thank you Thank you.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    2 bida

    mengisi data-data dari dokumen, kertas kerja, budget, kewangan, akaunting, dan lain-lain ke dalam excel. tak tau nk tulis ape lagi, dah dy minx keterangan paling kurang 30 patah perkataan, tulis je lah sampai cukup

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    5 bida

    data entry for company businness or report

    $124 (Avg Bid)
    $124 Avg Bida
    4 bida

    saya ingin menjalankan kerja dalam system excel

    $114 (Avg Bid)
    $114 Avg Bida
    10 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $271 (Avg Bid)
    $271 Avg Bida
    1 bida

    Mengetik data di ms word/excel ,mengarsip data di word, menjalakan powerpoint,word,excel

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    8 bida

    Abdullah's work ! Abdullah's work ! Abdullah's work !

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    1 bida

    Asslam o alikum jnb mujhe jobs chahye but mein yaha new hun mujhe nahi pta kia karna kise karna hai to help bhi kare aur kam bhi sekhaye han mein website bna dakta hun hun achi tarh

    $457 (Avg Bid)
    $457 Avg Bida
    1 bida

    Saya akan mengerjakan semua pekerjaan online ini . dan menyelesakain semua jobs yang di berikan , dan bila melampaui deadline saya sanggup tidak di bayar . saya akan laku kan demi pekerjaan ini

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin buat 1 rangkaian elektronik, terhubung dengan network wireless yang berfungsi seperti switch

    $100 - $100
    $100 - $100
    0 bida

    I need some one to enter some data for me. The documents are provided separately. The final format of the entered data should be consistent and standardised.rnrnPlease message me if you have any questions.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    2 bida

    saya ingin membuat web shopping cart, berikut sample projek yang sudah saya buat [log masuk untuk melihat URL] fee bisa dinego

    $379 (Avg Bid)
    $379 Avg Bida
    4 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya mencari seseorang yang mampu memasarkan barang jualan saya melalui media online. semua product selalu readystock jam kerja bebas dan selalu ada fee dari setiap transaksi sesuai kesepakatan :)

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    3 bida

    Hallo Bagi yang bisa menguasai wordpress, saya ingin custom WP saya untuk menambahkan widget/sidebar ke beberapa pilihan halaman. hanya itu saja, permasalahanya di theme yg saya pilih tidak support sidebar, jadi harus customization saya kasih fee 200K Bagi yang bisa silahkan sms/call/email saya, perkiraan pekerjaan 1 hari Hanya berlaku sampai hari ini saja (10-05-14)

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    5 bida

    saya mencari seseorang yang mampu memasarkan barang jualan saya melalui media online. semua product selalu readystock jam kerja bebas dan selalu ada fee dari setiap transaksi sesuai kesepakatan :)

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    saya mencari seseorang yang mampu memasarkan barang jualan saya melalui media online. semua product selalu readystock jam kerja bebas dan selalu ada fee dari setiap transaksi sesuai kesepakatan :)

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    saya mencari seseorang yang mampu memasarkan barang jualan saya melalui media online. semua product selalu readystock jam kerja bebas dan selalu ada fee dari setiap transaksi sesuai kesepakatan :)

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    > Merekap data yang ada ke komputer > Membuat tabel / daftar yang ada di hard copy ke dalam microsoft excel > Menginput catatan ke dalam microsoft word

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    30 bida

    Poster untuk sebuah event bike to work yang bertujuan mengurangi dampak pemanasan global (global warming) dan polusi di Jakarta.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    5 bida

    Saya mengundang tenaga pemasaran manapun, untuk menawarkan kepada calon client atau siapapun, jasa Motivator atau Trainer. Untuk kurun waktu tanggal 13,15,16 bulan Januari 2014 ini. Motivasi dengan rate Rp. 15.000.000 / 1 jam (JABODETABEK)) & Rp. 20.000.000 / 1 jam (luar JABODETABEK), Untuk Rate Training Rp. 1.750.000 / pax (minimal peserta 10 orang) / hari. Profile pribadi saya dapat dilihat ...

    $1065 - $2130
    $1065 - $2130
    0 bida

    We are an event company that is looking for people to work for us full time and part time. We offer attractive daily/weekly/monthly salary based on which position you are looking for. We also offer contracts for people who are looking for long term part time jobs. Part Time Promoter We have event constantly every weekend so we need a lot of profile for part time promoters. Promoters usually do...

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    1 bida

    Hi, I need data entry workers for a simple typing job. requirement : 1: basic internet knowledge. 2: well typing speed . 3: well internet connection. 4: payment method: perfectmoney/ moneybookers/webmoney/gaf/freelancer/oDesk payment time weekly on Monday . Lowest bid should be awarded . For new freelancer its very beauty full chance to have a great review . place a b...

    $204 (Avg Bid)
    $204 Avg Bida
    3 bida

    halo saya ada produk software yang siap dilaunching. kisaran harga software diatas 60 juta. saya tawarkan fee 10% dari harga product. kalo anda bersedia silahkan hubungi saya lewat ym: w1ed1e2 atau email : w1ed1e2@[log masuk untuk melihat URL]

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Bila Anda Seorang Pembicara, Trainer, Guru, atau Seorang Penulis lepas (Freelance), Namun di dalam project ini Anda akan mencadi seorang Tutor, Membawakan materipresentasi atau tulisan Anda ke dalam CD Tutorial secara LIfe, Lebih cepat daripada membuat Buku. Dan Ramah Lingkungn karena tidak menggunakan kertas, melainkan menggunakan media kepingan CD. Profile Anda baik Foto dan Nama Anda akan te...

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    2 bida

    I need an android village cricket app with the following features- 1. Players can sign-up using email or mobile number 2. Admin also can add players. 3. Schedule of matches 4. Live text commentary 5. Live youtube links 6. Live Scoreboard update 7. Fee can be charged for using app

    $101 (Avg Bid)
    $101 Avg Bida
    2 bida
    Home page redesign 6 hari left
    DISAHKAN

    I need my website homepage redesign

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    23 bida

    need some minor work to be done on excel sheet

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    35 bida

    I have a data analysis [login to view URL] my need and your service this may be helpful for both.

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    5 bida

    Turn my existing 2D CAD drawing into printable 3D color floor plan. The floor plan is approximately 1600 sqft. I have attached a sample of what I need

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    36 bida
    copy paste work 6 hari left

    I need someone to copy information from some websites.

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    10 bida
    Trophy icon Descriptive Essay 2 hari left

    possibility of immortal life in the future. For this essay, you will imagine that scientists have discovered a way to make you immortal, and it is now the year 2175. What is your life like? What jobs have you had? What relationships have you had? Who have you married? What is your family like? What have been the advantages of living so long? What have been the disadvantages? You are going to writ...

    $10 (Avg Bid)
    $10
    0 penyertaan

    Hi there. I am seeking a html, css website designer now. If you have good skills there, please happy bid. You will work with a client. We prefer new freelancers. Thank you

    $127 (Avg Bid)
    $127 Avg Bida
    45 bida

    I have a graph and i need to put the Y axis into X axis

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    9 bida

    I have a personal website and I'd like to translate it to many languages. So I'm looking for a person who is good at English/Spanish at least. And basic knowledge of web programming will be good. This is simple but if you have enough skill, I can offer to you long term position. If you can not hear English, please don't apply. Thanks!

    $147 (Avg Bid)
    $147 Avg Bida
    20 bida
    Design an logo for company 6 hari left
    DISAHKAN

    We need urgent logo for our company . This jobs needs to be done in 2 hours .

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    40 bida

    We need a skilled developer to fully customise the theme for our Domains website to allow our members to 1. Park their domain 2. Sell their domain 3. Rent their domain 4. Auction their domain see this theme [log masuk untuk melihat URL] Questions 1. How long do you THINK it will take u to fully customise this theme? 2. What is your expected fee? 3. Do you want a LONG TERM ASSOCI...

    $127 (Avg Bid)
    $127 Avg Bida
    11 bida
    $38 Avg Bida
    2 bida

    My website is a charity website so people can upload if they need money or things like chair or roof for their house. We do not take fee or commision. We want everything free here. User is only 1 type. User can post a donation / need help or give donation. But they will need verification with Selfie / photo of themself + ID card scanned. User can request help / donation, add friend, user send mo...

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    8 bida
    $37 Avg Bida
    24 bida

    I am starting a CBD distribution company in France, and would require a website designer (backend/frontend) to set up my brand and products. Additional jobs would be the creation of a logo, and assistance on packaging design, etc.

    $1077 (Avg Bid)
    $1077 Avg Bida
    82 bida
    Modify my Wordpress Job Site 6 hari left
    DISAHKAN

    I need someone to personalize and modify my WordPress Jobsite. Enable the candidate to log in and access updates to ensure that the candidates can upload their CVs with less stress. Enable the 2 categories of the candidates who are seeking for jobs as there would be a free, and the second would be paid for and the paid-for would come in 2 categories Premium and Super premium. For the companies...

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    24 bida

    I have a base layout created in PSD for an online health and safety portal, this includes a number of other screens that need to be created based on a number of excel and flow diagrams which explain what's needed from a display and functionality point of view. For anyone wanting to work on this I will need to see high quality website designs, ideally from an admin area point of view, the th...

    $614 (Avg Bid)
    $614 Avg Bida
    64 bida

    We are a Start up firm working on a small business productivity application. We are seeking an experienced Android / iOS programmer (NOT a team) to join our staff on a long term basis . This person will learn our current application code and maintain the code for future changes . This position offers a monthly retainer fee and profit [log masuk untuk melihat URL] interested , please send your res...

    $169 (Avg Bid)
    $169 Avg Bida
    28 bida