Level expert skillpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    432,723 level expert skill tugasan ditemui, harga dalam USD
    shopify expert Tamat left

    setup store..............................

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    28 bida
    $332 Avg Bida
    5 bida

    Website regarding Gambling/Casino online, Target GEO Malaysia only [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $2387 (Avg Bid)
    $2387 Avg Bida
    29 bida

    Tujuan: Supaya website saya muncul di halaman pertama di Google Search

    $56 (Avg Bid)
    $56 Avg Bida
    18 bida
    shopify expert Tamat left

    setup

    $127 (Avg Bid)
    $127 Avg Bida
    18 bida
    matlab expert Tamat left

    matlab task

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    13 bida

    indian oil pump sheet

    $89 (Avg Bid)
    $89 Avg Bida
    11 bida

    Saya ingin mendapatkan panel level owner for ig

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    3 bida

    Modern minimalist kitchen. 3d model dah dibina, hanya memerlukan bantuan untuk apply materials+lighting then render. Memerlukan 3d images dengan segera

    $131 (Avg Bid)
    $131 Avg Bida
    22 bida

    Aplikasi android untuk kegunaan kakitangan Perkhidmatan Logistik dan Movers bagi urusan pengendalian pesanan (order) pesanan masuk dan keluar. Aplikasi haruslah mempunyai maklumat seperti: * Info lengkap pelanggan, * Lokasi kerja pindah * Harga pakej * Tarikh dan masa kerja pemindahan * Jenis kenderaan Diperlukan * No pendaftaran lori * Preview order (dalam bentuk Kalender) * Pengesa...

    $386 (Avg Bid)
    $386 Avg Bida
    9 bida

    Memerlukan satu format Excel untuk industry katering dimana recepies & senarai harga barang barang telah di daftar & boleh di tukar. Pengguna hanya perlu mengisi jumlah pelangan & menu pilihan termasuk inventory semasa untuk mengetahui banyak mana barang mentah perlu diorder. Hanya untuk Malaysian

    $394 (Avg Bid)
    $394 Avg Bida
    14 bida
    trowmacker Tamat left

    mempunya skill dalam manufacturing.

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saat ini, kami memiliki produk berupa aplikasi website ( online store ) dengan konsep baru : SP3 ( System, Product , Packaging, Post ) artinya : 1. kami mempersiapkan sistem dari profile sampai dengan pembayaran 2. kami mempersiapkan puluhan ribu produk dari puluhan kategori yang siap untuk dijual 3. kami mempersiapkan operasional mulai dari call center, pengemasan barang, stok barang sampai de...

    $58333 (Avg Bid)
    $58333 Avg Bida
    1 bida
    Design project Tamat left

    Kepuasan costumer adalah tujuan saya, kerja sama yang baik akan mengahasilkan karya yang baik pula. Pengalaman lah yang membentuk seorang designer yang cerdas. Skill: Hand Drawing (sketsa) Adobe Illustrator (ai) Indesign (id) Photoshop (ps) Design Process (proses desain) : - Sketsa - Acc/asistensi 1,2,3 - Finishing

    $350 (Avg Bid)
    $350 Avg Bida
    2 bida

    SIDIK S.A PURWOKOCurriculum Vitae/Daftar Riwayat HidupDATA PRIBADITempat & Tgl. Lahir : Surabaya, 19 Agustus 1975 Jenis Kelamin : Laki-lakiAgama : Islam Kewarganegaraan : Indonesia Alamat : Perum Griya Perigi Blok D4 No.9 RT.006/RW.08 Kelurahan Bedahan, Kecamatan Sawangan - Depok, Jawa BaratGSM     :  0852 - 1980 529...

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    1 bida

    menjiwai cerita komik dan anda menselesaikan tugas dari saya, ini adalah "tasking" semata tiba harus sering bertanya bagaimana untuk menselesaikan halaman ini akan saya persentasikan, agar mengerti dari situs baraspektrum.com. ADEGAN KOMPOSISI ini adalah kesempatan anda memahami level karakterisasi desain yang saya berikan. pekerjaan anda bila kurang memuaskan akan di rubah oleh edito...

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Kami mencari developer dengan skill sbb: - Menguasai Apache SOLR dan plugin management - Menguasai MariaDB dan MySql - Menguasai program PHP, HTML dan Ajax

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida

    Halo corneliadebora, saya melihat profil Anda dan ingin menawarkan kepada Anda untuk proyek saya. Kita bisa diskusikan semua detail melalui obrolan. maf saya org baru... apa boleh saya sedikit bertanya kepada anda.. saya lihat ibu atau kk berasal dari indonesia... saya hanya kurang mengerti,,, setiap saya menawar sesuatu ,,, apa yg harus saya lakukan contohnya tugas yg satu ini Deskripsi Proyek ...

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida
    Public Health Tamat left

    Halo nama saya Kornelius Langga Son, SKM. Saat ini saya bekerja di bidang sosial khususnya bekerja bagi remaja yang kehilangan pengasuhan, saya ingin menambah penghasilan saya dan saya ingin menambah skill saya.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    mengintegrasikan seluruh kegiatan SMK mulai dari kurikulum, sarana prasarana, kesiswaan sampai dengan keuangan.

    $466 (Avg Bid)
    $466 Avg Bida
    2 bida

    Pertama, saya akan mereview salah satu Games di Android yang bernama "Heroes Charge". Heroes Charge adalah salah satu game android yang diproduksi oleh U Cool. Merupakan game taktik strategi yang sebenarnya dibuat sangat mirip dengan D-OTA versi PC, tetapi didalam game ini dibuat sangat sederhana dan membuat para pemainnya kembali merasakan sensasi permainan yang diinginkan di PC. Den...

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    1 bida

    Harus login berdasarkan level user Harus ada master bus, master jurusan, master harga Harus ada pembuatan invoice dan bisa diprint Harus ada laporan berdasarkan tanggal

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    2 bida
    CmyLive.com VJ Tamat left

    Company On Connection Sdn.Bhd. ingin mewujudkan sebuah program terbaru CmyLive, iaitu sebuah online TV dan memerlukan VJ yg berpesonaliti dan mempunyai rupa paras yg menarik, petah berkata-kata serta mempunyai bakat tersendiri seperti menyanyi dll. Sebelum ini syarikat On Connection telah mewujudkan sebuah online TV MfaceLive/[log masuk untuk melihat URL] , tetapi hanya dalam versi bahasa Cina ...

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Write a trade copier for MT4, able to copy trade from demo to real, same broker, runs on VPS

    $380 (Avg Bid)
    $380 Avg Bida
    3 bida

    Membuat atau membangun suatu situs dengan CSS design. Saya membuatnya berdasarkan Skill atau kemampuan saya. Saya sendiri adalah anak pelajar SMK di wilayah Jawa Tengah. Dan walaupun saya tidak semahir yang anda kira, paling tidak saya mempunyai keinginan yang kuat dan kediplinan yang cukup untuk belajar.

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    saya mempunyai skill di bisang menulis. banyak sekali hal-hal yang inspiratif yang menarik yang bisa dijadikan sebuah tulisan. artikel yang saya maksudkan bukan hanya artikel formal akan tetapi juga ada non formal. seperti yang kita ketahui semua pembaca memiliki minat yang berbeda-beda, ada yang suka memba artikel dengan bahasa formal ataupun juga non formal.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya masih dalam tahap belajar mengembangkan ilmu dalam membuat perangkat lunak dan situs WEB, jika ada pekerjaan yang cocok untuk saya dan anda mau membayar saya, saya akan dengan senang hati menerimanya, ada beberapa skill yang saya kuasai : PHP, CSS, HTML, Website design, Graphic Design, VB.net, SQL

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    I want someone who have experience in organic SEO , to make site rank higher

    $62 (Avg Bid)
    $62 Avg Bida
    11 bida

    I need a new freelancer from Pakistan I need expert in after affects, need some guidelines I need software and help to work I need work for long term

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    2 bida

    Hi Expert Web Infotech, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    We are a design startup and we are looking for and email copywriter who can help us with email lead generation. We want someone who can work with us in the long run. Let me know your previous experience and how you have helped clients in the bid. thanks

    $305 (Avg Bid)
    $305 Avg Bida
    4 bida

    Hi i have a website that was build in laravel adn vue.js and i need an expert in laravel and vue.js who can customization the laravel from 5.4 and vue.js component and also expert in laraval 7

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    8 bida

    I have a website called [log masuk untuk melihat URL], we are a new and small business looking to grow in the UK. I am looking someone who can take my website to the next level and get more traffic to my site without spam. Small budget but can anyone help? The more we grow the more we can then spend on this project. If it works and we make money, we will start paying more as we grow.

    $66 (Avg Bid)
    $66 Avg Bida
    29 bida
    $19 Avg Bida
    24 bida

    I need someone to copy information from some websites. only experience candidate bids

    $285 (Avg Bid)
    $285 Avg Bida
    17 bida

    Virtual assistant needed to help with growing my business to the next level. Need help scheduling social media posts, collating reviews,monitoring emails and sending out marketing offers to my clients and followers. Must have proven social media , Mailchimp and Hootesuite experience and be able to be proactive, motivated and reliable. Training will be given.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    17 bida

    need a expert in these field who can handle any kind of work related to this, and also eager to teach students.

    $603 (Avg Bid)
    $603 Avg Bida
    3 bida

    PHP Customized Multi level Marketing website development, Front End , Admin Panel and User Signup Dashboards Required, Payment Gateways + Direct Bonus + Indirect Bonus + Autoship Bonus calculation & Ranks income plan implementation required. Website must be dynamic and database driven.

    $206 (Avg Bid)
    $206 Avg Bida
    15 bida

    We are a small global consultancy requiring a person with digital marketing skills that has an in depth knowledge of HubSpot who is willing to work with us in an agile manner to help design and execute our marketing strategy via this platform.

    $29 / hr (Avg Bid)
    $29 / hr Avg Bida
    3 bida

    Hi, freelancers. I'm looking for a magento 2 expert who can work with me. If you are a real magento ninja, feel free to bid to my job. Thanks.

    $49 (Avg Bid)
    $49 Avg Bida
    7 bida

    I would like to set up an Avon Amazon shop. I need support in running and managing this but firstly I need an understanding of how it all works.

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    4 bida
    Google ad-words expert 6 hari left
    DISAHKAN

    Need a google ad-words expert to consult me on how to run better google paid ads for an MBA admission consulting website in US and Indian markets. I can run the campaign myself - need guidance and consulting from the freelancer.

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    7 bida
    SEO expert 6 hari left
    DISAHKAN

    Need an SEO expert for running SEO for an MBA admission consulting website in US and Indian markets.

    $75 (Avg Bid)
    $75 Avg Bida
    33 bida

    Programming concepts and design need to answer 2 questions in 4 hours

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    5 bida

    Hello, I am looking for a senior woocommerce develoepr who can customize or develop new plugin You should have enough experience in woocommerce plugin development and integration. You need to have high level html5, css, javascript, php skills. Based on work result, you will work with us long term. Waiting for your proposal and your proud portfolios regarding woocommerce and plugin development. Reg...

    $181 (Avg Bid)
    $181 Avg Bida
    16 bida

    We require the assistance of an expert who is familiar with MicroGrid TestBeds and mining data from sensors. Further details will be provided to those that are deemed suitable for the task. ID: BE-4200923174244

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Looking for Social media Marketing Expert and SEO Expert We need official Blue tick on our social media channel.

    $231 (Avg Bid)
    $231 Avg Bida
    20 bida
    Google/Facebook ads expert 6 hari left
    DISAHKAN

    I need someone with long experience in internet marketing such as facebook , google ads .... etc to analyze my business sphere and suggest the best Advertising channel that I can use. When you bid, don't use copy paste. Just write the information that will be interesting for me. I can easily check your profile so there is really no need to copy/paste to fill in the fields. Keep your bid sim...

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    16 bida

    Looking for Frontend developer with expertise in canvas and animation. Pl. only apply if you are a pro person. pl. check below link, I need similar animation effect. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    2 bida