Lightroom 9.2 1pekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    282,075 lightroom 9.2 1 tugasan ditemui, harga dalam USD

    Dibutuhkan 15 penulis konten berita untuk niche: 1. Nasional 2. Berita daerah 3. Internasional 4. Fashion 5. Kesehatan 6. Seleb 7. Kwave 8. Sinopsis 9. Hoax atau fakta 10. Unik dan seru 11. Food dan travel 12. Khazanah Syarat: 1. Diutamakan pernah penulis di UC News 2. Ketika mengajukan penawaran, pilih niche mana yg menjadi pilihanmu 3. Sumber berita sudah ada tinggal mengolah kata 4. Kerjaan bersifat Long term 5. Boleh share lowongan pekerjaan ini.

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    2 bida

    1. Perjanjian Kerjasama 2. MoU 3. NDA 4. Surat Perintah Kerja 5. Surat Pengakuan Utang 6. Perjanjian Penerbitan Obligasi Wajib Konversi 7. Perjanjian Jual Beli 8. Perjanjian Sewa 9. Legal Drafting 10. Legal Opinion

    $2087 (Avg Bid)
    $2087 Avg Bida
    6 bida

    Hi Liza, Boleh hubungi sy di talian 017 44 22 88 9 (Ms Za) berhubung dgn tawaran job social media management dan budget.

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    Korang ada artikel best nak share dengan Glamornyo? Bukan free tau! Kitorang siap bayar lagi! Tajuk kena catchy dan buat orang rasa nak klik! Artikel mengenai 1. isu semasa/tranding/Viral/ 2. Lifestyle gaya Malaysia Malaysia 4. Dekorasi dan hias rumah gaya malaysia 5. Tempat dan makanan menarik di Malaysia Kalau artikel yang korang hantar terpilih, kitorang akan bayar dalam USD5 - 50 untuk satu artikel berdasarkan kualiti. Berpeluang untuk menjadi penulis tetap freelancer kami sekiranya artikel-artikel dihantar SELALU BEST! Kriteria penulisan: 1. Menulis dengan gaya bahasa santai. 2. Menulis berkaitan isu semasa, viral, tips kerja, tips interview, gaya hidup dan sebagainya yang best untuk share. 3. Tidak menyentuh isu seks, agama, politik serta info y...

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    20 bida

    Saya butuh Team & Personil untuk maju ke sebuah project pemerintah yang harus melengkapi beberapa persyaratan berikut a. Satu (1) orang Ahli Programmer, yang mempunyai sertifikat MikroTIK Advance, IPv6, NSE 1 Network Security. Pendidikan minimal Sarjana Strata 1 (S1) Jurusan Teknik Informatika perguruan tinggi negeri atau perguruan tinggi swasta yang telah diakriditasi atau telah lulus ujian negara yang berpengalaman pada pekerjaan sejenis dan mempunyai pengalaman kerja total minimal 3 tahun. b. Satu (1) orang Ahli Programmer, yang mempunyai sertifikat PHP MVC Framework CodeIgniter, Backend Programming. Pendidikan minimal Sarjana Strata 1 (S1) Jurusan Ilmu Komputer perguruan tinggi negeri atau perguruan tinggi swasta yang telah diakriditasi atau te...

    $1930 (Avg Bid)
    $1930 Avg Bida
    10 bida

    Compilar y subir .ipa a App Store

    $37 (Avg Bid)
    $37 Avg Bida
    1 bida
    Penulis Cerpen Tamat left

    Dicari penulis cerpen. Garis besar cerita sudah ada, tinggal mengembangkan ceritanya. Font calibri, size 9. Margin 2 2 2 2. A4. 13 Halaman (6000 karakter)

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    23 bida

    Tolong perbaiki lay out dan design dari content presentasi saya (kira-kira 9 halaman). Template background presentasi tidak boleh dirubah.

    $69 (Avg Bid)
    $69 Avg Bida
    10 bida

    Kertas Rancangan Perniagaan Produk/Servis Template RP 1) Cover Hadapan 2) Isi Kandungan 3) Kertas Kerja RP (40 muka surat) 4) Surat Permohonan Pinjaman 5) Jadual Bayaran Balik 6) Unjuran kewangan 7) Template perjanjian perkongsian 8) Template profile syarikat 9) Ebook - Formula Rahsia Pre Order 10) Ebook - Rahsia Borong Tak Perlu Ke China BERMINAT?? Peluang ni utk 100 org yg terawal sahaja. Habis kuota promo habis harga promo..!!

    $14 / hr (Avg Bid)
    Segera
    $14 / hr Avg Bida
    6 bida

    NEED IONCUBE DECODER . PHP 5.6 IONCUBE 9

    $1211 (Avg Bid)
    $1211 Avg Bida
    11 bida

    ...to write some articles. അസ്സലാമു അലൈക്കും, *ദിനം പ്രതി 500 ല്‍ അധികം വിദ്യാര്‍ത്ഥികള്‍ നിസ്കാരത്തിന് എത്തുന്ന കാടങ്കോട് gfvhss ന് അടുത്തുളള രിഫാഇ മസ്ജിദ് പുനഃരുദ്ധാരണത്തിന് വേണ്ടി ഉദാരമതികളുടെ സഹായം തേടുന്നു,* കാടങ്കോട് രിഫായി മസ്ജിദ് വേണ്ടി ഇത് വരേ സംഭാവനായായി കിട്ടിയത് Rahman Haji. 1250 കഷ്ണം കല്ല് . Muneer 10.000 രൂപ .Abdul Rahman 10,000 രൂപാ Salam Haji 10.000 രുപാ. 5.Shamsudheen.M.5000 രൂപ . 6.K.M. Nasar 5000 രുപ Ajman 5000 രൂപ ajman 5000 രൂപ Muthaleeb 5,000 രൂപ 10.Aടlam TC Qatar 2000 രുപ ..... ??? താല്‍പര്യമുളളവരുടെ പേര് ചേര്‍ക്കുക

    $740 (Avg Bid)
    $740 Avg Bida
    1 bida

    ...consider monthly basis. Keywords LIST TO RANK ********************** 1) keyword : anm 2) keyword : berita 3) keyword : hrmis 4) keyword : jadual euro 5) keyword : muet 6) keyword : poslaju 7) keyword : spa8i 8) keyword : upu 9) keyword

    $309 (Avg Bid)
    $309 Avg Bida
    1 bida

    ...consider monthly basis. Keywords LIST TO RANK ********************** 1) keyword : anm 2) keyword : berita 3) keyword : hrmis 4) keyword : jadual euro 5) keyword : muet 6) keyword : poslaju 7) keyword : spa8i 8) keyword : upu 9) keyword

    $309 (Avg Bid)
    $309 Avg Bida
    1 bida

    SIDIK S.A PURWOKOCurriculum Vitae/Daftar Riwayat HidupDATA PRIBADITempat & Tgl. Lahir : Surabaya, 19 Agustus 1975 Jenis Kelamin : Laki-lakiAgama : Islam Kewarganegaraan : Indonesia Alamat : Perum Griya Perigi Blok D4 No.9 RT.006/RW.08 Kelurahan Bedahan, Kecamatan Sawangan - Depok, Jawa BaratGSM     :  0852 - 1980 5297 / 0823 - 1193 8181CDMA     : 021 - 9648 9128 Pin BB     : 5496FDD1   PENDIDIKAN1994 - 2001 : Program studi Bahasa dan Sastra Indonesia, Fakultas Sastra, Universitas Airlangga Surabaya1991 - 1994 : SMA Dapena I Surabaya1988 - 1991 : SMP Kepanjen I Mundu, Surabaya 1982 - 1988 : SDN Sidotopo III / 50 Surab...

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    1 bida

    ...ada susunan nama file nya : Judul lagu#artis#kategori# Contoh : Listen#Beyonce#Barat#Left Virus#slank#indo# Format file yg sudah ada, ada bermacam-macam seperti MP4, MKV, Mpg komputer menggunakan Mini Mac.. Terdapat 2 layar. Pertama Layar touch screen 21.5L, rasio wide screen 16:9.. 21.5" Ini digunakan untuk melakukan kontrol (play, pause, dsb), mencari lagu, dan membuat playlist. Kedua Layar besar nya, 58" full HD ini hanya digunakan untuk menampilkan video yang sedang diputar. Jadi terdapat 2 window. Desain jika bisa menggunakan UI Material Design. Kalau tidak pun tidak masalah. jika hasil memuaskan saya akan membuatkan beberapa proyek lagi karena saya sedang membuat sebuah tempat karaoke dan hasil proyek ini akan digunaka...

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    PhytoTech88 menjemput pihak yang berminat untuk menyertai revolusi perniagaan internet paling hebat masa kini ‪#‎Projek100k‬. Inilah peluang anda untuk bebas hutang dan bebanan kewangan. Terbuka kepada sesiapa yang ingin menjana pendapatan sampingan melalui platform perniagaan online. Bermodalkan sebanyak RM6060 anda mampu menjana pendapatan sebanyak RM100,000 dalam tempoh 9 bulan. - Modal RM6060 sekali seumur hidup - Bukan skim piramid - Tidak perlu melakukan kerja-kerja MLM. - Tidak perlu melakukan direct selling jual barang - Perniagaan sah berlesen (dipantau di bawah KPDNKK. AJL no 932039) - Anda hanya perlu berdaftar, dan agensi kami akan menguruskan perniagaan anda Apa yang membezakan perniagaan kami dengan perniagaan lain? Model perniagaan revolusi inte...

    $249 - $24934
    $249 - $24934
    0 bida

    data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data miningdata mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    1 bida

    Pengembangan ERP yang mencakup : Contract Management - Purchase Receipt - Purchase Invoice - Purchase Payment,Stock Adjusment, Sales Order - Sales Invoice - Sales Receipt Target to finish: 3 weeks after contract sign-off

    $1729 (Avg Bid)
    $1729 Avg Bida
    19 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. 12. Portuguese 13. Danish Thai 24. Czech 31. Gujarati 33. Hebrew 34. Mogaliya

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. 12. Portuguese 13. Danish Thai 24. Czech 31. Gujarati 33. Hebrew 34. Mogaliya

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    oke, proyek saya memberikan materi, menegerjakan pr sekolah anda, anda memperdalam materi sekolah anda mulai dari kelas 1 sd sampai kelas 2 sma. apaun pr nya, kecuali dibidang bahasa. sebagai jaminannya sekarang saya duduk dikelas 2 smp. selama semester saya dapat rank umum alhamdulillah. juara 2 olimpiade lingkungan hidup sesumatera utara 2013, juara 2 olimpiade sains se sumatera utara oleh HMJ FISIKA UNIMED 2014

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    Want to sell Not for swap Samsung Note 3 Original by SME warna black untuk dijual dgn harga RM1500. Warranty ada lagi 9 bulan .Fullset ( charger, earphone, casing, screen protector, box ORIGINAL ) call, msg, whatsapp :0133262021.. COD: Area Johor Bahru

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    ...bisa didapatkan dengan menjadi perokok. Keuntungan menjadi perokok Sebagaimana yang diketahiu masyarakat umum, ternyata perokok pasif lebih berbahaya daripada perokok aktif, maka untuk mengurangi resiko tersebut, maka aktiflah merokok. Selain lebih aman, juga akan mendapatkan sejumlah keuntungan, berikut keuntungan dari merokok: 1. Menghindarkan dari perbuatan jahat karena tidak pernah ditemui orang yang membunuh, mencuri dan berkelahi dengan merokok. 2. Mengurangi resiko kematian (dalam berita tidak pernah ditemukan orang meninggal dalam kondisi merokok). 3. Berbuat amal kebaikan ( kalau ada orang yang mau pinjam korek api paling tidak sudah siap). 4. Baik untuk basa-basi (kalau bertemu orang dijalan kita bisa tawarkan rokok, kalau uang kan gak mungkin). 5. Me...

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    amana anananan ajhjbdjkdfvhjmn xhijmnklfgbjnkbcvncvn,bvcvccccccccccccccv b b b b b b b b b b b b b b b b b b b bm,cmn

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    The project requires to research the internet and identify "Architects" in Asian Countries including - India, China, Japan, Thailand, Vietnam, Malaysia, South Korea, and the Philippines. The scope requires to collect the contact details of the architects in each firm and compile those details on the attached spreadsheet. The format is CSV. The most important contact is the email address. Final files shall be screened for duplicates. The duration of the project is 5 days or sooner. Payment is due upon completion of the file and when an invoice is submitted for payment.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    14 bida

    Aku butuh bantuan dari seseorang Malaysia/Indonesia untuk membantu menemukan orang paranormal yang kuat untuk membantu saya mencari / menemukan sesuatu di Amerika Serikat. Ini adalah barang yang sulit untuk menemukan dan memakan banyak listrik jadi saya butuh paranormal yang sangat sangat sangat kuat. Jadi saya akan memberikan semua gambar dan deskripsi dari apa yang saya harus mencari,...tahu orang paranormal yang sangat kuat yang memberikan 100% informasi yang akurat untuk menemukan benda bahkan jauh di Amerika Serikat, saya akan mempekerjakan Anda. Pertama, Anda harus bertanya kepada orang paranormal lokasi item dan setelah saya mengkonfirmasi menemukannya dan konfirmasi, Anda akan membayar banyak uang. Ini adalah barang yang sangat penting bagi saya, jadi saya akan membayar Rp 1...

    min $5000
    min $5000
    0 bida

    Blog Adalah Web Situs Download Film Dan Game Dengan Total Pengunjung Hampir 100.000, Posting Terakhir Tanggal 9 Oktober 2013 Sebanyak 190, Dan Pengikut Blog saya Sekitar 5 Orang

    $540 - $1080
    $540 - $1080
    0 bida

    Cara Reset Printer Canon MP258 : 1. Printer MP258 yang error 5B00 atau P07 dalam keadaan mati dan kabel listrik terpasang. 2. Tekan Tombol STOP/RESET dan tahan, kemudian tekan tombol POWER dan tahan. 3. Tombol POWER masih ditekan, lepas tombol STOP/RESET, kemudian tekan tombol STOP/RESET 2 x dalam keadaan tombol power masih ditekan. 4. Lepas kedua tombol secara bersamaan. 5. Printer MP258 yang error 5B00 atau P07 akan berproses beberapa saat (agak lama), kemudian LCD Panel akan tampil angka 0 6. Komputer akan mendeteksi DEVICE BARU, Abaikan saja ..... 7. Keadaan ini menunjukkan printer MP258 dalam keadaan SERVICE MODE dan siap direset. 8. Exctract File Resetter MP258 untuk error 5B00 atau P07 9. Siapkan 2 kertas di printer (ini untuk print pad...

    $10 - $37
    $10 - $37
    0 bida

    Salam.. Perkenalkan nama saya batsa nadria saya adalah penulis blog dari 3-4 tahun yang lalu. saya sudah menerbitkan banyak artikel di blog saya. terimakasih semoga bisa bekerja sama

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida
    Simple 1 page website 6 hari left
    DISAHKAN

    I need a simple 1 page website for my crypto token.

    $52 (Avg Bid)
    $52 Avg Bida
    47 bida

    We need an experienced ESL/IELTS teacher (preferably native speakers) to develop content for our IELTS courses. In particular we need IELTS essay and speaking samples (band 8-9) and audio recording of the speaking samples.

    $794 (Avg Bid)
    $794 Avg Bida
    10 bida

    ...Application list: 1. :// : // :// :// Questions: 1. Please describe the onboarding process (from the beginning till the end). 2. Please describe your first thoughts about the product (app). Evaluate your thoughts. 3. Please describe advantages/disadvantages of such applications. 4. Could you find everything you were looking for, when trying on the items virtually? 5. Measure the “try on” feature from 1 to 10. Evaluate your thoughts. 6. Measure the product description from 1 to 10. Evaluate your thoughts. 7. Measure the overall experience from 1 to 10. Evaluate your thoughts. 8. Did the virtual fitting room have 3d feature? How did you like this feature? 9. Could you combine

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    9 bida

    ...Application list: 1. :// : // :// :// Questions: 1. Please describe the onboarding process (from the beginning till the end). 2. Please describe your first thoughts about the product (app). Evaluate your thoughts. 3. Please describe advantages/disadvantages of such applications. 4. Could you find everything you were looking for, when trying on the items virtually? 5. Measure the “try on” feature from 1 to 10. Evaluate your thoughts. 6. Measure the product description from 1 to 10. Evaluate your thoughts. 7. Measure the overall experience from 1 to 10. Evaluate your thoughts. 8. Did the virtual fitting room have 3d feature? How did you like this feature? 9. Could you combine

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    20 bida

    ...quality. We are creating courses which shall be delivered and sold online so the final outcome must be professional and impressive. Some essential elements of the editing work that must be addressed: 1. Crisp attractive titles 2. Outro and Intro 3. Smooth uninterrupted natural transitions, effects and cuts between the clips or videos 4. Zoom in and out wherever needed 5. Audio clarity 6. Video enhancement for better light, contrast and sharpness ( color tuning ) 7. Professional effects and transitions wherever needed 8. Any other suggestions or edits which might make the videos stand out 9. Most importantly, the timely deliveries with no delays and lags or redos.. We are recording almost 8 more courses in time span of 6 months and total of 75 video cours...

    $334 (Avg Bid)
    $334 Avg Bida
    10 bida

    Next one month SMO - Global 1 Consulting

    $170 (Avg Bid)
    $170 Avg Bida
    1 bida

    We built a wastewater treatment plant to reduce the heavy metal content in electroplating waste

    $59 (Avg Bid)
    $59 Avg Bida
    2 bida

    We cant provide with too much information regarding the actual project itself here, but we can detail the following that must be delivered: 1. A website made in Vue or React, your choice. 2. A modern, clean and intuitive design 3. Clean animations and UX moving from page to page 4. Use our mockup graphics, but make it much more "prettier and elegant". It MUST look professional. Proper fonts and color combinations know-how is a must. 5. Deliverable will be source code in github, with INSTRUCTIONS detailed on how to build the website for production. 6. There are 12 subpages on the website. 7. Landing page 8. Login page 9. 7-8 different information pages 10. There is no actual functionality for logging in, registering etc, only mockup You will be given images ...

    $563 (Avg Bid)
    $563 Avg Bida
    58 bida
    Trophy icon xmas 1 gift 19 jam left

    hello, i have 3 cometic products, and i need an grafic design to put them all 3 togheter for a xmas gift picture i will uploade some screenshots with examples: my products ar: DSC00130 DSC01813 DSC01839 as for the xmas collor i prefere more green and gold, not red so much

    $100 (Avg Bid)
    Segera Dijamin
    $100
    57 penyertaan

    Hi Muhammad Abid K., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    1 bida

    New Years Eve Event poster for a Cocktail Bar

    $44 (Avg Bid)
    $44 Avg Bida
    70 bida

    Hi Prerna P., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Hey Guys, I'm looking for an experienced Unity3D Mobile Game Developer to create hyper-casual and arcade games. Send your 3D Games portfolio made with Unity for mobile. Availability Full time job (8 to 9 hours of work monday to friday). Part time - 4 to 6 hours (based on my preferred time) Make sure you apply only if you have a portfolio and available based on my preference. Looking forward to work with you guys. Payment will be discussed Cheers

    $975 (Avg Bid)
    $975 Avg Bida
    6 bida

    Hi Khushbu M., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    1 bida

    ...tgz file for all your code on AWS. Make sure your instance is running so I can test it. The assignmnet can be accomplished via any method that you preferr. I illustrated the cgi technique with examples. I also illustrated the django method. I will also accept any other method you are familiar with. When I enter your page in by browser, I need to see the following: 1) dropdown list to select the weight type (00 through 09 ) 2) input for a random seed integer from 0 to 32000 3) input for #OfTrys>0 and an integer 4) input for #OfBatchJobs 5) Text box that displayes the best distance so far 6) Update button that updates the above (5) information 7) submit button to start the process, however after pressing start, the button should change to stop - to allow one to stop th...

    $162 (Avg Bid)
    $162 Avg Bida
    9 bida

    25 in blog comments 25 on web service comparison sites on the websites for the market of the USA...deleted links in these 3 days will need to be replaced The task is to find sites to place and place crowd links. To do this, you need to find 25 services where there are comparisons online SEO tools and where you can post a comment. The comment should be that there is another there and give a link. Same with blogs. You have to find 25 reviews of online SEO tools and post a comment. These must be 2-levels domains. *****. and blogspot do not approach. So that there are no questions later - agree with me the first 5 comparison webservice and the first 5 blogs, and the first 4 versions of text for placement. You do not have to write the same text in the comments - the text must differ.

    $107 (Avg Bid)
    $107 Avg Bida
    9 bida

    Topic- Deadly Spanish Flu Deadline- 9 December. Words limit- 2500

    $71 (Avg Bid)
    $71 Avg Bida
    16 bida

    Needing a graphic designer to create an image to be used to sell my Lightroom presets. I have examples of exactly what I want attached. Just need them to make it signature to my own product. With my own images.

    $301 (Avg Bid)
    $301 Avg Bida
    48 bida
    scrape data from website 6 hari left
    DISAHKAN

    website we want to scrape 19000 product from 100 categories on home depot we required CSV file 1- Name of the product 2- Description 3- Short description 4- vendor name 5- brand 6- dimension 7- attribute 8- categories 9- sub categories 10- sub sub categories 11- name of the main images 12 - name of the additional images FIle with saved Images big size 1000*1000 pix ALL IMAGES MUST BE BIG SIZE

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    23 bida
    Administrative Assistance 1 6 hari left
    DISAHKAN

    Looking for someone to help organize, Schedule, searched of information and more Transcript of phone call and more

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    25 bida