Linux bash find broken links scriptpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    348,010 linux bash find broken links script tugasan ditemui, harga dalam USD

    setup goautodial 4 on linux server

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    3 bida

    Linux PHP Mencari pengalaman lebih

    $777 (Avg Bid)
    $777 Avg Bida
    1 bida
    Find seller Tamat left

    Mencari seorang pembeli barang- barang kerajinan

    $499 (Avg Bid)
    $499 Avg Bida
    2 bida

    Linux Java Ingin buat website

    $540 (Avg Bid)
    $540 Avg Bida
    2 bida

    Topik: Berita Indonesia Update Bahasa: Indonesia Panjang artikel (kata): kurang lebih 100 kata Judul: 3-8 kata Isi: maks 10 kalimat, tiap kalimat maks 8 kata * materi tulisan diusahakan di riset terlebih dahulu di google trend

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    8 bida

    PETRONAS OIL AND GAS JOB MALAYSIA

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida
    $132 Avg Bida
    10 bida

    Find fb page or website KEDAI KOPI JENJAROM MOHAMAD ESOOF A/L NAINA MOHAMAD TEE AH CHAN KAFETARIA SUP DAGING WONG HENG APIT SATAY GERAI MANGAN SITI ZAINAINAH BINTI MOHAMAD SOYAVITE SOYAVITE JENNY HONG YOON LEE MOBILE SNACKS AYEEM BURGER BIKERS CAFE WAN YUET WAH HO KAH CHUAN RESTORAN SHA MAJU OSUN BEAUTY & BOUTIQUE RAMLY BIN ZAINAL ONG BEE HONG HURUL HUDA ENTERPRISE KEDA...

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    15 bida
    PROGRAMMIST Tamat left

    KALI LINUX

    $488 (Avg Bid)
    $488 Avg Bida
    14 bida

    Find geocoordinates (Latitude and Longitude) of places and villages in Brunei. For example Belait Kampong Labi Lakang Belait Kampong Laong Arut Belait Kampong Lorong Tiga Selatan Belait Kampong Mala'as Belait Kampong Malayan Belait Kampong Masjid Belait Kampong Melilas Belait Kampong Mendaram Besar Belait Kampong Mendaram Kecil

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    1 bida

    saya mencari akauntan peribadi untuk menguruskan kewangan harian saya. saya lebih utama pekerja dari Malaysia.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin belajar dari sebuah jaringan cisco apa saja pengalaman saya masih belum ada tapi saya masih pemula dan saya pernah membuat sebuah jaringan vlan berbasis linux menggunakan perangkat cisco

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin belajar dari sebuah jaringan cisco apa saja pengalaman saya masih belum ada tapi saya masih pemula dan saya pernah membuat sebuah jaringan vlan berbasis linux menggunakan perangkat cisco

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    mencari maklumat yang penting , membawa kemanfaatan kepada setiap individu yang memerlukan maklumat yang tepat,munasabah serta benar. Serta memastikan maklumat yang didapati boleh di terima pakai serta tidak mempunyai sebarang kesahihan.

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    6 bida

    Membutuhkan seseorang yang dapat merubah macro dari microsoft office pada word, ke libre office pada linux. Fungsi macro yang sudah di buat di microsoft office adalah menambahkan garis horisontal pada tempat kosong di sebelah kanan tulisan, dan penambahan garis vertikal pada sebelah kiri tulisan. Macro pada microsoft office sudah berfungsi 100% dan kita ingin agar bisa berjalan juga di libr...

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    1 bida

    Bagi yang jagoan di front-end dan termasuk koder kekinian, ada kesempatan kerja nih: Speksifikasi Umum Git Test-Driven Development Server stack bersistem-operasi Linux/*BSD RESTful API Bisa bekerja secara remote ----------- Spesifikasi Khusus Javascript per ES5 HTML5 dan API terkaitnya CSS3 AngularJS >= 1.4 (is a MUST) jQuery ------------ Juga bisa Freelance untuk jangka waktu ...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    [Client requirement Onsite And Malaysian Citizenship] Projek ini adalah untuk melaksanakan penyelenggaraan pelayan Linux (tidak lebih daripada 10 buah). Patch keselamatan dan kemas kini perlu dilakukan . Pemeriksaan kesihatan server dan cadangan prestasi perlu dihasilkan. Senarai Semak yang disediakan perlu disi dan laporan keperluan perlu dikemukakan untuk setiap pelayan. Projek ini perlu...

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    4 bida

    Mencari 20 orang rakyat Malaysia dan singapore yang ada 1 jam sehari 7 pagi-7 malam dan suka mencari 10 USD sehari. Kerja sangat senang. Beli ads. Kami akan bayar pendahuluan Tak ada pengalaman kami akan ajar. Hanya perlu komitmen dan kejujuran

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Projek ini adalah untuk melaksanakan penyelenggaraan pelayan Linux (tidak lebih daripada 10 buah). Patch keselamatan dan kemas kini perlu dilakukan . Pemeriksaan kesihatan server dan cadangan prestasi perlu dihasilkan. Senarai Semak yang disediakan perlu disi dan laporan keperluan perlu dikemukakan untuk setiap pelayan. Projek ini perlu dilakukan di lokasi dan hanya Warganegara Malaysia keran...

    $119 (Avg Bid)
    $119 Avg Bida
    1 bida

    Pekerja keras, mau belajar, mampu bekerja dibawah tekanan.

    $2722 (Avg Bid)
    $2722 Avg Bida
    1 bida

    aboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodv

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    saya akn melakukan pekerjaan apa yang di perintahkan kepada saya. Mencari inforasi di website dan banyak lagi. Apapun itu saya akan bekerja sebaik yang saya bisa.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    finance staff pencairan dana pinjaman dari nasabah

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    untuk mencari gaji [log masuk untuk melihat URL] boleh buat kerja tambahan

    $1008 (Avg Bid)
    $1008 Avg Bida
    1 bida

    saya akan mencari setiap informasi melalui web

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    seo para meu site marketing digital

    $103 (Avg Bid)
    $103 Avg Bida
    5 bida

    [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL], kinderbike. [log masuk untuk melihat URL]

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    1 bida

    jng biarkan airmata kalian menetes sayang :* aku sayang sama kalian ko , dan yang pasti ngga akan lupa sama kalian :* aku kangen banyolan yug Vebby Yan , aku kangen kata* konyol dari sepupu kesayangan gua Vanesya Rif'ad Hasyadah , kangen sifat polosnya yug Desy Yulianii kangen kelakuan aneh si pesek Aristha Asther , :* makasih udah memberi pelangi yang indah , dan coretan crayon warna-w...

    $444 (Avg Bid)
    $444 Avg Bida
    1 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $381 (Avg Bid)
    $381 Avg Bida
    10 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $356 (Avg Bid)
    $356 Avg Bida
    12 bida

    Kami bermaksud melakukan migrasi data dari server existing menuju ke server baru. OS Server yg kami gunakan Linux Centoz dan database nya adalah PostrgreSQL. Dalam pekerjaan ini pekerjaan yg dilakukan adalah migrasi database, copy data, dump data dan mencreate replikasi antara server baru dengan database server lama. Demikian

    $236 (Avg Bid)
    $236 Avg Bida
    1 bida

    See this website [log masuk untuk melihat URL] saya ingin punya website seperti itu.. Bantu saya.

    $1775 (Avg Bid)
    $1775 Avg Bida
    4 bida

    I would like to make a page, in any code .. as long as it has title and a body .. in fact it would be a simple home page that I will use to advertise sales I will use my text links and etc ...

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    11 bida

    hello I want to build POS system for my Karenderia script (Karenderia Multiple Restaurant System is a restaurant food ordering and restaurant membership system.) - when Merchant Login to his system he can use POS system direct and any ordar he have it it show to him and me in the admin panel and it show to me the dashbord of admin panel - when Merchant Login he can add his food item and auto s...

    $662 (Avg Bid)
    $662 Avg Bida
    7 bida

    We need long-term Ruby on Rails developer in our project. Qualifications: - Ruby - Ruby on Rails - MySQL - JavaScript, CoffeeScript, Angular.js, Node.js knowledge is highly desirable - HTML5, HAML, SLIM - CSS3, SASS - Redis - RabbitMQ - Linux knowledge as power user

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    2 bida

    You will need to know: Haxe ActionScript3 - Flash/Adobe AIR OpenFL or another UI cross platform tool that works with Haxe The current code base is available entirely in open source form at: [log masuk untuk melihat URL] I am looking for a single fixed cost to port the project to Haxe and create targets for (in this order): 1 - Windows 2 - MacOS 3 - Linux Someday (as a separate project), I would...

    $8071 (Avg Bid)
    $8071 Avg Bida
    16 bida

    Hi, I have a google sheets and I made some functions to do some tasks. My functions were using access to google drive. However I made a mistake and deleted authentication project related to that from Console.developers.google.com. It has been more than 3 months and I can not undelete my authentication. Now that I run my function in google sheets, I get error. Please SEE ERROR MESSAGE

    $143 (Avg Bid)
    $143 Avg Bida
    15 bida
    301 REDIRECT and SEO -- 2 6 hari left
    DISAHKAN

    I'm looking for an SEO expert. I'd just migrated from one site to another, and need (1) 301 redirect, and (2) SEO optimization for backlinking, page url/page ranking. There will be one lumpsum milestone payment, and then the rest will be broken down into 3 milestones. Please have the domain knowledge, experience, and a hustling mindset before applying. This project won't get you ...

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    8 bida

    NOT FOR COMMERCIAL USE. Generally make interface kid ready (as in no options that can change settings) General Tasks: [log masuk untuk melihat URL] parts of RetroPie Install Script [log masuk untuk melihat URL] the root filesystem readonly. [log masuk untuk melihat URL] Roms and settings will be located in the 2nd partition rather than the linux home folder. [log masuk untuk melihat URL] the...

    $165 (Avg Bid)
    $165 Avg Bida
    7 bida

    Who are we: --------------- We are one of the hottest startups in New York right now. We are growing and looking for another data analyst with experience in D2C e-commerce to join our team. This team is highly important to us because: >>> This team finds critical information on e-commerce brands we target >>> This team helps us focus on the right brands, making sure our sales e...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    4 bida

    I'm looking for someone with excellent Perl knowledge to give me some tips and help. I have a small email server running under Debian 9 and Webmin/Virtualmin. It has a few issues with Perl: 1. If I start a Perl script "perl [log masuk untuk melihat URL]", I'm getting these errors: "Can't locate [log masuk untuk melihat URL] in @INC (you may need to install the warnin...

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    6 bida

    Create script automation for website and return prices

    $330 (Avg Bid)
    $330 Avg Bida
    36 bida

    Please bid only fulltime person, I will explain the full project in details in chat or call

    $388 (Avg Bid)
    $388 Avg Bida
    18 bida

    Since Google script UiApp has been deprecated. I need to use HtmlService instead. I need someone with google script experience to help me convert my existing project to HtmlService. This google script app will read google sheet data and make the calculation.

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    3 bida

    Since Google script UiApp has been deprecated. I need to use HtmlService instead. I need someone with google script experience to help me convert my existing project to HtmlService. This google script app will read google sheet data and make the calculation.

    $131 (Avg Bid)
    $131 Avg Bida
    3 bida

    Google has been deprecated Uiapp services. Now the script should be switched to new HtmlServices in order to work again. The script does this: In Google web app page with a few input boxes. Then the customer enters customer id# and order number# and submits it to display order status. The script read from Google Spreadsheet (Our scheduling) and brings up the order status in the web page. It is a ...

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    2 bida
    WhatsApp Script ? -- 2 6 hari left
    DISAHKAN

    I would like someone to create a way for me (script?) to "download" all chat phone numbers from the WhatsApp application. .

    $166 (Avg Bid)
    $166 Avg Bida
    8 bida