Logo design the jackson lamp companypekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    238,048 logo design the jackson lamp company tugasan ditemui, harga dalam USD

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida
    logo company Tamat left

    ecommerce barang borong dan runcit

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per p...

    $844 (Avg Bid)
    $844 Avg Bida
    26 bida

    Saya ingin logo untuk "Toyo Style' Entah itu handwritting atau icon Tema designnya itu Elegant.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    2 bida

    Microsite dengan spesifikasi sebagai berikut: 1. Responsive Website 2. Menggunakan LAMP Stack 3. Menggunakan Code Igniter sebagai framework 4. Terintegrasi dengan Facebook Login 5. Menggambil gambar-gambar dari Instagram mengguanakan hashtag 6. Menggunakan GIT sebagai versioning.

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    1 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Membuat video promosi untuk sebuah company. Durasi video minimal 10 menit, terbiasa bekerja dengan storyboard.

    $635 (Avg Bid)
    $635 Avg Bida
    3 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Merancang berbagai macam produk cold pressed juice dengan nutrisi yang disesuaikan dengan kebutuhan

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    Kami memerlukan developer untuk mengerjakan backend website dengan .net Design dan HTML/CSS sudah siap untuk di implementasikan. Deadline project adalah end of this month (Nov 2014) Jenis wesbite adalah company profile, backend/CMS yang di perlukan hanya untuk update content website berupa gambar dan text.

    $913 (Avg Bid)
    $913 Avg Bida
    7 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    saya ingin anda membuat logo untuk saya ,saya ingin logo dengan gaya flat and clean dan tanpa text pada logo ,apa anda dapat melakukan nya ,saya harap anda dapat melakukan nya untuk saya

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    1 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Lampu TL merupakan kepanjangan dari " Tube Luminescent ", ada juga yang menyebutnya dengan " Tube Lamp " sering disebut juga dengan lampu tabung ataupun lampu neon. Sedikit kita mengulang sejenak pelajaran SMP bahwa lampu TL merupakan sebuah lampu berbentuk tabung hampa yang pada setiap ujungnya terdapat 2 pasang kawat pijar ( coil ) yang prinsip kerjanya seperti lampu pijar b...

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    Lampu TL merupakan kepanjangan dari " Tube Luminescent ", ada juga yang menyebutnya dengan " Tube Lamp " sering disebut juga dengan lampu tabung ataupun lampu neon. Sedikit kita mengulang sejenak pelajaran SMP bahwa lampu TL merupakan sebuah lampu berbentuk tabung hampa yang pada setiap ujungnya terdapat 2 pasang kawat pijar ( coil ) yang prinsip kerjanya seperti lampu pijar b...

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Halo Mba Tina, saya kebetulan sedang membutuhkan penulis untuk menulis ulang materi company profile untuk client2 saya. apakah anda berminat? mater tulisan sudah ada, tapi perlu revisi supaya lebih elegan tanpa perlu mengubah kerangka tulisan yang ada. jadi kalimatnya saja diatur ulang dan ditambahkan kata2 yang terkesan elegan. Budget saya Rp. 100rb per halaman. apakah anda berminat? kalau sekira...

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Make an operation manual for my company self propelled washers more details will be shared in the inbox

    $92 (Avg Bid)
    $92 Avg Bida
    11 bida

    We need corporate logo for our group company Elsa, which is formed by merger of companies specialized in system integration, Cyber Security, IoT and Blockchain. Red and blue color combinations are our preference. Company new name is : Elsa Systems [log masuk untuk melihat URL]

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    60 bida

    Looking for graphic design senior (ASAP) No Indian, No Pakistan.

    $79 (Avg Bid)
    $79 Avg Bida
    42 bida
    New company logo 6 hari left

    I'm starting a New Life coaching business. Pinnacle Self Development. I want a logo of the sunrise over mountains beyond a lake.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    70 bida

    The Python script should get all available item details (titel etc) for a product in the eBay Catalog by making a call to the eBay Catalog API (Catalog API: [log masuk untuk melihat URL]) with a given EAN number and store the information for further processing.

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    11 bida
    Trophy icon Idea for Startup Company 6 hari left

    Idea for Startup Company. Please give me a quality idea for a mobile app or software company. Please message the idea to me.

    $30 (Avg Bid)
    $30
    0 penyertaan

    I need to send "F6" to the window OBS while not disturbing the window I am in Fortnite. I need this to work in python. Right now when I send a key to Open Broadcast Software while Fortnite is open OBS takes focus from Fortnite the game window and presses "F6" but I need the Fortnite window to stay active. Thanks, Nick

    $121 (Avg Bid)
    $121 Avg Bida
    8 bida

    I have a business located in India. I am right now working to market my business and services in Europe and America. For this I need regular content writers. I am not looking for companies. I am looking for individuals. I have attached a document with more clarification. Please bid if you are living or a permanent resident of any of the european or american countries. Regards

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    I have a business located in India. I am right now working to market my business and services in Europe and America. For this I need regular content writers. I am not looking for companies. I am looking for individuals. I have attached a document with more clarification. Please bid if you are living or a permanent resident of any of the european or american countries. Regards

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    How to convince manufacturers to produce oat milk? Presentation Required with the Market Data and Research

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    7 bida

    I have a business located in India. I am right now working to market my business and services in Europe and America. For this I need regular content writers. I am not looking for companies. I am looking for individuals. I have attached a document with more clarification. Please bid if you are living or a permanent resident of any of the european or american countries. Regards

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    We are a European patent firm looking to outsource part of a task: summarising documents with patentability opinions in English. Typically, these documents are 3 to 8 pages long (see an 3 pages example attached) but include only approximately 5 main points. We are looking for freelancers with technical skills that, given a patentability opinion received by email, would return a list of the main p...

    $26 / hr (Avg Bid)
    $26 / hr Avg Bida
    10 bida

    I need a web scraper written for the following url: [log masuk untuk melihat URL] Login is required. Login credentials for Fox Lumber available loads: username: steve@[log masuk untuk melihat URL] password: df2498z All information needed is available on the main page. The number of rows will vary. The output should be a pipe (|) delimited file with the following column mappings: origin_city...

    $170 (Avg Bid)
    $170 Avg Bida
    13 bida

    We need some one to make Brochures for our company with info graphics. We are online educational company 5-6 page design

    $66 (Avg Bid)
    $66 Avg Bida
    26 bida

    I need you to write some content for a website and for some products. apply if your a dog person

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    5 bida

    We are looking for a designer to help create the visual identity of a start-up Car Rental company. This will include logo design, business cards, flyers, digital design for social media etc. We are looking for a modern, contemporary design. Attached are some sample designs which give a taste of the desired style. The background of the logo design should be clear (blank & uncolored) so it can ...

    $80 (Avg Bid)
    $80
    9 penyertaan

    A new logo is required for a passenger cruiser boat called “It’s 5 O’Clock Somewhere” A English idiom meaning “Any time is good to start drinking.” We require a fun, Caribbean-style, logo with bright colours, completely in an editable vector format (Adobe Illustrator or EPS) Inspiration for the logo should come from Jimmy Buffett’s Margaritaville (see ima...

    $200 (Avg Bid)
    Dijamin
    $200
    6 penyertaan

    Need a Logo for cryptocurrency exchange and electronic money exchange company. This is a finance niche. Company name: PLUTOX The site will be using colors: blue, green, white. PLUTOX: Plutos - (Plutus, Πλου̃τος). Personification of wealth. God of wealth and prosperity. X - Exchange/buy/sell. -------------- Нужен логотип для обменника криптовалют и эл...

    $111 (Avg Bid)
    Dijamin
    $111
    50 penyertaan

    I have a business located in India. I am right now working to market my business and services in Europe and America. For this I need regular content writers. I am not looking for companies. I am looking for individuals. I have attached a document with more clarification. Please bid if you are living or a permanent resident of any of the european or american countries. Regards

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    4 bida

    Have a client creating a new business in asphalt sealcoating. Here I need a logo designed and a brand guide created alongside. Name: Hodge Sealcoating & Striping Services: Asphalt Sealcoating and Striping. Services commercial and residental parking lots. Crack fill. Brushed on Sealer. Location: North Carolina For the logo: I'm open to ideas here but do not want anything shabby or...

    $100 (Avg Bid)
    Dijamin
    $100
    32 penyertaan

    Hi. We're in need of models for our Hijab production company. We'll ship the product to your location and we'll cover all the expenses involved. Muslim females are preferred due to previous experience. This is a longterm gig. New freelancers are most welcome.

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    6 bida

    Looking to publish guest post on the following news site, my post with link should be Dofollow & permanent for lifetime Price: Negotiable [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] And more...

    $462 (Avg Bid)
    $462 Avg Bida
    8 bida

    A php file to be made that needs to connect to the database and bring back results of what matches the search. After the user selects a result, it displays that information nicely

    $146 (Avg Bid)
    $146 Avg Bida
    100 bida

    I need you to write some articles.

    $928 (Avg Bid)
    $928 Avg Bida
    21 bida

    interested to see new thoughts of logo design for IT consulting services company

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    77 bida
    Modify the data 6 hari left
    DISAHKAN

    Employee need to convert the format of given data respectively from image to doc or doc to pdf. Only good work quality is needed. If you have some knowledge of these thing you can do the work easily.

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    50 bida