Logo terms use templatepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    487,775 logo terms use template tugasan ditemui, harga dalam USD

    Membuat dokumen list kertas A3 Membuat template dokumen laporan harian Menggunakan kertas ncr Membuat template dokumen laporan mingguan kertas legal Membuat tenplate dokumen laporan bulanan / rekap kertas legal Membuat template dokumen RAP Membuat template curva s Intinya membuat template dokumen Antara sheet dan sheet terhubung antara 1 dan lainnya menggunakan rumus atau vba dan menggunakan pivot

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    2 bida

    ...Unlimited Entry Pass”* yang berharga RM130 sahaja untuk 2 orang! Murah gila ? (Harga biasa : ~RM1,800~) Agent boleh mendapatkan komisen sebanyak RM20 dengan setiap pembelian tiket. Kegunaan tiket ni valid selama 6 bulan selepas theme park kami buka. Jadi jangan lepaskan peluang menarik ini! ? Berminat? Apply sekarang [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]...

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    4 bida

    - Input karyawan, login, filtering dan pemberian hak akses login pada aplikasi, dengan menggunakan template dan Rest Api yang telah kami sediakan - Input Barang, satuan barang, kategori barang, filtering dengan menggunakan template dan Rest Api yang telah kami sediakan

    $299 (Avg Bid)
    $299 Avg Bida
    1 bida

    Assalamualaikum ilyrusli, saya Nazrin. Saya sedang cari content writer untuk company saya kerja. kami beroperasi di Bangi, Selangor. boleh tak awak hubungi saya di email. [Removed for encouraging offsite communication which is against our Terms and Conditions -Section 13:Communication With Other Users] terima kasih.

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    Website regarding Gambling/Casino online, Target GEO Malaysia only [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $2345 (Avg Bid)
    $2345 Avg Bida
    26 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    8 bida

    Saya diberi tugasan untuk menyiapkan video montaj korporat organisasi. Jadi, sekarang saya perlukan intro untuk effects logo organisasi dan juga template untuk montaj sekiranya ada.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    15 bida

    Kertas Rancangan Perniagaan Produk/Servis Template RP 1) Cover Hadapan 2) Isi Kandungan 3) Kertas Kerja RP (40 muka surat) 4) Surat Permohonan Pinjaman 5) Jadual Bayaran Balik 6) Unjuran kewangan 7) Template perjanjian perkongsian 8) Template profile syarikat 9) Ebook - Formula Rahsia Pre Order 10) Ebook - Rahsia Borong Tak Perlu Ke China BERMINAT?? Peluang ni utk 100 org yg terawal sahaja. Habis kuota promo habis harga promo..!!

    $14 / hr (Avg Bid)
    Segera
    $14 / hr Avg Bida
    6 bida

    Menaik Taraf Portal Jabatan menggunakan Joomla. Menukar template sediaada kepada template yang responsive.

    $2086 (Avg Bid)
    $2086 Avg Bida
    7 bida

    template sesuai kengingan anda

    $413 (Avg Bid)
    $413 Avg Bida
    4 bida

    Rental Services Ye ek server company hi jo Bhopal main serve karaoke website main data dalana hain

    $379 (Avg Bid)
    $379 Avg Bida
    1 bida

    Mengubah template alterna wordpress untuk website event silahkan kunjungi dan lihat bagian footer sebelah kanan untuk berdiskusi lebih lanjut melalui (Removed by Freelancer.com admin for breaching Terms and Conditions)

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    4 bida

    Proyek saya adalah : ini tentang saya. dimana, saya ingin memperbagus template blog saya, memperbanyak follower di Google+, membuat youtube yang berkaitan dengan blog travelling saya, meningkatkan jumlah follower di Fanpage saya, mengurus twitter, pinterest.

    $46 (Avg Bid)
    $46 Avg Bida
    2 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lama perkerjaan juga belum ditentukan kurang lebih bisa selesai 3 bulan.

    $828 (Avg Bid)
    $828 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lama perkerjaan juga belum ditentukan kurang lebih bisa selesai 3 bulan.

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    fix

    CSS
    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin mencari orang yang bisa membuat gambar kata-kata dp bbm terbaru. Disini saya ingin orang yang sekalian bisa memposting gambar-nya di Dalam memposting gambar tidak usah memakai banyak artikel/tulisan. Cukup sedikit penjelasan tentang gambar yang sesuai SEO. Di http://dp-bbmterbaru.blog...banyak artikel/tulisan. Cukup sedikit penjelasan tentang gambar yang sesuai SEO. Di sudah ada contoh yang bisa dilihat terlebih dahulu Minimal bisa update 2 gambar/hari Maximal update 15 gambar/hari Saya akan beri ganti Rp.50k/15 gambar Jika berminat silahkan hubungi [The administrator removed this message for containing contact details which breaches our Terms and Conditions - Section 13:Communication With Other Users.]

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin membuat web marketing yang bisa mempersentasikan 5 prodak yang berbeda, dengan penjelasan yang sangat detail, dan di sertai dengan animation, untuk contoh animasi persentasi nya bisa di lihat bagi saya template tersebut sudah bagus tetapi yang saya ingin kan mempersentasikan 5 prodak di 5 halaman yang berbeda, dan ada web testimonial dan ada penjelasan tentang Bisnis MLM dengan sangat detail dan di sertai animasi, dan ada galery testimonial

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Barev dzez, mer kazmakerputyuny norastexc e, zbaxvum e multeri nkarahanumov, mez masnagetner en harkavor, kxndrey zangaharel [The administrator removed this message for encouraging communication outside Freelancer.com, which breaches our Terms and Conditions - Section 13:Communication With Other Users.]Lilit kam grel keyanimationyerevan@ karajarkey handipel ev handipman jamanak manramasnery qnnarkel

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida
    instal magento Tamat left

    saya punya template magento siap instal, adakah yang bisa menginstalkan

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    16 bida

    Ingin membuat website untuk travel agency. CSS template sudah ada. Roughly 5-10 Man-Days. Please contact disertai cost per Man-Days dan portfolio. Saya akan jelaskan detailnya di PM.

    $135 (Avg Bid)
    $135 Avg Bida
    5 bida

    Redesign template Wordpress Silahkan lihat konsep template yang sisipkan ASSIGNMENTS DUE : now - 17/08/2014

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    10 bida

    Looking for copy writers to write small articles (half or one page) on different topics sport, hobby, craft, etc. Feel free to propose your prices and terms. Dicariin orang yang bisa nulis artikal (setengah dan seluruh halaman) tentang bermacam pokok misalnya olah raga, hobby, kerajinan tangan, dll. Silakan tawarin harga dan masa penciptaannya.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    4 bida
    video tutorial Tamat left

    membuat video tutorial paypal ( open account , register credit card , rergister bank account , send money , withdrawal , dan lain lain yang umum dibutuhkan ) dengan narasi bahasa english , mandarin ( kalo sanggup dengan narasi bahasa yang lain juga boleh ) untuk keterangan lebih lanjut silahkan call [The administrator removed this message for containing contact details which breaches our Terms and Conditions - Section 13:Communication With Other Users.] / junaidi

    $119 (Avg Bid)
    $119 Avg Bida
    1 bida

    Membangun sebuah aplikasi desktop Client Server Surat Pertanggung Jawaban dengan rincian pekerjaan : 1. Analisis Data Alur Akuntansi Surat pertanggung Jawaban yang terdiri dari : a. Kuitansi (Belanja Langsung, Belanja Barang dan Jasa, Belanja Modal) b. Kode Rekening c. BKU (Buku Kas Umum) d. Laporan Realisasi e. Nota Pencairan Dana (NPD) ...pertanggung Jawaban yang terdiri dari : a. Kuitansi (Belanja Langsung, Belanja Barang dan Jasa, Belanja Modal) b. Kode Rekening c. BKU (Buku Kas Umum) d. Laporan Realisasi e. Nota Pencairan Dana (NPD) f. Rincian Objek g. SPPD h. Grafik 2. Perancangan Aplikasi Desktop Terintegrasi dengan Windows 8 3. Aplikasi Menggunakan Client Server 4. Memakai Plugin Template DevExpress 5...

    $3542 (Avg Bid)
    $3542 Avg Bida
    3 bida

    Hi, I am looking for a data entry person or team that understands retail and how to manually put in products or build a .csv spreadsheet to be able to be downloaded. We sell a variety of products from toys, electronics, apparel, & sporting goods. So you must understand retail and have the mindset on alot of cutting and pasting into the template to create a .csv feed or manually upload the information. Alot of the products have different attributes like size & color etc. We are looking to build our company with a person or team of individuals that know what it takes to make an ecommerce business successful. I am open to hourly or fixed price. I am not just looking to hire someone just so you can bid on the job and not know what you are doing. My luck with freelancers h...

    $858 (Avg Bid)
    $858 Avg Bida
    4 bida

    Harap anda boleh bantu saya bina website affiliate program yg berasaskan iklan. Website tersebut adalah website pengiklanan seperti tetapi utk beriklan di situ, seseorg perlu daftar sebagai ahli dgn membayar yuran bulanan. Kemudian mereka boleh mencari downline utk beriklan di sana dan mendapat komisyen atas...sana dan mendapat komisyen atas yuran bulanan downline tersebut. Di website mesti ada ruangan register dan log in ahli dan di ruangan ahli mesti boleh lihat senarai downline, profile peribadi, komisyen dan lain2. Setiap ahli boleh dpt referal link utk promosi kpd org lan. Then setiap bulan mereka harus renew yuran tersebut. Jika tidak iklan akan disekat. Boleh kah anda bantu saya. Boleh bg contoh template yg sesuai. Saya nk sebut harga. Hosting kena cari sendiri atau mcm man...

    $249 (Avg Bid)
    $249 Avg Bida
    1 bida

    I need a coffee table book design quickly in 3-4 hrs on my luxury perfume brand. I need a basic design only. I just need a few pages featuring our product and about my brand. You can do it on photoshop using a template as well.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    15 bida

    a Feasbilty Study for park of food outdoor shops 14-16 restaurants and cafes with shipping containers theme including kids play yard and fitness court (Gym) the space is about 15k m2

    $450 (Avg Bid)
    $450 Avg Bida
    32 bida
    Trophy icon Word Template - Monthly newsletter 4 hari left

    I require an editable template in Microsoft Word, branded in colours orange #f06531and blue #227b99. 1. I need a header titled "Monthly CEO Brief" and subtitle "The open door" 2. and the rest broken out in 5 sections - An introduction paragraph - A financial update - A Culture update - A current activities update - a topic of the month

    $15 (Avg Bid)
    Dijamin
    $15
    3 penyertaan

    Hi, I have built an HTML eCommerce Template with about 10 pages. I need a web designer who will just do responsive. My HTML template's header/ Nav Menu bar is not responsive and some sections are also not responsive. I will send you my html zip file. I need: 1. Hamburger responsive menu for Small device(Mobile,Tab) 2. On file/Homepage maximum sections are now responsive. You will do it responsive. 3. You will use responsive menu for all pages. 4. You will check my other pages, If other pages are not responsive then you will make it responsive. Payment after successfully done my work. Thanks

    $89 (Avg Bid)
    $89 Avg Bida
    53 bida

    I need a forum website simple i have a template

    $171 (Avg Bid)
    $171 Avg Bida
    56 bida
    Full stack developer -- 2 6 hari left
    DISAHKAN

    To complete all the deliverables, the right developer will have experience in the following: - Experience translating designer mock-ups and wireframes...looking for someone to work on React, JQuery, Django, Python, AWS(AI/ML, Sagemaker, Textract, QLDB), Twilio, Google suite, and various API integration. The project is based on Python, Postgres, React, and Django We need the following deliverables: Deliverables: Twilio/Google communication module Social media platform interface module inventory logistic module ​​wysiwyg html editor from existing template AWS Data and Monitoring service other API integration as needed Docker environments setup In your proposal, please share a brief summary of your experience and tell us about a recent full stack web development project you work...

    $39 / hr (Avg Bid)
    $39 / hr Avg Bida
    68 bida

    I need a financial model template for mobile app related to garments. details in chat

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    10 bida
    Data analysis of Music -- 2 6 hari left
    DISAHKAN

    Data analysis 1. Music Data analysis with cnn. You can use it one of them (mp3 format, WMA (Windows Media Audio) format, wav (Waveform Audio File) format). 2. Coding language (First Google colab but we can decide after communication, Python in Pyham, Matlab) as far as you can finish easily and fast. 3. you should show csv, Plot Raw Wave Files, visual structure of music data (audio display, Spectrograms, Spectral Bandwidth, Spectral Rolloff, Spectral Centroid, Zero-Crossing Rate, Zooming in, MFCC (Mel-Frequency-Cepstral Coefficients), Chroma Feature, Feature Extraction, Scaling the Features 4. You must show step by step with online on how to operate 5. Report 5. Work terms: 5 Days

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    3 bida
    Data analysis of Music 6 hari left
    DISAHKAN

    Data analysis 1. Music Data analysis with cnn. You can use it one of them (mp3 format, WMA (Windows Media Audio) format, wav (Waveform Audio File) format). 2. Coding language (First Google colab but we can decide after communication, Python in Pyham, Matlab) as far as you can finish easily and fast. 3. you should show csv, Plot Raw Wave Files, visual structure of music data (audio display, Spectrograms, Spectral Bandwidth, Spectral Rolloff, Spectral Centroid, Zero-Crossing Rate, Zooming in, MFCC (Mel-Frequency-Cepstral Coefficients), Chroma Feature, Feature Extraction, Scaling the Features 4. You must show step by step with online on how to operate 5. Report 5. Work terms: 5 Days

    $164 (Avg Bid)
    $164 Avg Bida
    7 bida

    I want to create a simple app for a driving school where I could put details of customers each of instructor will have own diary and there will be a central access to diares of separate instructors. Sending customers Terms and coditions od School to acccept. Also sending reminders before to pupils 24 hours before a lesson. Sending a link for payments, etc. Something Similar to Total Drive App but more simplier.

    $354 (Avg Bid)
    $354 Avg Bida
    55 bida
    Trophy icon set of images 17 jam left

    I'm looking for a set of images with my website/brand. It's a construction company. Terms to use are below. I'd hope to get several different image sizes for sure to include a business card size, google profile picture, website header(mobile and desktop). Cris Handyman Servies CrisHMS

    $100 (Avg Bid)
    Segera Dijamin
    $100
    36 penyertaan

    laravel project. Need to complete the developments as per the documents given, after agreeing on the terms and time line. Interested developers could contact us. Regular orders for the selected developers.

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    62 bida

    Project details in attached pdf, looking to get terms for a query and remove duplicates but count how many times they appeared. Working on localhost so for this project if you can work from your WP install. Project budget €20.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    14 bida

    The Logo must be with a Normal Key and Car Key i´l attach some templates, it should be little bit dynamic like the template PLEASE ONLY LOGO!!! no text

    $10 (Avg Bid)
    Dijamin
    $10
    28 penyertaan

    Insert around 30 products (images and texts) in a custom template from the template builder, from the Porto theme of worpress int website

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    53 bida

    I am looking for expert to migrate squarespace to wordpress. Site is already migrated to new place but need to fix the template/menus and links as old website.

    $89 (Avg Bid)
    $89 Avg Bida
    27 bida

    I am about to launch a campaign to launch a patented platform for providing a private secure cloud based networking and storage for individual internet users. I need some simple graphics to make the promotional materials exciting and to illustrate what the platform is about. I have prepared some videos which describe the platform ... Advice will be accepted on how to improve the quality of the videos but other than sound no budget exists for that process. At this stage I need a promotional graphic that captures the essence of the PVDN and some simple graphics to form part of a crowd funding promotion. I have attached a document that summarizes the PVDN in terms of sales pitch to give some idea of how we are promoting it.

    $388 (Avg Bid)
    Ditampilkan Dijamin
    $388
    8 penyertaan

    Here is the next project info: Bluehost Login Login: Pass: 4OnlyMe2C!! Install Directory Demo to Install Home 1 one page

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    I custom UI builder for funnel application. 1. design custom template 2. Have a set of UI widgets that user can insert in template 3. publish the template 4. ability to track clicks on the publish templates.

    $1200 (Avg Bid)
    $1200 Avg Bida
    59 bida

    I have webscraped basketball results from a website into an excel spreadsheet and the data needs to be organised for analysis. There are 110 colums and 3,658 rows. I have an excel data template which shows how the data should be re-organised. Attached is an example of the data and the template.

    $75 (Avg Bid)
    $75 Avg Bida
    30 bida

    I need a site that can not be developed on a word press or any similar system. It is similar to Canva. I have hundreds of editable templates for print and web that need added to the system, made where I can add unlimited users to edit the template designs then download or send to us for our printer. See screenshot of the current site to be duplicated. In the developer tools of the site, I am seeing Java Script and CSS is used, also reactjs and nodejs is used for front end and back end.

    $750 - $1500
    Dimeterai Perjanjian Kerahsiaan
    $750 - $1500
    65 bida

    ...within the training platform as dictated by the hardware and its use. There are other aspects of the project and expansion projects that can be discussed during our initial conversations. We're looking for a longer-term relationship with the right team member. Fluent English is imperative, however, we do have team members that speak Eastern Indian and Pakistani dialects. The actual application development will not happen for at least two months, however, understanding the process along the way will be required and compensated for, which may include video meetings and another form of communication. Below are some of the basic features that the application should entail: >Proximity sensing with hardware detected by the application use of the hardware detected by ...

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    59 bida

    I need a Producer to help finish the song technically + some creative input. Genre Pop Rock I’ve done some composition work on the song and have come up with several tracks for drums, bass and guitar. I’ve got the tempo, structure in terms of Verse Chorus Bridge etc and I have finished lyrics for the song. I have got samples that have inspired the different sections of the song. The arrangement is in Pro Tools. Keen to know your rates/availability etc Paul 0434 077 418

    $35 / hr (Avg Bid)
    $35 / hr Avg Bida
    23 bida