Logo yang bisa di editpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    358,120 logo yang bisa di edit tugasan ditemui, harga dalam USD

    asssalam boleh edit website?

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Dibutuhkan 15 penulis konten berita untuk niche: 1. Nasional 2. Berita daerah 3. Internasional 4. Fashion 5. Kesehatan 6. Seleb 7. Kwave 8. Sinopsis 9. Hoax atau fakta 10. Unik dan seru 11. Food dan travel 12. Khazanah Syarat: 1. Diutamakan pernah penulis di UC News 2. Ketika mengajukan penawaran, pilih niche mana yg menjadi pilihanmu 3. Sumber berita sudah ada tinggal mengolah kata 4. Kerjaan be...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    2 bida

    Infonya akan dijelaskan di inbox

    $458 (Avg Bid)
    $458 Avg Bida
    6 bida

    Buatkan 1 artikel pilar SEO Keyword utama di artikel Pilar Cara Budidaya Ikan Lele 10 artikel turunan dari keyword Cara Budidaya Ikan Lele diutamakan yang berpengalaman membuat artikel SEO

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    4 bida

    - saya perlukan file part bagi setiap komponen speaker - saya juga perlukan animation bagi setiap part daripada awal pemasangan hingga lengkap menjadi speaker - speaker tersebut mempunyai detail basic seperti button (play, pause, stop), simbol (bluetooth), audio jack, dan jack - design seringkas dan semurah yang boleh

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    1 bida

    Tempat mencari jawapan mcm stackoverflow, Reddit dan github tapi untuk students university dan sekolah. Dia tempt untuk bertanya soalan dan beri jawapan dan pandangn jika tak dapat faham apa yang diajar oleh lecture or rakan sekelas..dan tempar berkongsi idea dan pandangan.. bukan tempat meniru assignment atau home work. Dan ad lecture dan student dari tempt lain.. lecture akan menjawab soalan yan...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida

    tulisan di create jadi artikel dan di design , 2 language . max. 7 day.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    23 bida

    Hi Wahyu Tirta M., Saya sedang mencari seorang spesialis SEO Apakah anda tertarik mengembangkan website via SEO? Jika ya, mohon hubungi saya via wa di 083808022756

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    1 bida

    Membuat machining dalam Catia V5 dengan part yang disedia kan. Perlukan machining proses dari facing hingga ke finishing.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida
    editing video Tamat left

    edit video yang berdurasi 3-6 minit

    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    37 bida

    Website untuk Design Agency, dan perlu di buat

    $421 (Avg Bid)
    $421 Avg Bida
    27 bida

    Kami memerlukan seseorang untuk menterjemahkan dokumen kami dari Bahasa Melayu ke Bahasa Inggeris. Hanya orang asli bahasa yang dibenarkan untuk membuat tawaran

    $291 (Avg Bid)
    $291 Avg Bida
    28 bida
    Artikel blog Tamat left

    Saya terbiasa membuat artikel untuk blog,kami akan berusaha menuliskan artikel yang berkualitas untuk anda

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    7 bida

    Saya seorang jurnalis dan saya sering membuat beberapa artikel untuk di jual belikan

    $416 (Avg Bid)
    $416 Avg Bida
    3 bida

    Sempena PKP 3.0, kita sedang cari partner agent untuk tolong sebarkan pakej *“All Day Unlimited Entry Pass”* yang berharga RM130 sahaja untuk 2 orang! Murah gila ? (Harga biasa : ~RM1,800~) Agent boleh mendapatkan komisen sebanyak RM20 dengan setiap pembelian tiket. Kegunaan tiket ni valid selama 6 bulan selepas theme park kami buka. Jadi jangan lepaskan peluang menarik ini! ? Bermi...

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    4 bida
    Jahe Merah Tamat left

    Manfaat dan Peluang Usaha Jahe Merah di tengah masa Pendemi

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin menulis komik untuk semua orang tapi saya tidak terlalu hebat dalam bidang [log masuk untuk melihat URL] ingin membahagiakan semua orang yang membaca komik yang saya [log masuk untuk melihat URL] berharap saya boleh menjadi translator.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    7 bida

    Hi Gb Titus E., kami dari Visicom brand, ingin membuat video animasi untuk iklan. Produk kami adalah elektronik, fokus nya di lampu. Untuk budget dan deadline, belum fix. Jika tertarik, boleh send previous works untuk kami bertimbangkan? Thank you.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Hi Melitabud, kami dari Visicom brand, ingin membuat video animasi untuk iklan. Produk kami adalah elektronik, fokus nya di lampu. Untuk budget dan deadline, belum fix. Jika tertarik, boleh send previous works untuk kami bertimbangkan? Thank you.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Mendesain undangan digital pernikahan •Undangan berbentuk mp4 •Resolusi video tinggi •Bebas edit dan pilih lagu kesukaan (S&K berlaku) •Pengerjaan 1-2 Hari

    $625 (Avg Bid)
    $625 Avg Bida
    2 bida

    token bsc, renounced dan locked liquidity, token ini bergerak dibidang amal / charity yang akan menjadi token komunitas

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Saya dalam proses membina rumah dan ingin menggunakan software revit untuk membantu saya dalam design rumah. Saya sudah ada rangka floorplan dan cuma mahu lihat floor plan itu di dalam revit.

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    4 bida

    - Input karyawan, login, filtering dan pemberian hak akses login pada aplikasi, dengan menggunakan template dan Rest Api yang telah kami sediakan - Input Barang, satuan barang, kategori barang, filtering dengan menggunakan template dan Rest Api yang telah kami sediakan

    $299 (Avg Bid)
    $299 Avg Bida
    1 bida
    update website Tamat left

    saya nak upfate website sesiapa yang pandai boleh msg saya ya

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    11 bida

    website yang saya buat bertema pahlawan. didalamnya terdapat halaman home, about dan contact

    $209 (Avg Bid)
    $209 Avg Bida
    12 bida

    Bsa memberitahu tanaman kena penyakit apa dan cara menanganinya, cara merawat tanaman, apa yang harus dilakukan, pemberitshuan tangki air sudah habis, pemberitshuan lampu harus di nyalakan

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Penulisan artikel artikel yang lagi hangat di perbincangkan

    $38 / hr (Avg Bid)
    $38 / hr Avg Bida
    8 bida

    sy manuel dari Satu Pintu bergerak di biang IT solution,ada projek untuk membuat game web GL

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    membuat contoh gambar di bawah menjadi animasi

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Saya mencari team utk membuat aplikasi marketplace ,trading , khusus bagi yang berpengalaman sudah pernah membuat . dan ahli dalam pengamanan sistim.

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    4 bida

    Setiap ada yang beli 1 produk, anda akan mendapatkan 2.000 jika 10 orang 20.000

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Membantu anda untuk menciptakan sebuah lagu yang anda impi*kan baik untuk dikomersilkan atau untuk diri anda pribadi

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    2 bida

    artikel apa yang harus saya kerjakan?

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    15 bida

    Lelaki Melayu, Sabah dan Sarawak diperlukan untuk rakaman suara bagi pembelajaran mesin. Kriteria yang diperlukan - Boleh bertutur dalam bahasa Inggeris dengan baik - Mempunyai spesifikasi telefon yang baik, khusus untuk audio - Boleh habiskan task dalam tempoh 2 hari Jumlah perkataan untuk dirakam 450 ayat. Untuk penyertaan, anda perlu menghantar sampel rakaman. Pengalaman tidak diperlukan kera...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    5 bida

    Lelaki Melayu diperlukan untuk projek rakaman mesin. Kriteria yang diperlukan adalah seperti berikut 1. Lelaki Melayu sahaja 2. Fasih berbahasa Inggeris 3. Boleh bawak berbincang 4. Spesifikasi audio telefon yang baik. Anda akan diminta untuk menghantar sampel untuk dinilai Maklumat tambahan 1. Terdapat 450 ayat dalam Bahasa Inggeris untuk direkodkan. 2. Anda perlu muat turun aplikasi ke dalam te...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    5 bida

    Ingin membuat sebuah game yang sangat canggih

    $25 - $50 / hr
    $25 - $50 / hr
    0 bida

    Salam [log masuk untuk melihat URL] name is Salehan Ahmad from Singapore. I am leading a Muslim charity group and we are having a project this forthcoming Ramadan. We intend to deliver dry goods to the poor in Singapore before Ramadan. I need a poster for our FB for that purpose and the contents read like this : (this is the main title) Projek Barangan Dapur Ramadan 2021 oleh Sahabat Masjid Singa...

    $38 (Avg Bid)
    $38 Avg Bida
    1 bida
    $115 Avg Bida
    7 bida

    Saya merupakan seorang founder sebuah kedai buku online. Saya memerlukan orang yang ada pengalaman membangunkan brand kedai di instagram dan membantu saya untuk menguruskan imej instagram saya. MALAYSIAN ONLY.

    $122 (Avg Bid)
    $122 Avg Bida
    9 bida
    DESIGN BAJU Tamat left

    Hello..Saya memerlukan design baju bertemakan travelling dan backpackers..Design baju hendaklah nampak simple and good looking..Tak nak design yang terlalu hardcore just simple and nice..design tak nak 100% ciplak dari goggle..Nak yang fresh design

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    27 bida

    Penulis artikel/blog unik dan kreatif mengenai tempat-tempat menarik untuk dikunjungi di Malaysia beserta dengan gambar pelancongan yang menarik di dalam artikel. Tajuk :- 1. Tempat-tempat menarik 2. Hotel / penginapan yang unik/ terbaik/ menarik/ rare 3. Tips/ trik/ penjimatan/ do&don't ketika melancong 4. Aktiviti menarik semasa melancong 5. Review hotel/ tempat/ servis / diskaun atau ...

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    15 bida

    Institut Koperasi Malaysia adalah sebuah institusi latihan khusus untuk koperasi yang dalam cadangan untuk dinaik taraf kepada universiti. Slide pembentangan ini adalah untuk membentangkan cadangan berkaitan perlunya penaiktarafan IKM kepada univertiti kepada YBM MEDAC untuk pertimbangan YBM.

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    28 bida
    renovation Tamat left

    ubah suai rumah asal kepada yang baru

    $977 (Avg Bid)
    $977 Avg Bida
    24 bida

    Selamat malam bolehkan saya jadi melamar pekerjaan di sini ?

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    Buat website buying agent, source dari tokopedia, bukalapak, shopee id, lazada id, mataharimall,blibli -Sekali dengan web design/clean/mudah -Result mestilah real time, jika harga berubah di toko, dalam website juga pun mesti berubah, mesti tampil dengan ongkir dari toko , supaya customer jelas semasa buat order. -Mata wang bisa di set convert rate manual oleh admin (ke MYR) -mesti ada fuction m...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    2 bida

    Lelaki melayu diperlukan untuk projek rakaman suara (pembelajaran mesin). Kriteria yang diperlukan: - boleh bertutur bahasa Inggeris dengan baik - ada spesifikasi telefon yang baik - boleh bawak berbincang - boleh setel dalam tempoh yang ditetapkan ada 450 ayat yang perlu dirakam. Keutamaan kepada yang lama start tapi masih belum dapat projek. Kindly bid 5 USD for one hour. Payment would be inc...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    17 bida

    Nak animasi utk scenario berikut: 1. Suri rumah kepenatan buat kerja2 rumah dan lenguh2 - dialog sebelum dan selepas guna minyak ini 2. Sebelum senaman, sapu minyak ni utk cepat bakar Lemak. Boleh tunjuk effect turun berat badan selepas senaman 3. Penggunaan mintak urut amat berkesan terutama bahagian perut, boleh keluarkan angin dan bakar lemak - effect nya perut kempis 4. Lain2 kegunaan Minyak i...

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Mencari orang yang ahli menggubakan Coreldraw/ Photoshop untuk mendesign ulang draft design

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    19 bida

    Menulis cerita panjang dengan bahasa yang mudah dipahami, setiap hari satu cerita panjang. job jangka panjang

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    11 bida
    Simulation Tamat left

    Saya Haikal pelajar UTeM ada sebuah assignment yang memerlukan projek saya dalam bentuk simulation.

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    4 bida