Logodecal with like an oklahoma sign and some ducks and shotguns and the company mallard nationpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    281,171 logodecal with like an oklahoma sign and some ducks and shotguns and the company mallard nation tugasan ditemui, harga dalam USD
    logo company Tamat left

    ecommerce barang borong dan runcit

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    keterbukaan dan keadilan dalam kehidupan berbangsa, bernegara

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    9 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per p...

    $844 (Avg Bid)
    $844 Avg Bida
    26 bida

    Mencari logo untuk Budget Hotel seperti trademark contoh bilik yg Cosy tapi simple yet look Exclusive

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    30 bida

    Com pernas largas

    $23 - $191
    $23 - $191
    0 bida

    Syarikat yang menjalankan khidmat pemasaean secara online untuk client business.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    4 bida

    indian oil pump sheet

    $89 (Avg Bid)
    $89 Avg Bida
    11 bida
    $90 Avg Bida
    5 bida

    projek untuk mengesan orang yg merokok ataupun menggunakan telefon bimbit semasa mengisi minyak di stesen minyak.

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    2 bida

    saya bekas pensyarah. pengalaman 6 thn dlm pengajaran& pembelajaran. pengalaman dalam urusan umrah. projek mahu hasil buku untuk macamana nak dapat umrah secara percuma. saya nak ramai orang tahu cara atau rahsia ini. saya & beberapa rakan dah testimoni sendiri.

    $613 (Avg Bid)
    $613 Avg Bida
    9 bida

    Boleh membuat floor plan dengan menggunakan autocad dan dapat hadir berjumpa untuk berbincang dengan lebih lanjut berkenaan floor plan

    $96 (Avg Bid)
    $96 Avg Bida
    16 bida

    Boleh membuat floor plan dengan menggunakan autocad dan dapat hadir berjumpa untuk berbincang dengan lebih lanjut berkenaan floor plan

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    15 bida
    $20 Avg Bida
    13 bida

    Scketup

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    14 bida

    Kami perlukan design untuk cover buku-buku Tadika kami yang sesuai dengan imej serta menarik bagi anak2.

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    21 bida

    Dandelion seeds blowing

    $254 (Avg Bid)
    Perjanjian Kerahsiaan
    $254 Avg Bida
    23 bida

    membetulkan bugs, aplikasi database berbasis web

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    1 bida

    Memerlukan satu format Excel untuk industry katering dimana recepies & senarai harga barang barang telah di daftar & boleh di tukar. Pengguna hanya perlu mengisi jumlah pelangan & menu pilihan termasuk inventory semasa untuk mengetahui banyak mana barang mentah perlu diorder. Hanya untuk Malaysian

    $394 (Avg Bid)
    $394 Avg Bida
    14 bida

    Kami adalah agensi periklanan di johor bahru yang sedang mencari freelance graphic designer.

    $306 (Avg Bid)
    $306 Avg Bida
    22 bida

    Saya ingin logo untuk "Toyo Style' Entah itu handwritting atau icon Tema designnya itu Elegant.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    2 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Membuat video promosi untuk sebuah company. Durasi video minimal 10 menit, terbiasa bekerja dengan storyboard.

    $635 (Avg Bid)
    $635 Avg Bida
    3 bida

    Saya membutuhkan jasa untuk mencari...membutuhkan jasa untuk mencarikan saya leads yang bersedia download aplikasi dan sign up ke web dari link yang saya berikan. Satu leads ( download dan sign up ) saya hargai 1000/lead Sebelum apply harap ceritakan strategi promosi yang akan dipakai. dilarang mendownload + sign up sendiri Terima kasih

    $3 - $70
    $3 - $70
    0 bida

    Merancang berbagai macam produk cold pressed juice dengan nutrisi yang disesuaikan dengan kebutuhan

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    Kami memerlukan developer untuk mengerjakan backend website dengan ...mengerjakan backend website dengan .net Design dan HTML/CSS sudah siap untuk di implementasikan. Deadline project adalah end of this month (Nov 2014) Jenis wesbite adalah company profile, backend/CMS yang di perlukan hanya untuk update content website berupa gambar dan text.

    $913 (Avg Bid)
    $913 Avg Bida
    7 bida

    Pengembangan ERP yang mencakup : Contract Management - Purchase Receipt - Purchase Invoice - Purchase Payment,Stock Adjusment, Sales Order - Sales Invoice - Sales Re...Management - Purchase Receipt - Purchase Invoice - Purchase Payment,Stock Adjusment, Sales Order - Sales Invoice - Sales Receipt Target to finish: 3 weeks after contract sign-off

    $1645 (Avg Bid)
    $1645 Avg Bida
    20 bida

    saya ingin anda membuat logo untuk saya ,saya ingin logo dengan gaya flat and clean dan tanpa text pada logo ,apa anda dapat melakukan nya ,saya harap anda dapat melakukan nya untuk saya

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    1 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Halo Mba Tina, saya kebetulan sedang membutuhkan penulis untuk menulis ulang materi company profile untuk client2 saya. apakah anda berminat? mater tulisan sudah ada, tapi perlu revisi supaya lebih elegan tanpa perlu mengubah kerangka tulisan yang ada. jadi kalimatnya saja diatur ulang dan ditambahkan kata2 yang terkesan elegan. Budget saya Rp. 100rb

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    Appointment setter 6 hari left
    DISAHKAN

    ...start. When I give you the task I need you to start it that same week. All you have to do is market a financial product that saves business owners so much money compared to other merchant processors. All the marketing materials and scripts I will provide. All you have to do is set an appointment with the client and sign him up via an...

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    Trophy icon Create/Design a company logo 19 hari left

    Hello I am looking for a LOGO for my company, the company logo should incorporate the name DiVision 1 Scapes in it and should reflect/portray a very strong, modern, professional Landscape/Hardscape Company. Looking for combinations with any of the colors Black,Green,White, and Gold. The example attached has a great color combo ...

    $60 (Avg Bid)
    Dijamin
    $60
    0 penyertaan

    color back into an old, black and white photograph. It's a lot of fun scanning and colorizing old family portraits, or bringing vintage photos into the modern worl . Colorizing black and white photos is a nuanced and skilled art entirely by itself, but understanding the basics of it gives you some good practice with editing techni...

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    5 bida

    Private Physician's office Converting from Eclinical Works to Care Cloud Upload data into patient charts in CareCloud. Bidder must sign a NDA These are hospital medical records that are being transferred from one EMR system to a different one. From Eclinicalworks to CareCloud. 10 days

    $4 / hr (Avg Bid)
    Perjanjian Kerahsiaan
    $4 / hr Avg Bida
    23 bida
    Pilot Animation Episode 6 hari left
    DISAHKAN

    ...sometime in the fall of 2019/winter of 2020. Each episode is 25 minutes long. I need to find an animation studio willing to take on the project. Scripts are already written and developed, and we will be recording the dialogue before the animation. It should be a balance of good-quality, realistic 2D animation and somewhat fast-paced to acc...

    $342 (Avg Bid)
    Ditampilkan
    $342 Avg Bida
    8 bida

    Looking to add a sign up and dashboard to my website that includes the following: User needs to be able to create an account that will get basic information, allow user to set up username and password, select plan and payment method Dashboard needs to be created that allows user to manage active campaigns by changing payment method, uploading voice

    $151 (Avg Bid)
    $151 Avg Bida
    30 bida

    ...a Ph.D. student in Psychology and I'd like to hire an expert who can build a "fake" chatting room for my research project. The main point is that I need a website that seems like an actual chatting room and participants will receive two to three pre-designed messages from the fake chatbot (but they will believe it is an...

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    13 bida
    Trophy icon The Agent Exchange 3 hari left

    Need a logo for a recruiting business All advertising in connection with this company will be in order to hire future employees only. I would like to see initials or a design highlighting the name. AE or AEx Strong/Bold colors preferred. Want a very professional appearance rather than fun or quirky

    $100 (Avg Bid)
    Dijamin Sulit
    $100
    15 penyertaan

    I have a website that I have just built. It is an elegant SaaS website that has a chatting system which connects bloggers together and allows them to buy from each other. I am wanting to have lots of emails before I launch the website I want you to LEGALLY gain me 500,000 email sign-ups through scrapping. This will be done by contacting blogs through

    $475 (Avg Bid)
    $475 Avg Bida
    9 bida

    I have aan android app and experiencing a bug in its sign up process. I need a developer to fix the bug.

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    19 bida

    I ...projects for 2 ~ 3 years. Our company is transport company and we have already blogs in English. And we want to translate these blogs into more than 25 languages(Spanish, Turkish, Germany) so we need 25 freelancers for each. We will work with each freelancer with each language. We will give you 2 blogs per months and budget is $200 per mont...

    $273 (Avg Bid)
    $273 Avg Bida
    16 bida

    ...development and marketing company looking to hire designers for our growing team. We have an immediate need for someone who can suggest changes to live sites and then provide mockups (visual samples) of their ideas. As a young company at the early stages of our growth, our primary goal is to distinguish ourselves to both our client base and our...

    $33 / hr (Avg Bid)
    $33 / hr Avg Bida
    21 bida

    ...need you to develop some software for me. I would like this software to be developed . I have a Microsoft Access Database. I need to create 4 Lables (banners) that will become visible only if certain values are selected in a field. Like a message banner. Of the banner is visible it should be recorded to the record. And of i look for the record la...

    $45 (Avg Bid)
    $45 Avg Bida
    6 bida

    need to create reports by using the sp

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    9 bida