Long term project planning templatepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    696,157 long term project planning template tugasan ditemui, harga dalam USD

    Membuat dokumen list kertas A3 Membuat template dokumen laporan harian Menggunakan kertas ncr Membuat template dokumen laporan mingguan kertas legal Membuat tenplate dokumen laporan bulanan / rekap kertas legal Membuat template dokumen RAP Membuat template curva s Intinya membuat template dokumen Antara sheet dan sheet terhubung antara 1 dan lainnya menggunakan rumus atau vba dan menggunakan pivot

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    2 bida

    Dibutuhkan 15 penulis konten berita untuk niche: 1. Nasional 2. Berita daerah 3. Internasional 4. Fashion 5. Kesehatan 6. Seleb 7. Kwave 8. Sinopsis 9. Hoax atau fakta 10. Unik dan seru 11. Food dan travel 12. Khazanah Syarat: 1. Diutamakan pernah penulis di UC News 2. Ketika mengajukan penawaran, pilih niche mana yg menjadi pilihanmu 3. Sumber berita ...15 penulis konten berita untuk niche: 1. Nasional 2. Berita daerah 3. Internasional 4. Fashion 5. Kesehatan 6. Seleb 7. Kwave 8. Sinopsis 9. Hoax atau fakta 10. Unik dan seru 11. Food dan travel 12. Khazanah Syarat: 1. Diutamakan pernah penulis di UC News 2. Ketika mengajukan penawaran, pilih niche mana yg menjadi pilihanmu 3. Sumber berita sudah ada tinggal mengolah kata 4. Kerjaan bersifat Long term 5. Boleh share lowonga...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    2 bida

    - Input karyawan, login, filtering dan pemberian hak akses login pada aplikasi, dengan menggunakan template dan Rest Api yang telah kami sediakan - Input Barang, satuan barang, kategori barang, filtering dengan menggunakan template dan Rest Api yang telah kami sediakan

    $299 (Avg Bid)
    $299 Avg Bida
    1 bida

    Buat website buying agent, source dari tokopedia, bukalapak, shopee id, lazada id, mataharimall,blibli -Sekali dengan web design/clean/mudah -Result mestilah real time, jika harga berubah di toko, dalam website juga pun mesti berubah, mesti tampil dengan ongkir dari toko...-setelah item2 customer sampai mesti ada fuction/fitur tambahan seperti item inspection/refund/pemulangan -Customer boleh tick item untuk submit untuk postage/post out -Dan boleh memasukan harga ship to malaysia, harga pos berlainan, darat, laut, udara yang boleh admin monitor dan edit harga MESTI FULLY FUNCTION AS I WROTE ABOVE, TIDAK MENERIMA PEMULA/DIY LEARNER TIDAK MENERIMA SCRIPT ECOM/TEMPLATE/TIDAK MENERIMA BAYARAN BERPERINGKAT contoh buying agent website boleh tengok disini bagaimana berfungsi

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    2 bida

    Hi, Saya akan membuka satu blog mengenai Blockchain, Bitcoin dan Cryptocurrencies Projek ini akan saya berikan kepada yang bersedia untuk m...mengenai Blockchain, Bitcoin dan Cryptocurrencies Projek ini akan saya berikan kepada yang bersedia untuk melakukan translate 5 - 10 artikel per hari dari English ke Indonesia ( bukan dari google translate ) Per artikel terdiri dari 300 - 1000 kata Untuk projek ini hanya dikhususkan bagi yang ingin long term jadi partner kami Projek ini kami akan berikan 5 artikel untuk di translate dan akan membayar IDR 100,000 apabila projek telah diselesaikan dan memuaskan, maka kami akan hire long term dengan pembayaran 2 juta per bulan untuk translate artikel buat kami. Lebih prefer yang pengalaman tentang Bitcoi...

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    35 bida

    Assalamualaikum En. Azmi. Nama saya Taufik. Saya dan kawan saya di Jakarta tengah dalam planning untuk membuat project seperti MYEG. Front end development and design saya boleh buat. The back end yang saya lemah. Boleh kita berjumpa untuk discuss? Saya boleh datang Bangi. No telfon saya 0133410131 boleh whatsapp. Thanks En. Azmi

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Saya diberi tugasan untuk menyiapkan video montaj korporat organisasi. Jadi, sekarang saya perlukan intro untuk effects logo organisasi dan juga template untuk montaj sekiranya ada.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    15 bida

    Kertas Rancangan Perniagaan Produk/Servis Template RP 1) Cover Hadapan 2) Isi Kandungan 3) Kertas Kerja RP (40 muka surat) 4) Surat Permohonan Pinjaman 5) Jadual Bayaran Balik 6) Unjuran kewangan 7) Template perjanjian perkongsian 8) Template profile syarikat 9) Ebook - Formula Rahsia Pre Order 10) Ebook - Rahsia Borong Tak Perlu Ke China BERMINAT?? Peluang ni utk 100 org yg terawal sahaja. Habis kuota promo habis harga promo..!!

    $14 / hr (Avg Bid)
    Segera
    $14 / hr Avg Bida
    6 bida

    Menaik Taraf Portal Jabatan menggunakan Joomla. Menukar template sediaada kepada template yang responsive.

    $2086 (Avg Bid)
    $2086 Avg Bida
    7 bida

    template sesuai kengingan anda

    $413 (Avg Bid)
    $413 Avg Bida
    4 bida

    Rental Services Ye ek server company hi jo Bhopal main serve karaoke website main data dalana hain

    $379 (Avg Bid)
    $379 Avg Bida
    1 bida

    Konsep kreatif untuk membuat sebuah perencanaan event (event planning).

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    4 bida

    Mengubah template alterna wordpress untuk website event silahkan kunjungi dan lihat bagian footer sebelah kanan untuk berdiskusi lebih lanjut melalui (Removed by Freelancer.com admin for breaching Terms and Conditions)

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    4 bida

    Proyek saya adalah : ini tentang saya. dimana, saya ingin memperbagus template blog saya, memperbanyak follower di Google+, membuat youtube yang berkaitan dengan blog travelling saya, meningkatkan jumlah follower di Fanpage saya, mengurus twitter, pinterest.

    $46 (Avg Bid)
    $46 Avg Bida
    2 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lama perkerjaan juga belum ditentukan kurang lebih bisa selesai 3 bulan.

    $828 (Avg Bid)
    $828 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lama perkerjaan juga belum ditentukan kurang lebih bisa selesai 3 bulan.

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    Saya perlukan satu design baju lokal yang bertemakan "smokepipe" Dan wajib ada brand logo pada baju. Design mengikut kretiviti anda & hanya 1 warna sahaja. Looking for long-term designer for our brand. Logo :-

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Saya perlukan satu design baju lokal yang bertemakan "smokepipe" Dan wajib ada brand logo pada baju. Design mengikut kretiviti anda & hanya 1 warna sahaja. Looking for long-term designer for our brand. Logo :-

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    6 bida

    Saya perlukan satu design baju lokal yang bertemakan "smokepipe" Dan wajib ada brand logo pada baju. Design mengikut kretiviti anda & hanya 1 warna sahaja. Looking for long-term designer for our brand. Logo :-

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Saya perlukan satu design baju lokal yang bertemakan "smokepipe" Dan wajib ada brand logo pada baju. Design mengikut kretiviti anda & hanya 1 warna sahaja. Looking for long-term designer for our brand. Logo :-

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    fix

    CSS
    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin membuat web marketing yang bisa mempersentasikan 5 prodak yang berbeda, dengan penjelasan yang sangat detail, dan di sertai dengan animation, untuk contoh animasi persentasi nya bisa di lihat bagi saya template tersebut sudah bagus tetapi yang saya ingin kan mempersentasikan 5 prodak di 5 halaman yang berbeda, dan ada web testimonial dan ada penjelasan tentang Bisnis MLM dengan sangat detail dan di sertai animasi, dan ada galery testimonial

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida
    instal magento Tamat left

    saya punya template magento siap instal, adakah yang bisa menginstalkan

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    16 bida

    Ingin membuat website untuk travel agency. CSS template sudah ada. Roughly 5-10 Man-Days. Please contact disertai cost per Man-Days dan portfolio. Saya akan jelaskan detailnya di PM.

    $135 (Avg Bid)
    $135 Avg Bida
    5 bida

    Redesign template Wordpress Silahkan lihat konsep template yang sisipkan ASSIGNMENTS DUE : now - 17/08/2014

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    10 bida

    Membangun sebuah aplikasi desktop Client Server Surat Pertanggung Jawaban dengan rincian pekerjaan : 1. Analisis Data Alur Akuntansi Surat pertanggung Jawaban yang terdiri dari : a. Kuitansi (Belanja Langsung, Belanja Barang dan Jasa, Belanja Modal) b. Kode Rekening c. BKU (Buku Kas Umum) d. Laporan Realisasi e. Nota Pencairan Dana (NPD) ...pertanggung Jawaban yang terdiri dari : a. Kuitansi (Belanja Langsung, Belanja Barang dan Jasa, Belanja Modal) b. Kode Rekening c. BKU (Buku Kas Umum) d. Laporan Realisasi e. Nota Pencairan Dana (NPD) f. Rincian Objek g. SPPD h. Grafik 2. Perancangan Aplikasi Desktop Terintegrasi dengan Windows 8 3. Aplikasi Menggunakan Client Server 4. Memakai Plugin Template DevExpress 5...

    $3542 (Avg Bid)
    $3542 Avg Bida
    3 bida

    Hi, I am looking for a data entry person or team that understands retail and how to manually put in products or build a .csv spreadsheet to be able to be downloaded. We sell a variety of products from toys, electronics, apparel, & sporting goods. So you must understand retail and have the mindset on alot of cutting and pasting into the template to create a .csv feed or manually upload the information. Alot of the products have different attributes like size & color etc. We are looking to build our company with a person or team of individuals that know what it takes to make an ecommerce business successful. I am open to hourly or fixed price. I am not just looking to hire someone just so you can bid on the job and not know what you are doing. My luck with freelancers h...

    $858 (Avg Bid)
    $858 Avg Bida
    4 bida

    Harap anda boleh bantu saya bina website affiliate program yg berasaskan iklan. Website tersebut adalah website pengiklanan seperti tetapi utk beriklan di situ, seseorg perlu daftar sebagai ahli dgn membayar yuran bulanan. Kemudian mereka boleh mencari downline utk beriklan di sana dan mendapat komisyen atas...sana dan mendapat komisyen atas yuran bulanan downline tersebut. Di website mesti ada ruangan register dan log in ahli dan di ruangan ahli mesti boleh lihat senarai downline, profile peribadi, komisyen dan lain2. Setiap ahli boleh dpt referal link utk promosi kpd org lan. Then setiap bulan mereka harus renew yuran tersebut. Jika tidak iklan akan disekat. Boleh kah anda bantu saya. Boleh bg contoh template yg sesuai. Saya nk sebut harga. Hosting kena cari sendiri atau mcm man...

    $249 (Avg Bid)
    $249 Avg Bida
    1 bida

    ...needs a fixed developer. A developer who works every day including weekend. We have big and small projects. We need someone who is ready to help at some small bugs even when its not paid. The developer needs to be able to do a lot, you need a lot of experience. YOU NEED to give quality work and need good communication!! Its important that the communication and quality stand infront. For the project we have at the moment. 1. Install stripe. The user purchases packages of credits. When selecting a package, they should be able to choose their payment method. After paying it should send you to a successful page or a error page incase something went wrong. After payment the credits should be given to the customer. Now the admin side, everything needs to be visible in the admin, ...

    $140 (Avg Bid)
    $140 Avg Bida
    11 bida

    ...) 3. Some of the other relevant APIs for authentication, purchase, enrolment etc. are being provided by wordpress. 4. The only APIs not available are for the final learning screen. Requirement ------------------------------------------------------------------------------------------------ 1. I already have a flutter UI kit for e-learning. 2. You need to integrate the available APIs in the UI template. 3. You need to integrate APIs for the following pages : Home Screen, Category Listing screen, Course Details page, Login, Registrations, Login with OTP, Add to cart, Coupon, Checkout, Order, Course Enrolment. 4. Apart from the pages above you need to create a mechanism for login with Google. 5. Once the user logs in into the system you need to open the website in webview where user...

    $195 (Avg Bid)
    $195 Avg Bida
    17 bida
    Trophy icon Create a team logo 6 hari left

    Create a logo for my beach volleyball team. One color. Our name is "Monmouth Rugby Peach Bums" Its a play on the term "Beach Bums" Please try to use a picture/Illustration of a peach and develop the logo around that theme. I attacehd one for reference. Creativity will win this contest and earn a nice bonus.

    $40 (Avg Bid)
    Dijamin
    $40
    0 penyertaan

    We are part of a worldwide network providing drug testing services. We have a presence in multiple countries. Our client wants us to conduct drug testing around Sydney, Australia. We will train you on how to do it and provide the necessary supplies and tools. You will have to either go to the client's residence or office to collect the provided urine sample or rent ...supplies and tools. You will have to either go to the client's residence or office to collect the provided urine sample or rent a meeting room to host the session. Meeting room rental costs will be borne by us. Thereafter I will guide you on how to perform the testing hygienically and you will send us the result. We will compensate you for every test done. This is a long-term project and w...

    $35 - $45
    Tempatan
    $35 - $45
    0 bida

    Schedule appointments and customer service. Work weekends and after hours weekdays. US time Saturday 11am -10PM PST, Sunday 8AM-10PM PST Mon-Friday 5PM-7PM PST 35-40 hours per week. Long term job one year contract commitment.

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    9 bida

    only for high EXPERT in Prestashop custom development to start IMMEDIATLY

    $1164 (Avg Bid)
    $1164 Avg Bida
    12 bida
    Trophy icon New Logo Designs for two websites 13 hari left

    Hello there, we are looking for someone who can design two new logos for us. You can find all the details in the description inside the attached PDF. The winner will have a good chance to cooperate again on long term bases with us in the future. We are looking forward to seeing your ideas/logo designs :)

    $10 (Avg Bid)
    Dijamin
    $10
    0 penyertaan

    ...needs a fixed developer. A developer who works every day including weekend. We have big and small projects. We need someone who is ready to help at some small bugs even when its not paid. The developer needs to be able to do a lot, you need a lot of experience. YOU NEED to give quality work and need good communication!! Its important that the communication and quality stand infront. For the project we have at the moment. 1. Install stripe. The user purchases packages of credits. When selecting a package, they should be able to choose their payment method. After paying it should send you to a successful page or a error page incase something went wrong. After payment the credits should be given to the customer. Now the admin side, everything needs to be visible in the admin,...

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    12 bida

    I am looking for for someone to create technical course on React or Angular or Vuejs for our company. We also want this course to be created in Hindi or other Indian regional languages. Multiple courses will be created so this will be a long term ongoing gig.

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    1 bida

    First, when responding to this project, start by showing you have read my post. Boilerplate responses that haven't read the requirements will not be considered. Thanks! We need an admin panel with a form to enter data into the database. Then we need simple php scripts to print and search the data in the DB. The digital assets (Items) to inventory are mostly photos, but also audio and video. We also need to track a few physical objects which may be loaned to the Museum. The metaphor we use. Imagine a photo: five Persons attending a recurring event standing in front of a Cottage including a chair (Object) with a donkey in the background. We intend to inventory around 2,000 Items into a database already designed for this project. Importantly the code for this mus...

    $577 (Avg Bid)
    $577 Avg Bida
    43 bida

    Looking for job support for daily 3hrs. Payment 250 per hour fixed. Skill set Html Css bootstrap JS JQuery Angular 8 or above version and Unit Testing written test cases in angular. Looking for long term support immediately required.

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    3 bida

    Notice: Please read the project before apply Hello we want to build a website (not wordpress) We have a ready made html template, we want to add the following Arabic language Language changer button Arabic content And some other modifications

    $458 (Avg Bid)
    $458 Avg Bida
    63 bida
    Machine Learning Ops lead 6 hari left
    DISAHKAN

    FTE, long term job for Machine Learning Ops Lead! Preferred skills · Docker practitioner. Demonstrable familiarity with containerized orchestration and virtualization frameworks. Experience with a Kubernetes package manager such as Helm a plus. · Software engineering (Version Control) and associated best practices · Advanced programming experience in programming languages used in analytics and data science (e.g. Python, Java, Scala). Comfortable with Linux environments and shell scripting. · Experience with Cloud-based infrastructures (AWS or Azure) and infrastructure as code (SageMaker, S3, Dynamo, Redshift) · Understanding of machine learning algorithms · Design and evaluated approaches to high volume real-time data streams &middo...

    $24 / hr (Avg Bid)
    $24 / hr Avg Bida
    11 bida

    Hi Stephen R., I read your profile believe that you might be able to assist me on an interesting and exciting research project with potential long term rewards. Forget the amount below, we can talk money later. May I ask, what are you doing now or do you work for? Are you based in Leeds?

    $312 (Avg Bid)
    $312 Avg Bida
    1 bida

    We need digital artists to work with us for an NFT project, we want someone who can create 3D or 2D collections with source files. I will choose people according to their previous work as we need a specefic type of art for the characters. please, we need to see your portfolios

    $166 (Avg Bid)
    $166 Avg Bida
    17 bida

    Hi I need Laravel expert for tranfer to HostGator It's long term relationship Low rate will be considered Start with HostGator to know yiu read the project

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    17 bida
    Trophy icon Design/create a logo 21 jam left

    The name of my company is "Revive Hospitality Management" I manage short term rentals. My mission is to bring new life to existing/struggling short term rentals in vacation areas. I need a logo.

    $100 (Avg Bid)
    Ditampilkan Segera Dijamin
    $100
    293 penyertaan
    Unity 3D developer -- 3 6 hari left
    DISAHKAN

    We are seeking for a long term a 3D developer to add functionalities to our AR App. We are seeking for 3D developer with skills using Unity 3D AR foundation, call api's , dynamic objects placing We generate iOS and Android AR app

    $8 - $15 / hr
    Dimeterai Perjanjian Kerahsiaan
    $8 - $15 / hr
    3 bida
    FrontEnd React Project 6 hari left
    DISAHKAN

    Looking for a react fast frontend developer who will be working with me long-term based. Should work in my timzone and able to work 7-8 hours a day. Looking for replies. Thanks.

    $184 (Avg Bid)
    $184 Avg Bida
    57 bida

    Sila Dafter atau Log masuk untuk melihat butiran.

    Ditampilkan Segera Dimeterai Peraduan Teratas

    I am looking for the developer he will do the mobile responsive task for me now For now, it is a small task but I have huge project upcoming If you are expert, I will work long-term

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    8 bida
    Online Course Creator Needed 6 hari left
    DISAHKAN

    I am looking for for someone to help me create the lessons for my Tech Recruitment course. I will also need assistance with content creation, building out exams, and structuring the course. You will also help ke to create content for the website as well as marketing content. Multiple courses will be created so this will be a long term ongoing gig. You will also help manage and add content to our FB group. *Mention URecruit in the title so I can know that you actually read the ad.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    37 bida