Long term skill shortage list new zealand 2017pekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    660,077 long term skill shortage list new zealand 2017 tugasan ditemui, harga dalam USD

    Dibutuhkan 15 penulis konten berita untuk niche: 1. Nasional 2. Berita daerah 3. Internasional 4. Fashion 5. Kesehatan 6. Seleb 7. Kwave 8. Sinopsis 9. Hoax atau fakta 10. Unik dan seru 11. Food dan travel 12. Khazanah Syarat: 1. Diutamakan pernah penulis di UC News 2. Ketika mengajukan penawaran, pilih niche mana yg menjadi pilihanmu 3. Sumber berita ...15 penulis konten berita untuk niche: 1. Nasional 2. Berita daerah 3. Internasional 4. Fashion 5. Kesehatan 6. Seleb 7. Kwave 8. Sinopsis 9. Hoax atau fakta 10. Unik dan seru 11. Food dan travel 12. Khazanah Syarat: 1. Diutamakan pernah penulis di UC News 2. Ketika mengajukan penawaran, pilih niche mana yg menjadi pilihanmu 3. Sumber berita sudah ada tinggal mengolah kata 4. Kerjaan bersifat Long term 5. Boleh share lowonga...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    2 bida

    Artikel tentang Tips Pencarian Kerja meliputi CV dan wawancara. Kemudian tips peningkatan skill, serta artikel tentang hak hak pekerja yg berkeluarga (seperti cuti hamil/melahirkan, menyediakan cuti ayah dll), dan lain lain

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    3 bida

    Hi, Saya akan membuka satu blog mengenai Blockchain, Bitcoin dan Cryptocurrencies Projek ini akan saya berikan kepada yang bersedia untuk m...mengenai Blockchain, Bitcoin dan Cryptocurrencies Projek ini akan saya berikan kepada yang bersedia untuk melakukan translate 5 - 10 artikel per hari dari English ke Indonesia ( bukan dari google translate ) Per artikel terdiri dari 300 - 1000 kata Untuk projek ini hanya dikhususkan bagi yang ingin long term jadi partner kami Projek ini kami akan berikan 5 artikel untuk di translate dan akan membayar IDR 100,000 apabila projek telah diselesaikan dan memuaskan, maka kami akan hire long term dengan pembayaran 2 juta per bulan untuk translate artikel buat kami. Lebih prefer yang pengalaman tentang Bitcoi...

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    35 bida

    Saya sedang mencari tenaga developer Java Spring Boot dan Angular 2 untuk mengerjakan projek Web Sistem

    $749 (Avg Bid)
    $749 Avg Bida
    2 bida

    Topik: Berita Indonesia Update Bahasa: Indonesia Panjang artikel (kata): kurang lebih 100 kata Judul: 3-8 kata Isi: maks 10 kalimat, tiap kalimat maks 8 kata * materi tulisan diusahakan di riset terlebih dahulu di google trend

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    8 bida

    Saya sudah mempunyai website tetapi saya ingin menambah extension opencart. Saya ingin mengupah sesiapa yang boleh mengajar saya cara memasang beberapa extension percuma dan berbayar, set ftp account, multistore dan optimize seo.

    $20 (Avg Bid)
    Tempatan
    $20 Avg Bida
    2 bida

    Menulis serba sedikit hukum hakam berkaitan zakat dan Waqaf di Malaysia.-Taarif -Dalil -Kesan baik kepada masyarakat

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    4 bida

    keterbukaan dan keadilan dalam kehidupan berbangsa, bernegara

    $146 (Avg Bid)
    $146 Avg Bida
    8 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per project disesuaikan menurut kemampuan

    $875 (Avg Bid)
    $875 Avg Bida
    25 bida

    input data, membuat laporan di excel rapi

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    31 bida
    $70 Avg Bida
    14 bida

    Rapid project pengerang. Samalaja bintulu. Samur sipitang sabah

    $1234 - $2469
    $1234 - $2469
    0 bida

    mengedit tulisan

    $319 (Avg Bid)
    $319 Avg Bida
    1 bida
    trowmacker Tamat left

    mempunya skill dalam manufacturing.

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saat ini, kami memiliki produk berupa aplikasi website ( online store ) dengan konsep baru : SP3 ( System, Product , Packaging, Post ) artinya : 1. kami mempersiapkan sistem dari profile sampai dengan pembayaran 2. kami mempersiapkan puluhan ribu produk dari puluhan kategori yang siap untuk dijual 3. kami mempersiapkan operasional mulai dari call center, pengemasan barang, stok barang sampai dengan pelabelan barang 4. kami mempersiapkan pengiriman produk , langsung sampai tujuan customer. So, dengan potensi yang luar biasa, market yang besar dan yang paling penting sampai saat ini masih sulit menemui kompetitor, kami yakin di tangan individu yang tepat ( senior, professional, berkarakter, network yang luas ) , pasti produk ini akan bombastis.. Jika anda adalah individu tersebut, ...

    $59999 (Avg Bid)
    $59999 Avg Bida
    1 bida
    Design project Tamat left

    Kepuasan costumer adalah tujuan saya, kerja sama yang baik akan mengahasilkan karya yang baik pula. Pengalaman lah yang membentuk seorang designer yang cerdas. Skill: Hand Drawing (sketsa) Adobe Illustrator (ai) Indesign (id) Photoshop (ps) Design Process (proses desain) : - Sketsa - Acc/asistensi 1,2,3 - Finishing

    $350 (Avg Bid)
    $350 Avg Bida
    2 bida

    ...2002 Reporter Harian BANGSA ( Surabaya )1999 - 2000 Reporter Tabloid Hobi dan Bisnis MANIA ( Surabaya )1994 - 1995 Reporter Majalah Kampus GATRA SASTRA Ind Univ. Airlangga HOBI Membaca, menulis, bermain dan mendengarkan musik, browsing internet, touring, hiking dan INFORMAL2008 Two Days Workshop, Making Effective Corporate Media (SPP Jakarta)2007 Two Days Workshop, Writing Skill for Managers & Executives Sekolah Penulis Pembelajar (SPP Jakarta)2006 Diklat Jurnalisme Sadar Konflik Aliansi Jurnalis Independen (AJI Jakarta)1997 Diklat Jurnalistik Tingkat Dasar Fak. Sastra Indonesia Unair - Jawa PosKUALIFIKASIMampu mengoperasikan sejumlah software seperti: Adobe Photoshop, Cool Edit Pro, Adobe Audition, Microsoft Word, Microso...

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    1 bida

    Kami mencari developer dengan skill sbb: - Menguasai Apache SOLR dan plugin management - Menguasai MariaDB dan MySql - Menguasai program PHP, HTML dan Ajax

    $540 - $1080
    $540 - $1080
    0 bida
    new project Tamat left

    saya sangat menghargai jika anda semua mau bekerja dengan saya dengan baik terima kasih

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    5 bida
    Public Health Tamat left

    Halo nama saya Kornelius Langga Son, SKM. Saat ini saya bekerja di bidang sosial khususnya bekerja bagi remaja yang kehilangan pengasuhan, saya ingin menambah penghasilan saya dan saya ingin menambah skill saya.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Mengubah template alterna wordpress untuk website event silahkan kunjungi dan lihat bagian footer sebelah kanan untuk berdiskusi lebih lanjut melalui (Removed by Freelancer.com admin for breaching Terms and Conditions)

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    4 bida

    Mengumpulkan 950 URL dalam bahasa Sunda dalam 1 minggu. Disediakan 50 contoh URL dalam excel. Pengiriman file per hari (135 URL) via email.

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    1 bida
    $92 Avg Bida
    1 bida

    hihihihi1111111111111111111111

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya perlukan satu design baju lokal yang bertemakan "smokepipe" Dan wajib ada brand logo pada baju. Design mengikut kretiviti anda & hanya 1 warna sahaja. Looking for long-term designer for our brand. Logo :-

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Saya perlukan satu design baju lokal yang bertemakan "smokepipe" Dan wajib ada brand logo pada baju. Design mengikut kretiviti anda & hanya 1 warna sahaja. Looking for long-term designer for our brand. Logo :-

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    6 bida

    Saya perlukan satu design baju lokal yang bertemakan "smokepipe" Dan wajib ada brand logo pada baju. Design mengikut kretiviti anda & hanya 1 warna sahaja. Looking for long-term designer for our brand. Logo :-

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Saya perlukan satu design baju lokal yang bertemakan "smokepipe" Dan wajib ada brand logo pada baju. Design mengikut kretiviti anda & hanya 1 warna sahaja. Looking for long-term designer for our brand. Logo :-

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Membuat atau membangun suatu situs dengan CSS design. Saya membuatnya berdasarkan Skill atau kemampuan saya. Saya sendiri adalah anak pelajar SMK di wilayah Jawa Tengah. Dan walaupun saya tidak semahir yang anda kira, paling tidak saya mempunyai keinginan yang kuat dan kediplinan yang cukup untuk belajar.

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    saya mempunyai skill di bisang menulis. banyak sekali hal-hal yang inspiratif yang menarik yang bisa dijadikan sebuah tulisan. artikel yang saya maksudkan bukan hanya artikel formal akan tetapi juga ada non formal. seperti yang kita ketahui semua pembaca memiliki minat yang berbeda-beda, ada yang suka memba artikel dengan bahasa formal ataupun juga non formal.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    We are an event company that is looking for people to work for us full time and part time. We offer attractive daily/weekly/monthly salary based on which position you are looking for. We also offer contracts for people who are looking for long term part time jobs. Part Time Promoter We have event constantly every weekend so we need a lot of profile for part time promoters. Promoters usually do sampling at shopping malls. We also have interesting adhoc event that we manage other than sampling. We manage events for F&B company and we have varieties of brands that we are working on currently. Full Time Promoter This position is offered to people who are looking for a relax jobs where they do not have to be in the office all the time. Schedule will be given one week ...

    $127 (Avg Bid)
    $127 Avg Bida
    1 bida

    saya masih dalam tahap belajar mengembangkan ilmu dalam membuat perangkat lunak dan situs WEB, jika ada pekerjaan yang cocok untuk saya dan anda mau membayar saya, saya akan dengan senang hati menerimanya, ada beberapa skill yang saya kuasai : PHP, CSS, HTML, Website design, Graphic Design, VB.net, SQL

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida
    facebook likes Tamat left

    ...Argentina, Brazil, Chile, Colombia, Ecuador, Venezuela, Australia, New Zealand Audience Interests: Thailand, Bangkok, Phuket, Pattaya, Asia Goal: become best known Facebook Page for visa service in Thailand for all citizens from countries mentioned under ‘target countries’. 8-investigate Website: Facebook page: Target Countries: France, Spain, Sweden, Norway, Germany, Finland, Poland, Italy, United Kingdom, Greece, Bulgaria, Iceland, Hungary, Portugal, Ireland, Austria, Czech Republic, Republic of Ireland, Lithuania, Latvia, Estonia, Denmark, Netherlands, Switzerland, Belgium, Montenegro, Cyprus, Luxembourg, Andorra, Malta, Australia, New Zealand, United States of America, Hongkong, Singapore, Audience Interests:

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims..

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida
    Build me a logo 6 hari left

    Opening a cheeseboard / charcuterie business. Name of the business will be "à la board". We want the logo to have some characteristics with cheese and a (choo choo) train (since the name is based off of the term "all aboard"). We want the logo mainly to be cheese or cheeseboard related more so than the train.

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    60 bida
    Trophy icon CV in Financial Sector 6 hari left

    ...The job is to update a CV to the nowadays standards. The CV will be used to apply for a job as Assitant Trader/Sale operator for a online Broker. Have a look a the add below: The job is to make a CV fitted to apply at DEGIRO for the job described in the link. The CV need to have a new presentation The Cv need to have the hot topic that HR and head hunter are looking for ( soft skill, be written using sentence rather that bullet point,... ) The Cv has to be readable in 1 minute... For this job you need to be creative you have full freedom to redesign it and add information you think are suitable applying for the of Assitant Trader/Sale operator. Work will have to be submitted in power-point or another software that update can

    $13 (Avg Bid)
    Dijamin
    $13
    0 penyertaan

    Hi, Freelancers. We are starting the new project and need to deploy the first step today. react, django, MySQL, aws Almost done and need to update some pages a little. It will continue as a long-term project if you can finish it today Thank you

    $71 (Avg Bid)
    $71 Avg Bida
    12 bida
    Complete my website 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello everybody, My website is Its not online at the moment The website are 90% done. 1. Setup server 2. Over 50 point change or bug and fix the bug 3. Add translate language 4. Test whole with smartphone and fix the bug 5. Test whole the website ( Email, paypment, system.......online at the moment The website are 90% done. 1. Setup server 2. Over 50 point change or bug and fix the bug 3. Add translate language 4. Test whole with smartphone and fix the bug 5. Test whole the website ( Email, paypment, system.....) Language is PHP Do you have experience or have a full work auction like (ebay) website or similar If you can do it, so let me know. I think if you have the skill you can do it in 1 week. Maybe you can give me some reference :-) regards John

    $748 (Avg Bid)
    $748 Avg Bida
    92 bida

    We are looking to hire on long terms front end and back end asp devs experts. We have a project built on VB we want to modify fix all issues then bring it on new tech.

    $1597 (Avg Bid)
    $1597 Avg Bida
    14 bida

    Hi Khadija. I'll put together an instruction sheet for the project. Should have it to you this weekend. thank you.

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    1 bida

    I need a person who has experience in puppet terraform and linux need a support for a project for long term. Details will be discussed after a initial discussion. Thanks

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    1 bida
    Trophy icon Create a logo for product 6 hari left

    Hi All, I am an amazon seller and I am looking for a logo for our product line which specializes in wall mounts, holders, cases for sports good such as baseball bats, balls as a showcase for an autograph, to show off your nice equipment or ease of storage. The product line is called BeQuest which is another term for legacy. The idea is that the sports player is leaving a lasting impression or legacy to the sport and it is worthy of being showcased. I have attached a few photos for inspiration and ideas. Do not limit the logo to what I have shown, these are just some ideas. The requirements are that the logo should embody: quality, something that lasts, integrity, clean, simple and a time tested logo. One more thing, the logo should be generic enough that it can be used for any ...

    $100 (Avg Bid)
    Dijamin
    $100
    15 penyertaan

    I have a STEP file of a drone and looking for 6-7 different poses of the drone. I also have a bunch more 3D projects coming, so looking for a good partner to work with longer term. The file is larger than 25MB

    $863 (Avg Bid)
    $863 Avg Bida
    41 bida

    I need any data, statistics and research for ALL of the following topics. This data...enrollment for non-traditional, adult populations a.) for overall USA B.) For New Jersey colleges 2) Retention rates after first and second year for non-traditional and adult populations a.) for overall USA b.) for New Jersey colleges 3) graduation rates for non-traditional and adult populations a.) for overall USA colleges b.) for New Jersey Colleges 4) percentage of non-traditional, adult students that are parents a.) for overall USA colleges b.) for New Jersey colleges 5.) average student loan amount for non-traditional, adult students a.) for overall USA colleges ...

    $107 (Avg Bid)
    $107 Avg Bida
    25 bida

    I need anyone expert in android developer for my 1-500 apps. i am starting a company so need a developer who know well about apps and admobs etc. more discussion will be done in chat.

    $38 (Avg Bid)
    $38 Avg Bida
    11 bida