Long term skill shortage list new zealand 2018pekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    659,897 long term skill shortage list new zealand 2018 tugasan ditemui, harga dalam USD

    Saya membutuhkan data mengenai donasi yang dilakukan pada 1 bidang (akan dijelaskan lebih lanjut) yang terlaksana selama 2018-2021 di Indonesia. Data berupa profil penyumbang, penerima, lokasi, jumlah, perusahaan, sumber dana, dll. Projek akan terlaksana dalam 1 bulan. Output Data berupa tabel .csv atau .xlsx excel document. Ideally you are indonesian, because the web scraping job is scraping indonesia news article,company website, and open source indonesia data provider.

    $308 (Avg Bid)
    $308 Avg Bida
    12 bida

    Dibutuhkan 15 penulis konten berita untuk niche: 1. Nasional 2. Berita daerah 3. Internasional 4. Fashion 5. Kesehatan 6. Seleb 7. Kwave 8. Sinopsis 9. Hoax atau fakta 10. Unik dan seru 11. Food dan travel 12. Khazanah Syarat: 1. Diutamakan pernah penulis di UC News 2. Ketika mengajukan penawaran, pilih niche mana yg menjadi pilihanmu 3. Sumber berita ...15 penulis konten berita untuk niche: 1. Nasional 2. Berita daerah 3. Internasional 4. Fashion 5. Kesehatan 6. Seleb 7. Kwave 8. Sinopsis 9. Hoax atau fakta 10. Unik dan seru 11. Food dan travel 12. Khazanah Syarat: 1. Diutamakan pernah penulis di UC News 2. Ketika mengajukan penawaran, pilih niche mana yg menjadi pilihanmu 3. Sumber berita sudah ada tinggal mengolah kata 4. Kerjaan bersifat Long term 5. Boleh share lowonga...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    2 bida

    Artikel tentang Tips Pencarian Kerja meliputi CV dan wawancara. Kemudian tips peningkatan skill, serta artikel tentang hak hak pekerja yg berkeluarga (seperti cuti hamil/melahirkan, menyediakan cuti ayah dll), dan lain lain

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    3 bida

    menyusun laporan keuangan perusahaan

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    7 bida

    translator untuk artikel artikel di perusahaan

    $374 (Avg Bid)
    $374 Avg Bida
    6 bida

    saya sukakan butik pakain kerana ia merupkan sebahgian dalam hidup saya dan merupakan inspirasi dalam hidup saya

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    16 bida

    Hi, Saya akan membuka satu blog mengenai Blockchain, Bitcoin dan Cryptocurrencies Projek ini akan saya berikan kepada yang bersedia untuk m...mengenai Blockchain, Bitcoin dan Cryptocurrencies Projek ini akan saya berikan kepada yang bersedia untuk melakukan translate 5 - 10 artikel per hari dari English ke Indonesia ( bukan dari google translate ) Per artikel terdiri dari 300 - 1000 kata Untuk projek ini hanya dikhususkan bagi yang ingin long term jadi partner kami Projek ini kami akan berikan 5 artikel untuk di translate dan akan membayar IDR 100,000 apabila projek telah diselesaikan dan memuaskan, maka kami akan hire long term dengan pembayaran 2 juta per bulan untuk translate artikel buat kami. Lebih prefer yang pengalaman tentang Bitcoi...

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    35 bida

    proofread artikel jurnal dalam bidang ilmu sosial (bisnis)

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    8 bida

    Post any info berkaitan kanak-kanak & aktiviti d Tadika. Saya juga akn berikan gambar aktiviti kanak-kanak terkini. Post 1 hari minimum 4 kali.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    6 bida

    Post any info berkaitan kanak-kanak & aktiviti d Tadika. Saya juga akn berikan gambar aktiviti kanak-kanak terkini. Post 1 hari minimum 4 kali.

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per project disesuaikan menurut kemampuan

    $875 (Avg Bid)
    $875 Avg Bida
    25 bida

    Rapid project pengerang. Samalaja bintulu. Samur sipitang sabah

    $1234 - $2469
    $1234 - $2469
    0 bida
    trowmacker Tamat left

    mempunya skill dalam manufacturing.

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saat ini, kami memiliki produk berupa aplikasi website ( online store ) dengan konsep baru : SP3 ( System, Product , Packaging, Post ) artinya : 1. kami mempersiapkan sistem dari profile sampai dengan pembayaran 2. kami mempersiapkan puluhan ribu produk dari puluhan kategori yang siap untuk dijual 3. kami mempersiapkan operasional mulai dari call center, pengemasan barang, stok barang sampai dengan pelabelan barang 4. kami mempersiapkan pengiriman produk , langsung sampai tujuan customer. So, dengan potensi yang luar biasa, market yang besar dan yang paling penting sampai saat ini masih sulit menemui kompetitor, kami yakin di tangan individu yang tepat ( senior, professional, berkarakter, network yang luas ) , pasti produk ini akan bombastis.. Jika anda adalah individu tersebut, ...

    $59999 (Avg Bid)
    $59999 Avg Bida
    1 bida
    Design project Tamat left

    Kepuasan costumer adalah tujuan saya, kerja sama yang baik akan mengahasilkan karya yang baik pula. Pengalaman lah yang membentuk seorang designer yang cerdas. Skill: Hand Drawing (sketsa) Adobe Illustrator (ai) Indesign (id) Photoshop (ps) Design Process (proses desain) : - Sketsa - Acc/asistensi 1,2,3 - Finishing

    $350 (Avg Bid)
    $350 Avg Bida
    2 bida

    ...2002 Reporter Harian BANGSA ( Surabaya )1999 - 2000 Reporter Tabloid Hobi dan Bisnis MANIA ( Surabaya )1994 - 1995 Reporter Majalah Kampus GATRA SASTRA Ind Univ. Airlangga HOBI Membaca, menulis, bermain dan mendengarkan musik, browsing internet, touring, hiking dan INFORMAL2008 Two Days Workshop, Making Effective Corporate Media (SPP Jakarta)2007 Two Days Workshop, Writing Skill for Managers & Executives Sekolah Penulis Pembelajar (SPP Jakarta)2006 Diklat Jurnalisme Sadar Konflik Aliansi Jurnalis Independen (AJI Jakarta)1997 Diklat Jurnalistik Tingkat Dasar Fak. Sastra Indonesia Unair - Jawa PosKUALIFIKASIMampu mengoperasikan sejumlah software seperti: Adobe Photoshop, Cool Edit Pro, Adobe Audition, Microsoft Word, Microso...

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    1 bida

    Kami mencari developer dengan skill sbb: - Menguasai Apache SOLR dan plugin management - Menguasai MariaDB dan MySql - Menguasai program PHP, HTML dan Ajax

    $540 - $1080
    $540 - $1080
    0 bida
    new project Tamat left

    saya sangat menghargai jika anda semua mau bekerja dengan saya dengan baik terima kasih

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    5 bida
    Public Health Tamat left

    Halo nama saya Kornelius Langga Son, SKM. Saat ini saya bekerja di bidang sosial khususnya bekerja bagi remaja yang kehilangan pengasuhan, saya ingin menambah penghasilan saya dan saya ingin menambah skill saya.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Mengumpulkan 950 URL dalam bahasa Sunda dalam 1 minggu. Disediakan 50 contoh URL dalam excel. Pengiriman file per hari (135 URL) via email.

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    1 bida
    $92 Avg Bida
    1 bida

    hihihihi1111111111111111111111

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya perlukan satu design baju lokal yang bertemakan "smokepipe" Dan wajib ada brand logo pada baju. Design mengikut kretiviti anda & hanya 1 warna sahaja. Looking for long-term designer for our brand. Logo :-

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Saya perlukan satu design baju lokal yang bertemakan "smokepipe" Dan wajib ada brand logo pada baju. Design mengikut kretiviti anda & hanya 1 warna sahaja. Looking for long-term designer for our brand. Logo :-

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    6 bida

    Saya perlukan satu design baju lokal yang bertemakan "smokepipe" Dan wajib ada brand logo pada baju. Design mengikut kretiviti anda & hanya 1 warna sahaja. Looking for long-term designer for our brand. Logo :-

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Saya perlukan satu design baju lokal yang bertemakan "smokepipe" Dan wajib ada brand logo pada baju. Design mengikut kretiviti anda & hanya 1 warna sahaja. Looking for long-term designer for our brand. Logo :-

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Membuat atau membangun suatu situs dengan CSS design. Saya membuatnya berdasarkan Skill atau kemampuan saya. Saya sendiri adalah anak pelajar SMK di wilayah Jawa Tengah. Dan walaupun saya tidak semahir yang anda kira, paling tidak saya mempunyai keinginan yang kuat dan kediplinan yang cukup untuk belajar.

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    saya mempunyai skill di bisang menulis. banyak sekali hal-hal yang inspiratif yang menarik yang bisa dijadikan sebuah tulisan. artikel yang saya maksudkan bukan hanya artikel formal akan tetapi juga ada non formal. seperti yang kita ketahui semua pembaca memiliki minat yang berbeda-beda, ada yang suka memba artikel dengan bahasa formal ataupun juga non formal.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    We are an event company that is looking for people to work for us full time and part time. We offer attractive daily/weekly/monthly salary based on which position you are looking for. We also offer contracts for people who are looking for long term part time jobs. Part Time Promoter We have event constantly every weekend so we need a lot of profile for part time promoters. Promoters usually do sampling at shopping malls. We also have interesting adhoc event that we manage other than sampling. We manage events for F&B company and we have varieties of brands that we are working on currently. Full Time Promoter This position is offered to people who are looking for a relax jobs where they do not have to be in the office all the time. Schedule will be given one week ...

    $127 (Avg Bid)
    $127 Avg Bida
    1 bida

    saya masih dalam tahap belajar mengembangkan ilmu dalam membuat perangkat lunak dan situs WEB, jika ada pekerjaan yang cocok untuk saya dan anda mau membayar saya, saya akan dengan senang hati menerimanya, ada beberapa skill yang saya kuasai : PHP, CSS, HTML, Website design, Graphic Design, VB.net, SQL

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida
    facebook likes Tamat left

    ...Argentina, Brazil, Chile, Colombia, Ecuador, Venezuela, Australia, New Zealand Audience Interests: Thailand, Bangkok, Phuket, Pattaya, Asia Goal: become best known Facebook Page for visa service in Thailand for all citizens from countries mentioned under ‘target countries’. 8-investigate Website: Facebook page: Target Countries: France, Spain, Sweden, Norway, Germany, Finland, Poland, Italy, United Kingdom, Greece, Bulgaria, Iceland, Hungary, Portugal, Ireland, Austria, Czech Republic, Republic of Ireland, Lithuania, Latvia, Estonia, Denmark, Netherlands, Switzerland, Belgium, Montenegro, Cyprus, Luxembourg, Andorra, Malta, Australia, New Zealand, United States of America, Hongkong, Singapore, Audience Interests:

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims..

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    I have a STEP file of a drone and looking for 6-7 different poses of the drone. I also have a bunch more 3D projects coming, so looking for a good partner to work with longer term. The file is larger than 25MB

    $861 (Avg Bid)
    $861 Avg Bida
    15 bida

    I need any data, statistics and research for ALL of the following topics. This data...enrollment for non-traditional, adult populations a.) for overall USA B.) For New Jersey colleges 2) Retention rates after first and second year for non-traditional and adult populations a.) for overall USA b.) for New Jersey colleges 3) graduation rates for non-traditional and adult populations a.) for overall USA colleges b.) for New Jersey Colleges 4) percentage of non-traditional, adult students that are parents a.) for overall USA colleges b.) for New Jersey colleges 5.) average student loan amount for non-traditional, adult students a.) for overall USA colleges ...

    $84 (Avg Bid)
    $84 Avg Bida
    16 bida

    I need anyone expert in android developer for my 1-500 apps. i am starting a company so need a developer who know well about apps and admobs etc. more discussion will be done in chat.

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    5 bida

    Hi Benjamin M., I noticed your profile and would like to offer you my project. It is a long term project (minimum 1 year) related to development of a Risk engine for a bank. Developers, Technical Analysts and Functional Analysts needed. Knowledge of at least one of the mentioned: ORACLE SQL, PLSQL, JCL/OPC. Fluent in German and English. Familiar with Credit risk business of an advantage.

    $9 (Avg Bid)
    $9 Avg Bida
    1 bida

    Hi Oskar H., I noticed your profile and would like to offer you my is a long term project (minimum 1 year) related to development of a Risk engine for a bank. Developers, Technical Analysts and Functional Analysts needed. Knowledge of at least one of the mentioned: ORACLE SQL, PLSQL, JCL/OPC. Fluent in German and English. Familiar with Credit risk business of an advantage. Would you be interested?

    $9 (Avg Bid)
    $9 Avg Bida
    1 bida

    Looking for a collaborator wo can help us. - It is long-term job (monthly pay 300 ~ 500usd) Your roles are - You need to have a call with us daily or weekly. - Perfect English - Should be online 24/7 with anydesk - If you have experiences with programming (HTML, JS, Python), it would be helpful.

    $411 (Avg Bid)
    $411 Avg Bida
    15 bida

    Need 3d texture artist for uv painting. Will send you sample pictures. Will start with one image. If we like your work, will get atleast 300 more. We will pay per image. Quote your price considering this long term association.

    $8 - $20
    $8 - $20
    0 bida

    Hi Michael D., I noticed your profile and would like to offer you my is a long term project (minimum 1 year) related to development of a Risk engine for a bank. Developers, Technical Analysts and Functional Analysts needed. Knowledge of at least one of the mentioned: ORACLE SQL, PLSQL, JCL/OPC. Fluent in German and English. Familiar with Credit risk business of an advantage.

    $9 (Avg Bid)
    $9 Avg Bida
    1 bida

    ...experience with RPG Maker MV. I just finished my first game.. I would like to make an RPG. Potentially 3D mixed with 2D like Elder Scrolls Arena. Or maybe a game like Diablo 2 top down isometric. Who knows.. Not sure the idea yet. Just want to get started on a new game and I need a programmer, I'm hoping to network online. You tell me the size of the art I need to make, and what part to start with. I send you my art, you send me an exe file with folders .zip to test. And we go back and forth till we get it right. This could be a longer term project, requiring a lot of work. And I need time to make the art. I was thinking of hand painting it. All I want you to do is program. I make everything else. No rush. We'd need to discuss it first. I make 1400 a month to p...

    $2153 (Avg Bid)
    $2153 Avg Bida
    5 bida

    Hi Yunet L., I noticed your profile and would like to offer you my project.I noticed your profile and would like to offer you my project. It is a long term project (minimum 1 year) related to development of a Risk engine for a bank. Developers, Technical Analysts and Functional Analysts needed. Knowledge of at least one of the mentioned: ORACLE SQL, PLSQL, JCL/OPC. Fluent in German and English. Familiar with Credit risk business of an advantage.

    $9 (Avg Bid)
    $9 Avg Bida
    1 bida

    We are wanting to find a person that has vast experience in writing copy for websites and other types of marketing material. This person must be a professional, and willing to research and understand who we are and what we do and be able to write this in a manner that all can understand and want to purchase what we sell. I will give some basic notes but this person will have to do research on their own.

    $95 (Avg Bid)
    $95 Avg Bida
    31 bida

    I want to add an article to all major news sites, such as ( The New York Times, Business Insider, CNBC, The Telegraph, CNN, and many news websites ) Then send the link to the article after adding it, this method will help us in marketing and publishing to people and benefiting our community and charitable work.

    $82 (Avg Bid)
    $82 Avg Bida
    16 bida

    Hi 1EasyEcommerce-New Jersey, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Hello I would like to hire those ASP.NET, mvc and SQL developers who are newbies. Can work some hours a day I can just pay 50 USD just to sit with me and try coding something I want and explain it to me. If you are interested can work with me in this Payout. Then only bid otherwise I will ignore the Bid. If you have read the Details include I AGREE in your bid. Thank you

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    1 bida

    We are working on a product, that enables user to invest in collectables and selling fractional ownership for things they love. We building the new coinbase for collectables. People can buy and trade fraction of rare collectibles. Our website: You will be part of our product team and working on tickets within a sprint. We are looking for someone who can support our backend team with 3+ NodeJs, Typescript and AWS skills. We are looking for a long term engagement, at least 3-6 month full time. If you having very well communication skills(english) and your timezone macthes CET +/- 2 hours, you could be the perfect fit we are looking for.

    $41 / hr (Avg Bid)
    $41 / hr Avg Bida
    39 bida

    We are looking for a Spanish - English interpreter with extensive experience. We will have various business meetings where we need an interpreter (in sport management). Meetings can occur during early mornings, during the day, and evening, so flexible availability is required. We are looking for someone who can translate in ongoing meetings, translating during listening (there won't be ''stops'' for the translation). Extensive experience is a must! I am looking forward to have a chat :)

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    Trophy icon Create a new logo 4 hari left

    I need a logo for a brand new social and psychology clinic. Our customers can be children, parents or family. We provide professional person-in-environment approach and helping them finding solution about factors that can affect a patient's mental state. The name's in french : Devenir Ensemble (mean : Become together).

    $155 (Avg Bid)
    $155
    138 penyertaan