Looking for a cake php developerpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    646,730 looking for a cake php developer tugasan ditemui, harga dalam USD

    Halo kak Sugi, perkenalkan saya James Newman. Saya ingin mengajak anda untuk berkolaborasi untuk membuat startup. Saya ingin mengajak anda berkolabroasi (tidak memperkerjakan/menggaji). Jika kakak ingin berkolaborasi silahkan balas proeyek ini. Terima kasih

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Saya mencari pembangun web kanan untuk membina laman web saya. Tulis "Hai ~ Saya pemaju".

    $455 (Avg Bid)
    $455 Avg Bida
    20 bida
    Website PHP Tamat left

    Membuat website menggunakan PHP dan MySql 1 halaman

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    6 bida

    saya mempunyai sebuah projek api yang tertaut ke alamat [log masuk untuk melihat URL] tapi hanya dalam bentuk PHP, yang saya inginkan adalah dalam bentuk java.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    Salam Sejahtera, Appen sedang menjalankan projek pengecaman tuturan berskala besar dalam Bahasa Malaysia untuk membantu klien kami dalam merealisasikan tindakbalas suara interaktif ataupun interactive voice response (IVR) dengan kecerdasan bantuan untuk generasi seterusnya dalam sektor servis khidmat pelanggan. Matlamatnya adalah untuk mesin berinteraksi dan bertindakbalas kepada pertanyaan pelan...

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    7 bida

    i need a android base application

    $409 (Avg Bid)
    $409 Avg Bida
    25 bida

    Saya butuh tenaga cake dekorator yang ahli mendekorasi cake dengan butter cream

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin mencari seorang yang ahli komputer dan programer

    $101 (Avg Bid)
    $101 Avg Bida
    3 bida

    Merancang Mobile Apps Untuk Sewa Tempat Disertai Booking, dan Maps Agent. Jangan Lupa Menu Sign Up dan Sign In, Sebagai Client , Agent dan Penyewa Tempat. Warna Kombinasi Biru dan Putih Seperti (Traveloka)

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    2 bida

    Mencari developer Angular 2/4 (bukan angularjs).

    $893 (Avg Bid)
    $893 Avg Bida
    8 bida
    $132 Avg Bida
    10 bida

    Projek sedia ada cuma perlu selesaikan beberapa bugs untuk front end.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    6 bida

    hanya memerlukan laman web untuk paparkan maklumat seminar dan juga pendaftaran peserta secara online.

    $180 (Avg Bid)
    $180 Avg Bida
    30 bida

    Laman web jabatan pendidikan

    $422 (Avg Bid)
    $422 Avg Bida
    7 bida

    REBUILDING APACHE

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    20 bida

    Membutuhkan anggota tim lepas (jadi tidak mengerjakan sendiri) untuk membuat aplikasi perhitungan efisiensi untuk sebuah perusahaaan manufacture. Aplikasi sebelumnya sudah ada, tinggal remake ulang menggunakan PHP Codeigniter

    $230 (Avg Bid)
    $230 Avg Bida
    1 bida

    Kami mencari developer dengan skill sbb: - Menguasai Apache SOLR dan plugin management - Menguasai MariaDB dan MySql - Menguasai program PHP, HTML dan Ajax

    $540 - $1080
    $540 - $1080
    0 bida

    Halo gan, saya lagi butuh freelancer untuk bantu project Drupal Commerce, Thanks!

    $81 (Avg Bid)
    $81 Avg Bida
    3 bida

    Halo gan, saya lagi butuh freelancer untuk bantu project Drupal Commerce, bias call saya di 0822 3183 7637 Thanks!

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Mungkin anda ingin membuat cake sederhana tapi gak tau mau buat apa N gak tau caranya. Yuk kita belajar buat cake sederhana, namanya cake kukus. Walopun cake ini sederhana tapi rasanyaaa waow lezaat.. hhehe Yuk kita mulai aja yah apa aja bahan-bahan yang diperlukan N gimana cara buatnya. Bahan yang diperlukan : - 200 gr tepung terigu (sesuai kebutuhan) - 300 gr gula pasir - 8 ...

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    information after chat...Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus...

    $7 - $15 / hr
    $7 - $15 / hr
    0 bida

    ERP, Bikin auction online, dll Jika tertarik sms/telp 08119403563 (Hendrik) Sertakan gaji yang dikehendaki !

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    95% finished website ([log masuk untuk melihat URL]) membutuhkan beberapa penyelesaian point revisi mudah. Download detailnya di : [log masuk untuk melihat URL] Jika menyanggupi dan penawaran di approve, saya akan memberikan link untuk mendowload website keseluruhan. Terimakasih Salam sejahtera

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    3 bida

    Saya mencari pakar php untuk membantu/lead/mengajar beberapa fungsi php contoh : cara nak bangunkan sistem affiliate. saya akan develop sepenuhnya dan jika ada masalah... saya akan terus rujuk kepada anda dan mengajar cara nak selesaikan semua masalah php sila PM saya untuk pertanyaan dan kepada sesiapa yang betul-betul berminat

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    3 bida

    beli paket ini untuk keperluan website anda

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin mempunyai website seperti punya orang ini seperti di link ini Turbo Paypal [log masuk untuk melihat URL] Namun saya minta untuk dibuatkan ada member areanya.

    $931 (Avg Bid)
    $931 Avg Bida
    3 bida

    Merubah 4 fungsi dari script, penomoran anggota yg terbalik, print out, download database, dan save and next Error.

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    2 bida

    am looking for Ad reviewer where, basically product's picture will be given where one is supposed to write 7-8 lines mentioning about

    $361 (Avg Bid)
    $361 Avg Bida
    4 bida
    Php project -- 2 6 hari left
    DISAHKAN

    Project threw exercises posted

    $37 (Avg Bid)
    $37 Avg Bida
    5 bida

    hello I am looking for a developer who can work remotely( it means through anydesk or teamviewer etc) solve those issues..

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    4 bida

    the source PHP file that does a specific mysql insert/update

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    5 bida

    the source PHP file that does a specific mysql insert/update

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    5 bida

    I need someone who is good in Php that can edit my website Php theme, add more features to the theme and change the theme interface as well…. Not Wordpress please. Wowonder sunshine Php theme

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    12 bida

    Hello Everyone, I need a flutter developer having a Macbook to build an IPA file for me and upload it to a testflight version. My developer is facing issue with an error while uploading to testflight having attached error. Source code with Git Access will be provided. Please bid only if you can start the work right now. Genuine bids will be identified by the Error Codes mentioned in the bid pr...

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    2 bida

    Hi Looking for Full stack Developers to complete the Shopify App project, 60-70% Of the project has been completed. Must be able to work on: Leave PHP, VueJs, HTML, CSS, Bootstrap, Cpanel WHM, 1- Integrations App with Facebook Ads and transfer Ads Data to each user account. Integrations App with Snapchat ads and transfer Ads Data to each user account. Integrations App with Google ads and trans...

    $1193 (Avg Bid)
    $1193 Avg Bida
    24 bida

    Hi there, We are looking for a professional team to design and develop cricket based sport betting website. We will need a very general mobile responsive website where user can create free account and place bet that was created by admin using backend. If you have idea how bookies work then it will be great. Either you can use API from other website or you can create a new backend for us. Websi...

    $537 (Avg Bid)
    $537 Avg Bida
    4 bida
    fix php scrapping script -- 2 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello I have a php scrapping script and it was working good. its stop working 3 days ago and not sure why. Need some one to troubleshoot and fix the issue. the script gathering some data from the source after login and save the session on the server. please add you bids if you have a great experience in such job.

    $424 (Avg Bid)
    $424 Avg Bida
    22 bida

    Hello. I am looking for Ad reviewer where, basically product's picture will be given where one is supposed to write 7-8 lines mentioning about the product, if you like this product or not and if yes- why and if no why not. There will be many instances that you will be seeing the product for the first time, so one should be good at making stories. I mean you should be able to write 7-8 lines ...

    $776 (Avg Bid)
    $776 Avg Bida
    16 bida

    then insert into mysql this is on a wordpress site

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    11 bida

    hola , tengo un sistema venta de servicio digitales echo en lenguaje php, faltaría agregar roles de administrativo , reportes , recuperación de clave y envió de los producto digitales por correo al terminar la compra , mejorar funciones y agregar mas opciones sean necesaria

    $330 (Avg Bid)
    $330 Avg Bida
    5 bida

    I need a quick and filllable for created one page with a header there should be a link for payment cash app credit card need asap

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    9 bida

    I like to up and running with some PHP script development. study friends need to be fluent in English too. all level of PHP developers greeting to start their operation

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    2 bida

    It is very important that you read this, - please don't send automated replies or template replies, or links to your general portfolio. Looking for pop up art style illustrations of people. Looking for lower end of the pricing spectrum Not looking for computer generated, don't really matter how you do it, but the final touch has to be done by you or it will look like it was computer ...

    $74 (Avg Bid)
    $74 Avg Bida
    34 bida

    i need developer to create a trading website like [log masuk untuk melihat URL] or [log masuk untuk melihat URL]

    $545 (Avg Bid)
    $545 Avg Bida
    11 bida
    Web Developer 9 hari left

    Hello Olexandr! My name is Roman, nice to meet you. I am looking for a talanted UX/UI Designer to help me with my business. Please send me a message here when you are online, thanks!

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    1 bida

    hello everyone I need expert binance smart chain Developer and well experience in any Blockchain technology

    $518 (Avg Bid)
    $518 Avg Bida
    6 bida

    Voice technology tech start up in healthcare to help care for elderly at home.

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    20 bida

    We are searching for a blockchain developer to work on an e-learning platform . The developers have to be able to build the following: 1- Smart contracts for the users, Payment, Governance, Staking, Featuring, Unlock certificates and Compensate training centres, Bid staking, Rewarding the users, lottery system 2- Tokenmoic system including the algorithm and the related smart contracts: The algo...

    $42 / hr (Avg Bid)
    $42 / hr Avg Bida
    7 bida

    Any here who can integrate social media login for Facebook, Google, Instagram Front-end: Reactjs Backend: nodejs On frontend it's fone oy needed backend API to validate suth token and to store data in DB Budget:1500 INR Need to work on anydesk only

    $10 - $17 / hr
    Dimeterai
    $10 - $17 / hr
    0 bida