Looking for graphic designer in the oakland capekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    380,240 looking for graphic designer in the oakland ca tugasan ditemui, harga dalam USD
    vector graphic Tamat left

    saya perlu gambar vector seperti contoh dari foto asli

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    13 bida

    Salam Sejahtera, Appen sedang menjalankan projek pengecaman tuturan berskala besar dalam Bahasa Malaysia untuk membantu klien kami dalam merealisasikan tindakbalas suara interaktif ataupun interactive voice response (IVR) dengan kecerdasan bantuan untuk generasi seterusnya dalam sektor servis khidmat pelanggan. Matlamatnya adalah untuk mesin berinteraksi dan bertindakbalas kepada pertanyaan pelan...

    $39 (Avg Bid)
    $39 Avg Bida
    7 bida

    Designer logo (kami akan membuatkan anda suatu apa yang anda minta dengan membayar sesuai gambar desaingner yang kami buat) Terimakasih

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    28 bida

    Saya perlukan graphic designer untuk buat katalog gambar pakaian di butik saya.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    12 bida

    I need a label designer for virgin coconut oil products.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    25 bida

    MENDESAIN LOGO TERBAIK !

    $361 (Avg Bid)
    $361 Avg Bida
    8 bida
    $29 Avg Bida
    11 bida

    Mencari logo untuk Budget Hotel seperti trademark contoh bilik yg Cosy tapi simple yet look Exclusive

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    30 bida

    Kami perlu seseorang yang boleh buat yang berikut: 1) Grafik untuk banner ads 2) Design landing page beserta grafik. Sila lihat contoh yang dah attach. Design mesti ikut tema dari website [log masuk untuk melihat URL] (purple) Gambar logo, produk, dll sudah ada, dan akan disediakan.

    $195 (Avg Bid)
    $195 Avg Bida
    6 bida
    $4 / hr Avg Bida
    26 bida

    Saya mahukan yang boleh manage website dengan fb

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    10 bida

    CA memo menggunakan penerbit aset liferay 6.2. Untuk memudahkan webmaster mengemaskini CA memo ke aset publisher fungsi-fungsi dan kemaskini ckeditor diperlukan

    $2020 (Avg Bid)
    $2020 Avg Bida
    1 bida

    Boleh membuat floor plan dengan menggunakan autocad dan dapat hadir berjumpa untuk berbincang dengan lebih lanjut berkenaan floor plan

    $96 (Avg Bid)
    $96 Avg Bida
    16 bida

    Boleh membuat floor plan dengan menggunakan autocad dan dapat hadir berjumpa untuk berbincang dengan lebih lanjut berkenaan floor plan

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    15 bida

    Scketup

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    14 bida

    Kami perlukan design untuk cover buku-buku Tadika kami yang sesuai dengan imej serta menarik bagi anak2.

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    21 bida

    Kami adalah agensi periklanan di johor bahru yang sedang mencari freelance graphic designer.

    $306 (Avg Bid)
    $306 Avg Bida
    22 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    corelDRAW LOGO DESIGN .7 GRAPHICS

    $2047 (Avg Bid)
    $2047 Avg Bida
    1 bida

    Design web pages untuk halaman utama , dengan graphic design yg menarik .

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    2 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida
    $16 Avg Bida
    6 bida

    Mengerjakan design untuk Kupon undian, Flyer dan banner

    $64 (Avg Bid)
    $64 Avg Bida
    2 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    membuat gambar untuk pengurusan ijin.

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    8 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Tutorial tentang Photoshop, membahas hal - hal yang paling penting dalam menguasai Photoshop

    $610 (Avg Bid)
    $610 Avg Bida
    4 bida

    - designer perlu menyiapkan design grafik bagi sebuah buku yang mempunyai 100 muka surat dan bersaiz A5. - font bagi content buku adalah bersaiz 12 - spacing untuk paragraph ialah 1.5 - susunan content buku mestilah kreatif - design kulit buku perlulah mempunyai ciri-ciri kreatif, simple dan boleh memikat pembaca dengan hanya melihat kulit buku. - design bagi isi buku juga mestilah kreatif da...

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    I am looking for a American who can polish my English sentences, so they look like American English. Text contents are mostly related with trending web techs and it won't be hard to polish them. I have like 1000 words tech spec and need this converted until next day. Looking forward to proposals.

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida
    2020 Designer 6 hari left

    Need a bathroom designed using 2020 design Project due date 23 July 2019 at 08:00 EST

    $360 (Avg Bid)
    $360 Avg Bida
    18 bida
    graphic designer 6 hari left

    For a simple corporate anniversary banner

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    24 bida

    Hey All, I would like the mobile application developed in IOS and Android. The industry is in hospitality, but more specifically it is an app for my restaurant. I have a detailed specification document ready to send to select freelancers, would highly prefer Singaporean and Malaysian developers (individuals or teams are okay with me). My deadline is flexible, possibly 2-3 months? Examples are...

    $6310 (Avg Bid)
    $6310 Avg Bida
    29 bida

    This role is a full time role, only for people who lives in Vietnam and can speak fluent English and Vietnamese. Job summary: Responsible for continuous improvement of supplier's product quality through professional quality management, help supplier to improve and meet customer's quality requirements. Responsibilities: 1. Assist supplier in overall improvement, control production...

    $996 (Avg Bid)
    Tempatan
    $996 Avg Bida
    3 bida

    I am looking for wordpress expert who can edit and complete the website content. 1. Update the website contents 2. create or fix the images to meet business quality website 3. fix the layout and color if needed website is already live so you will working on live website. website has already working template contents are almost 40% complete 20-25 pages total just tie up the loose ends and fin...

    $96 (Avg Bid)
    $96 Avg Bida
    23 bida

    My name is Jamika Friloux and i am the owner of an online boutique called Niquee Boutique. I am currently using spotify, but i would i love for my website to look way more professional to attract customers and buyers. You can view it at [log masuk untuk melihat URL] . I attached an image of my logo. I can maybe use an update on it as well.

    $340 (Avg Bid)
    $340 Avg Bida
    28 bida
    ITR filing 6 hari left

    I need some help with finding an CA for filing my ITR in affordablee range..

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    5 bida

    I'm writing a book, but words don't do it justice - I want to make it a graphic novel. Problem is though, I'm not too good at the drawing aspect. I have everything figured out - from the schoolyard, the coat of arms, designs, everything! My budget is slightly tight unfortunately. Payment would be by the hour for the duration of the project. Images of the characters and what I have ...

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    14 bida

    I need kind of private messenger for Android and for iOS to communicate with the customers of my company, so users can register with their mobile number, and I want to be able to approve them one by one. There should be basic features such as texting, voice call, voice message, video call, and a file manager to share and save the files.

    $185 (Avg Bid)
    $185 Avg Bida
    5 bida

    I have a web page that uses font awesome for two icons on the page. Since it is only two items, I want to eliminate font awesome from the page to speed up load time. However, I want to keep those two icons and the associated effects it has, I want to find someone who can do that for me. Knowledge in HTML, CSS, Bootstrap is probably necessary. Budget is low for this job, however, I have future ...

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    24 bida