Looking for marketing representative in the capital regionpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    480,989 looking for marketing representative in the capital region tugasan ditemui, harga dalam USD

    membantu pemasaran ,iklan produk ,dll

    $388 (Avg Bid)
    $388 Avg Bida
    1 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Prepacked Yellow noodles to be marketed to food court vendors or restaurants large and small. Aim at muslim market 1st priority, then others

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    pekerjan sehari sahari di lapanagan dan di website.

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    Mencari 20 orang rakyat Malaysia dan singapore yang ada 1 jam sehari 7 pagi-7 malam dan suka mencari 10 USD sehari. Kerja sangat senang. Beli ads. Kami akan bayar pendahuluan Tak ada pengalaman kami akan ajar. Hanya perlu komitmen dan kejujuran

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    3 bida

    saya membutuhkan modal dan parter bisnis ntuk membuka agen aksesoris handphone di wilayah majalengka, penjualan kami lakukan dengan online ataupun bisa langsung datang ke toko kami, kami melakukan penjualan dengan sistem kejujuran mengambil untung dr pelanggan sewajarnya,

    $1 - $6 / hr
    $1 - $6 / hr
    0 bida

    Melakukan Survei ke kalangan-kalangan bisnisman yang membutuhkan web bisnis tesrsebut, serta membantu para golongan penguna media online ini dalam memperlancar proses usaha mereka dalam ruang lingkup E-business.

    $452 (Avg Bid)
    $452 Avg Bida
    3 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Memerlukan seorang yang boleh meningkatkan sales produk kami di facebook. buat iklan,copywriting untuk menaikkan sales kami 50-70%

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    3 bida

    Saya bekerja di PT MICROCHEM INDONESIA yang bergerak dibidang penjualan perlengkapan perawatan gedung dan jasa perawatannya

    $244 (Avg Bid)
    $244 Avg Bida
    3 bida

    Email Searching, Emai, Creating, Linkedin Work , Mail sending

    $337 (Avg Bid)
    $337 Avg Bida
    9 bida

    silakan klik [log masuk untuk melihat URL] untuk info detail

    $920 (Avg Bid)
    $920 Avg Bida
    3 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Sebuah agensi kewangan terkemuka dalam perkhidmatan kewangan. Kami menawarkan penyelesaian kepada pelanggan di lebih daripada salah satu platform produk paling komprehensif yang terdapat. Kami telah membantu pelanggan kami untuk menjalankan perniagaan dan menguruskan kekayaan pelanggan.

    min $4045
    min $4045
    0 bida

    To get exposure for the following: REALASH – produk melentikkan bulu mata 3 ml / 0.1 [log masuk untuk melihat URL] REALASH adalah satu-satunya produk yang boleh melentikkan bulu mata yang disyorkan oleh FDA. Ia boleh melenting dan menebalkan bulu mata anda. PANDUAN Bubuh REALASH pada kulit mata pada muka yang bersih setiap malam. Pastikan tiada bahan lain di kulit muka. Aplikasi tam...

    $2 - $6 / hr
    $2 - $6 / hr
    0 bida

    saya lebih suka memasarkan perodak dan bagimana memperdiksinya

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    kerja tanpa pergi keluar rumah

    $394 (Avg Bid)
    $394 Avg Bida
    1 bida

    Buatlah, agar produk sya kelak sukses dalam pemasaran dan banyak yang berminat untuk membeli,

    $388 (Avg Bid)
    $388 Avg Bida
    2 bida

    ingin membangun sebuah apotik dengan modal sederhana

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Dibutuhkan segera untuk marketing freelance perusahaan untuk pengiriman (kurir) undangan, dokumen, surat, billing dsb yang bisa dibawa menggunakan kendaraan beroda 2. Sistematika pembayaran: Sistematika pembayaran akan ditawarkan kepada peminat (kami berikan 2 opsi) - Mengambil berdasarkan markup harga dari kami - Berdasarkan persentase nilai closing yang telah dihasilkan. Untuk tambahan ...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    I require a one or two page web mailer describing our product and service with links to our website, the mailer should have a professional appearance and impose a call to action. A general understanding of our industry will be provided thru materials and text

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    pemasaran produk melalui social media,dll.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    di zaman yang sangat canggih ini sebuah brosur digital sangatlah diperlukan untuk menunjang penjualan kita ke pasar asing

    $1 - $6 / hr
    $1 - $6 / hr
    0 bida

    Saya ingin membesarkan projek saya ini kepada semua..Dengan menjual seseuatu produk didasar laman web, sesawang facebook, wechat dan berkaitan [log masuk untuk melihat URL] harap dapat mjukan pojek ini

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Saya disini ingin menghuraikn projek pemasaran saya dimana produk bole dijual di laman web, sesawang internet, facebook, wehat dan sepertinya..saya harap ini dapat membantu perkembangkn bisnes saya

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    Draw the state machine diagram for the aircraft based the following description

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida

    Looking for expert in plc programming factory talk view

    $20 - $166
    $20 - $166
    0 bida

    We are looking for 2 - 3 years experienced Ruby on Rails Developer Responsibilities: Ruby on Rails Developer duties and responsibilities Development of new web applications Maintenance of existing web applications Writing server-side web application logic in Ruby Create back-end components Extending and maintaining JSON and Liquid-based APIs Must familiar with the concepts of AWS, MVC, ORM &...

    $5 - $10 / hr
    $5 - $10 / hr
    0 bida

    I need 4 EPS files converted to hi res pdf I have attched 2 files , if you can open them i will email the remaining as they are to large to upload.

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    50 bida
    content marketing 6 hari left
    DISAHKAN

    hi, I need your help to write content for my content marketing. please read the file.

    $101 (Avg Bid)
    $101 Avg Bida
    23 bida

    our requirement is andorid app for existing web portal.

    $331 (Avg Bid)
    $331 Avg Bida
    1 bida

    I need you to write a report for something.

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    9 bida

    looking for ready made video conferencing software/app for school budget inr 10 to 15k Person with readymade software/app with my budget contact me or dont waste each others time it should be accessed from mobile hosted in linux server with cpanel contact me by pm

    $134 (Avg Bid)
    $134 Avg Bida
    5 bida

    I am looking for a .net backend developer, who will be able to work on Native mobile application android & ios. There will be few tasks that needed to be done, and we are looking for an experienced developer who will be able to work on the admin/api/web services/SDK. I will share the detail info with the suitable candidate. Start your proposal with "Gagan Ji".. If everything goes w...

    $8 - $20
    $8 - $20
    0 bida

    looking for ready made video conferencing software/app for school it can be accessed by mobile must be hosted in linux server with cpanel it should be accessed from mobile only person with ready made php software /android app contact me

    $1125 (Avg Bid)
    $1125 Avg Bida
    1 bida

    I am going to start one health and fitness brand dedicated to weight loss so required professional content writer for social media marketing and news articles. I loose 70kg of weight by myself. so considering me as a brand ambassador you have to wright content.

    $772 (Avg Bid)
    $772 Avg Bida
    22 bida

    We are looking for a Sales professional who will be responsible for contacting customers and updating them about our products and solutions which we are [log masuk untuk melihat URL] should be well versed in English and Arabic as well in writing professional emails. The main job would be to contact a specific set of customers who can show an interest in purchasing our product. The freelancer shoul...

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    9 bida

    Hi Freelancers, I have an assessment i need help with. I am looking for an experienced Tutor in Psychology. If you are able to help me, please bid Budget $20 Thanks

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    5 bida
    $173 Avg Bida
    6 bida

    I am looking for someone to design 1. Product Images, 2. Design Warranty Card, 3. Design User Manual, 4. Product Promotional Video, 5. Product Carton Box Design, 6. I-Card Design, 7. Brochure Design, 8. Business Flyers etc.

    $178 (Avg Bid)
    $178 Avg Bida
    11 bida

    Have working OpenNI User tracking (C# WPF source code program) skeleton with Depth video image. and want to have changed the C# WPF program to have Skeleton drawing on the Real time user video image, instead Depth drawing. On XAML display video shows user, and skeleton drawings draw on Depth video image. want to change to draw on real time video image, instead of user in depth video image. Vide...

    $134 (Avg Bid)
    $134 Avg Bida
    4 bida