Looking for someone to write the content of my websitepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    467,415 looking for someone to write the content of my website tugasan ditemui, harga dalam USD

    Korang ada artikel best nak share dengan Glamornyo? Bukan free tau! Kitorang siap bayar lagi! Tajuk kena catchy dan buat orang rasa nak klik! Artikel mengenai 1. isu semasa/tranding/Viral/ 2. Lifestyle gaya Malaysia [log masuk untuk melihat URL] Malaysia 4. Dekorasi dan hias rumah gaya malaysia 5. Tempat dan makanan menarik di Malaysia Kalau artikel yang korang hantar terpilih, kitorang akan...

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    21 bida

    malayalam to tamil , kanada, telegu , hindi.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    23 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Salam Sejahtera, Appen sedang menjalankan projek pengecaman tuturan berskala besar dalam Bahasa Malaysia untuk membantu klien kami dalam merealisasikan tindakbalas suara interaktif ataupun interactive voice response (IVR) dengan kecerdasan bantuan untuk generasi seterusnya dalam sektor servis khidmat pelanggan. Matlamatnya adalah untuk mesin berinteraksi dan bertindakbalas kepada pertanyaan pelan...

    $39 (Avg Bid)
    $39 Avg Bida
    7 bida

    Kami memerlukan content writer untuk menghasilkan content berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris. Hubungi kami jika anda fasih berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris serta mempunyai kualiti penulisan kreatif.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    10 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    1. Perbaikan Footer pada salah 1 Halaman 2. Perbaikan Spasi pada beberapa halaman 3. Perubahan Logo 4. Penambahan Image Content pada CMS (CMS menggunakan Wordpress)

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    3 bida
    $90 Avg Bida
    5 bida

    saya mencari penulis berbahasa melayu, yang tahu & mampu menulis untuk 5 konten berunsur kesihatan (ada background medical field lg bgus), yang juga wajib tahu pasal search engine optimization (SEO). konten anda akan saya periksa utk mengelak plagiarism menggunakan copyscape & yg seumpama dgnnya. Saya mempunyai byk job tergendala atas urusan masa & khidmat professional anda amat ...

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    2 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Perlu membina tulisan untuk laman baru.

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    5 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Content Writing in bangala for UnlockliveRetail

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    5 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    3 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    4 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Di cari ahli script PHP dan mengerti tenta API Search Engine

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    Membuuat acara tahlil an yang baik

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    kami memerlukan jasa untuk membuat konsep berupa content/materi untuk sebuah website yang bergerak di bidang IT, yang akan terlihat mampu menangani project IT secara professional dan menarik untuk dibaca dan dilihat secara detail selain itu kami juga memerlukan jasa untuk membuat konsep berupa content/materi yang mereferensi kepada situs website diatas yang akan di publikasikan di beberapa blog

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    required database implement and api creat fir application

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    4 bida

    The rate is:- 0.30USD per 100 words and hence 1.5USD for 500 words content writing. Looking for a web content writer for various websites. The contents should pass all required quality checks like Grammarly and Copyscape Premium. It might be a long-term position. I am looking for full-time content writers who can deliver 2000/2500 words articles on various topics. Also, there will be regular wor...

    $2 - $8 / hr
    Sulit
    $2 - $8 / hr
    7 bida

    The website is to be built on Wordpress. The theme Wp rentals is Purchased and to be used for it. Each User has the option of either staying on other user or list their own room and let other user to stay on their properties. Note: Only the Freelancer Who worked before on booking Rooms Project should bid.

    $793 (Avg Bid)
    $793 Avg Bida
    6 bida

    I need to update the New Places SDK Client for a project. I need to search and display the results (after clicking) on the map. There are 2 related activities.

    $65 (Avg Bid)
    $65 Avg Bida
    2 bida

    I need an Android App (only APK + source code) in which the user (without login or registration) can upload a KMZ file (generated by Google Earth) from their device and through guides, the user will make the route marked by the App. After you do the tour (same or different from the one marked in the App, using your geolocation) you can finish and save another KMZ file with the tour made by the use...

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Bid only if you are expert in C++

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    2 bida

    i mean i need an edit like the one attached same smooth zoom outs and warps made with after effects!!

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    10 bida

    hi i am looking for developer who can make app for ios ( using react native or swift directly or ionic etc) details are atatchahed how to work , you can use website [log masuk untuk melihat URL] you can pick some resemblance code and then you can edit accoirdingly to my requriments.. so i need smart developer not hard workign developer got it.. and if you can create from scratch that is most wel...

    $20 - $167
    Sulit
    $20 - $167
    3 bida

    Hi, I have designed my logo using copy and paste images from the internet. I want to have a better resolution of the design. The requirement is to regenerate the logo and provide me with the source image (.SVG) so I can manipulate it if needed. I use two free fonts you can download them neo latina Semi-Expanded and Bosnia You can use different fonts if you think they might improve the design. My ...

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    24 bida

    I need a translation of 10-15 words. I didn't understand what are written in the image. I think the images are too old. I need a perfect translation. Watch the image first. I need it in just 24 hours. If you give me this translation in 10 Hours I'll give you $5 more. Thank you.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    23 bida

    Hi Freelancers, have a medium to big project where you can earn a little bit more extras. We are looking for a perfect Content writer: Here a small overview for what exactly: - Companies Profile (Introduction) (Foldable A4 Format) 1. Cover page + 3 Information Pages - Companies Profile: The proposal includes benefits and contracts for restaurants. - Companies Profile: proposal includes benefits an...

    $1653 (Avg Bid)
    $1653 Avg Bida
    14 bida

    We are corporation currently purchasing a small business. The lease needs to be transferred to its new entity. A draft transfer agreement has be done, needs review and sending to related parties. I have all the relevant information ready.

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    8 bida

    I'm working on a project that requires a raspberry pi 4 + google coral to use a TFlite for object detection using a dataset i will provide. This will use the ssd_mobilenet_v2_quantized_300x300_coco_2019_01_03 model and will be done in google Colab. This does not require a specific user interface or anything special like that it just needs to work well and be easy to swap the training/test i...

    $162 (Avg Bid)
    $162 Avg Bida
    5 bida

    Please build up the LagHaim PreServer game. I want to make and run my server. Recruit experts. Is it possible to use Korean font?

    $227 (Avg Bid)
    $227 Avg Bida
    2 bida

    I need you to write a research article.

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    21 bida

    Looking for a licensed Structural Engineer in Alaska to assist with some projects

    $50 / hr (Avg Bid)
    $50 / hr Avg Bida
    2 bida
    $16 Avg Bida
    31 bida