Looking out for a team who has worked on erp systemspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    671,759 looking out for a team who has worked on erp systems tugasan ditemui, harga dalam USD

    Saya mencari team utk membuat aplikasi marketplace ,trading , khusus bagi yang berpengalaman sudah pernah membuat . dan ahli dalam pengamanan sistim.

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    4 bida

    Nak animasi utk scenario berikut: 1. Suri rumah kepenatan buat kerja2 rumah dan lenguh2 - dialog sebelum dan selepas guna minyak ini 2. Sebelum senaman, sapu minyak ni utk cepat bakar Lemak. Boleh tunjuk effect turun berat badan selepas senaman 3. Penggunaan mintak urut amat berkesan terutama bahagian perut, boleh keluarkan angin dan bakar lemak - effect nya perut kempis 4. Lain2 kegunaan Minyak i...

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Saya tawarkan proyek pembuatan website bimbingan belajar dan try out dengan rujukan (seperti) masukkampus.com. Pembuatan sampai terinstall di hosting yang kami miliki (dengan contoh/sample isi saja pada tiap item), sedangkan proses entri isinya akan kami tangani sendiri

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Saya tawarkan proyek pembuatan website bimbingan belajar dan try out dengan rujukan (seperti) pahamify.com. Pembuatan sampai terinstall di hosting yang kami miliki (dengan contoh/sample isi saja pada tiap item), sedangkan proses entri isinya akan kami tangani sendiri

    $750 (Avg Bid)
    $750 Avg Bida
    1 bida

    Hi, If you guys sudi bantu saya untuk bantu kalian mencari side income lebih, sila contact saya ya. Terima Kasih :) SYARAT: 1) Sudi deal dengan cara yang lebih mudah iaitu melalui whatsapp dan pembayaran juga dibuat menerusi online transfer-Bank Islam,myBSN dan lain-lain (bukan Paypal) sekiranya anda berjaya melakukan task yang diberikan. 2) Menjual 10 item untuk mendapat bayaran penuh sebanyak R...

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    4 bida

    Saya butuh Team & Personil untuk maju ke sebuah project pemerintah yang harus melengkapi beberapa persyaratan berikut a. Satu (1) orang Ahli Programmer, yang mempunyai sertifikat MikroTIK Advance, IPv6, NSE 1 Network Security. Pendidikan minimal Sarjana Strata 1 (S1) Jurusan Teknik Informatika perguruan tinggi negeri atau perguruan tinggi swasta yang telah diakriditasi atau telah lulus ujian...

    $1930 (Avg Bid)
    $1930 Avg Bida
    10 bida

    Salam Sejahtera, Peluang kerja dari rumah dan masa yang fleksibel. Buat 4 panggilan kepada rakan dan seisi keluarga, setiapnya berlangsung selama 15 minit bila-bila masa atas kemudahan anda. Anda akan dan dibayar USD 10 (≅ RM 40) untuk setiap panggilan dibuat dan diluluskan, tetapi jika anda melengkapkan kesemua 4 panggilan, anda akan menerima lebih USD10, yang bermakna anda layak untuk mend...

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    2 bida

    Salam Sejahtera, Appen sedang menjalankan projek pengecaman tuturan berskala besar dalam Bahasa Malaysia untuk membantu klien kami dalam merealisasikan tindakbalas suara interaktif ataupun interactive voice response (IVR) dengan kecerdasan bantuan untuk generasi seterusnya dalam sektor servis khidmat pelanggan. Matlamatnya adalah untuk mesin berinteraksi dan bertindakbalas kepada pertanyaan pelan...

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    7 bida

    Saya Ahli di bahasa pemrograman java ,php,c#,matlab,phyton, web programming codeigniter (mengutamakan erp) dan machine learning

    $505 (Avg Bid)
    $505 Avg Bida
    25 bida

    Tolong perbaiki lay out dan design dari content presentasi saya (kira-kira 9 halaman). Template background presentasi tidak boleh dirubah.

    $69 (Avg Bid)
    $69 Avg Bida
    10 bida

    aku ingin membuat gambar logo untuk team gaming

    $64 (Avg Bid)
    $64 Avg Bida
    17 bida

    halo, saya sedang membutuhkan admin yang bekerja secara online, bisa bekerja dimana saja.. Namun training tetap dilakukan di Serpong Tangerang Selatan.. job desk : data entry customer service operation control (via internet) Content sharing semua dilakukan secara online.. dapat aktif online sekitar Jam 12:30 - 20:30 boleh dilakukan dalam team tanya2 add LINE account : @copycino

    $63 (Avg Bid)
    $63 Avg Bida
    2 bida

    authors, writer, novelist, reporter, sekretaris, pengarsip, ahli bicara, pembicara, pemeriksa, Strong in : Romance.

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    1 bida

    Pekerjaan yang santai tp menantang Webmaster online promosi website penjualan dan dan marketing online. * Maintenant Website * Desain Grapic * Menguasai Photoshop dan Corel DRAW * Ilustrator & Dreamwever * Gambar Brosure PDf * Bisa bekerja team / individu * Mempromosikan website perusahaan * Link Building * Project Chanel Youtube

    $10 / hr (Avg Bid)
    Ditampilkan
    $10 / hr Avg Bida
    3 bida
    Story Writing Tamat left

    Looking for a writing partner to create story for short film/graphic novel projects. Must be a team-worker and is open to suggestion, references and active in brainstorming sessions. Having already written before is a plus. Better if proficient in script-writing.

    $79 (Avg Bid)
    $79 Avg Bida
    1 bida

    Menampung sponsor untuk team e-sport saya :D

    $55 (Avg Bid)
    $55 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $828 (Avg Bid)
    $828 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Diperlukan seseorang atau team yang mempunyai keahlian dalam merancang website berkonsep bitcoin. konsep boleh dipelajari terlebih dahulu di [log masuk untuk melihat URL] (setidaknya sedikit menyerupai). database cukup simple, karena kebanyakan menggunakan API [log masuk untuk melihat URL] atau boleh yang lain.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Pengembangan ERP yang mencakup : Contract Management - Purchase Receipt - Purchase Invoice - Purchase Payment,Stock Adjusment, Sales Order - Sales Invoice - Sales Receipt Target to finish: 3 weeks after contract sign-off

    $1729 (Avg Bid)
    $1729 Avg Bida
    19 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida
    Projek Bersama Tamat left

    Projek Ini dibuat Ketika Kami Sedang Mencoba membuat team kelompok dalam projek pembuatan web yang dimana beranggotakan dari saya,adam dan alif projek ini masih dalam tahap pembenaran

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    ERP, Bikin auction online, dll Jika tertarik sms/telp 08119403563 (Hendrik) Sertakan gaji yang dikehendaki !

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Hi, I am looking for a data entry person or team that understands retail and how to manually put in products or build a .csv spreadsheet to be able to be downloaded. We sell a variety of products from toys, electronics, apparel, & sporting goods. So you must understand retail and have the mindset on alot of cutting and pasting into the template to create a .csv feed or manually upload the inf...

    $858 (Avg Bid)
    $858 Avg Bida
    4 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    Hello Everyone! Our company has built an iOS mobile application that has been live for a few years now! We are now wanting to expand to Android and web and re-launch the iOS app with the new React Native app as well (so we can maintain a single codebase). We also are rebuilding the existing app with redesigned elements and have full mockups, the BE is mostly built, and we are now ready to build! ...

    $5872 (Avg Bid)
    $5872 Avg Bida
    11 bida

    Looking for a registered accountant in Victoria. Must already be registered and also have experience in assisting with BAS etc.

    $182 - $547
    Tempatan
    $182 - $547
    0 bida

    I am looking for a developer who can develop for us a 2D payment gateway system for accepting international payment methods Visa/Debit/Mastercard globally without sending OTP to the payer. Or Donor. This is for our Charity Organization website which is already functioning. Please I don't need paypal, stripe, 2checkout as these are not supported in my country Zambia. Only serious developers pl...

    $410 (Avg Bid)
    $410 Avg Bida
    5 bida

    Hi! We're looking for a Website Designer who can help us create a website for NFT projects. You can work from anywhere in the world from your computer. We can provide you with an hourly rate, commissions & bonuses based on performance and skills (To be discussed).

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    21 bida

    Please see write up. I'm looking for graphics we can post on social media site to promote some of the upcoming automotive conferences we will be attending. I included a link to download our logo, fonts and some images ... but you do not have to use the image ... I want a fresh way to draw attention to our team being out in the field. We are positioned as modern automotive analytics that help ...

    $75 (Avg Bid)
    Dijamin
    $75
    1 penyertaan

    Looking for audit of token creation and ico crowdsale smart contract.

    $1075 (Avg Bid)
    $1075 Avg Bida
    6 bida

    Need Female Pashtoon voice over artist

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    2 bida

    Need a female Pashtoon voice over artist should be native pashtoon

    $40 - $50
    Tempatan Dimeterai
    $40 - $50
    0 bida

    Hi Freelancers, our company is looking to partner with an SEM specialist and growth expert who has experience marketing physical products for eCommerce businesses. Our company makes home fitness equipment targeting outdoor athletes. We offer innovative products and free video content as coaching support. We are a presale startup, currently producing website content, including blog posts as we...

    $500 (Avg Bid)
    $500
    5 penyertaan

    Hello all, I need linux developers who are havingknowledge in linux , a deep understanding and experience in cyptocurrency mining and mining operating systems. i need a linux distro client with dashboard for user interact to command mining operation ,minitoring rigs etc etc for my personal farm. Please bid only if you have experience on it else please dont waste my time. chat me for more infos. ...

    $460 (Avg Bid)
    $460 Avg Bida
    5 bida

    Hi, We are searching for a marketing team to promote our business I like to talk about it for the possibilities. Kind regards, Rahied

    $498 (Avg Bid)
    $498 Avg Bida
    25 bida

    We are looking for an E-Commerce Catalog / Content Specialist with solid experience in eCommerce to support our marketing team. Create and review the product catalogues for pet and garden products which includes filling all the info about the product as per category guidelines and adding catalogue images as per image guidelines Populate 100% accurate content from various sources for specific as w...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    6 bida

    Hello. The app must function on the backend on either ETH, [log masuk untuk melihat URL], or a similar blockchain. The Dapp's function is to act as an online (web-based only for this project) portal for the simple and easy transfer of digital currency. The app will be user-friendly and have scalability for the app (iOS and Android), as well as to later act as a wallet for cryptocurrency, N...

    $38 / hr (Avg Bid)
    $38 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hey we are looking to add some native speakers to our team of writers and i think I am here to test your skills with basic projects of 2000 words cost is 15$ for 1000 words... If I hire you I will do a skype video call because I am tired of pakistan and india scammers... ANY ONE NOT FROM US OR UK APPLIED WILL BE REPORTED TO FREELANCER TEAM if you want me to hire you sent your request started wi...

    $10 - $30
    Dimeterai
    $10 - $30
    4 bida

    We are looking for a Social Media Graphic Designer to create graphic designs for our posts each month. *We supply you with 15 captions at the beginning of each month. (15 English) *You will create 15 unique graphics for each post as needed. *You will have 10 days to create the graphics and merge the text to them as needed. *You will work with the marketing team on any issues with images that may...

    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    52 bida

    Hi. I am looking for a chinese person to obtain some internet files for me from a chinese website that requires payment with Alipay or wechat. I dont have access to these payment systems. I can pay you with another means of payment. Can you do this for me? It will take maybe 10 minutes of work. Thanks

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Hi. I am looking for a chinese person to obtain some internet files for me from a chinese website that requires payment with Alipay or wechat. I dont have access to these payment systems. I can pay you with another means of payment. Can you do this for me? Files are on [log masuk untuk melihat URL]

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida
    Looking for Native Malaysians 6 hari left
    DISAHKAN

    I have a simple job regarding recording about 1050 short sentences to an app. This will be used to train voice-recognition AI, but your voice will not be used directly to anything else. It's an awesome way to be a part of the future! We need a lot of people, so please bid!

    $9 - $35
    $9 - $35
    0 bida

    This is a temporary full time position with a possible opportunity to move to a permanent position. You will be responding to clients' needs in a timely manner, to help clients with their product questions, concerns and knowledge. Our team has outstanding customer services and technology skills and we take special pride in the individuals that we train and employ.

    $30 / hr (Avg Bid)
    $30 / hr Avg Bida
    26 bida
    Looking for Swedish speakers 6 hari left
    DISAHKAN

    I have a simple job regarding recording about 1050 short sentences to an app. This will be used to train voice-recognition AI, but your voice will not be used directly to anything else. It's an awesome way to be a part of the future! We need a lot of people, so please bid!

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    6 bida

    Modify an import script that worked well on other website but here don’t import categories and taxes. If this job goes all right we want to create a Prestashop module to execute easily these scripts from Prestashop backoffice. These scripts was working well on a old hosting and domain, but now, don’t exist the old site and I will put here. Seems works well, but categories and taxes imp...

    $46 (Avg Bid)
    $46 Avg Bida
    4 bida