Looking pcb layout workpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    567,601 looking pcb layout work tugasan ditemui, harga dalam USD

    buat web sesuai layout yg dibikin.

    $506 (Avg Bid)
    $506 Avg Bida
    4 bida

    Salam Sejahtera, Appen sedang menjalankan projek pengecaman tuturan berskala besar dalam Bahasa Malaysia untuk membantu klien kami dalam merealisasikan tindakbalas suara interaktif ataupun interactive voice response (IVR) dengan kecerdasan bantuan untuk generasi seterusnya dalam sektor servis khidmat pelanggan. Matlamatnya adalah untuk mesin berinteraksi dan bertindakbalas kepada pertanyaan pelan...

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    7 bida

    Privet Viktor, projekt chtoby peredelat pcb lcd, tak kak est izmenenija v mcu i pinah.

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat company brochure saya. Basic content sudah ada. Cuma perlukan layout design dan juga cadangan content. Syarikat saya ialah HR dan consulting boutique consulting firm. Saya suka design yang clean tetapi ceria. Tidak banyak pager, cuma mungkin dalam maximum 5 pages, depan belakang.

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    10 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    website design projectVill: Baharampur, post: Baharampur, P.S: Dashmina, Dist: Patuakhali. 05. Permanent Address : Vill: Baharampur, post: Baharampur, P.S: Dashmina, Dist: Patuakhali.

    $59 (Avg Bid)
    $59 Avg Bida
    5 bida

    Potreban Angular web dizajner iz Srbije. Prednost ako si iz Beograda. Treba da se radi sa [log masuk untuk melihat URL] Koliko mozes vremena da posvetis ovom projektu. Ostavi mail da mogu da te kontaktiram.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    4 bida

    saya sedang mencari pekerjaan, saya ingin membantu bapaka/ibu dalam menyelesaikan pekerjaan dengan kemampuan yang saya miliki. semoga bapak/ibu berkenan mempekerjakan saya. terimakasih atas perhatiannya

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    Here is a link [log masuk untuk melihat URL] I need the all the company names and websites . dont need the company which doesnt have its own website. NO DUPLICATE RECORDS Prepare sample, your quote (flat rate not hourly) and time duration to complete this link. before bidding. I guess it is very small work for the expert scrapper. Thank you Thank you.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    2 bida

    Input data ke komputer menyusun laporan mengerjakan input data

    $241 (Avg Bid)
    $241 Avg Bida
    10 bida

    mengisi data-data dari dokumen, kertas kerja, budget, kewangan, akaunting, dan lain-lain ke dalam excel. tak tau nk tulis ape lagi, dah dy minx keterangan paling kurang 30 patah perkataan, tulis je lah sampai cukup

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    4 bida

    data entry for company businness or report

    $128 (Avg Bid)
    $128 Avg Bida
    4 bida

    data entry for company businness or report

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    19 bida

    saya ingin menjalankan kerja dalam system excel

    $114 (Avg Bid)
    $114 Avg Bida
    10 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $277 (Avg Bid)
    $277 Avg Bida
    1 bida
    Report pages Tamat left

    I got about 150 web pages that needs to have some cosmetics , there are only 15 variations of the page, so most are just the same page/layout/design with different content. Included some sample files, you must be good in Bahasa Malaysia

    $164 (Avg Bid)
    $164 Avg Bida
    5 bida

    key in data,invoice and anythink

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    3 bida

    Mengetik data di ms word/excel ,mengarsip data di word, menjalakan powerpoint,word,excel

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    8 bida

    bakat dalam entry data , dan dapat bayaran sesuai harapan

    $1156 (Avg Bid)
    $1156 Avg Bida
    9 bida

    Final Android version for Kuku Emoji.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Saya mempuyai sebuah website yang ingin saya update dari segi layout dan system cms nya.

    $360 (Avg Bid)
    $360 Avg Bida
    1 bida

    yar koi kam labh dayen ha................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Abdullah's work ! Abdullah's work ! Abdullah's work !

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $828 (Avg Bid)
    $828 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida
    Ge Design work Tamat left

    bergerak di bidang design web, photograph dll

    $439 (Avg Bid)
    $439 Avg Bida
    2 bida

    saya ingin membuat web marketing yang bisa mempersentasikan 5 prodak yang berbeda, dengan penjelasan yang sangat detail, dan di sertai dengan animation, untuk contoh animasi persentasi nya bisa di lihat [log masuk untuk melihat URL] bagi saya template tersebut sudah bagus tetapi yang saya ingin kan mempersentasikan 5 prodak di 5 halaman yang berbeda, dan ada web testimonial dan ada penjelasan ten...

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    I need some one to enter some data for me. The documents are provided separately. The final format of the entered data should be consistent and standardised.rnrnPlease message me if you have any questions.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    2 bida

    Data Entry work for rumarahman Data Entry work for rumarahman Data Entry work for rumarahman Data Entry work for rumarahman

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    segala macam jenis design, layout , montage isi buku, cover , banner, kartu nama, logo dll. yang berhubungan dengan percetakan

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    > Merekap data yang ada ke komputer > Membuat tabel / daftar yang ada di hard copy ke dalam microsoft excel > Menginput catatan ke dalam microsoft word

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    30 bida

    > Merekap data yang ada ke komputer > Membuat tabel / daftar yang ada di hard copy ke dalam microsoft excel > Menginput catatan ke dalam microsoft word

    $1 - $6 / hr
    $1 - $6 / hr
    0 bida

    Poster untuk sebuah event bike to work yang bertujuan mengurangi dampak pemanasan global (global warming) dan polusi di Jakarta.

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    5 bida

    saya bisa menganalisa data,entry data , dan masih banyak lagi

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Salam.. Perkenalkan nama saya batsa nadria saya adalah penulis blog dari 3-4 tahun yang lalu. saya sudah menerbitkan banyak artikel di blog saya. terimakasih semoga bisa bekerja sama

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    I need an Android as well as website. I would like to designed and built. App functionality should be replica of this app [log masuk untuk melihat URL]

    $170 (Avg Bid)
    $170 Avg Bida
    1 bida

    hello , i have this apps source code and i need to integrate them with my website Apps : 1- fluxstore multi vendor [log masuk untuk melihat URL] 2- fluxstore menegar [log masuk untuk melihat URL] : i want to integrate these 2 apps ( ios / android) to my woocommerce WordPress , please go the app on codecanyoun and check them , i will provide source code (flutter ) for both apps , hosting, g...

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    5 bida

    We are looking to hire 30 Transcription and online writers to work with us on some ongoing projects. Please note this is a remote working opportunity. You will given short tasks ad expected to finish them and deliver [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    22 bida

    We're looking for someone to cold call certain businesses to place the charging stations at their locations. Must secure the location with the business.

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    1 bida
    Binary flle alteration -- 2 6 hari left
    DISAHKAN

    oveview I need a gui to select a file, then the user select a second file, and the specific paths within the first file need to be replaced by the path of the second file Requirements. this is a binary file, not text. The gui will only allow a .layout file to be selected for the first file. The gui will show this path and file after selection. The gui will only allow the second file to be a .pl...

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    I need a javascript expert , have knowledge about deobfuscation very well. If you know about javascript deobfuscation , contact me plz !

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    7 bida

    Needs to hire 6 Freelancers Need to hire freelancers Spendee is a mobile financial application for managing personal finances. It analyses users' finances and delivers personalized content designed to educate them about personal finance. This content is in the form of bite-sized in-app cards as well as articles the cards link to. We need translations for the cards as well as the articles. We...

    $310 (Avg Bid)
    $310 Avg Bida
    11 bida

    i got these pictures from the internet and i want to change the texts and the colours everything is specific. 1. on the first picture the logo with the boat needs to be the same, however, there should be two different texts on the first one: the sailing boat logo with the text 'PORT' the second one: the sailing boat logo with the text 'STARBOARD' (All in all same logo with...

    $24 (Avg Bid)
    Dijamin
    $24
    11 penyertaan
    pyspark work 9 hari left

    hello do you have experience in pyspark?

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hi HR managers, I have a plan to launch a new business and am looking HR manager for my company. I want to hire you as a part time. Please read the following items carefully, AND BID ONLY IF YOU HAVE THESE FEATURES. Requirements: - EU, US only(Albania, Romania preferred) - must a fluent English speaker - part time role(20hrs/week) - professional, nice person - salary range: 300 - 500USD/mo - HR e...

    $372 (Avg Bid)
    $372 Avg Bida
    4 bida

    Hello everyone! I want to learn Italian (from zero) and I am looking for a tutor to take 1 or 2 lessons weekely. Please, only experienced and certified teachers. In your bid, specify your mother tongue, experience and price per hour. Thank you very much! Hola! Quiero aprender italiano desde cero y busco profesor/a para tomar 1 o 2 clases semanales. Solo voy a tomar personas que tengan experienci...

    $2 - $8 / hr
    Ditampilkan Dimeterai
    $2 - $8 / hr
    2 bida

    I am building House Inspection report by using Excel on windows. I need to convert it to android and iOS app. After completion I need ongoing help to improve it. Looking to hear your processional proposals. Happy bidding!

    $504 (Avg Bid)
    $504 Avg Bida
    23 bida

    Job Summary:- As our DevSecOps Engineer on the DevOps team, you'll be tasked with maintaining our Google Cloud Platform infrastructure, as well as overseeing Data Warehouse application releases. You will work with the team to provide expert level support for all deployments and deployment tools such as but not limited to Terraform, Cloud Build, GCP and Docker. You will work closely with all t...

    $170 - $511
    $170 - $511
    0 bida

    intro The 6 sights for our future tourists are here and have meanwhile been integrated into the responsive (!) website. Grid and flex work properly in accordance with what was previously requested your website works smoothly on all sizes of screens can be applied So the u-trip is almost finished. Best exciting ... In short, HTML and CSS are on point. Now add JavaScript yet ------------------------...

    $36 - $36
    Segera
    $36 - $36
    0 bida