Loved you to the cross and backpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    228,097 loved you to the cross and back tugasan ditemui, harga dalam USD

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Menulis sejumlah artikel Membuat soft news untuk media web online

    $425 (Avg Bid)
    $425 Avg Bida
    3 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Sebuah website sudah jalan, perlu di FACELIFT supaya menarik dan up to date.

    $391 (Avg Bid)
    $391 Avg Bida
    4 bida

    Halo, saya sudah memiliki design html nya dan saya memerlukan fungsi (PHP).. [log masuk untuk melihat URL]

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    3 bida
    MA CROSSOVER Tamat left

    Membuat expert advisor sederhana untuk MT4 dapat di aplikasikan untuk semua time frame dengan indikator EMA ... [log masuk untuk melihat URL] buy logic EMA dengan period yg lebih kecil ( contoh EMA 5 /EMA fast ) memotong keatas EMA dgn periode yg lebih besar ( contoh EMA 10 /EMA slow ) eksekusi buy tunggu konfirmasi harga open 1 bar berikutnya EMA 5 tetap diatas EMA 10 , 2. open sell logic ke...

    $13210 (Avg Bid)
    $13210 Avg Bida
    2 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida
    I need You Tamat left

    tolong tio ef dia sedang teken kontrak di pertamini dumai bantu dia ef, kau telpon lah dia, tio kangen sama kamu ef.

    PHP
    $1500 - $1500
    $1500 - $1500
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Hi Groovy, I noticed your worked on Universal iOS & Android Ecommerce / Store Full Mobile App for a client. Lets discuss about the same app

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    I need a new website. I already have a design, I just need you to build a website for my small business. Build an eCommerce Site on wordpress, Quick And Simple Design

    $148 (Avg Bid)
    $148 Avg Bida
    44 bida

    I need a very skilled photoshop editor who can edit a picture of me. please email me for further details: mayamakhoul01@[log masuk untuk melihat URL]

    $86 (Avg Bid)
    $86 Avg Bida
    16 bida

    Requisitos Designer Novo front end atualizar back end Player Novo Função login facebook e google Meu site hoje [log masuk untuk melihat URL] exemplo para criação [log masuk untuk melihat URL] cores fundo preto e detalhe rosa .

    $400 (Avg Bid)
    $400 Avg Bida
    6 bida

    Hi The Ideal Experts, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    1 bida

    Document a Kaspersky Security for windows server installation that is centraly managed with kaspersky management. -         Kaspersky Security Center (central management)o   [log masuk untuk melihat URL]         Kaspersky Security for Windows Server (ScanningServer)o   [log masuk untuk melihat UR...

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    File "electrum_chielectrum[log masuk untuk melihat URL]", line 36, in <module> ModuleNotFoundError: No module named 'neoscrypt' [18524] Failed to execute script run_electrum_chi type neoscrypt at the starting of ur bid to be considered. thanks

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    11 bida

    I need a very skilled photoshop editor who can edit a picture of me. [Removed by Freelancer.com Admin]

    $82 (Avg Bid)
    $82 Avg Bida
    42 bida

    We have to build a data base from a portal to an excel file . Update every location from xls file using information from the portal. Ensure that presence type is updated to every location. See exemple in file attached. Enter all the updates data on column "L" from Data base_BC_20.10.2019. The portal with data base information is : [log masuk untuk melihat URL]

    $114 (Avg Bid)
    $114 Avg Bida
    20 bida

    I need an Android app. I would like it designed and built.

    $55 (Avg Bid)
    $55 Avg Bida
    5 bida

    Modify my 10 ios code and upload on app store once live I will pay you

    $475 (Avg Bid)
    $475 Avg Bida
    8 bida
    Applying for the vaccines 6 hari left
    DISAHKAN

    Looking for a freelancer to submit vacancies application

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    32 bida

    proofreading of website contents and write the vision & mission + founder message

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    47 bida

    Wanted: Senior programer to supervise and advise an artist on the production of an ‘App’ / web based conceptual artwork Honorarium $1000 USD. Responsibilities: 1. Helping recruiting and selecting a programmer 2. Advising on project archtecture, and choice of platforms and technologies 3. Reviewing work, offering advice and quality control 4. Advising and supporting the artist i...

    $1088 (Avg Bid)
    $1088 Avg Bida
    20 bida

    This is a Project to extend the Gravity Forms Integration for the wpDataTables Wordpress Plugin. [log masuk untuk melihat URL] !! you have to work on your own Server !! I don't send you any files !! You must own your own copy of this Plugin !! When a table/form is setuped as 'front-end-editable' there a 3 Buttons to edit or delete the selected record or to add a new record. If yo...

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    7 bida

    I am finding the wordpress developer now. This is very urgently.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    11 bida

    I am a Scotland / UK based business in the medical devices sector. I am looking to identify as many grants and competitions as possible that fund early stage development of medical devices. This could include: - prototype development - design for engineering/manufacture - market analysis - intellectual property protection - regulatory approval - clinical testing / trials Please see exam...

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    1 bida

    fix the error in android studio

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    8 bida

    I'm a web developer, I run a bunch for other of websites with great succes but I have a problem when trying to run my own. It takes me ages to write an articles myself and the people writing content for the other websites I run, won't write on technology related subjects. So, I need SEO friendly articles on various subjects. Il'lI do a keword research to pick the subjects and I thin...

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    28 bida

    I have some problem in the wordpress projects. I attached my requirement. I will provide all info to candidate. Feel free to contact me.

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    7 bida

    I gonna find to help me. I need somebody that convert the music type. I hope so tocome here.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    8 bida

    We have had an application design designed by a graphic designer and are seeking an HTML and CSS professional to convert it to just flat HTML and CSS. We will handle the integration of your design ourselves. I can share the screen mock-ups for those who are interested but for NDA purposes we are not disclosing them on the job post itself. There is only a couple views and somebody with decent HTML ...

    $335 (Avg Bid)
    $335 Avg Bida
    10 bida

    We need simple work using Work Vm ware Work station, Ubuntu and to analyze the utilization of CPU and RAM in JAVA or VB.Net we need simple task and coding source we need at LOW budget

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    (I need Only US freelancer) The project involves taking my reference picture and aesthetic direction in order to create a 1 word text based on said reference. (See project files to get an idea of were the aesthetic of the word is inspired from.) The word itself is "Dwnloads". So in practice all the individual letters within the word would be inspired by the symbols seen in the picture. P...

    $51 (Avg Bid)
    $51 Avg Bida
    16 bida

    We have an existing Ionic app that is already released and available on the stores. We need to upgrade it to the latest ionic and angular version. All plugins must be updated too. a full screenshots are attached here.

    $245 (Avg Bid)
    $245 Avg Bida
    15 bida