Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    304,200 mac os x tugasan ditemui, harga dalam USD

    Hi Nur Shazana R boleh buat excel x

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida
    $15 - $15
    0 bida
    $16 / hr Avg Bida
    1 bida

    salam bang. sy student final year kat unikl iprom. boleh x tlg buat pasal Number plate recognition guna raspberry pi. apa2 ws sy bang 0165778157

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    saya butuh sekitar 16ribu gambar dengan 4 jenis mobil ( sedan, suv, mpv, dan bus ). masing" kurang lebih 4000 tiap jenisnya. ukuran gambar harus fix 448 x 448. objek mobil tidak boleh terpotong, objek mobil minimal 50% dari keseluruhan gambar. setelah gambar buatkan annotationnya yang merupakan bounding box keberadaan object. format annotation mengikuti pasval voc. berbentuk xml. boleh menggu...

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Hi awak, u keje sbgi freelancer je ye? Ley x translate file subtitle english ke bhs melayu? If ley nanti sy confirmkan balik....nak tanye je dl

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    1 bida

    Editing video termasuk soundeffects, grafik, theme musik, dsb software yg saya gunakan final cut pro, mac

    $360 (Avg Bid)
    Tempatan
    $360 Avg Bida
    7 bida

    saya ingin menggambarkan sebuah rumah minimalis. dengan berukuran 5 x 8 meter.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Kami mencari penulis artikel berita seputar dunia entertainment dan hiburan untuk kategori topik seputar film/drama korea terbaru, gosip artis yang sedang trend, film box office terbaru, serta berita terbaru seputar serial drama turki dan india yang tayang di ANTV seperti uttaran, veera, efsun dan bahar, serta kaali dan gauri. Penulisan artikel bisa menggunakan sumber referensi portal berita lu...

    $46 (Avg Bid)
    $46 Avg Bida
    8 bida

    Saya membutuhkan pembuatan aplikasi karaoke. Sebenernya ini mirip sekali dengan aplikasi video player. Tidak perlu diupload ke Appstore. Lagu-lagu sudah ada susunan nama file nya : Judul lagu#artis#kategori#[log masuk untuk melihat URL] Contoh : Listen#Beyonce#Barat#Left Virus#slank#indo#[log masuk untuk melihat URL] Format file yg sudah ada, ada bermacam-macam seperti MP4, MKV, Mpg ...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Salam. Saya ada membeli template utk diguna bg majlis sekolah. Tp bila saya nak buka file tu ada popup kata ada references yg missing dan saya kena install. Saya baru nak belajar2 ae ni. Saya rasa mungkin sebab spec laptop yg x support cs6 ni. Jd kalo nak mintak tlg tuan buatkan, berapa kos dia ye. Ada 2 template

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    -Perakitan komputer PC -Servis hardware komputer PC -Upagrade komputer PC -Pemasangan ulang OS & software standar

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Membuat sebuah web mobile yang dapat diakses dari pc, android, mac dan blackberry.

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    1 bida

    Surat Lamaran Kerja Mataram, 27 Juli 2015 Kepada Yth : HRD [log masuk untuk melihat URL] BAIDURI ENERGI (BBE) Mataram Dengan hormat, Saya yang bertandatangan di bawah ini : Nama : Sulman Haris Tempat, Tgl. Lahir : Mataram, 16 Desember 1995 Alamat : Jl. Meninting X, Gubug Mamben No. Telp/HP : 083129148145 Pendidikan : SMA Melalui surat ini saya ingin mengajukan lamaran...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya ada usaha jualan bahan untuk gorden di Pasar Tegal Gubug Arjawinangun Cirebon. Tegal Gubuk adalah pasar grosir terbesar di Jawa, pedagang dari tanah abang, surabaya, pemalang, dll banyak yang datang kemari. Anda bisa bantu saya menjualkan bahan-bahan gorden tersebut dengan harga yang kompetitif. Selain mendapat komisi dari saya, Anda bebas bermain harga (mark-up harga) kepada konsumen Anda...

    $59 - $588
    $59 - $588
    0 bida

    Saya ada usaha jualan bahan untuk gorden di Pasar Tegal Gubug Arjawinangun Cirebon. Tegal Gubuk adalah pasar grosir terbesar di Jawa, pedagang dari tanah abang, surabaya, pemalang, dll banyak yang datang kemari. Anda bisa bantu saya menjualkan bahan-bahan gorden tersebut dengan harga yang kompetitif. Selain mendapat komisi dari saya, Anda bebas bermain harga (mark-up harga) kepada konsumen Anda...

    $59 - $3500
    $59 - $3500
    0 bida

    [log masuk untuk melihat URL], Smartphone Tercanggih 2014 – Tahun 2014 telah merangkak memasuki pertengahan, berbagai jenis smartphone bermunculan menonjolkan keunggulan masing-masing. Ada smartphone yang menawarkan prosesor cepat, kamera dengan hasil foto atau video berkualiats tinggi, hingga smartphone dengan baterai berdaya besar. Nah, langsung saja berikut ini beberapa diantaranya yan...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    5 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida
    Mind Hacker Tamat left

    ki tuhanu pta hai k mind v hack ho..janda hai... Mind os tra hack ni hunda jiwe facebook account and etc. eh tan jdo appa relax ho k koi chez read krni...ya kise kam nu mann lga k read

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Mendesain 6 buah banner berukuran 470 x 246 untuk iklan di Facebook. Cukup mencampurkan beberapa image produk dalam 1 banner dan melakukan sedikit editing. Biasanya membuat 1 banner untuk Facebook akan memakan waktu sekitar 15 - 20 menit

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    9 bida
    Logo design Tamat left

    Saya perlukan satu logo utk web pelancongan. Boleh lihat di www.malaysiasecrets.com. Saiz logo ialah 99px X 43px.

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    1 bida

    Kami bermaksud melakukan migrasi data dari server existing menuju ke server baru. OS Server yg kami gunakan Linux Centoz dan database nya adalah PostrgreSQL. Dalam pekerjaan ini pekerjaan yg dilakukan adalah migrasi database, copy data, dump data dan mencreate replikasi antara server baru dengan database server lama. Demikian

    $236 (Avg Bid)
    $236 Avg Bida
    1 bida

    saya akan membuat sebuah film pendek, dan saya ahli software mac OS, saya juga ahli photoshop dan final cut pro

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    "MESIN PENCACAH KOMPOS Fungsi : - Mesin ini berfungsi untuk mencacah berbagai bahan (non food) untuk pembuatan pupuk kompos, dll. Spesifikasi : - Kapasitas : 500kg/jam - Dimensi (pxlxt) : 1000 x 600 x 1000 mm - Material Rangka : Mild Steel UNP 100 - Material Body : Plate SPHD 3 mm - Penggerak : Diesel 16 PK Dong Feng - Bahan Bakar : Solar - Finishing : Cat"

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Cara Reset Printer Canon MP258 : 1. Printer MP258 yang error 5B00 atau P07 dalam keadaan mati dan kabel listrik terpasang. 2. Tekan Tombol STOP/RESET dan tahan, kemudian tekan tombol POWER dan tahan. 3. Tombol POWER masih ditekan, lepas tombol STOP/RESET, kemudian tekan tombol STOP/RESET 2 x dalam keadaan tombol power masih ditekan. 4. Lepas kedua tombol secara bersamaan. 5. Printer MP258 ...

    $9 - $34
    $9 - $34
    0 bida

    Bila Anda Seorang Pembicara, Trainer, Guru, atau Seorang Penulis lepas (Freelance), Namun di dalam project ini Anda akan mencadi seorang Tutor, Membawakan materipresentasi atau tulisan Anda ke dalam CD Tutorial secara LIfe, Lebih cepat daripada membuat Buku. Dan Ramah Lingkungn karena tidak menggunakan kertas, melainkan menggunakan media kepingan CD. Profile Anda baik Foto dan Nama Anda akan te...

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    2 bida

    If I select your bid, I'll give you access to a web interface that you'll use to see groups of phrases that contain a certain group of words and summarize them, if they all happen say the same thing. Your work will be used to train an AI that will automatically summarize product reviews. My estimation is that you'll need 10 seconds per groups of phrases, on average x 10 seconds = ...

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    2 bida
    Trophy icon Logo Design 4 hari left

    Hi There, I need a logo for my online shop which is still being set up. Something that is fun, Hip, bold, and simple. The brand name is ("Konkico"). I'm happy for you to play around with capital and lower case letters. At this point I have no idea what products I will be selling so I need a kind of 'general / non specific' logo. Please see the attached logo. I loooove...

    $20 (Avg Bid)
    Dijamin
    $20
    2 penyertaan

    Development of interface between an ARM controller and a TFT display with touch screen and digital I/Os, to be used in the test/measurement instruments manufactured by us.

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Reproduire l'image en illustration vectorielle, ou faire une illustration vectorielle de bonne qualité similaire. L'idée est de l'imprimer ensuite au format 3 x 4 m donc la qualité doit être présente dans les détails.

    $46 (Avg Bid)
    $46
    5 penyertaan

    We are looking for writers for our blog about kids and home improvement products on our Amazon Affiliate website! We have so much information we want to share and not enough time to write it all, so we’ve decided that it’s time to bring some writers on board. We need two content writer who has excellent writing skills and a keen eye for grammar and SEO writing — someone who can c...

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    15 bida
    cost calculator 6 hari left

    we are currently looking at getting a plugin for the website that will allow our website visitors to calculate the cost of renting one of our forklifts and also a cost comparison calculation for switching from a diesel/gas/electric forklift to a lithium one. We have spreadsheets that we currently use internally that calculate both and I have attached copies of them above just to give you an ide...

    $581 (Avg Bid)
    $581 Avg Bida
    22 bida

    Note: This is a long-term project, we are looking for people with sufficient knowledge and experience from past projects to work on our project together with a team. Project description: - Must take a proficiency and knowledge test to be considered for the project - Must work for a minimum 7 hours per day - Must commit full-time for minimum 3 months - Must have min. 2 years of MERN experience (mu...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    4 bida

    I am looking for someone that can create a 3d image of a smart bottle that includes a LCD screen to it as the lid . the LCD also needs to look advance like a screen of a smart watch for example. The image also needs to be rendered. ( if you don't know what a smart water bottle is refer to [log masuk untuk melihat URL] , [log masuk untuk melihat URL] ). I want the image to be in a way so that...

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    24 bida
    Create a Beauts Product Label 6 hari left
    DISAHKAN

    Hey, i would like to present my girlfriend her Own Parfume. please create a label for a parfume (sticker) messuments of the label are: 3,5cm x 2,9cm weidh the Name of the Parfum is "NASTYLAND" it is based on a fairy tail amusement park. drawn in watercolors the bottle of the parfume is transparent the color of the liquid is light pink the main sence are rose, fruits and wood ins...

    $76 (Avg Bid)
    $76 Avg Bida
    67 bida

    NEW TASK: IMMEDIATE START WITH LONG TERM ONGOING WORK Hi there, We're looking for an online maths tutor to be part of our team to help provide worked solutions for maths questions. You must know and understand the following topics: Year 7-12 Maths ALGEBRA EQUATIONS (SOLVE FOR X) LINEAR MEASUREMENT RATIOS & RATES FRACTIONS & PERCENTAGES MEASUREMENT STATISTICS & PROBABILITY PRECE...

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    9 bida
    Content Writer 6 hari left
    DISAHKAN

    We are looking for writers for our blog about home and kids' products! We need one content writer who has excellent writing skills and a keen eye for grammar and SEO writing — someone who can craft compelling and engaging content. Blog post topics are kid's products, home and garden, and Product Review. The content must: -> The article must thoroughly research, SEO-driven, k...

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    23 bida

    Olá Mst Sabina Y., eu vi seu perfil e gostaria de lhe oferecer meu projeto. Nós podemos discutir os detalhes pelo chat.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    1 bida

    Hi! I am looking for someone able to develop a metrics dashboard for our startup (selling physical products over our website, worldwide). It would need to display the following metrics in real time : - All our sales (Shopify) (day / week / month) in $; - Total amount of clients; - Response time of the Customer Service + amount of pending / answered tickets (Freshdesk) / chat requests (Crisp app) V...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    32 bida

    We have produced a film that is now 1 hour 20 minutes long. The raw files have many light defects and were shot with different cameras. Because of this there are strong variations in brightness, which we would like to correct with a good color grading. The film was edited with Final Cut Pro X. We are now looking for someone who can save the film and who is experienced in using Final Cut Pro X and...

    $2417 (Avg Bid)
    $2417 Avg Bida
    13 bida

    What am I looking for? I run a successful professional writing service and am looking for skilled writers and researchers to join my team. Topics vary, but are primarily medical, health, pharmaceutical, and business. What type of projects are available? Projects range from 1,000 word articles to larger reports and whitepapers of 30,000 words. What professional skills do I need? In addition to ha...

    $92 (Avg Bid)
    $92 Avg Bida
    34 bida

    MUST BE COMPLETED WITHIN THE NEXT 24 HOURS. Do not bid if you can’t meet this requirement. Simple if than script. Checks positions. If stock is x buy at x. If stock has increased to x, sell at x. Other requirements include keeping track of ask price and positions. The script must be looped. I need this back within a day, two days top. I want one for Alpaca and another for Interactive Brok...

    $661 (Avg Bid)
    Segera
    $661 Avg Bida
    9 bida
    360 Images 6 hari left

    Hello, I require 10 x 360 images from various cities around the world. These images need to be of somewhere iconic and be available for use in a community App. The cities will be decided as soon as the professional makes contact with us, but some of these are Paris, Beijing, Kingston and Dublin.

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    1 bida

    Eu tenho um site com 62 mil anúncio que está no wordpress. O problema que o meu checkout esta em laravel em outro dominio Tenho interesse em colocar o meu site com o mesmo dominio do word press e no woocommerce... O problema que não quero cadastrar os 62 mil anuncios no woocommerce do zero, pois é inviável, além de perda de links e relevância no g...

    $379 (Avg Bid)
    $379 Avg Bida
    10 bida

    Hello, Please red carefully. We have 18 for cropping and adjusting to our website current image ratio. We have images 1550 x 2067 and I we have videos 1980 x 1080p. We need to align video ratio by cropping and adjust ratio to photo heights. Image and video sample attached. You should also reduce file size by maintaining quality. Please submit a test video first. Kind Regards

    $30 - $250
    Sulit
    $30 - $250
    29 bida
    Application Tester 6 hari left
    DISAHKAN

    Looking for full time tester to work on per hour basis to test our products Core products are Video live streaming and conferencing based on WebRTC Working times will be on UK GMT 9.00 to 17.30 although flexibility will be required Test should be proficient in Windows, Mac, iPhone and Android where they will test applications as well as testing browser pages for video conferencing and Management c...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    26 bida

    Artikel Komuniti mac os x Teratas