Market research on the webpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    569,136 market research on the web tugasan ditemui, harga dalam USD
    $1897 Avg Bida
    33 bida
    market size Tamat left

    kami membutuhkan data market size untuk ke investor

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    ■ Tentang kami - Kami mengurus platform crowdfunding global, Airtripp Funding [log masuk untuk melihat URL] - Untuk tahun ini (2019) kami telah menetapkan Malaysia sebagai sasaran market yang penting untuk syarikat kami ■ Premis - Kami difahamkan bahawa di Malaysia, idea [Crowdfunding] masih asing dan hanya diketahui oleh orang yang fasih tentang bisnes online sahaja. Jika dilihat dari sudut bisn...

    $1230 (Avg Bid)
    $1230 Avg Bida
    5 bida

    ■ Tentang kami - Kami adalah syarikat yang mengendali platform crowdfunding global yang bernama Airtripp Funding. [log masuk untuk melihat URL] - Untuk tahun ini, kami telah tetapkan Malaysia sebagai market penting untuk kami usahakan sebagai syarikat international. - Demi itu, kami ingin mengurus [media crowdfunding] untuk meninggikan lagi kesedaran rakyat Malaysia tentang apa itu crowdfunding. ...

    $479 (Avg Bid)
    $479 Avg Bida
    9 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Menulis sejumlah artikel Tertarik dengan research atau artikel psikologi

    $119 (Avg Bid)
    $119 Avg Bida
    3 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    2 bida

    Mencarikan saya petunjuk Pengembangan market terbuka sistem tradisional

    $20 - $168
    $20 - $168
    0 bida

    Research writing Saya seorang Research Assistant di salah satu kampus di Malaysia

    $114 (Avg Bid)
    $114 Avg Bida
    5 bida

    Research & Write Blog Articles 7 Blog Articles * 500 words on below keywords(titles): khasiat jus kurma khasiat buah tin jus kurma cara membuat jus kurma kurma dalam al quran pati kurma habbatusauda

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    7 bida

    Melakukan research menggunakan bahasa dan domain Google lokal di 200 negara. Keterangan lebih lanjut akan diberikan kepada freelancer terpilih.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    13 bida

    Melakukan research menggunakan bahasa dan domain Google lokal di 200 negara. Keterangan lebih lanjut akan diberikan kepada freelancer terpilih.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    2 bida

    Melakukan research menggunakan bahasa dan domain Google lokal di 200 negara. Keterangan lebih lanjut akan diberikan kepada freelancer terpilih.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    10 bida

    Saat ini, kami memiliki produk berupa aplikasi website ( online store ) dengan konsep baru : SP3 ( System, Product , Packaging, Post ) artinya : 1. kami mempersiapkan sistem dari profile sampai dengan pembayaran 2. kami mempersiapkan puluhan ribu produk dari puluhan kategori yang siap untuk dijual 3. kami mempersiapkan operasional mulai dari call center, pengemasan barang, stok barang sampai de...

    $55833 (Avg Bid)
    $55833 Avg Bida
    1 bida

    Perkenalkan, nama saya Gazan Azka Ghafara dari [log masuk untuk melihat URL] Zanana Chips adalah merk dari keripik pisang classy dan modern yang dikemas dengan kemasan yang cantik dan eye-cathcing. Kedepannya, Zanana Chips akan banyak berkolaborasi dengan brand-brand lokal untuk membuat produk co-branding bertemakan pisang. Seperti tas bertemakan pisang, baju bertemakan pisang, souvenir bert...

    $89 (Avg Bid)
    $89 Avg Bida
    9 bida

    Market failure & behavioral bias

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    11 bida

    We are a company that publishes websites on global startups, phone apps and also articles on technology and gadgets. We are looking out for writers who can write about startups/apps, emerging tech and gadgets. Minimum words: 400. The ideal candidate MUST have a good command over English (US),MUST love writing about the above-mentioned subjects, SHOULD be able to deliver the report in turn around t...

    $693 (Avg Bid)
    $693 Avg Bida
    5 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Prepacked Yellow noodles to be marketed to food court vendors or restaurants large and small. Aim at muslim market 1st priority, then others

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin mencari pekerjaan di bidang market dan menjadi seorang marketing

    $20 - $168
    $20 - $168
    0 bida

    Mampu menjadi translator untuk menerjemahkan dokumen ringan, movie subtitle, email translation. Mampu mengerjakan legal research, membuat kontrak/perjanjian khususnya perjanjian kredit dan jual beli

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    3 bida

    Mempermudah pemasaran secara jarak jauh, baik melalui internet marketing, social networking dan telemarketing. melakukan pekerjaan tanpa batasan waktu dan market yang luas juga efektif dan efisien.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    2 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    Jasa Pembuatan Business Plans (Proposal Usaha) Jasa Pembuatan Kontrak Jasa Pembuatan Project Management Jasa Pengurusan Ijin Usaha (UD, CV, PT dan lainnya) Jasa Pengurusan Ijin Kontruksi Reklame/ Billboard Jasa Pengurusan Pajak Reklame ke PEMDA Jasa Pengurusan PPN, PPH dan SPT Tahunan Jasa Pengurusan Ijin Banjar/ Ijin Lingkungan Jasa Penyewaan Konstruksi Reklame Jasa Pengurusan Saluran Li...

    $502 - $1005
    $502 - $1005
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    The project requires to research the internet and identify "Architects" in Asian Countries including - India, China, Japan, Thailand, Vietnam, Malaysia, South Korea, and the Philippines. The scope requires to collect the contact details of the architects in each firm and compile those details on the attached spreadsheet. The format is CSV. The most important contact is the email address....

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    14 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Memasarkan berbagai macam produk dalam negeri maupun luar negeri. Pemasangan iklan secara online dll.

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin Terjun ke bidang product and services, dgn hal ini saya sudah memulai untuk menjual product saya yaitu luxury bedding set. Berhubung baru buka dan tidak banyak orang yg tau brand image,produk saya apa, dan dimana. saya ingin meminta agar mempromosikan nama toko dan produk saya ke masyarakat seperti jak ut, jak sel, jak bar, dll. Target market saya adalah: ibu rumah tangga. Target...

    $253 (Avg Bid)
    $253 Avg Bida
    1 bida

    style market with BTC, LTC, XMR, MultiSig, and features. It is currently ranked as the biggest darknet market.

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    5 bida

    We need you to find the name and email addresses of either the marketing director or head of marketing (i.e. the most senior person responsible for marketing) at 330 private schools in the UK. To find this information you can use LinkedIn, Google, or the school's website. However LinkedIn is the preferred route. Put the link where you get the information from in the evidence tab. All this in...

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    8 bida
    Finance Writer/PR consultant 6 hari left
    DISAHKAN

    We're looking for a finance writer/PR consultant to help create and launch our PR strategy. This would include, preparing research, writing articles and pitching to journalists. We are ideally looking for someone who is local (lives in Australia), well connected and very familiar and up to date with the AU finance industry.

    $35 / hr (Avg Bid)
    $35 / hr Avg Bida
    8 bida
    platforme en ligne 6 hari left
    DISAHKAN

    I want to create a simple dropshipping supplier platform, the concept is: - users register and pay the registration fee. - After confirmation of payment, the user will have access to a catalog of products of different categories, the prices of each unit, the selling price in the market ... - the user will sell the products on his own store or page, and he places the order in the platform. - After ...

    $187 (Avg Bid)
    $187 Avg Bida
    2 bida

    Project is intended to result in a template style website that will function like a directory for a specific market segment. Must be coded with inline documentation to reference for site maintenance once the project is complete. Structural stability and functionality is the desired output. Actual content is anticipated to be added by the employer upon site readiness. Attached is a PDF that rep...

    $1143 (Avg Bid)
    $1143 Avg Bida
    51 bida

    I need a better smart product search system in my site when i type in search i dont get all the product results when i type keywords i want it to find products accordingly to the keywords i type ver: Abantecart php

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    8 bida

    Looking for legal council and/or researcher for GDPR research on compliance and personal information on minor dispute. Individual (North America) vs small organization (EU)

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    10 bida

    i need someone to fix an issue about an app on Google Play Store. This is the msg i got: Issue: Missing or inaccurate target audience information Your app will be removed from Google Play for one of the following reasons: You have not yet completed the Target audience and content section of the Play Console for your app; OR You completed the Target audience and content section but your app was pr...

    $38 (Avg Bid)
    $38 Avg Bida
    4 bida

    Writing a research paper in computer science. The paper specifically is about cyber security and forensics. The paper is of 3000 words and must follow the common research standards. More details will be provided via private messages.

    $310 (Avg Bid)
    $310 Avg Bida
    53 bida

    I need someone with a MOZ or SimilarWeb account to give me a basic reporting of website traffic/stats on 14 websites. Not complicated and don't need anything too in-depth but need everything in a google sheet with independent and a master tab.

    $51 (Avg Bid)
    $51 Avg Bida
    5 bida

    Add a simple animation in the website, animation basic information is ready. Now we made as a action need click.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    17 bida
    CREATE OUR COMPANY STORY 6 hari left
    DISAHKAN

    We are a printing company working in the real estate industry. Lots of competitors with virtually the same products, services, and turnaround for everyone. We need help separating our company from the others. Our customers are realtors. Their goal is basically to generate sales by using our marketing tools such as photography, postcards, newsletters, etc. Our website is: www.colorproductiv...

    $50 / hr (Avg Bid)
    $50 / hr Avg Bida
    13 bida

    Hi Charis, your reviews are impressive and I would be so grateful for your help. Would you be able to write a research paper on defamation law in the US?

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida