Marketing services small computer telecom freelance services for hirepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    529,482 marketing services small computer telecom freelance services for hire tugasan ditemui, harga dalam USD

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Selamat sore, semoga bpk/ibu berkenan untuk memperkerjakan saya freelance terimakasih Best Regards Yudhi guntara SHI

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    4 bida
    DATA ENTRY Tamat left

    Selamat sore, semoga bpk/ibu berkenan untuk memperkerjakan saya freelance terimakasih Best Regards Yudhi guntara SHI

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    perkenalkan saya awal. saya pengelola Wahana Logistik agen jatibunder tanah abang. saat ini saya sedang membutuhkan sales freelance untuk membantu saya menjualkan produk pengiriman paket dan dokumen ke seluruh Indonesia melalui keagenan saya dengan sistem komisi

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Dicari freelancer untuk mengajar ASP.NET dengan spec berikut: Basic HTML + CSS Basic C# ASP.NET + [log masuk untuk melihat URL] T-SQL: CRUD Operation Tool: VS2012 atau VS2013 10x pertemuan @3jam/session Jam belajar pagi/siang - Lokasi Yogyakarta Start: 10 Nov 2014

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    2 bida

    Kami membutuhkan editor freelance di studio photo kami. Tugasnya meng-crop photo baju dan mengatur layoutnya untuk diberikan kepada client kami.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    8 bida

    Kami membutuhkan editor freelance di studio photo kami. Tugasnya meng-crop photo baju dan mengatur layoutnya untuk diberikan kepada client kami.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    2 bida

    Saya ingin mencari freelance untuk mendesign gambar T-shirt yang baru akan dibuat dan dimulai sebagai bisnis on line baru.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    6 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar mengha...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    make a website ffor my business

    $514 (Avg Bid)
    $514 Avg Bida
    10 bida

    make a website ffor my business tufytkdftfjghjkhhjvzxlghdluhdfgculkhfsjahushdfuhsDfkhsakjdhfhsdflahfdlgkgfakgsdflkgsdkfgasdlkfggdfgjsDAFKGJagjksfkgafx

    $351 (Avg Bid)
    $351 Avg Bida
    1 bida

    saya lebih suka memasarkan perodak dan bagimana memperdiksinya

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pekerjaan Freelance yang bisa dijalankan disela kesibukan kampus.

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    16 bida

    kerja tanpa pergi keluar rumah

    $394 (Avg Bid)
    $394 Avg Bida
    1 bida

    I can writing anything, .. :) Internet ?? apa itu ? jika kalian bertanya pada anak SD pasti menjawab, “internet itu tempat facebookan dan main game”. Hehe.. maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Buatlah, agar produk sya kelak sukses dalam pemasaran dan banyak yang berminat untuk membeli,

    $388 (Avg Bid)
    $388 Avg Bida
    2 bida

    saya ingin menjadi penulis freelance. lebih ke menceritakan kehidupan seseorang. semacam biografi tetapi dalam bentuk novel.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida
    translator Tamat left

    cuma ingin kerja freelance dan dapat pengalaman baru

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    13 bida
    translator Tamat left

    cuma ingin kerja freelance dan dapat pengalaman baru

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    ingin membangun sebuah apotik dengan modal sederhana

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat game online di windows computer

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    8 bida

    Dibutuhkan segera untuk marketing freelance perusahaan untuk pengiriman (kurir) undangan, dokumen, surat, billing dsb yang bisa dibawa menggunakan kendaraan beroda 2. Sistematika pembayaran: Sistematika pembayaran akan ditawarkan kepada peminat (kami berikan 2 opsi) - Mengambil berdasarkan markup harga dari kami - Berdasarkan persentase nilai closing yang telah dihasilkan. Untuk tambahan ...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    I require a one or two page web mailer describing our product and service with links to our website, the mailer should have a professional appearance and impose a call to action. A general understanding of our industry will be provided thru materials and text

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    pemasaran produk melalui social media,dll.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    saya bisa menggambar AutoCad 2D dengan mahir dan 3D, bila ada yg butuh tukang gambar secara freelance saya bersedia untuk menggambarkan dengan baik. terimakasih sebelumnya.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    di zaman yang sangat canggih ini sebuah brosur digital sangatlah diperlukan untuk menunjang penjualan kita ke pasar asing

    $1 - $6 / hr
    $1 - $6 / hr
    0 bida

    membuat rekabentuk grafik ,membina laman web ,membina blog ,copying ,menaip ,microsoft office [log masuk untuk melihat URL], dan lain-lain..

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya akan bekerja dengan target yang telah ditetapkan. Ini adalah pekerjaan pertama saya sebagai seorang freelance dan saya tidak akan mengecewakan anda apabila anda mempercayai saya dengan memperkerjakan saya.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membesarkan projek saya ini kepada semua..Dengan menjual seseuatu produk didasar laman web, sesawang facebook, wechat dan berkaitan [log masuk untuk melihat URL] harap dapat mjukan pojek ini

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Bila Anda Seorang Pembicara, Trainer, Guru, atau Seorang Penulis lepas (Freelance), Namun di dalam project ini Anda akan mencadi seorang Tutor, Membawakan materipresentasi atau tulisan Anda ke dalam CD Tutorial secara LIfe, Lebih cepat daripada membuat Buku. Dan Ramah Lingkungn karena tidak menggunakan kertas, melainkan menggunakan media kepingan CD. Profile Anda baik Foto dan Nama Anda akan te...

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    2 bida
    E-Mail Marketing Projects 6 hari left
    DISAHKAN

    I need to send out 100,000 + E-Mails in a 20 mile radius of selected zip codes throughout the United States.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    6 bida

    I need an expert pen tester to test my pc firewall. You are expected to install this on YOUR test pc and see if it controls and restricts effectively all unauthorized inbound and outbound connection attempts. You would need kali or similar on another device to simulate intrusions on your test computer. Not for beginners. Please do not bid without reading. No bids from indiapakistan. No bids in bro...

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    I need some experienced person who can work for my organization to get some good projects. If someone is ready for this work, we can discuss more in detail.

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    1 bida
    Instagram Feed Planning 6 hari left
    DISAHKAN

    @Studiotematik is currently looking for a freelance to help us with our Instagram Branding. We need you to come up with a minimum of 25 posts to make our profile look amazing that showcase what we have in our [log masuk untuk melihat URL] have taken pictures of the interior and would need you to edit these on Lightroom to make it appealing.

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    14 bida
    Content Writer 6 hari left

    We are looking for a Qualified Content Writer for a long-term cooperation to join our freelance editorial team and enrich our websites with new blog posts, guides, product reviews. Content Writer responsibilities include conducting thorough research on industry-related topics, generating ideas for making the content better. We want you to: - be a native speaker of English with perfect writing s...

    $78 (Avg Bid)
    $78 Avg Bida
    19 bida

    Hello I am looking to social Media Marketing and SEO Specialist for my website for on demand alcohol delivery company in London. I am currently topping on the page for most of the keyword already but i am looking to improve my ranking for other keywords. Looking for someone who is very good in social media and looking to create eye catching banners which can be create and upload on all plaforms...

    $115 (Avg Bid)
    $115 Avg Bida
    30 bida

    I need some help with internet marketing. i need someone to do bulk marketing from all forms and ways from online marketing to face to face marketing. for more information about my products please visit: [log masuk untuk melihat URL] the products and information is there and the commission is 100 aud per sale

    $45 (Avg Bid)
    $45 Avg Bida
    2 bida

    A relative "newbie" to online affiliate marketing, I am seeking outsourcing of some of the tasks that would complement my technical skills and speed my achievement of online success. Project details presented in the proposal.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    3 bida

    USA only please: I'm looking to hire 50 chat support agents, this is for a chat dating site, males and females are welcome. You can work whenever you want 24/7 from home, you just need a reliable computer and internet connection - I'm paying $ .25 cents per message ( we get 300-400 messages per agent). For a 7.5 hrs. shift you'll get between $75 - $100 daily. You just need to res...

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    12 bida

    Programming of Real-Time Systems , linux , C++ ", you are asked to realize servocontrol in position of a rotating machine with direct current. For this purpose, the equipment your disposition is as follows: - EMG30: DC brushless motor, with 2 Hall effect rotor position sensors, and reducer integrated mechanics - EMG30 control / command board: bidirectional DC motor control, conditioning Hall ...

    $54 (Avg Bid)
    $54 Avg Bida
    3 bida

    Experience Level: Expert We are finalising completion of our health app which connects people to nearby health professionals for services. The purpose of the app is to provide ease and convenency for people requiring health services, whilst services signing up to it will gain greater exposure and free marketing to people needing their services. We are now looking for a marketing specialist/compa...

    $2248 (Avg Bid)
    $2248 Avg Bida
    10 bida

    Hello I'm looking for an assistant to post my real estate properties on mine or your Facebook Market Place, Page, and Group! I have a Marketing file with all the pictures, descriptions, details, titles, prices, etc of all the properties! From posting on these platforms there will be questions from buyers! In which I would need your help to answer these questions, with direct copy and paste...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    5 bida

    Hi, I own a minecraft server and am looking for a freelance plugin developer who can code simple custom plugins for us. If interested, please let me know!

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    3 bida

    Hola Armin K., Hola Juan Elias B., Mi nombre es Arianny Belizario vivo en Caracas-Venezuela. Empece hace poco tiempo en esta plataforma Freelance, pero tengo un problema ya que no me acepta las tarjetas visa y master card venezolanas y no puedo continuar sin afiliar una tarjeta, Queria disponer un poco de tu tiempo para saber si tuvistes que afiliar una tarjeta extranjera o si puedo añardir...

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida
    Social Media Marketing 6 hari left
    DISAHKAN

    Need someone to get indian customers on my instagram page

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    3 bida

    I need a Data entry operator who will be responsible for entering data into different computer databases, manage and maintain effective record keeping. In addition, they may be responsible for organizing files, collecting and managing data to be entered into the computer.

    $385 (Avg Bid)
    $385 Avg Bida
    8 bida