Mary kennedy graphic designer freelance st petersburg floridapekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    328,140 mary kennedy graphic designer freelance st petersburg florida tugasan ditemui, harga dalam USD

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $817 (Avg Bid)
    $817 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    ================================================ STAFF DATA ENTRYUNTUK LULUSAN SMA/K[Bisa Sambil Kuliah/FREELANCE] Tugas Dan Tanggung Jawab: -Control Data/Penyeleksian Data -Input Data Pegawai (Baik Komputer/Manual Book) Kualifikasi: -Pria & Wanita -Usia 18 S.D 40 Tahun -Pendidikan Minimal Sma/Smk Sederajat (Semua Jurusan) hub:[log masuk untuk melihat URL] 08568445148 ...

    $0 - $0
    $0 - $0
    0 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Selamat sore, semoga bpk/ibu berkenan untuk memperkerjakan saya freelance terimakasih Best Regards Yudhi guntara SHI

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    4 bida
    DATA ENTRY Tamat left

    Selamat sore, semoga bpk/ibu berkenan untuk memperkerjakan saya freelance terimakasih Best Regards Yudhi guntara SHI

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    perkenalkan saya awal. saya pengelola Wahana Logistik agen jatibunder tanah abang. saat ini saya sedang membutuhkan sales freelance untuk membantu saya menjualkan produk pengiriman paket dan dokumen ke seluruh Indonesia melalui keagenan saya dengan sistem komisi

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Dicari freelancer untuk mengajar ASP.NET dengan spec berikut: Basic HTML + CSS Basic C# ASP.NET + [log masuk untuk melihat URL] T-SQL: CRUD Operation Tool: VS2012 atau VS2013 10x pertemuan @3jam/session Jam belajar pagi/siang - Lokasi Yogyakarta Start: 10 Nov 2014

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    2 bida
    $16 Avg Bida
    6 bida

    Kami membutuhkan editor freelance di studio photo kami. Tugasnya meng-crop photo baju dan mengatur layoutnya untuk diberikan kepada client kami.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    8 bida

    Kami membutuhkan editor freelance di studio photo kami. Tugasnya meng-crop photo baju dan mengatur layoutnya untuk diberikan kepada client kami.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    2 bida

    Saya ingin mencari freelance untuk mendesign gambar T-shirt yang baru akan dibuat dan dimulai sebagai bisnis on line baru.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    6 bida

    Mengerjakan design untuk Kupon undian, Flyer dan banner

    $64 (Avg Bid)
    $64 Avg Bida
    2 bida

    Tempat usaha tentu harus strategis, mudah terlihat dan mudah di akses. Walau begitu, untuk tempat pengerjaan bisa di tempat terpisah yang tersembunyi sekalipun. Yang paling penting adalah lokasi toko kita, pastikan terlihat dari jalan besar. Buatlah tanda seperti banner atau spanduk yang mencirikan jenis usaha kecil kita.

    $376 (Avg Bid)
    $376 Avg Bida
    3 bida

    Pekerjaan Freelance yang bisa dijalankan disela kesibukan kampus.

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    16 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menjadi penulis freelance. lebih ke menceritakan kehidupan seseorang. semacam biografi tetapi dalam bentuk novel.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida
    translator Tamat left

    cuma ingin kerja freelance dan dapat pengalaman baru

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    13 bida
    translator Tamat left

    cuma ingin kerja freelance dan dapat pengalaman baru

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    membuat gambar untuk pengurusan ijin.

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    8 bida

    Tutorial tentang Photoshop, membahas hal - hal yang paling penting dalam menguasai Photoshop

    $610 (Avg Bid)
    $610 Avg Bida
    4 bida

    Dibutuhkan segera untuk marketing freelance perusahaan untuk pengiriman (kurir) undangan, dokumen, surat, billing dsb yang bisa dibawa menggunakan kendaraan beroda 2. Sistematika pembayaran: Sistematika pembayaran akan ditawarkan kepada peminat (kami berikan 2 opsi) - Mengambil berdasarkan markup harga dari kami - Berdasarkan persentase nilai closing yang telah dihasilkan. Untuk tambahan ...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    - designer perlu menyiapkan design grafik bagi sebuah buku yang mempunyai 100 muka surat dan bersaiz A5. - font bagi content buku adalah bersaiz 12 - spacing untuk paragraph ialah 1.5 - susunan content buku mestilah kreatif - design kulit buku perlulah mempunyai ciri-ciri kreatif, simple dan boleh memikat pembaca dengan hanya melihat kulit buku. - design bagi isi buku juga mestilah kreatif da...

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    saya bisa menggambar AutoCad 2D dengan mahir dan 3D, bila ada yg butuh tukang gambar secara freelance saya bersedia untuk menggambarkan dengan baik. terimakasih sebelumnya.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Saya akan bekerja dengan target yang telah ditetapkan. Ini adalah pekerjaan pertama saya sebagai seorang freelance dan saya tidak akan mengecewakan anda apabila anda mempercayai saya dengan memperkerjakan saya.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    Bila Anda Seorang Pembicara, Trainer, Guru, atau Seorang Penulis lepas (Freelance), Namun di dalam project ini Anda akan mencadi seorang Tutor, Membawakan materipresentasi atau tulisan Anda ke dalam CD Tutorial secara LIfe, Lebih cepat daripada membuat Buku. Dan Ramah Lingkungn karena tidak menggunakan kertas, melainkan menggunakan media kepingan CD. Profile Anda baik Foto dan Nama Anda akan te...

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    2 bida

    Want to migrate from quickbooks online to zoho one. Have a freelance business. No employees, no inventory, no sales tax Involved. Would like 5 years of records preserved.

    $48 (Avg Bid)
    $48 Avg Bida
    1 bida

    Hello, We are looking for a Graphic Designer who can create posts/Images for Social Media Ads which we will use to run in our Facebook Campaigns.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    30 bida

    I need a logo deswigner for Pub & Cafe. The name of the pub will be VAPOUR

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    31 bida

    We believe that humour can be the best form of attack. So we're starting a T-Shirt company that allows people to have a mini-protest every day, just by getting dressed in the morning. We're UK based, but with a big interest in the US too. We have design ideas we want executing and would love to get your inspiring thoughts too. Brilliant design skills. A wicked sense of humour. ...

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    25 bida

    i need a wordpress designer for 6 pages site

    $65 (Avg Bid)
    $65 Avg Bida
    26 bida

    Skills And Qualifications: • * Strong knowledge of PHP web frameworks (Laravel, CodeIgnitor) • Must have 2+ years of experience • Understanding the fully synchronous behavior of PHP • Understanding of MVC design patterns • Thorough understanding of front-end technologies, such as JavaScript, HTML5, and CSS3 • Knowledge of object oriented PHP programming • Underst...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    14 bida

    I need some graphic design.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    22 bida

    We are a real estate team in the Greater Toronto Area. We're currently managing multiple social media accounts and require the assistance of a freelance video editor to assist in cutting up long-form videos into smaller, post-worthy videos for these accounts. The smaller form content will include valuable real estate tips for IG/IGTV and FB, business-related posts for LinkedIn, longer (3+ ...

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    17 bida

    We are running a our two businesses which names are tripOcio carnival Pvt.Ltd. related to tour and travel service and EBiz solution related to finance service. To do marketing of our businesses on different social media platforms we need a expert graphic designer who can do his wok with full dedication. if the designer will do good work we will contract to him on monthly basis.

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    8 bida

    We are looking for a web designer and developer who can help develop product landing pages for AB testing. Designer: - Gather design requirements based off of testing criteria - Deliver eye pleasing designs for product landing pages, product checkout etc. with the branded design guidelines and copy provided by us. - Work with the web developer for transferring the assets (mobile/tablet and desk...

    $2325 (Avg Bid)
    $2325 Avg Bida
    63 bida

    We are an Airbnb management company working with holiday apartment owners in Cape Town, South Africa. We need to launch and build a website that helps property owners easily view and understand the services & value we create by providing full-service turnkey Airbnb management, online-only management, and a fixed income offering. We have drawn a very good outline of the site, we are just lookin...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    33 bida
    Website designer 6 hari left

    Website designing with simplicity, building user-friendly for influencer marketing self serve software

    $1065 (Avg Bid)
    $1065 Avg Bida
    90 bida

    We are looking to start a business. Before we do we need a logo.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    64 bida

    I need some graphic design.

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    53 bida

    • A Web Developer is responsible for the coding, design and layout of a website according to a company's specifications. • As the role takes into consideration user experience and function, a certain level of both graphic design and computer programming is necessary. • Wanted immediately web designer | UI designer wanted immediately web designer | UI designer wanted immediately...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida

    I need a logo designed, I'm a freelance CAD designer, and mechanical engineer, for my website and business cards I need a logo that rapresent me, i like technology , carbon fibre, robotics, drones, 3d print, the logo can have "Mecprodesign" signature and an image, I have imagined an gear in carbon texture and the signature, or something like that

    $22 (Avg Bid)
    $22
    9 penyertaan

    Need a professional Graphic Designer from Paraguay, Indonesia, Vietnam AND Hungary. Working hrs :- (8 hrs / per day) X 26 DAYS Timing:- 10 am - 6 pm (according to Indian standard time) Skill Required :- Logo ,Banner, Posters, Brochure, Flyers, Icon, Infographics, Packaging & Label, T-shirt, Advertising Materials, Menu & Carry Bag, Business Card, Cartoon & Caricatures, Book Cover...

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    10 bida

    Ich benötige ein paar Vorschläge zwecks einem Label für ein Restaurant. Es geht um Plakate und Logos in Größe von 100cm in 60 cm . Gewünscht wurde Schwarzer Hintergrund mit goldener Schrift. Gerne lassen wir uns auch inspirieren. Das Logo soll natürlich eine Art blickfang sein und zur heutigen Zeit passen. Modern / chic / Professionell. German please

    $79 (Avg Bid)
    $79 Avg Bida
    57 bida

    I Have a project that I built with Angular 7 , that should help insoles clinics to marketing their products , the App is almost done , but I need a very good UIUX expert who help me make it look professional and designed. Please only experience designers !!

    $260 (Avg Bid)
    $260 Avg Bida
    29 bida