Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    160,417 math n 1 tugasan ditemui, harga dalam USD

    Ustaad aaja fer gnty k hisab se

    $2 - $2 / hr
    $2 - $2 / hr
    0 bida

    Projek membuat macam2 sticker potong untuk moto n [log masuk untuk melihat URL] permintaan customer.n cas mengikut saiz stiker.

    $295 (Avg Bid)
    $295 Avg Bida
    31 bida

    Projek membuat macam2 sticker potong untuk moto n [log masuk untuk melihat URL] permintaan customer.n cas mengikut saiz stiker.

    $295 (Avg Bid)
    $295 Avg Bida
    11 bida
    $1 / hr Avg Bida
    1 bida

    I have some work, in an Excel spreadsheet. Saya mempunyai [log masuk untuk melihat URL] dalam tugasan keyin data. Selama 12 thn pengalaman saya 1. 2 tahun bertugas di rangkain segar sebagai key in data kad touch n go 2. 10thn bertugas di maktab tentera menyaip buku, jurnal pegawai tentera.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    I have some work, in an Excel spreadsheet. Saya mempunyai [log masuk untuk melihat URL] dalam tugasan keyin data. Selama 12 thn pengalaman saya 1. 2 tahun bertugas di rangkain segar sebagai key in data kad touch n go 2. 10thn bertugas di maktab tentera menyaip buku, jurnal pegawai tentera.

    $357 (Avg Bid)
    $357 Avg Bida
    7 bida

    Membantu pemasaran di internet n promosi media sosial

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    4 bida

    haloo salam kenal... mau tanya2 ini boleh ?? cara kerjanya n sistemnya.. bingung aplikasinya

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    membuat aplikasi spt medsos dan chat. dan applikasi dpt di download d google play dan apps store

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Ingin membuat Website Panelrn- Instagramrn- Twitterrn- Google+rndll (sebutkan jika bisa yang lain)rndan bisa membuat login untuk userrnbisa membuat deposit saldo untuk user

    $295 (Avg Bid)
    $295 Avg Bida
    1 bida

    ...pdf files to word documents via manually typing. I will send you the pdf formated text.rn In this project you convert pdf (****20 lac pages of word.1000 word type each page) to a word document.rn Info about text: rn* conversion difficulty level: medium rn* text does not have images - only text apa cuma data pdf... yang harus saya ketik kembali

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Rekaan yang saya akan buat akan membuatkan semua orang faham apa yang saya reka . Ia akan membuatkan semua kagum dengan rekaan yang saya cipta . Dengan idea dan kreativiti yan...orang faham apa yang saya reka . Ia akan membuatkan semua kagum dengan rekaan yang saya cipta . Dengan idea dan kreativiti yang saya ada akan membuahkan hasil yang baik . rn

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    assalamualaikum.. perkenalkan nama saya Imam Saputra, saya seorang photografer n editing photo,design spanduk, brosur dll, saya mampu mengedit atau me design secara singkat dan cepat dengan hasil yang memuaskan.. saya memulai me edit photo atau me desaign ini sudah cukup lama kurang lebih 4 tahun saya belajar editing photo.

    $233 (Avg Bid)
    $233 Avg Bida
    1 bida

    I want Build website similar ixl.com. Please confirm for me hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihi

    $195 (Avg Bid)
    $195 Avg Bida
    2 bida

    I want Build website similar ixl.com. Please confirm for me hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihi

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data miningdata mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    1 bida

    gvhncv jhngvhn sedfdh ghj kg kg jgjghjmg gjgj gvnv jn kmh, j khkmvjmn m km, njk ghkghkgcfbv bo; cvl [log masuk untuk melihat URL] sdjhcsdf asj zsdjg sdasvc n mv dasgduisdfwsdb cfbsdfubased asdbASEJKgjhasd basukldgfaseh cjh,as g fj,[log masuk untuk melihat URL] jke bsd j,bsedbfsdjfgvb. sdjkhsdjkg isdgukdrghuylerguilaweghulfwe .aekhfsukdhguylsdghvuylzsdhulc gfilerszghtuoerlg .zsi

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    ...pertanyaannya;rnrn mas ,tulung posting cara buat gambar wpap di corel y,,,rn & gimana cara cetak di kaos_y. . .rn N makasih y sbelumyrnrnApa yang kita pikirkan ketika melihat berbagai foto orang-orang terkenal dengan potongan-potongan warna yang bervariasi dan artistik? Pastilah kita ingin tahu bagaimana cara membuatnya.rn<...

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    I need some one to enter some data for me. The documents are provided separately. The final format of the entered data should be consistent and standardised.rnrnPlease message me if you have any questions.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    2 bida

    Pengembangan ERP yang mencakup : Contract Management - Purchase Receipt - Purchase Invoice - Purchase Payment,Stock Adjusment, Sales Order - Sales Invoice - Sales Receipt Target to finish: 3 weeks after contract sign-off

    $1645 (Avg Bid)
    $1645 Avg Bida
    20 bida

    Mungkin anda ingin membuat cake sederhana tapi gak tau mau buat apa N gak tau caranya. Yuk kita belajar buat cake sederhana, namanya cake kukus. Walopun cake ini sederhana tapi rasanyaaa waow lezaat.. hhehe Yuk kita mulai aja yah apa aja bahan-bahan yang diperlukan N gimana cara buatnya. Bahan yang diperlukan : - 200 gr tepung terigu (sesuai

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya akan mengajarkan anda bagaimana cara ngeFLASH/SOFTWARE ulang perangkat ANDROID dan BLACKBERRY anda sampai anda paham dan bisa.

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    oke, proyek saya memberikan materi, menegerjakan pr sekolah anda, anda memperdalam materi sekolah anda mulai dari kelas 1 sd sampai kelas 2 sma. apaun pr nya, kecuali dibidang bahasa. sebagai jaminannya sekarang saya duduk dikelas 2 smp. selama semester saya dapat rank umum alhamdulillah. juara 2 olimpiade lingkungan hidup sesumatera utara 2013, juara

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Tolong buatkan kami sebuah website dengan domain .comrnkami memerlukannya secepat mungkin...rnbagi yang bersedia dapat menghubungi kami 085750003876 pin bb : 26414243rnrndan ada pula contoh produk yang kami jual...rnkami hanya mau membuat sebuah toko online yang begitu mudah dan begitu simple namun bs muat berbagai macam produk dengan berbagai

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    4 bida

    amana anananan ajhjbdjkdfvhjmn xhijmnklfgbjnkbcvncvn,bvcvccccccccccccccv b b b b b b b b b b b b b b b b b b b bm,cmn

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    The project requires to research the internet and identify "Architects" in Asian Countries including - India, China, Japan, Thailand, Vietnam, Malaysia, South Korea, and the Philippines. The scope requires to collect the contact details of the architects in each firm and compile those details on the attached spreadsheet. The format is CSV. The most important contact is the email address....

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    14 bida

    Aku butuh bantuan dari seseorang Malaysia/Indonesia untuk membantu menemukan orang paranormal yang kuat untuk membantu saya mencari / menemukan sesuatu di Amerika Se...item dan setelah saya mengkonfirmasi menemukannya dan konfirmasi, Anda akan membayar banyak uang. Ini adalah barang yang sangat penting bagi saya, jadi saya akan membayar Rp 1 MILIAR!!!

    min $5000
    min $5000
    0 bida

    saya di bidang interior contraktor n furniture,untuk yg banyak client bisa ditawarkan ke saya untuk kami kerjakan projectnya. terima kasih henrysuryawan 081383302118

    min $3550
    min $3550
    0 bida

    Memasarkan berbagai macam produk dalam negeri maupun luar negeri. Pemasangan iklan secara online dll.

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    Saya mahukan artikel yang menarik tentang kesihatan yang penulisannya adalah original dan unique....n

    $9 (Avg Bid)
    $9 Avg Bida
    1 bida

    Salam.. Perkenalkan nama saya batsa nadria saya adalah penulis blog dari 3-4 tahun yang lalu. saya sudah menerbitkan banyak artikel di blog saya. terimakasih semoga bisa bekerja sama

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    I need a 3D model of something.

    $188 (Avg Bid)
    $188 Avg Bida
    12 bida

    Please send your portfolio link and fixed price. I need an one minute white board video.

    $76 (Avg Bid)
    $76 Avg Bida
    7 bida

    ...using their stats....NOT BASED ON THEIR COLOR ALONE Thats the idea...ull have to see across all files how these numbers were selected to be grey in the first place using a MATH approach Using the formula or way you'll come up with, I'll be able to apply it to a situation where I don't know which grey numbers are to be selected....thats the ULTIMATE

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    Need a house plan for 5 bedroom one story house

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    ...AND YOU NEED TO WORK ON THIS FILE AND CREATE NO. 4 STUNNING ELEVATIONS IN CLAY OR SEPIA EFFECT. ILLUSTRATOR SKILLS ARE REQUIRED. WE DO NOT NEED THE TYPICAL RENDERING BUT A 2D N,E,W,S, ELEVATIONS OF A SUNRISE. YOU MUST HAVE KNOWLEDGE OK SKETCHUP 8 AND AUTOCAD, PLEASE SUPPLY (Removed by Freelancer.com Admin) PORTFOLIO JOBS IS URGENT AND IT'S FOR A LONG

    $356 (Avg Bid)
    $356 Avg Bida
    32 bida

    Hi Amod N., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $247 (Avg Bid)
    $247 Avg Bida
    1 bida

    Hi Katerina N., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    1 bida

    ...Method: List <A> take (int n) Instance Method: List <A> drop (int n) Instance Method: List <A> takeWhile (Function <A, Boolean> p) Instance Method: List <A> dropWhile (Function <A, Boolean> p) Instance Method: List <A> reverse () Instance method: boolean equals (Object o) When programming instance methods, you have two options: 1) ...

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    4 bida
    Vizco Project 1 6 hari left

    Vizco ESP32 Project. April 23 2019

    $2796 (Avg Bid)
    $2796 Avg Bida
    8 bida

    I have some machine learning projects, seeing your profile as Machine Learning specialist, however I have a question that how would you set user acceptance testing criteria of the ML projects if we assign to you?

    $254 (Avg Bid)
    $254 Avg Bida
    1 bida

    Build Me a Simple Website - And Optimize it to be NO.1 in its category with SOE, Google and Facebook adds Website must have booking system for passengers to reserve their spot online and pay with Pay pal or in person

    $480 (Avg Bid)
    $480 Avg Bida
    26 bida

    Hi Sehrish Ghulam N., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    Hi there I require the following deliverable: A list with detailed questions, arranged systematically to allow a client to detail what design work needs to be done, from sta...be stated. Upon completion of said questionnaire, I can submit it to any designer going forward, and actually get a deliverable I can utilise. Hope this is clear. Regards N

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    14 bida

    ...Specific URL (Column M) - Published Date (Column O) - Address (Column Z) - Email address (Column Y) - Is there a reference to the photographer? Or Creative Commons? (Column N) - Any comments can be left in Column AL. Also, please take - A screenshot (showing the photograph in column H, commons URL) and PDF print of each website (file name is the reference)

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    27 bida

    Hi Pratibha N., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida
    Generating yacc parser/lexer 6 hari left
    DISAHKAN

    ...actions, nonterm goto, etc). Given: 1. Generated by YACC LexerFor<N>.cpp, ParserFor<N>.cpp. They are 100% working. NO CHANGES there 2. Matchers, Transitions, States, Backups for Lexer <N> (see attachement), input#1 ([log masuk untuk melihat URL]) 3. Reductions, Token actions, State actions, Nonterm goto, State goto for Parser <N&g...

    $252 (Avg Bid)
    $252 Avg Bida
    16 bida

    Hi Ryan N., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida