Mcd website e commercepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    216,683 mcd website e commerce tugasan ditemui, harga dalam USD

    1. Percaya diri dan mahir dalam public speaking. 2. Tertarik dengan penjualan secara live. 3. Pengalaman dalam industri jasa dan sales. Pengalaman dalam live streaming akan diutamakan. 4. Dapat live streaming selama 14-20 jam dalam seminggu. Harganya dapat didiskusikan secara rinci

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    3 bida

    Hi Gb Titus E., kami dari Visicom brand, ingin membuat video animasi untuk iklan. Produk kami adalah elektronik, fokus nya di lampu. Untuk budget dan deadline, belum fix. Jika tertarik, boleh send previous works untuk kami bertimbangkan? Thank you.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Membuat website E-learning untuk Sekolah SMK

    $143 (Avg Bid)
    $143 Avg Bida
    21 bida

    Hello Muhammad Ahsan E

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    1 bida

    Malam om, bisa bicarakan projek via whatsapp om? Terimakasih

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Diseño y animación de un emoji 3D, compatible con ARkit.

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    1 bida

    Mencari seseorang untuk membantu saya mengendalikan kedai-kedai e-dagang saya di Lazada dan Shopee. Skop kerja termasuk 1) Menyenaraikan produk ke kedai-kedai saya 2) Perkhidmatan Pelanggan 3) Pengendalian pesanan dari pelanggan Calon perlu memahami dan dapat berkomunikasi dalam Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris. Jikalau calon dapat berkomunikasi dalam bahasa Cina, ia akan menjadi kelebihan bagi calon dalam kerja ini. Ini boleh menjadi projek yang berterusan jika anda melakukan pekerjaan yang baik dan berkualiti. Sila bida dengan frasa "Saya dapat berkomunikasi dalam bahasa Melayu / Bahasa Inggeris / Cina" di baris pertama cadangan anda supaya saya tahu anda memahami dan bersetuju dengan perihalan kerja yang dinyatakan di sini.

    $147 (Avg Bid)
    $147 Avg Bida
    29 bida

    Memerlukan pembekal untuk tujuan bisnes e-commerce yang mudah pembeliannya ke Malaysia.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    1 bida

    Untuk membuat online library yang boleh control user access. upload download dan dashboard

    $472 (Avg Bid)
    $472 Avg Bida
    15 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Ph... Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join! Free coaching dkt area McD Kuala Terengganu! Student mmg dialu-alukan sangat2. ini mungkin bo...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Membuat Aplikasi E-Kelurahan, memberikan informasi mendetail tentang profil kelurahan sampai tingkat kecamatan

    $399 (Avg Bid)
    $399 Avg Bida
    1 bida

    sy butuh programer untuk mengerjakan website e-commerce fiturnya mirp2 lazada atau buka lapak lah..tp sy lebih condrong seperti bukalapak..cuman fiturnya dad barang baru dan bekas, sistem cod jadi transaksi akanditeruskan kepada penjual setelah pembeli menerima barang yg membedakan sy ingin menambahkan fitur iklan jasa

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    sy butuh programer untuk mengerjakan website e-commerce fiturnya mirp2 lazada atau buka lapak lah..tp sy lebih condrong seperti bukalapak..cuman fiturnya dad barang baru dan bekas, sistem cod jadi transaksi akanditeruskan kepada penjual setelah pembeli menerima barang yg membedakan sy ingin menambahkan fitur iklan jasa

    $180 (Avg Bid)
    $180 Avg Bida
    1 bida

    minang resto prestashop adalah website e-commerce yang menjual masakan padang atau minang. resto ini menyediakan layanana delivery, sehingga konsumen bisa lebih nyaman dan puas untuk memilih menu-menu yang disediakan oleh minang resto ini.

    $487 (Avg Bid)
    $487 Avg Bida
    2 bida

    Hi semua, Memerlukan penulis untuk ebook berkenaan dengan pengurusan kewangan untuk penjawat awam di Malaysia. Ini bermakna, semua maklumat perlulah berasaskan kepada keperluan penjawat awam di Malaysia. Penulis boleh memberikan outline berkenaan topik/tajuk yang boleh/akan digunakan di dalam ebook. eBook perlu memberikan keutamaan kepada pengurusan kewangan yang berkaitan dengan teknik/tip menyimpan, jenis-jenis pelaburan dan pelaburan terbaik, insurance dan lain-lain yang berkaitan. eBook perlulah mengandungi sekurang-kurangnya 250 mukasurat. Penulis boleh menghantar proposal ebook (termasuk cadangan isi kandungan). Terima kasih.

    $25 - $206
    $25 - $206
    0 bida

    E-commerce akan menjadi sangat besar di masa mendatang . Dengan penjualan barang yang tidak mudah "have a brand" atau ber-merk istilahnya. Akan sangat menarik jika terus ditekuni. Keuntungan melimpah, produk bagus tidak diragukan karna kita tidak buat brand sendiri tetapi menjual produk yang sudah punya brand ternama .

    $540 - $1080
    $540 - $1080
    0 bida

    Halo gan, saya lagi butuh freelancer untuk bantu project Drupal Commerce, Thanks!

    $81 (Avg Bid)
    $81 Avg Bida
    3 bida

    Halo gan, saya lagi butuh freelancer untuk bantu project Drupal Commerce, bias call saya di 0822 3183 7637 Thanks!

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Membuat sebuah website yang setipe dengan yang akan mengarah ke e-commerce.

    PHP
    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Kami membutuhkan data entry untuk mengupload data-data barang yang akan dijual di e-commerce kami. Tentunya bisa bekerja dari rumah atau dari mana saja hanya kami membutuhkan kehadiran di kantor kurang lebih 2 kali dalam seminggu dan tidak harus full time hanya cukup datang dari jam 3 sore - 6 sore. Kami mencari orang yang bertanggung jawab dan juga dapat memenuhi target yang diberikan dari kami untuk di upload ke website kami. Apabila ada yang berminat silahkan langsung mengirimkan CV ke [Removed by Freelancer.com Administrator]

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    4 bida

    Kami membutuhkan data entry untuk mengupload data-data barang yang akan dijual di e-commerce kami. Tentunya bisa bekerja dari rumah atau dari mana saja hanya kami membutuhkan kehadiran di kantor kurang lebih 2 kali dalam seminggu dan tidak harus full time hanya cukup datang dari jam 3 sore - 6 sore. Kami mencari orang yang bertanggung jawab dan juga dapat memenuhi target yang diberikan dari kami untuk di upload ke website kami. Apabila ada yang berminat silahkan langsung mengirimkan CV ke [Removed by Freelancer.com Administrator]

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    Web ini untuk penjualan buku online dalam tahap pengerjaan untuk menajdi lebih baik lagi.. dan untuk membuat para pengunjung nyaman.

    $25 - $50 / hr
    $25 - $50 / hr
    0 bida

    Web ini untuk penjualan buku online dalam tahap pengerjaan untuk menajdi lebih baik lagi.. dan untuk membuat para pengunjung nyaman.

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    kas koi mil jaye thak chuka hu mai....... dekh dekh k dur dur se pakk chuka hu mai kas koi mil jaye.. gori ya kaali.. jo dene me kare ne deri

    PHP
    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    kas koi mil jaye thak chuka hu mai....... dekh dekh k dur dur se pakk chuka hu mai kas koi mil jaye.. gori ya kaali.. jo dene me kare ne deri

    PHP
    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    Hi, I am looking for a data entry person or team that understands retail and how to manually put in products or build a .csv spreadsheet to be able to be downloaded. We sell a variety of products from toys, electronics, apparel, & sporting goods. So you must understand retail and have the mindset on alot of cutting and pasting into the template to create a .csv feed or manually upload the information. Alot of the products have different attributes like size & color etc. We are looking to build our company with a person or team of individuals that know what it takes to make an ecommerce business successful. I am open to hourly or fixed price. I am not just looking to hire someone just so you can bid on the job and not know what you are doing. My luck with freelancers has not ...

    $858 (Avg Bid)
    $858 Avg Bida
    4 bida
    e smart gadget Tamat left

    e Smart Gadget adalah sebuah blog yang memberikan berbagai macam informasi dan referensi mengenai perkembangan teknologi mobile, yaitu smartphone, komputer/ laptop, ipad, sistem operasi beserta aplikasinya.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    We need a Content Writer who can write Seo Friendly Content for our 3 Website. 1- E-commerce Website(cosmetics) - content reference ,Lakme,Maybelline 2- online Classes website- coursera, udemy 3- digital marketing agency website

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    5 bida

    looking for a commerce business graduate to help launch a startup. should have some knowledge on launching startups

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    2 bida

    I want a designer that can create a 1 product ecom site which consists of a landing page with a 30-45 sec tik tok style mashup video on the landing page and the call to action which will then leads them to the 1 product and cart. I would prefer the site be done on w/p woo commerce so it can be uploaded to my hosting.

    $342 (Avg Bid)
    $342 Avg Bida
    60 bida

    Eu preciso de um redator e um tradutor Procuro redator para nossa empresa. Apenas falante nativo de inglês com habilidades de redação é preferido.

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    2 bida

    Je désire la création d'un site de vente en ligne sous jamstack pour la vente de produits cosmétiques biologiques. un site e-commerce simple avec identité visuelle(charte graphique, logo) qui comprend : - Votre site e-commerce en design responsive - Présentation de vos services - Paramétrage des livraisons et des solutions de paiement - Page “ A propos” - Page de contact - Page F.A.Q - Page mentions légales, politique de confidentialité, CGV et CGU (à fournir) - Espace réseaux sociaux

    $1068 (Avg Bid)
    $1068 Avg Bida
    19 bida
    Shopify Developer 6 hari left
    DISAHKAN

    I’m looking for an expert shopify developer to rebuild from scratch an e-commerce for gourmet food products in Italy. The brand is sold in the best shops of Italy and they have their own as well. Please send us some of your live shopify projects. We need to start asap

    $1146 (Avg Bid)
    $1146 Avg Bida
    75 bida

    I need a short speech about the one hundred years of International Chamber of Commerce ICC and its Court of International Arbitratio

    $361 (Avg Bid)
    $361 Avg Bida
    36 bida

    We have conne3cted Commerce to Wordpress registrations for our subscription service but it is not working right. Subscribers from overseas are getting an error message that is preventing them from completing the payment process. It says "invalid recurring shipping method." We have it set to virtual but still have the issue.

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    71 bida
    E Bike Rotor Coil Generator 16 jam left
    DISAHKAN

    I have a mechanism that can manufacture the rotors for the generator . I need the coils and the capacitor designed so the rotors rotate and collect the dc power renerated by the coils in multi capacitors . Then through the switch design this is released into the batteries as a charge . As one capicitor is discoraging another is charging . As there will be multi coils there must be multi capacitors to keep this process rotating . And it must be design for safety as there will be a lot of power being renerated and stored for release . This must be able to charge a 48v or 52v battery ok . Can you design if not i will put this back here to get others to design . But either way you must work with them to design capacitors and system to have the battery switch also switch output of capacitors in...

    $1122 (Avg Bid)
    Segera
    $1122 Avg Bida
    22 bida

    Bro, i have a logo and need to revise existing fonts and give it a calligraphic touch,

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    I have 2 facebook pages for two separate e-commerce brands. Looking for a person who is going to run them for me, answer messages & inquiries. One of them is a cookware brand, the other one is spotlights brand.

    $466 (Avg Bid)
    $466 Avg Bida
    55 bida

    Hi Amr E., I'm a trader by profession and have been working on automating my trading strategies. After some initial success, I'm now looking to move my algos to python to integrate it with my broker's api (websocket-based). I've done some of the work, but am getting stuck in some areas since I don't have a background in programming. Let me know if this is something you can help with.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    An E-commerce project worth millions if been handed properly, we an official supplier for Amazon sa , by vendor central account Fill filled by Amazon We need an e-commerce professional to handle the account by make the account work as money machine using drop-shipping tactics , through adding the winning products and fill fell by the proper supplier who can produce the order immediately and have it shipped to Amazon wear house in saudia directly, project management and financial skills are required in addition to the e-commerce professional, that’s a team work with a great leadership can have the mission completed successfully. Inshallah The working budget will be by percentage from the net profit between us . Thank you very much for p...

    $25 - $50 / hr
    Dimeterai Perjanjian Kerahsiaan
    $25 - $50 / hr
    10 bida

    Escribir un programa de software en un lenguaje de su elección que tome un archivo JSON o CSV y produzca la representación correspondiente en otro formato, y que este formato sea validado. Para más info, consultar por mensaje.

    $145 (Avg Bid)
    $145 Avg Bida
    15 bida
    DownUnder E-flyer 6 hari left
    DISAHKAN

    We're looking to get an e-flyer design done for our home services company. Our website is Look forward to hearing from you.

    $54 (Avg Bid)
    $54 Avg Bida
    154 bida

    I have a Joomla website that is using the Payplans extension to manage subscriptions. I need to have Google Tag Manager tracking for E-commerce added to my confirmation page.

    $45 (Avg Bid)
    $45 Avg Bida
    9 bida

    Estamos em busca de um programador experiente na linguagem AutoLISP e também Dynamo. Precisa ter experiência com AutoCAD e Revit. Informar as experiências e conversaremos melhor sobre horas e preço.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    Need All inclusive solution asap please

    $591 (Avg Bid)
    $591 Avg Bida
    67 bida
    LM E-commerce Store 6 hari left
    DISAHKAN

    I am bringing to market a couple of consumer retail products and need help with the following: - I need a simple, but effective e-commerce store for two products that will be sold in different bundles. - I need help creating a Facebook, TikTok and Instagram campaign. Overall, what I am trying to do is pretty simple. I need to show before and after pictures and very short videos of what a person can expect from using my products. So I need these types of ads created linking back to my Shopify site. The Shopify site will also have videos, before and after pictures and other elements to help promote the products. - thirdly, I would like some help and advice with the video creation. I have in mind the videos I want to create and their purpose, but need an experts advice to ensure...

    $1500 - $3000
    Dimeterai
    $1500 - $3000
    26 bida