Mcd website e commercepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    177,394 mcd website e commerce tugasan ditemui, harga dalam USD

    Malam om, bisa bicarakan projek via whatsapp om? Terimakasih

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Diseño y animación de un emoji 3D, compatible con ARkit.

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    1 bida

    Mencari seseorang untuk membantu saya mengendalikan kedai-kedai e-dagang saya di Lazada dan Shopee. Skop kerja termasuk 1) Menyenaraikan produk ke kedai-kedai saya 2) Perkhidmatan Pelanggan 3) Pengendalian pesanan dari pelanggan Calon perlu memahami dan dapat berkomunikasi dalam Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris. Jikalau calon dapat berkomunikasi dalam bahasa Cina, ia akan menjadi kelebihan bagi...

    $147 (Avg Bid)
    $147 Avg Bida
    29 bida

    Memerlukan pembekal untuk tujuan bisnes e-commerce yang mudah pembeliannya ke Malaysia.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    1 bida

    Untuk membuat online library yang boleh control user access. upload download dan dashboard

    $464 (Avg Bid)
    $464 Avg Bida
    15 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Membuat Aplikasi E-Kelurahan, memberikan informasi mendetail tentang profil kelurahan sampai tingkat kecamatan

    $388 (Avg Bid)
    $388 Avg Bida
    1 bida

    sy butuh programer untuk mengerjakan website e-commerce fiturnya mirp2 lazada atau buka lapak lah..tp sy lebih condrong seperti bukalapak..cuman fiturnya dad barang baru dan bekas, sistem cod jadi transaksi akanditeruskan kepada penjual setelah pembeli menerima barang yg membedakan sy ingin menambahkan fitur iklan jasa

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    sy butuh programer untuk mengerjakan website e-commerce fiturnya mirp2 lazada atau buka lapak lah..tp sy lebih condrong seperti bukalapak..cuman fiturnya dad barang baru dan bekas, sistem cod jadi transaksi akanditeruskan kepada penjual setelah pembeli menerima barang yg membedakan sy ingin menambahkan fitur iklan jasa

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    1 bida

    minang resto prestashop adalah website e-commerce yang menjual masakan padang atau minang. resto ini menyediakan layanana delivery, sehingga konsumen bisa lebih nyaman dan puas untuk memilih menu-menu yang disediakan oleh minang resto ini.

    $481 (Avg Bid)
    $481 Avg Bida
    2 bida

    Hi semua, Memerlukan penulis untuk ebook berkenaan dengan pengurusan kewangan untuk penjawat awam di Malaysia. Ini bermakna, semua maklumat perlulah berasaskan kepada keperluan penjawat awam di Malaysia. Penulis boleh memberikan outline berkenaan topik/tajuk yang boleh/akan digunakan di dalam ebook. eBook perlu memberikan keutamaan kepada pengurusan kewangan yang berkaitan dengan teknik/t...

    $24 - $202
    $24 - $202
    0 bida

    E-commerce akan menjadi sangat besar di masa mendatang . Dengan penjualan barang yang tidak mudah "have a brand" atau ber-merk istilahnya. Akan sangat menarik jika terus ditekuni. Keuntungan melimpah, produk bagus tidak diragukan karna kita tidak buat brand sendiri tetapi menjual produk yang sudah punya brand ternama .

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    Halo gan, saya lagi butuh freelancer untuk bantu project Drupal Commerce, Thanks!

    $79 (Avg Bid)
    $79 Avg Bida
    3 bida

    Halo gan, saya lagi butuh freelancer untuk bantu project Drupal Commerce, bias call saya di 0822 3183 7637 Thanks!

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Membuat sebuah website yang setipe dengan [log masuk untuk melihat URL] yang akan mengarah ke e-commerce.

    PHP
    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Kami membutuhkan data entry untuk mengupload data-data barang yang akan dijual di e-commerce kami. Tentunya bisa bekerja dari rumah atau dari mana saja hanya kami membutuhkan kehadiran di kantor kurang lebih 2 kali dalam seminggu dan tidak harus full time hanya cukup datang dari jam 3 sore - 6 sore. Kami mencari orang yang bertanggung jawab dan juga dapat memenuhi target yang diberikan dari kam...

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    4 bida

    Kami membutuhkan data entry untuk mengupload data-data barang yang akan dijual di e-commerce kami. Tentunya bisa bekerja dari rumah atau dari mana saja hanya kami membutuhkan kehadiran di kantor kurang lebih 2 kali dalam seminggu dan tidak harus full time hanya cukup datang dari jam 3 sore - 6 sore. Kami mencari orang yang bertanggung jawab dan juga dapat memenuhi target yang diberikan dari kam...

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Web ini untuk penjualan buku online dalam tahap pengerjaan untuk menajdi lebih baik lagi.. dan untuk membuat para pengunjung nyaman.

    $25 - $50 / hr
    $25 - $50 / hr
    0 bida

    Web ini untuk penjualan buku online dalam tahap pengerjaan untuk menajdi lebih baik lagi.. dan untuk membuat para pengunjung nyaman.

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    kas koi mil jaye thak chuka hu mai....... dekh dekh k dur dur se pakk chuka hu mai kas koi mil jaye.. gori ya kaali.. jo dene me kare ne deri

    PHP
    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    kas koi mil jaye thak chuka hu mai....... dekh dekh k dur dur se pakk chuka hu mai kas koi mil jaye.. gori ya kaali.. jo dene me kare ne deri

    PHP
    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    Hi, I am looking for a data entry person or team that understands retail and how to manually put in products or build a .csv spreadsheet to be able to be downloaded. We sell a variety of products from toys, electronics, apparel, & sporting goods. So you must understand retail and have the mindset on alot of cutting and pasting into the template to create a .csv feed or manually upload the inf...

    $843 (Avg Bid)
    $843 Avg Bida
    4 bida
    e smart gadget Tamat left

    e Smart Gadget adalah sebuah blog yang memberikan berbagai macam informasi dan referensi mengenai perkembangan teknologi mobile, yaitu smartphone, komputer/ laptop, ipad, sistem operasi beserta aplikasinya.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    We are looking for a Magento Developer for a E-commerce project who will work with our existing team.

    $723 (Avg Bid)
    $723 Avg Bida
    12 bida

    hello I'm a data entry operator . I have doing best performance in about ur work.. I have done any type of work and completed within ur time period ... my working price is very low... I do all work . data entry form filling data converting data filling ..

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    1 bida

    PLEASE INCLUDE IN YOUR PROPOSAL: 1. Years of experience in MERN full-stack web development 2. Project references to marketplace/e-commerce (not wp/shopify) - Please include links or project repos 3. MERN project references - please include links or project repos 4. Your local timezone (e.g. GMT+8) Please also type "5" at the top of your proposal message that you are sending so that I kn...

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    10 bida

    Hi! I am working on developing an e-commerce site for my meal business. I just need: - Home - Plans & Menu - Order - About Us The site needs to have a calculator widget that can be customized by customers. The result from the widget is connected to the order form.

    $153 (Avg Bid)
    $153 Avg Bida
    10 bida

    We are looking for a full-time laravel developer who can work 8 hours a day for our e-commerce project. Laravel development experience and full time availability is required in order to get selected. Please send your laravel work in the bid and also quoted your monthly pricing. We will prefer a freelancer over a company Thanks

    $166 - $499
    Sulit
    $166 - $499
    18 bida
    Run Google Adwords Campaign 6 hari left
    DISAHKAN

    Greetings, Our ads account is currently full, we are looking for people who can run our campaign on their AdWords account. We will pay for the budget by sending you payment to fulfill budget payments. Requirements & Information: •Must Run Our Campaign On Old Adword Account (No Newly Signed Up Account Can’t Be Used.) We Do So Because New Accounts Cause A lot of issues including...

    $138 (Avg Bid)
    $138 Avg Bida
    13 bida

    Looking for a graphic designer who can design, High-Resolution Banners for a e-commerce website. home page slider: 1349 × 600 pixels - No of Slider : 3 product image: ratio 490 X 390 pixe - No of Images : 3

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    13 bida

    required some features 1) One Device Login 2) Google Login 3) Paytm Payment Getaway / Pay U 4) YouTube Player 5) Built In Pdf Viewer

    $307 (Avg Bid)
    $307 Avg Bida
    15 bida

    Bonjour Ayman E., j'ai remarqué votre profil et je souhaite vous proposer mon projet. Nous pouvons discuter des détails via le chat.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida
    Website designer 6 hari left

    need a website thats wordpress. We will sell items on the website we will have items that are tiered to three different types of users at three diff prices We will have auctions on the website We want our inventory in woo commerce to have the plugin so if we sell at our brick and mortar store it removes from online. our competitor is : [log masuk untuk melihat URL] and [log masuk untuk melihat ...

    $1124 (Avg Bid)
    $1124 Avg Bida
    76 bida

    We are an Australian e-commerce business specialising in the home fitness industry. We are seeking the help of an industrial designers to assist us with product innovation for one product. We need you to have strong knowledge of materials particularly rubber (synthetic and natural), plastic, silicone, metal, and fabric. We want to modify and improve current products that are sold in the market ...

    $683 (Avg Bid)
    $683 Avg Bida
    21 bida

    I need a developer who can provide me E-commerce App API The API connect with android application and API provide same functionality as website Functionality Required API • Admin panel • Login • Signup with verification (Types) • Product list • Add cart • Update cart • Get item of cart • Add address • Get address • Update address • ...

    $8 - $27
    Sulit
    $8 - $27
    6 bida
    Build a website 6 hari left

    I would like to build an e-commerce website to sell human hair bundles. We will process payment and schedule shipping and or pickups of hair. We will also have the description of all the hair types we sell on the website, we will also provide instructions on how to maintain the hair. We will post pictures and videos of our products. We may sell beauty products that will help maintain the hair in g...

    $499 (Avg Bid)
    $499 Avg Bida
    64 bida

    Looking for someone to build an e-commerce website. It will need to hold stock and run sales report. Looking for a unique sales idea design. This website will sell unusual items - some old, some not easily found. Specific niche market here.

    $371 (Avg Bid)
    $371 Avg Bida
    77 bida

    Describe your experience in Sale Management development. Good communication availability Available at 10 am ~ 6pm ETC time Daily meeting in 30 mins before start working per day Hourly rate 5~7AUD for the first time At least 40 hours per week for 3 months Daily update working progress on GitHub

    $10 - $17 / hr
    Sulit
    $10 - $17 / hr
    18 bida

    Hi i am programming an e-commerce and i need to finish the checkout section and cart functionality and maybe improve the product detail page. Im using react and firebase. I would like to integrate Mercado Pago SDK payment or maybe something with Stripe. The page only has 2 products. Its almost finished. You can visit here [log masuk untuk melihat URL]

    $45 (Avg Bid)
    $45 Avg Bida
    8 bida

    Testimonial Project 6 videos.

    $59 (Avg Bid)
    $59 Avg Bida
    1 bida

    Hi, Christian Nice to meet you. I hope you are safe from Coronavirus. I wanna have a long term collaboration with you. Here's my proposal. [log masuk untuk melihat URL] Looking forward to hearing from you soon. Thanks.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Hi, We're looking for an individual, or team, to add products to our E-Commerce store. We want the products of 4 different brands added from their website to ours, including: 1) Download images, resize and optimize image file names before uploading to our website 2) Rewrite product titles to optimized version using our product title template 3) Adding product summary and full product detai...

    $134 (Avg Bid)
    $134 Avg Bida
    62 bida

    Looking for an affiliate/influencer marketing specialist or agency that is willing to work under COMMISSION basis for a brand-new e-commerce business in the specialty coffee industry, any recommendation or referral? Thanks in advance.

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    1 bida

    Necesito hacer ambas para mi app.. Ya cuento con un logo, por lo que solo seria reducirlo y hacerlo ver bien en estos formatos.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    10 bida

    I am going to add product design edit plugin into my current website. This was built by wordpress and woo commerce. So anybody have fancy plugin or can build like that, please bid now. Thank you.

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    8 bida
    Build me a Website 6 hari left
    DISAHKAN

    I need a website for my clothing brand, Website must be woo-commerce. I can easily add categories , text , products easily. I can easily customise it. I want examples from your side. Website must look professional

    $157 (Avg Bid)
    $157 Avg Bida
    22 bida

    I need a new website. I need you to design and build my online store. This must facilitate multiple vendors and integrate different payment types.

    $598 (Avg Bid)
    $598 Avg Bida
    36 bida