Mcd website e commercepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    197,490 mcd website e commerce tugasan ditemui, harga dalam USD

    Membuat website E-learning untuk Sekolah SMK

    $143 (Avg Bid)
    $143 Avg Bida
    22 bida

    Hello Muhammad Ahsan E

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    1 bida

    Malam om, bisa bicarakan projek via whatsapp om? Terimakasih

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Diseño y animación de un emoji 3D, compatible con ARkit.

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    1 bida

    Mencari seseorang untuk membantu saya mengendalikan kedai-kedai e-dagang saya di Lazada dan Shopee. Skop kerja termasuk 1) Menyenaraikan produk ke kedai-kedai saya 2) Perkhidmatan Pelanggan 3) Pengendalian pesanan dari pelanggan Calon perlu memahami dan dapat berkomunikasi dalam Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris. Jikalau calon dapat berkomunikasi dalam bahasa Cina, ia akan menjadi kelebihan bagi...

    $147 (Avg Bid)
    $147 Avg Bida
    29 bida

    Memerlukan pembekal untuk tujuan bisnes e-commerce yang mudah pembeliannya ke Malaysia.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    1 bida

    Untuk membuat online library yang boleh control user access. upload download dan dashboard

    $472 (Avg Bid)
    $472 Avg Bida
    15 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Membuat Aplikasi E-Kelurahan, memberikan informasi mendetail tentang profil kelurahan sampai tingkat kecamatan

    $399 (Avg Bid)
    $399 Avg Bida
    1 bida

    sy butuh programer untuk mengerjakan website e-commerce fiturnya mirp2 lazada atau buka lapak lah..tp sy lebih condrong seperti bukalapak..cuman fiturnya dad barang baru dan bekas, sistem cod jadi transaksi akanditeruskan kepada penjual setelah pembeli menerima barang yg membedakan sy ingin menambahkan fitur iklan jasa

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    sy butuh programer untuk mengerjakan website e-commerce fiturnya mirp2 lazada atau buka lapak lah..tp sy lebih condrong seperti bukalapak..cuman fiturnya dad barang baru dan bekas, sistem cod jadi transaksi akanditeruskan kepada penjual setelah pembeli menerima barang yg membedakan sy ingin menambahkan fitur iklan jasa

    $180 (Avg Bid)
    $180 Avg Bida
    1 bida

    minang resto prestashop adalah website e-commerce yang menjual masakan padang atau minang. resto ini menyediakan layanana delivery, sehingga konsumen bisa lebih nyaman dan puas untuk memilih menu-menu yang disediakan oleh minang resto ini.

    $487 (Avg Bid)
    $487 Avg Bida
    2 bida

    Hi semua, Memerlukan penulis untuk ebook berkenaan dengan pengurusan kewangan untuk penjawat awam di Malaysia. Ini bermakna, semua maklumat perlulah berasaskan kepada keperluan penjawat awam di Malaysia. Penulis boleh memberikan outline berkenaan topik/tajuk yang boleh/akan digunakan di dalam ebook. eBook perlu memberikan keutamaan kepada pengurusan kewangan yang berkaitan dengan teknik/t...

    $25 - $206
    $25 - $206
    0 bida

    E-commerce akan menjadi sangat besar di masa mendatang . Dengan penjualan barang yang tidak mudah "have a brand" atau ber-merk istilahnya. Akan sangat menarik jika terus ditekuni. Keuntungan melimpah, produk bagus tidak diragukan karna kita tidak buat brand sendiri tetapi menjual produk yang sudah punya brand ternama .

    $540 - $1080
    $540 - $1080
    0 bida

    Halo gan, saya lagi butuh freelancer untuk bantu project Drupal Commerce, Thanks!

    $81 (Avg Bid)
    $81 Avg Bida
    3 bida

    Halo gan, saya lagi butuh freelancer untuk bantu project Drupal Commerce, bias call saya di 0822 3183 7637 Thanks!

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Membuat sebuah website yang setipe dengan [log masuk untuk melihat URL] yang akan mengarah ke e-commerce.

    PHP
    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Kami membutuhkan data entry untuk mengupload data-data barang yang akan dijual di e-commerce kami. Tentunya bisa bekerja dari rumah atau dari mana saja hanya kami membutuhkan kehadiran di kantor kurang lebih 2 kali dalam seminggu dan tidak harus full time hanya cukup datang dari jam 3 sore - 6 sore. Kami mencari orang yang bertanggung jawab dan juga dapat memenuhi target yang diberikan dari kam...

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    4 bida

    Kami membutuhkan data entry untuk mengupload data-data barang yang akan dijual di e-commerce kami. Tentunya bisa bekerja dari rumah atau dari mana saja hanya kami membutuhkan kehadiran di kantor kurang lebih 2 kali dalam seminggu dan tidak harus full time hanya cukup datang dari jam 3 sore - 6 sore. Kami mencari orang yang bertanggung jawab dan juga dapat memenuhi target yang diberikan dari kam...

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    Web ini untuk penjualan buku online dalam tahap pengerjaan untuk menajdi lebih baik lagi.. dan untuk membuat para pengunjung nyaman.

    $25 - $50 / hr
    $25 - $50 / hr
    0 bida

    Web ini untuk penjualan buku online dalam tahap pengerjaan untuk menajdi lebih baik lagi.. dan untuk membuat para pengunjung nyaman.

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    kas koi mil jaye thak chuka hu mai....... dekh dekh k dur dur se pakk chuka hu mai kas koi mil jaye.. gori ya kaali.. jo dene me kare ne deri

    PHP
    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    kas koi mil jaye thak chuka hu mai....... dekh dekh k dur dur se pakk chuka hu mai kas koi mil jaye.. gori ya kaali.. jo dene me kare ne deri

    PHP
    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    Hi, I am looking for a data entry person or team that understands retail and how to manually put in products or build a .csv spreadsheet to be able to be downloaded. We sell a variety of products from toys, electronics, apparel, & sporting goods. So you must understand retail and have the mindset on alot of cutting and pasting into the template to create a .csv feed or manually upload the inf...

    $858 (Avg Bid)
    $858 Avg Bida
    4 bida
    e smart gadget Tamat left

    e Smart Gadget adalah sebuah blog yang memberikan berbagai macam informasi dan referensi mengenai perkembangan teknologi mobile, yaitu smartphone, komputer/ laptop, ipad, sistem operasi beserta aplikasinya.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Preciso de um Programador com Experiência em Softwares em Envio em Massa de WhatsApp e Bot para WhatsApp. Tenho alguns programas produzidos por programadores estrangeiros que vendemos mas gostaria de um programador para produzir e dar suporte que seja do Brasil. Preciso de um Programador com Experiência em Softwares em Envio em Massa de WhatsApp e Bot para WhatsApp.

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Hi Baris E., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida
    Trophy icon New Sign for our building 4 hari left

    We are looking to get a new vinyl banner designed for our building. This will be a flat banner that is 14 feet long x 4.5 feet wide We are a E-commerce / Fulfillment Company I would like to advertise our services on this banner the name of the company is 3G Warehouse our website is [log masuk untuk melihat URL] for some more info on what we do I have inclkuded our logo banner should have ou...

    $50 (Avg Bid)
    Dijamin
    $50
    3 penyertaan

    I'm looking for a Website Developer, actually I need a new E-commerce Website. Check the site. [log masuk untuk melihat URL] I need same like this with SEO.

    $593 (Avg Bid)
    $593 Avg Bida
    22 bida

    Hi Mohammed E., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Hi Jsl E., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    I have an e-commerce website and I need someone who will make some phone call (fluently in English) and contact people to advertise my business

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    3 bida

    Hi Kazi Emrul Kayes E., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Hi Kazi Emrul Kayes E., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    1. Use existing module for album creation and create add to cart mechanism 2. Web site bas payment mechanism, twist it to be used as shopping e-commerce. Currently its for subscription. 3. Hire freelancer type module to be installed. Simple send request and accept and upload files

    $163 (Avg Bid)
    $163 Avg Bida
    22 bida

    Hi Matt E., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    ¡Estamos buscando emprendedores!! te gustan las ventas? Hola te damos la bienvenida somos sea products oasis de belleza, nos especializamos en desarrollar franquicias digitales de turismo,belleza, e-commerce y nutricion. buscamos vendedores freelance, como tu, que sean expertos en ventas a traves de google Ads, facebook Ads o Funnels y deseen trabajar por excelentes comisiones, en el horari...

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Hi Lamiae E., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida
    Ecommerce responsive website 6 hari left
    DISAHKAN

    We need a full design for an e-commerce project we're starting in May. The website must follow some patterns, stated below: 1. It must be fully responsive, no matter what device the user is surfing the internet with. 2. The final user must be at the core of the design (easy to navigate and make actions) 3. To start with, the website will be bilingual, so there must be a mechanism to switch b...

    $511 (Avg Bid)
    $511 Avg Bida
    82 bida
    E-commerce 6 hari left
    DISAHKAN

    E-commerce Questions about many subjects

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    6 bida

    We are looking for E-commerce sales consultant who can able to create leads and give consultant to generated leads and convert it to sales

    $530 (Avg Bid)
    $530 Avg Bida
    1 bida

    Android e-commerce app with Telugu support. Developer must know Telugu Language

    $460 (Avg Bid)
    $460 Avg Bida
    4 bida

    We have a custom built e-commerce platform and utilize Stripe for payments. We need to be able to automatically send a % of certain payments (not all of them so needs an identifier) to another party. I think this is pretty straight forward so someone with Stripe connect and I believe application fee param, etc

    $171 (Avg Bid)
    $171 Avg Bida
    13 bida
    Email Marketing Business 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi there I'm setting up a new website for an e-commerce brand I'm launching, I'm currently looking for: Costs to create email sequences, and managing those sequences over time to optimize deliverability to my e-com customers. Please give me an estimated cost based on that and let me know if you need any more information to provide a quote, I'm speaking to a range of vendors...

    $362 (Avg Bid)
    $362 Avg Bida
    14 bida
    content writer 6 hari left

    I need content for short and long descriptions of an e-commerce Android application in play store.

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    9 bida
    Build a Shopify Site 6 hari left
    DISAHKAN

    Looking for someone to build an automotive performance part e-commerce site. Some of the functionality required is Memberships product pricing based on membership. Year Make Model search

    $3824 (Avg Bid)
    $3824 Avg Bida
    27 bida