Mobile english learning offlinepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    338,217 mobile english learning offline tugasan ditemui, harga dalam USD

    Tulis artikel dalam bahasa melayu dan English, untuk permainan telefon online

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    13 bida

    Total Mind Learning bergerak dibidang pendidikan dan pengembangan kemampuan individu dalam mencapai puncaknya

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    6 bida

    saya butuh sekitar 16ribu gambar dengan 4 jenis mobil ( sedan, suv, mpv, dan bus ). masing" kurang lebih 4000 tiap jenisnya. ukuran gambar harus fix 448 x 448. objek mobil tidak boleh terpotong, objek mobil minimal 50% dari keseluruhan gambar. setelah gambar buatkan annotationnya yang merupakan bounding box keberadaan object. format annotation mengikuti pasval voc. berbentuk xml. boleh menggu...

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Saya Ahli di bahasa pemrograman java ,php,c#,matlab,phyton, web programming codeigniter (mengutamakan erp) dan machine learning

    $495 (Avg Bid)
    $495 Avg Bida
    26 bida

    Hi, Saya akan membuka satu blog mengenai Blockchain, Bitcoin dan Cryptocurrencies Projek ini akan saya berikan kepada yang bersedia untuk melakukan translate 5 - 10 artikel per hari dari English ke Indonesia ( bukan dari google translate ) Per artikel terdiri dari 300 - 1000 kata Untuk projek ini hanya dikhususkan bagi yang ingin long term jadi partner kami Projek ini kami akan berikan...

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    35 bida

    Merancang Mobile Apps Untuk Sewa Tempat Disertai Booking, dan Maps Agent. Jangan Lupa Menu Sign Up dan Sign In, Sebagai Client , Agent dan Penyewa Tempat. Warna Kombinasi Biru dan Putih Seperti (Traveloka)

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    2 bida

    Setup 3CX PBX system

    $382 (Avg Bid)
    $382 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan mobile apps berbasis iOS agar dapat digunakan oleh pengguna iPhone. Mobile apps yang dibuat berfungsi reporting dan monitoring tim lapangan (sales,kurir,dll)

    $353 (Avg Bid)
    $353 Avg Bida
    6 bida

    Cordova/Phonegap

    $265 (Avg Bid)
    $265 Avg Bida
    14 bida

    Apl Android Saya perlukannya direka bentuk dan dibina nama saya nurul [log masuk untuk melihat URL] perlu reka bentuk dan dibina

    $455 (Avg Bid)
    $455 Avg Bida
    15 bida

    Mencari trader forex..yg pro yg blh ajar sya

    $306 (Avg Bid)
    $306 Avg Bida
    2 bida

    Apl Android Saya perlukannya direka bentuk dan dibina

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    jalaltel1234

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida
    Mobile -- 3 Tamat left

    Saya perlu apl Android. Saya ingin apl tersebut direka bentuk dan dibina.

    $1429 (Avg Bid)
    $1429 Avg Bida
    9 bida
    Mobile app Tamat left

    Saya perlu apl Android. Saya ingin apl tersebut direka bentuk dan dibina.

    $56300 (Avg Bid)
    $56300 Avg Bida
    8 bida
    Mobile Tamat left

    Saya perlu apl Android. Saya ingin apl tersebut direka bentuk dan dibina.

    $5905 (Avg Bid)
    $5905 Avg Bida
    27 bida

    Apl Android Saya perlukannya direka bentuk dan dibina Buat app syarikat

    $650 (Avg Bid)
    $650 Avg Bida
    1 bida

    Mencari pembuat laman web yang sudah ada tempate bercoding. Nak buat 2 website simple sahaja. Domain & hosting pakai saya punya sahaja. Few pages sahaja. Guna offline fund transfer sahaja. Cuma nak buyer upload resit, isi no phone, nama & alamat sahaja.

    $133 (Avg Bid)
    $133 Avg Bida
    3 bida

    Saya membutuhkan rekan yang dapat membantu untuk memasarkan produk saya, baik online ataupun offline, silahkan download lampiran untuk tahu produknya, tks

    $349 (Avg Bid)
    $349 Avg Bida
    4 bida

    Agar rumah semakin menarik dilihat dan menjadi inspirasi oleh orang lain

    $5000 - $10000
    $5000 - $10000
    0 bida

    Saya mencari seseorang di kota medan yang mengerti membuat app mobile android.

    $219 (Avg Bid)
    $219 Avg Bida
    3 bida

    - Local Food Delivery App - In Bahasa Malaysia - Seller & Buyer page - Listings - Simple messaging tool

    $966 (Avg Bid)
    $966 Avg Bida
    2 bida

    Sebenarnya kehidupan ini membuat saya bingung dan lelah terkadang saya merasakan ingin berhenti untuk hidup , tetapi di dalam pikiran saya selalu terpikirkan sesuatu tentang tuhan memiliki rencana lain untuk saya , dan akhir nya saya bertekad mempunyai keinginan untuk merubah diri saya sendiri. Dan akhirnya nya saya memutuskan untuk berbisnis secara online dan offline , tetapi saya sempat k...

    $1683 - $3366
    $1683 - $3366
    0 bida

    Aplikasi Web based untuk membuat mobile landing page. Tujuan aplikasi agar orang yang tidak mengerti bahasa program bisa buat sendiri Mobile landing page dengan menggunakan aplikasi ini. Konsep aplikasi bisa dilihat lampirannya. Dibawah ini keterangan konsep aplikasinya: Mobile Landing Page Generator 1. Save button akan generate URL, like [log masuk untuk melihat URL] 2. url will be stored at ...

    $473 (Avg Bid)
    $473 Avg Bida
    1 bida

    Antivirus bagian hal terpenting bagi kita. Kenapa bagian yang terpenting bagi kita terutama para pengguna Windows? Karena Antivirus adalah Security yang menjaga system di komputer atau notebook kita agar tidak terserang virus atau malware yang banyak sekali bertebaran di internet atau removable disk yang pernah kita gunakan. Sebagian besar kita adalah pengguna internet gratis? benarkan? ya kena...

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida
    Mobile app Tamat left

    Halo Albert, mau tanya secara garis besar, kamu bs buat app yg ada voice verificationnya ga? jd kl misal bukan suara si owner, maka tdk akan ke next stepnya? Kl bs nanti kita akan diskusi lebih lanjut dan harga pembuatannya. Terima kasih

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    EduTainment - Interactive Learning metode belajar yang menggabungkan antara materi pelajaran dan teknologi. Materi pelajaran dibuat dengan kemasan menarik (3D interactive) ditampilkan lewat media komputer, tablet atau interactive board.

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin membuat web api dengan menggunakan java untuk sinkronisasi data antara database mysql dengan mobile apps

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    4 bida

    I need a voiceover in English Suspend for 5 minutes The voice of a man

    $7 - $20
    $7 - $20
    0 bida

    I need a voiceover in English Suspend for 5 minutes The voice of a man

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    6 bida

    I need you to fill in a spreadsheet with data.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    21 bida
    Building Mobile apps 6 hari left
    DISAHKAN

    Building android application for transportation service. uses loacation, creating account linket to mobile phone for varification, credit.

    $698 (Avg Bid)
    $698 Avg Bida
    130 bida

    I want an application for my hotel so that i can track all my billing records.

    $386 (Avg Bid)
    $386 Avg Bida
    30 bida
    Trophy icon POSTER DESIGN FOR DURIAN GELATO 2 hari left

    Our product is gelato made of durian, a typical asian fruit with rich in flavour. We use poster to do marketing campaign both online and offline . So we need a poster file wich is scalable for printing media as well as for social media. For this poster, our idea is opened durian fruit which so original flash in on side and the other side replaced by gelato. For durian fruit picture, you can have i...

    $100 (Avg Bid)
    Dijamin
    $100
    0 penyertaan
    e-learning 6 hari left

    elearning website for college where User( student, parent or any user), Admin,Faculties The user can view own result & attendance. The user can know about college info., management, goal & objective and download notes. Faculty also give a login to manage his/her [log masuk untuk melihat URL] upload notes etc

    $326 (Avg Bid)
    $326 Avg Bida
    10 bida

    A complete translation of business documents from English to Russian is required. You must know Russian language, not google translator. Subject of documentation: instruction. Dentistry / dental materials. Only 13 documents Word. In one document up to three pages. Word Count: Within 2,000 words in one document Lead time: two weeks

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    16 bida

    need a deep learning expert to modify code

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    5 bida

    I require a mobile app that is compatible on both ios and android. Doesn't need to be published to either app store as will only be available to limited people. Approx 7 pages All wireframes are built (minor additions for function/responses may be required)

    $496 (Avg Bid)
    $496 Avg Bida
    71 bida

    I've got a problem and I need your help.

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    21 bida

    I want to translate one msg fully perfect translate hindi to english Must be know Hindi & English fluent Need in Urgent

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    19 bida

    I need an Android app and iOS App I would like it designed and built. i Need a Sip Mobile Dialer for Android and iOS Where i will provide you my Own VPN technology where sip dialer and vpn to be merged . When Sip Dialer open vpn to be opened and when sip is closed vpn should be closed at backend . [log masuk untuk melihat URL] provide you api .. in sip it ask server ip and port insted of that ...

    $525 (Avg Bid)
    $525 Avg Bida
    8 bida

    This is an ongoing project to help translate certain statutory and policy documents from Chinese to English.

    $7261 (Avg Bid)
    $7261 Avg Bida
    21 bida

    HI, We wish to have a complete redesign of the Vedific Digital Learning Platform and Vedific Virtual Classroom Platform, and thus need good UX/UI designers. As part of the proposal, you need to send us yourr work references. After an initial screening, we would like to have face to face meetings and walk you through the portals so as to enable to to assess the effort required and send us a prop...

    $348 (Avg Bid)
    $348 Avg Bida
    16 bida

    We have a client who is looking for gamification experts that have specific understanding of learning and elearning. You would need to provide freelance services to develop gamification in existing and new elearning. We are looking for a provider with past experience that can quote us an hourly rate.

    $34 / hr (Avg Bid)
    $34 / hr Avg Bida
    5 bida
    Android Mobile Application 6 hari left
    DISAHKAN

    Want to have android application for a group of Collage. want to cover all batches students in single platform. want 3 main features 1) database directory 2) social networking 3) business networking 4) personalized messaging

    $324 (Avg Bid)
    $324 Avg Bida
    23 bida

    please read the attached file for more description

    $154 (Avg Bid)
    $154 Avg Bida
    7 bida

    Traducción de documento de ficción. 245 paginas.

    $56 (Avg Bid)
    $56 Avg Bida
    20 bida

    Translation on the day - 15th Nov in chamonix , France

    $75 (Avg Bid)
    Tempatan
    $75 Avg Bida
    17 bida