Model request offerpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    143,456 model request offer tugasan ditemui, harga dalam USD
    Proyek desain Tamat left

    Buat beberapa model 3D Pemodelan 3d adalah suatu yang melekat pada diri saya,because i like it saya dulu sekolah di jurusan animasi dan itu menjadi sesuatu untuk saya mencari penghasilan dari hobi dan memang saya udah menyukainya

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida
    Proyek desain Tamat left

    Buat beberapa model 3D Saya mahasiswa PTN kota Medan yg sedang menekuni photoshop dan itu merupakan hobi baru [log masuk untuk melihat URL] akan berusaha sebaik mungkin dalam memenuhi permintaan pelanggan

    $453 (Avg Bid)
    $453 Avg Bida
    5 bida
    Proyek desain Tamat left

    Buat beberapa model 3D Saya aldi efendi saya adalah lulusan smk teknik gambar bangunan saya ingin menawarkan sebuah jasa desain gambar 2d maupun 3d bangunan atau apa saja Mungkin itu saja tentang diri saya

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    6 bida
    Proyek desain Tamat left

    Buat beberapa model 3D Saya ingin membuat sket rumah

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    10 bida

    Buat beberapa model 3D Bisakah mampie sebentar

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    3 bida
    Design project Tamat left

    Buat beberapa model 3D Pembuata objek 3d/ video animasi 3d

    $153 (Avg Bid)
    $153 Avg Bida
    3 bida
    Proyek desain Tamat left

    Buat beberapa model 3D Jika anda suka saya akan lebih bahagia

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    1 bida
    Proyek desain Tamat left

    Buat beberapa model 3D Gambar grafis

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    1 bida
    Design project Tamat left

    Buat beberapa model 3D Saya bergerak di bidang dekor wedding

    $10525 (Avg Bid)
    $10525 Avg Bida
    4 bida
    Design project Tamat left

    Buat beberapa model 3D Saya suka gambar benda 3d

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    3 bida
    Design project Tamat left

    Buat beberapa model 3D Mampu membuat gambar 3D dan gambar kerja di solidwork

    $122 (Avg Bid)
    $122 Avg Bida
    10 bida
    Design project Tamat left

    Buat beberapa model 3D sya mahasiswa dari universitas tadulako jurusan teknik arsitektur

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    2 bida

    Com pernas largas

    $23 - $191
    $23 - $191
    0 bida

    Buat beberapa model 3D Membuat design rumah

    $163 (Avg Bid)
    $163 Avg Bida
    9 bida

    Buat beberapa model 3D Design rumah

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida
    Design project Tamat left

    Buat beberapa model 3D design rumah

    $175 (Avg Bid)
    $175 Avg Bida
    6 bida

    Modern minimalist kitchen. 3d model dah dibina, hanya memerlukan bantuan untuk apply materials+lighting then render. Memerlukan 3d images dengan segera

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    23 bida
    Design project Tamat left

    Buat beberapa model 3D Gambar kan tentang rumah' sakit

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    6 bida

    Optimasi Penyusunan Box dalam Kontainer Dengan Algoritma Genetika

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Membuat model+render bangunan rumah

    $349 (Avg Bid)
    $349 Avg Bida
    12 bida
    Design project Tamat left

    Buat beberapa model 3D Saya ingin buat gambar rumah 2 lt. Minimalis

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    abe chutiye, xxx cam model m bid dal ra h tu. Bada hi kaiya h tu to. Hijra h kya?

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Dicari PROFESSIONAL di bidang Photoshop Prewedding Photos Job Description: - Memperindah foto (background, proporsional tubuh model, lighting, contrast, kemungkinan menghilangkan objek2 yg tidak perlu dll) secara NATURAL tanpa memberi kesan FAKE - Expectation untuk proyek ini sangat TINGGI dikarenakan ini adalah foto prewedding, jadi kami sangat berharap mendapat hasil photoshop yang profess...

    $54 (Avg Bid)
    $54 Avg Bida
    5 bida

    PhytoTech88 menjemput pihak yang berminat untuk menyertai revolusi perniagaan internet paling hebat masa kini ‪#‎Projek100k‬. Inilah peluang anda untuk bebas hutang dan bebanan kewangan. Terbuka kepada sesiapa yang ingin menjana pendapatan sampingan melalui platform perniagaan online. Bermodalkan sebanyak RM6060 anda mampu menjana pendapatan sebanyak RM100,000 dalam tempoh 9 bulan. - ...

    $245 - $24489
    $245 - $24489
    0 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    saya akan mengerjakan pekerjaan dengan bai dan teliti dalam proyek ini untuk menjadikan pekerjaan menjadi utama dalam pekerjaan dan menyampingkan undangan untuk kehidupan kita bersama

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    1 bida

    saya akan mengerjakan pekerjaan dengan bai dan teliti dalam proyek ini untuk menjadikan pekerjaan menjadi utama dalam pekerjaan dan menyampingkan undangan untuk kehidupan kita bersama

    $142 (Avg Bid)
    $142 Avg Bida
    1 bida

    saya mampu membuat puisi dan cerpen yang menarik sesuai dengan tema atau judul yang anda berikan cerpen dan puisi saya mampu di visualisasikan sebagai kado tromantis yang dapat anda beri kepada orang terkasih anda saya juga memiliki kemampuan di dunia modeling dan fashion show saya menerima panggilan untuk menjadi model hijab atau fashion hijab , saya memiliki tinggi 165cm dengan berat badan 45...

    $1 - $6 / hr
    $1 - $6 / hr
    0 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida

    Samsung Galaxy s4 superking V4 latest model with 8.86gb internal phone storage ram2gb 15.90gb brighter camera flash the same as ori!! AMOLED HD screen!! and hp is more spread out and hold events dimana2 place! SPED 4g internet! visit my fanpage - >> [log masuk untuk melihat URL] if u cans sale my items in 2 day. i will pay you bugget my ass! FREE SCREEN PROTECTOR DIAMOND, FREE FLIP ...

    $24 - $202
    $24 - $202
    0 bida

    Business details: An app for a on demand laundry service. Its based on the aggregator model similar to Uber / OLA / Smiggy / AurBNB. Its a laundry and Dry cleaning services. Ask: Create 2 surveys, one for the user / customer and another for the Laundry service providers.

    $95 (Avg Bid)
    $95 Avg Bida
    7 bida
    Brand Name and Logo design 6 hari left
    DISAHKAN

    Business details: An app for a on demand laundry service. Its based on the aggregator model similar to Uber / OLA / Smiggy / AurBNB. Its a laundry and Dry cleaning services. Ask: Need a brand name and a logo design for the same. Thanks, Nilesh

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    20 bida

    Looking to have images collected from Craigslist and Facebook Marketplace for particular brands of products. We will need to have the images downloaded and key worded with the model number of the product, then uploaded to Google Drive or file transfer service.

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    23 bida

    Webcam model

    $50 / hr (Avg Bid)
    $50 / hr Avg Bida
    1 bida
    Data entry clerk 6 hari left

    Story began in 1979 when Dr Rolland-Yves Mauvernay, convinced that many useful therapeutic products were abandoned before reaching their full potential, decided to found the Swiss-based Debiopharm Group. Having started with only two people, Debiopharm is now a group of five companies active in the life science areas of drug development, GMP manufacturing of proprietary drugs, diagnostic tools and ...

    $34 / hr (Avg Bid)
    $34 / hr Avg Bida
    7 bida

    I need a 3D model of something. the dimensions must be 50x25x1,2(z) cm I must have the 3d object for a cnc machine.

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    15 bida

    I need a 3D model like in the attachement with this dimensions -55x35x1,5(cm) for the angel

    $2 - $7 / hr
    Tempatan
    $2 - $7 / hr
    0 bida
    $140 Avg Bida
    10 bida

    In need of a Solidworks experienced designer to take a model and work with us on stress evaluation and material specification for an assembly.

    $396 (Avg Bid)
    $396 Avg Bida
    36 bida

    Hello, in this project I would like to change the logo that comes in the firmware inside the equipment. I will attach some photos, the logo name is LIVE and I would like to generate a firmware with my logo or brandname. I will leave here also model and photos of the equipment. I have want to modify all texts inside the equipment that come with name "VIVO" Some infos: [log masuk untuk me...

    $537 (Avg Bid)
    $537 Avg Bida
    4 bida

    I need a unique, modern, beautiful but uet badass and ergonomical design of a vape mod device. It will contain a DNA250c chipset The button also needs to be designed The 510 that will be used is the fatdaddy v4 A battery sled also needs to be done. And should contain 2 x 18650 batteries Specs/models for the chipset can be found here [log masuk untuk melihat URL] Specs for the 510 [log masuk...

    $341 (Avg Bid)
    $341 Avg Bida
    12 bida

    Searching for a 3D designer with experience in producing technical drawings and 3D modeling to build 3D model of a speargun. It is very important to maintain regular contact during work since design and measures are flexible and not yet defined. It is possible to make only 3D model that is exported in dwg or dxf format, 2D format with all the measures or both. Depending on that payment can be ...

    $191 (Avg Bid)
    $191 Avg Bida
    27 bida
    3D Model to web 6 hari left
    DISAHKAN

    Would like to find a Pro that can bring my model to life in the browser. 1) Using [log masuk untuk melihat URL] or any other such technology, the ideal candidate would be able to translate the 3D file (blender or fbx file) sent by me into a model that can be seen directly in the browser. 2) Using facerig or something similar, through Unity3d or other similar, I want the app to be able to captur...

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    12 bida

    This doesn't have to be extremely precise, it should be prototype. More details in chat, I have examples & pictures.

    $560 (Avg Bid)
    $560 Avg Bida
    6 bida
    3D STP model 6 hari left

    Need a 3D model of a beach cart. I will provide 20-30 pictures of the aspects I need. Will discuss our thoughts, and then leave it to your creative license.

    $146 (Avg Bid)
    Ditampilkan
    $146 Avg Bida
    38 bida

    Need to have a CAD model built of a cane (for walking) with DXF & STL files. The cane needs to be hollow, taper from the top (which will have an oversized head) and come apart in 8" sections that can be twist-lock assembled together. We will use the files to 3D print the cane using FDM printing. Our initial 3D renderings will be provided before contracting.

    $176 (Avg Bid)
    $176 Avg Bida
    46 bida

    I want someone to design for me the panel out for a business vehicle wrap. I want to see portfolio with previous designs. Car model: Opel Vivaro (2008)

    $114 (Avg Bid)
    $114 Avg Bida
    30 bida

    No Agencies. Only freelancer. Full time. Must have plugins or themes to show on [log masuk untuk melihat URL] Looking for a Freelance Wordpress / PHP Developer with extensive experience in building WordPress Themes and plugins for <b>[log masuk untuk melihat URL] </b>. Skills Required : HTML5, CSS3, PHP, MySql, WordPress, SSL Integration, Payment Gateway Integration 1. Must have exp...

    $327 (Avg Bid)
    $327 Avg Bida
    7 bida