Modify the dashboard of a magento marketplacepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    389,182 modify the dashboard of a magento marketplace tugasan ditemui, harga dalam USD

    Need a Magento 2 based online store

    $387 (Avg Bid)
    $387 Avg Bida
    14 bida

    Untuk membuat online library yang boleh control user access. upload download dan dashboard

    $464 (Avg Bid)
    $464 Avg Bida
    15 bida

    kami dari DRC Solution. Debt Recovery Agency. Saya bercadang untuk membina satu perisian untuk meletakkan data pelanggan saya berbentuk dashboard. data di terima dalam bentuk excel.

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    4 bida

    Magento setup, opencart setup

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    39 bida

    modify matlab code modify matlab code modify matlab code modify matlab code

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    9 bida

    Saya bermaksud membuat marketplace dibidang kerajinan dan furnitur custom

    $406 (Avg Bid)
    $406 Avg Bida
    3 bida

    Membuat Website hotel dari PSD ke Wordpress Theme dan bisa melakukan reservasi database dan email ke admin.. dan semua halaman dan gambar harus dinamis bisa diganti melalui wp-admin tidak boleh hardcode.. dan ada menu di wp-admin dashboard tiap halaman tidak boleh masuk ke halaman pages.. langsung ada shortcut dan bagian wp-admin dashboard.. [log masuk untuk melihat URL]

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Kami membutuhkan Programmer yang paham Magento dalam membuat belanja online

    $302 (Avg Bid)
    $302 Avg Bida
    3 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    magento theme setup. only experts

    $281 (Avg Bid)
    $281 Avg Bida
    8 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Salam, Kami memerlukan sebuah aplikasi yang berisi 2 hal: 1. Desktop Application dengan teknologi .NET yang berfungsi: a. Consume file XLS dan memasukkannya ke database Firebird b. Melakukan processing dari raw data menjadi clean data untuk dipakai dalam graph c. Melakukan export data bersih ke file csv 2. Web Application dengan file HTML dan Javascript (dihost di server Sharepoint) yang berisi:...

    $1600 (Avg Bid)
    $1600 Avg Bida
    1 bida

    Salam, Kami memerlukan sebuah aplikasi yang berisi 2 hal: 1. Desktop Application dengan teknologi .NET yang berfungsi: a. Consume file XLS dan memasukkannya ke database Firebird b. Melakukan processing dari raw data menjadi clean data untuk dipakai dalam graph c. Melakukan export data bersih ke file csv 2. Web Application dengan file HTML dan Javascript (dihost di server Sharepoint) yang berisi:...

    $500 - $500
    $500 - $500
    0 bida

    Salam, Kami memerlukan sebuah aplikasi yang berisi 2 hal: 1. Desktop Application dengan teknologi .NET yang berfungsi: a. Consume file XLS dan memasukkannya ke database Firebird b. Melakukan processing dari raw data menjadi clean data untuk dipakai dalam graph c. Melakukan export data bersih ke file csv 2. Web Application dengan file HTML dan Javascript (dihost di server Sharepoint) yang berisi:...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    1 bida
    magento setup Tamat left

    magento setupmagento setupmagento setupmagento setupmagento setupmagento setupmagento setupmagento setup

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $817 (Avg Bid)
    $817 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    1. install ioncube 2. install webmail 3. Copy magento site 4. Install varnish static cache

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    khusus yang ahli magento , tentang email dan extensi magento

    $385 (Avg Bid)
    $385 Avg Bida
    7 bida

    Halo, saya sudah memiliki design html nya dan saya memerlukan fungsi (PHP).. [log masuk untuk melihat URL]

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    3 bida

    Web Design : Joomla, Wordpress, Opencart, Magento, Prestashop, HTML, CSS, Java Script

    $107 (Avg Bid)
    $107 Avg Bida
    11 bida
    instal magento Tamat left

    saya punya template magento siap instal, adakah yang bisa menginstalkan

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    17 bida

    Labas, skype mano: pleskus48 Emai: domasples@[log masuk untuk melihat URL] turiu tau darbo ir ilgalaikio. Noreciau dirbt su lietuviu, todel radau tave

    $197 (Avg Bid)
    $197 Avg Bida
    1 bida

    Job Desk : Membuat Chart yg terdapat dalam Lampiran dengan Pemprograman PHP dan database Mysql. Call / SMS : 089618801993

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    [log masuk untuk melihat URL] adalah e-marketplace, ingin re-disgn tampilan dan menambahkan beberapa fungsi fungsi baru untuk mempermudah customer dalam berbelanja, seperti menambahkan form konfirmasi pembayaran. Re-design website termasuk membuat ilustrasi cara bertransaksi dalam bentuk gambar komik yang menarik.

    $333 (Avg Bid)
    $333 Avg Bida
    7 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Election Results Submission Android App to submit polling results after voting. Basically, the App will have a Login Activity, and two Fragments Bottom Navigation Activities. The First Fragment Menu is called Governor. The XML Layout for the Governor Fragment contains numeric editText input fields for the Political Parties contesting the results. and the Second Fragment XML is called the Attachmen...

    $173 (Avg Bid)
    $173 Avg Bida
    13 bida

    Currently have a Magento 2 application that we are updating the UI/UX on. As well, we are making a lot of improvements for speed, scaling and deployments. Looking for a Magento 2 expert who can view the problems we are having, communicate with our devops team, and will make the small changes quickly and the big changes will be able to communicate the process so we have an understanding as to what...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    16 bida

    It is a hair company named SLAY//. I would like for the name to be incorporated in the logo. If possible i would like the S in Slay to be a bundle of hair weave with the // at the back actually being waves. If those things are possible anything extra will be lagniappe!

    $353 (Avg Bid)
    $353 Avg Bida
    40 bida

    summary many the paragraphs to one page and tell us what is the main point.

    $59 (Avg Bid)
    $59 Avg Bida
    25 bida

    Hi, I have just recently setup this site and was wondering if you could help with SEO and being able to achieve 1st page Google ranking? Best wishes Thomas Galbraith

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Magento Optimazation for the 5 points.

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    1 bida

    If you need Amazing, Unique, and Royalty Free HD photos and HD videos , then you are in the right Gig... I'll provide you HD Royalty Free PHOTOS and VIDEOS, that You'll be able to use it for personal use or commercial use without to pay any license fee or any other kind of fees. You can use these images for your blog, website, youtube, projects, books, quotes, mobile apps, business, ...

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    2 bida

    Need Someone who can Create Social Media Profile for my Company

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    9 bida

    I need the coolest number 7 it can be done with Yoga Poses or not colors are either Black or Sky Blue this is for a yoga studio called YOGA-7 the 7 is the main logo and area of focus

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    81 bida

    Hello, our Kitchen and Dining Room needs to be planned i need: 1. SKP Sketchup Model 2. Blueprint with Dimensions 3. Renderings The model /renderings should include as much details as possible for example electrical installation. Please see the attached briefing with examples. Regards,

    $419 (Avg Bid)
    $419 Avg Bida
    38 bida

    I would like a website like the template below, with the same features, does not have to be the same ... If you already have a model I would like to test it and then we will discuss prices ... [log masuk untuk melihat URL] Thanks

    $460 (Avg Bid)
    $460 Avg Bida
    12 bida
    Android Mobile App Template 6 hari left
    DISAHKAN

    I need only Template design (UI/UX Kit) for Agriculture Information center 1) Splash Screens 2) Dashboard 3) Select Language (English & Kannada) 4) Logo 5) Navigation / Menu / Buttons (Main Category --> Sub Category--> info page) 6) Tabs (Home, Services, Contact , Exit) 7) Side Menu 8) Social Sharing Button Should support Android Studio and provide XML , Java Files PPT attached for r...

    $119 (Avg Bid)
    $119 Avg Bida
    12 bida

    Am inceput un proiect pentru promovarea serviciilor din Romania. L-am inceput gresit (fara framework) si dorim trecerea la un framework (Cake PHP, Laravel, Codeigniter, Angular, Node js). Apoi avem nevoie de partea de functionare (si ea existenta partial): actualizare date, trimitere email-uri ... Ne-ar prinde bine un pic de ajutor sa o scoatem la liman si sa ii dam drumu la treaba. Trebuie creeat...

    $1299 (Avg Bid)
    $1299 Avg Bida
    34 bida

    I need an experienced android app developer to develop app for my classified ad website. You need to use current web api in codeigniter and more information available in the text file Read [log masuk untuk melihat URL] file carefully Urgent! Milestone basis developments needed. Timeline need to provide Budget is 200 USD not more than that

    $164 (Avg Bid)
    $164 Avg Bida
    21 bida

    I have a working but complex excel file full of formulas and has multiple sheets that interact for calculations. I need a simple website that asks for a couple of user inputs and from the provided input calculates the result on the excel file provided then displays the result on the same website. The excel file does this on the background.

    $196 (Avg Bid)
    $196 Avg Bida
    21 bida

    Hey! I need a Motion Graphic Video Designer. All the other requirements will be shared through the chat only. Thanks..!! Raj D.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    11 bida

    Warning! Do only react if you are sure you can solve it. Solving = reward, just trying we will not pay for tried hours. So only payment if project succesfull and cached image is working. Do not waste our time! Issue: Magento 2.3.1. multistore with Ultimo theme. On other storeviews except main store the cached images are not visible. This is probably this error / bug: [log masuk untuk melih...

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    16 bida