Movie poster artpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    150,244 movie poster art tugasan ditemui, harga dalam USD

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    8 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. wassup saya di talian 0138339095

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    1 bida
    Proyek desain Tamat left

    Mengubah sejumlah gambar Mengedit gambar foto menjadi vexel / art

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    5 bida
    Proyek desain Tamat left

    Mengubah sejumlah gambar Terima jasa doodle art berbingkai

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    7 bida

    Menulis sejumlah artikel Funny art,

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    6 bida

    Pengiklanan Sepanduk Logo Baju Poster Flyers

    $1213 - $2426
    $1213 - $2426
    0 bida
    Movie reviews Tamat left

    Menulis sejumlah artikel Artikel tentang film

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    14 bida
    Design project Tamat left

    Membuat sebuah gambar ilustrasi art tentang binatang. Illustrasi hanya dlm hitam putih. Dan di sediakan dlm bentuk file pdf. Dengan resolusi tinggi.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    3 bida
    Design project Tamat left

    mengerjakan sebuah karya siluet art & mengerjakan yang berkaitan dengan percetakan

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    ...PosKUALIFIKASIMampu mengoperasikan sejumlah software seperti: Adobe Photoshop, Cool Edit Pro, Adobe Audition, Microsoft Word, Microsoft Frontpage, Macromedia Dream Weaver, Windows Movie Maker, Ulead Video Studio dan Internet....

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    1 bida

    malaysia product, tongkat ali and kacip fatimah. flavor most on malay style.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    4 bida

    Saya ingin membuat 15 buah poster quotes dengan ukuran A2. Poster-poster quote ini akan dipergunakan sebagai penghias dinding ruangan sekaligus menjadi motivasi untuk orang yang melihatnya. Dalam poster ini berisi kata-kata (quote), foto orang dan nama si pencetusnya.

    $45 (Avg Bid)
    $45 Avg Bida
    6 bida

    disini adalah tentang serial perang dalam bentuk komik menceritakan peperangan abad ke 10 hingga zaman peperangan abad pertengahan..yang dimulai oleh konflik peperangan pasukan negara british melawan pasukan scoutlandia yang memberontak untuk suatu kebebasan melawan penjajahan yang dipelopori oleh king richard the lion heart,,disamping itu ada serial peperangan suku mongolia yang berambisi mengusa...

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    6 bida

    Membuat berbagai macam Logo, spanduk, art design, clothing, banner promo

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    2 bida
    CPA network Tamat left

    sepam film full movie secara berbayar

    $1 - $6
    $1 - $6
    0 bida
    Design a Logo Tamat left

    i am filmmaker crew. this is my project in filmmaker as art department (prop maker).

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    5 bida

    gambar yang saya ingin kan adalah gambar doodle art atau juga abstract

    $753 (Avg Bid)
    $753 Avg Bida
    2 bida

    Saya ingin mengerjakan apa saja yang berbau dengaan Graphic Design. Mulai dari design poster, menu makanan, brosur, banner, dan sebagainya.

    $75 (Avg Bid)
    $75 Avg Bida
    2 bida

    mendesain selebaran/brosur/poster dimana user telah memiliki tulisan utama yang ingin disampaikan dalamnya..Estimasi penyelesaian min seminggu..

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    saya membutuhkan jasa pembuatan halaman arahan seperti ini : [log masuk untuk melihat URL] kalo ada yang bisa tolong lakukan penawaran kepada saya. thx.

    $190 (Avg Bid)
    $190 Avg Bida
    2 bida

    ...and imagination are not combined in one direction , it is difficult we express what we feel in a paper that has been etched in black ink . when the trembling hands holding art shows , then the word - word when it will not be easy for the expressed... ================================================================== (jika pikiran dan imajinasi tidak

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya ingin membuat karya animasi digital art dengan segala kemampuan saya, meski belum begitu mahir, saya ingin membuat suatu art yang dapat dikenang oleh semua orang . Genre digital art biasanya bertema fantasi, namun saya ingin membuatnya dengan bertema animasi dan kehidupan sehari-hari. Semoga kalian menyukai seni aku.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    saya ingin membuat sebuah theme wordpress untuk streaming movie.

    $147 (Avg Bid)
    $147 Avg Bida
    1 bida

    ...com/store/apps/developer?id=Madfal+Studio saya ingin mengajak collab 2D Artist untuk membuat game dengan tema ramadhan yang sebentar lagi.. :) jadi kita Share revenue 50:50 untuk jenis art nya yg flat unyu2 :3 semacam ini : [log masuk untuk melihat URL] jika berkanan bisa langsung contact saya di : [log masuk untuk melihat URL]

    $0 - $0
    $0 - $0
    0 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    3 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    4 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Mampu menjadi translator untuk menerjemahkan dokumen ringan, movie subtitle, email translation. Mampu mengerjakan legal research, membuat kontrak/perjanjian khususnya perjanjian kredit dan jual beli

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    3 bida

    ...bagaimana cara membuatnya.rnrnYa, itulah jenis pop art foto wajah seseorang, yang tentunya harus dengan resolusi kuat sebagai medianya. Di luar negeri terutama di USA, kita kenal seniman pop art Andy Warhol yang terkenal. Tetapi jangan salah, ternyata di Indonesia pun kita punya tokoh pop art portrait yang sangat concern untuk mengembangkan komunitas

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    Poster untuk sebuah event bike to work yang bertujuan mengurangi dampak pemanasan global (global warming) dan polusi di Jakarta.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    5 bida

    Look : Terima Jasa Design : Graphic, Fashion , Logo , Website , Blogger , And Poster Harga Bisa Nego Contoh : [log masuk untuk melihat URL]

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida
    Need an A1 size poster. 6 hari left
    DISAHKAN

    Need a poster for a project I am doing. I'll let you know the layout of it.

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    26 bida
    Trophy icon iOS Stickers Proof of Concept 9 hari left

    I would like to get some art as a means of interviewing artists for a iOS stickers app that I am working on. The submissions should be in .png form with a transparent background and be 408x408 pixels in size. I am looking for a cartoon-ish take on the attached pictures. There are really two entries I am looking for. One for the Salt Lake Temple and

    $75 (Avg Bid)
    Dijamin
    $75
    0 penyertaan

    ...W H Bence Coachworks Limited. We are dedicated to, not only providing excellent customer centric products, service and solutions but also developing the latest state of the art ICT systems to assist first responders, medical and other clients save lives, improve efficiency and save money. Our customer centric support services rely on our ability to

    $33 / hr (Avg Bid)
    $33 / hr Avg Bida
    13 bida

    I want to redraw the attached poster in high resolution to be able to print it on white canvas 190cm x 130cm, to be available within 12 hours max

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    13 bida
    Trophy icon youtube art /twitter/facebook 2 hari left

    Hi Everyone !!!! I am creating a youtube channel based on some of my interests and specialities...…………….. Primarily it will aim to teach about pharmacy and medicine to other healthcare professionals. what do I need? 1) logo design / display picture 2) YouTube banner I want to leave the design up to you guys !!!!! thank you

    $38 (Avg Bid)
    $38
    7 penyertaan
    Elliszona $ 6 hari left

    T shirt sales need art able to be in png or tiff when completed vector is great My idea is Looking through the border fence slats desert view from one side 1st person view at a Trump Statue of liberty with a caption that says welcome to ELLISZONA and below the words that say Bring me your Field workers, Dishwashers, Maids, and Landscapers yearning

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    13 bida
    Firmenlogo 6 hari left

    Import Waren aller Art insbesondere Auto - und Tuningteile

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    17 bida
    Trophy icon RoboMonster Contest 6 hari left

    ...card that I have framed. I will not do any editing or any additional work to the image. Your project is the final project. So please give our friends some awesome pieces of art to enjoy while they are playing the game. No one likes boring white backgrounds.) Rule (6) Image resolution quality (The image must be a minimum of 350 pixels per inch. <Higher

    $20 (Avg Bid)
    $20
    1 penyertaan

    I want a movie for facebook and instagram that promote a Rental-product that i offer to customers. The product is here: [log masuk untuk melihat URL] Movie for presentation: [log masuk untuk melihat URL] I want a movie with sound, the sound shoud be fitting for the product. 4-5 slides with text and

    $95 (Avg Bid)
    $95 Avg Bida
    9 bida

    Hi there - I need a painting in the Norman Rockwell Style. Painting needs to be approximately 6 feet wide x 7 Feet High.

    $374 (Avg Bid)
    $374 Avg Bida
    12 bida

    I’m looking for someone that can ghostwrite a movie manuscript and a book.

    $2176 (Avg Bid)
    $2176 Avg Bida
    16 bida

    I need a State of the art analysis on the topic "Visualization of user behavior on hotel booking websites" Little Summary: How companies getting benefits by using their data for data analysis and visualization to find user behavior. I need almost around 6-7 pages with 3-4 examples (Companies) I will pay $20 and please only bid if you have experience

    $52 (Avg Bid)
    $52 Avg Bida
    7 bida

    I need someone to compile a few videos into a movie

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    11 bida

    I need a graphic design poster announcement for pc tournament game, counter strike global offensive. Dragon Master Internet Cafe Date friday 31st may 2019 5vs5 In English and Arabic 1st place 1000aed 2nd 500aed 3rd 300aed Start 9pm Register @ 054 740 7735

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    I can write any content about science and technology and I can also write any articles about the art.

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    1 bida

    I need a graphic designer to work with my in designing a logo, then a website using the logo he created and finally some posters.

    $295 (Avg Bid)
    $295 Avg Bida
    41 bida

    We have developed state of art cloud based pos for restaurants which is growing at very fast rate in Australia, Singapore, Srilanka and now in India. our application can be run on iOS, Android or web browsers and very easy to use. we really like to do seamless integration with Zomato/Swiggy/Foodpanda to help restaurants with ease of operations. The

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida