Music bio writerpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    397,908 music bio writer tugasan ditemui, harga dalam USD
    Content writer Tamat left

    Teknologi jaringan, perkembangan teknologi informasi,

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    4 bida

    - Tertarik dengan dunia fashion beauty - 2 Topik artikel akan kami sediakan - Artikel original tidak plagiarism - Minimal 2000 karakter (tanpa spasi) - Bersedia melakukan revisi untuk artikel yang kurang sesuai dengan orderan kami - Deadline Senin 29 Juni - Fee $10 untuk 2 artikel

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    11 bida

    Korang ada artikel best nak share dengan Glamornyo? Bukan free tau! Kitorang siap bayar lagi! Tajuk kena catchy dan buat orang rasa nak klik! Artikel mengenai 1. isu semasa/tranding/Viral/ 2. Lifestyle gaya Malaysia [log masuk untuk melihat URL] Malaysia 4. Dekorasi dan hias rumah gaya malaysia 5. Tempat dan makanan menarik di Malaysia Kalau artikel yang korang hantar terpilih, kitorang akan...

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    21 bida

    Menulis sejumlah artikel Content writer

    $415 (Avg Bid)
    $415 Avg Bida
    7 bida

    Assalamualaikum ilyrusli, saya Nazrin. Saya sedang cari content writer untuk company saya kerja. kami beroperasi di Bangi, Selangor. boleh tak awak hubungi saya di email. [Removed for encouraging offsite communication which is against our Terms and Conditions -Section 13:Communication With Other Users] terima kasih.

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    Kami memerlukan content writer untuk menghasilkan content berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris. Hubungi kami jika anda fasih berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris serta mempunyai kualiti penulisan kreatif.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    10 bida
    $85 Avg Bida
    5 bida

    saya bekas pensyarah. pengalaman 6 thn dlm pengajaran& pembelajaran. pengalaman dalam urusan umrah. projek mahu hasil buku untuk macamana nak dapat umrah secara percuma. saya nak ramai orang tahu cara atau rahsia ini. saya & beberapa rakan dah testimoni sendiri.

    $700 (Avg Bid)
    $700 Avg Bida
    8 bida

    artikel bebas tentang realita kehidupan.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    6 bida

    Website kami bergerak di bidang portal berita, dimana kami memerlukan content writer untuk menulis article-article berita terkini di beberapa kategory seperti berita nasional & internasional, sports, technology, lifestyle, dll. Per article min 350 kata - 500 kata, dilengkapi dengan foto-foto berkualitas dan harus lewat copyscape(bukan copy paste dari article berita existing).

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    5 bida

    Saya sedang membuat website untuk company dan service (2 websites), membutuhkan penulis content dalam bahasa inggris. Currently, I'm setting up 2 websites (company profile and service), need a content writer urgently.

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    Akan menyelesaikan sebuah musik yang enak di dengar, agar orang orang dapat mendengarkan lagu yang enak di dengar, agar semua bisa menikmati ciptaan saya

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    4 bida
    Enjoy Music Tamat left

    Akan menyelesaikan sebuah musik yang enak di dengar, agar orang orang dapat mendengarkan lagu yang enak di dengar, agar semua bisa menikmati ciptaan saya

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Membuka jasa pemasukan data baik untuk individu atau organisasi yang sedang mengerjakan project atau analisa/penelitian.

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    8 bida

    Menulis artikel untuk media online, baik itu artikel umum, berita, atau tentang review tempat - tempat kuliner. Jasa mengedit foto baik itu foto produk, wedding magazine, dan sejenisnya.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    3 bida

    Butuh Content Writer - Membuat 15 artikel terbaik untuk website - Tema artikel tentang pakaian & material pakaian - Ada 400-500 kata/artikel - Memahami kaidah SEO - Tulisan baru, bukan plagiat dan banyak mengutip - 15 artikel selesai dalam 7 hari

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    3 bida

    authors, writer, novelist, reporter, sekretaris, pengarsip, ahli bicara, pembicara, pemeriksa, Strong in : Romance.

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    1 bida

    saya suka dengan musik, keahlian saya di musik. berkarya lagu untuk menghibur masyarakat sekitar

    $0 - $0
    $0 - $0
    0 bida

    vocalist band or single singer. hanya bernyanyi music japanese. pertemuan pertama gratis.(promo) only weekend.

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    1 bida

    Melayani Internet marketing pembuatan blog editing Blog,track musik Music Arransemen,balancing mixing dan mastering Metatrader - Investasi 10%/bulan - pelajaran forex, signal forex,dll

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    saya ingin menerjemahkan beberapa musik favorit saya. Musik - musik ini bisa membuat kita tenang dimanapun kita berada atau pada situasi apapun yang berupa situasi negatif atau buruk. Ketika kita senang pun bisa berlanjut dengan suasana yg lebih nyaman dan lembut karna kita sedang tidak mengalami situasi yang tegang dan kesal.

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    4 bida

    saya ingin menerjemahkan beberapa musik favorit saya. Musik - musik ini bisa membuat kita tenang dimanapun kita berada atau pada situasi apapun yang berupa situasi negatif atau buruk. Ketika kita senang pun bisa berlanjut dengan suasana yg lebih nyaman dan lembut karna kita sedang tidak mengalami situasi yang tegang dan kesal.

    $1 - $6 / hr
    $1 - $6 / hr
    0 bida

    saya ingin menerjemahkan beberapa musik favorit saya. Musik - musik ini bisa membuat kita tenang dimanapun kita berada atau pada situasi apapun yang berupa situasi negatif atau buruk. Ketika kita senang pun bisa berlanjut dengan suasana yg lebih nyaman dan lembut karna kita sedang tidak mengalami situasi yang tegang dan kesal.

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    7 bida

    Nak buat GPS Tracking apps untuk android. GPS tuu digunakan untuk tracking barang yang hilang. Saya tak boleh bagi much information kat sini tapi bagi sesiapa yang boleh buat apps ni please directly email saya.

    $1279 (Avg Bid)
    $1279 Avg Bida
    1 bida

    I am looking for a writer to research and write a "how-to" eBook for over 7,000 words. My budget is US$70 Payment conditions: Full payment upon completion (No upfront fees) Deadline: 14 days upon project acceptance Upon project completion, you agree to me having the full rights to the eBook and its content To apply, please send me your past work samples so I can better evaluate your writ...

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    8 bida

    Hello world! We are dbeat. Dbeat is an audio recording karaoke like platform. The main features of the product is 1) Audio recording with music on background. 2) Audio can be modified like autotune, echo, etc. 3) Instagram like SNS that can post your contents. We are aiming for the quality of an app like <Voloco> or <Rapchat>, which is on Google and iOS. So we recommend to check t...

    $16650 (Avg Bid)
    $16650 Avg Bida
    1 bida
    Technical writer 6 hari left

    We are a cloud based company. We are looking for a technical writing professional who can deliver on time

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Hello, I need a professional writer to write our content for our business construction services site, 350 words Home page, which includes the slides and heading and few tags and description 700 words CEO Message and about us page 1000 words our services, and why you should hire us 500 words different tags, and heading 1000-1200 word summary for all above to be added to the business booklet T...

    $63 (Avg Bid)
    $63 Avg Bida
    16 bida

    We are looking for someone to work full-time. My company makes nature videos for youtube. You would be making scenic videos, with music and sometimes text added. If you know a lot about youtube marketing that would be great. We are looking to expand into new channels, so if you have an idea we like, we would be interested in having you be the of this new channel. I am looking for someone who work...

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    13 bida
    essay writer 6 hari left

    A creative writing project inspired by the Canterbury Tales.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    33 bida

    I need you to write some content for a website.

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    12 bida

    We need to test with a video producer with experience in advertising, music videos, documentaries, tv, film. This is not for a current project. We are building our network to be ready and go get projects. Death Cheaters Agency is an independent creative agency of ordinary people helping entities be extraordinary through full service advertising, design, strategy, & production, all while do...

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    5 bida

    NFP Organization deals with Domestic violence, trafficking,

    $872 (Avg Bid)
    $872 Avg Bida
    22 bida
    Mike Hartman 6 hari left

    Hi my name is Mike first in for most I am a musician I write produce country music I’m looking for a manager and/ or PR manager. I have a very good band just need someone out there doing it the right way! I have a website actually to but I don’t have that person that’s out there promoting and pushing is this something you do?

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    3 bida
    Business Plan 6 hari left
    DISAHKAN

    We need a Business Plan writer for our commercial shopping center (New construction). Please specify if you can provide that report within limited time line. We need that for loan approval Location: Wylie, Texas USA.

    $250 - $750
    Sulit Perjanjian Kerahsiaan
    $250 - $750
    28 bida
    Music mixing and mastering 6 hari left
    DISAHKAN

    Looking for a decently priced audio engineer to take my band to the next level

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    14 bida
    $313 Avg Bida
    30 bida

    I want to publish my song and I need the help of a manager to do that.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    3 bida

    Looking for one reliable person with bubbly personality and can do attitude for 2 small businesses a cleaning and yoga business. Frequency: 2 days a week, Thursday and Friday 9am-12pm Sydney time. Rate: $120 Weekly Tasks: Social media management 2 pages, help with weekly posts and design using Canva. General Admin coordinator for workshops bookings and emails. Website blog writer 1-2 weekly,...

    $82 (Avg Bid)
    $82 Avg Bida
    10 bida
    abstract writer 6 hari left

    just need a writer for writing my abstract. check my uploaded file for all the requirements you need to know

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    3 bida
    Edit two videos / week 6 hari left
    DISAHKAN

    Real Estate Agent using videos to build my presence on YouTube, Facebook & IG. I have two weekly housing market reports I will need edited on a weekly basis. I film using green screen. 4 - 6 mins; For edits, I will need - music, float text on screen, subtitles, quick transitions to keep the videos engaging, and B-roll. I am looking for an affordable, talented, creative video editor to make ...

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    18 bida
    I need an Editor 6 hari left

    I have created many scripts and need an editor to confirm that the scripts that I wrote have no grammar issues and the words are in the right place and so on. According to OpenOffice Writer, each document is between 1500 and 2000 words. I already used Grammarly. I would like to know your fees and how long it will take you? Thank you for your time.

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    43 bida

    Create a video commercial using script, video files and spoken audio files with background music. Will have logo intro and outro. All files and logo to be provided.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    6 bida

    3 RED SOCIAL ( Facebook, Instagram , Twitter , Linkedin o Pinterest ) ★Estudio del sector y competencia. ★ Creación y optimización de páginas. ★Optimización de contenido. ★Optimización de información básica. ★Actualización de banner. ★Actualización personalizada de la URL personalizada. ★Aumentar el alcance (mediante publicació...

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    2 bida

    I need an expert to grammar check and proofread my cover letter applying to an important project deadline is 1 hr

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    47 bida

    I am looking for an exciting voice and a fast read for a sale promotion for a local Nissan car dealership. Requirements: - Hard Fast Read -Male or Female is fine -Sound FX -Background Music -commercial rights

    $99 (Avg Bid)
    $99 Avg Bida
    17 bida
    make music 6 hari left

    I have the lyrics and melody in my mind looking for musician to play and record the melody as a sound track for me to sing on [log masuk untuk melihat URL] is not English song,and I sing the song with the melody to make it easier to write the melody for person as of I am not musician.

    $37 (Avg Bid)
    $37 Avg Bida
    10 bida

    We are an Academic writing agency in need of an Experienced Academic writer, who has knowledge of IT portfolio planning We request you to start your message with the solution for 91+9, so that it will be clear that you have read the instructions. Don't reply if you don't have a portfolio/samples or are not fine with the budget .

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    2 bida
    American writer Needed -- 2 6 hari left
    DISAHKAN

    I need a Native American writer, Newcomers are also invited. Even if you don't know the writing rules properly, no problem, I will cooperate with you.

    $63 (Avg Bid)
    $63 Avg Bida
    7 bida