Music licensing work videopekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    223,975 music licensing work video tugasan ditemui, harga dalam USD

    translate video orang seminar yang durasinya 2 jam lebih

    $177 (Avg Bid)
    $177 Avg Bida
    4 bida

    I need editor who edit a video, video ini saya buat dalam rangka perpisahan,menggunakan adobe premiere dan menggunakan effect transisi pada setiap perpindahan gambar, ddengan durasi 1 menit

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    18 bida

    Saya diberi tugasan untuk menyiapkan video montaj korporat organisasi. Jadi, sekarang saya perlukan intro untuk effects logo organisasi dan juga template untuk montaj sekiranya ada.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    17 bida
    Trophy icon Video Animation white board Tamat left

    Sebuah video untuk paparkan di FB, tujuan ialah mencari orang datang ke courses kami yang disediakan. kami menyediakan course mengenai new online shopping concept. Masa video ni hanya 30 saat. dua soalan kena buat di video ini, 1. Masih membeli di online platform tanpa untung apa apapun lagi? [log masuk untuk melihat URL] tak tahu apa itu database internet? Lepas itu, memberi

    $41 (Avg Bid)
    Dijamin
    $41
    1 penyertaan

    mengisi suara (dubber/voice over) video mengenai penjelasan tentang course digital marketing, membacakan script.

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    5 bida

    Kami memerlukan seorang desktop publishing untuk membuat rakaman video untuk aplikasi komputer syarikat kami. Dan jika boleh membuat editing ke atas video yang dirakamkan adalah lebih baik.

    $24 - $202
    $24 - $202
    0 bida

    Jika anda kesulitan dalam Mengedit Video Gaming,Silahkan Serahkan kepada saya..

    $8 / hr (Avg Bid)
    Tempatan
    $8 / hr Avg Bida
    5 bida

    CA memo menggunakan penerbit aset liferay 6.2. Untuk memudahkan webmaster mengemaskini CA memo ke aset publisher fungsi-fungsi dan kemaskini ckeditor diperlukan

    $2020 (Avg Bid)
    $2020 Avg Bida
    1 bida

    membuat 3 video lirik untuk alfarecords yang akan di tayangin di youtube

    $1485 (Avg Bid)
    Segera
    $1485 Avg Bida
    3 bida
    Create a Video Tamat left

    projek ini harus selesai tepat waktu

    $341 (Avg Bid)
    $341 Avg Bida
    4 bida
    Create a Video Tamat left

    Pembuatan Video dengan berbagai macam quality

    $139 (Avg Bid)
    $139 Avg Bida
    3 bida

    Akan menyelesaikan sebuah musik yang enak di dengar, agar orang orang dapat mendengarkan lagu yang enak di dengar, agar semua bisa menikmati ciptaan saya

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    4 bida
    Enjoy Music Tamat left

    Akan menyelesaikan sebuah musik yang enak di dengar, agar orang orang dapat mendengarkan lagu yang enak di dengar, agar semua bisa menikmati ciptaan saya

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Membuat video promosi untuk sebuah company. Durasi video minimal 10 menit, terbiasa bekerja dengan storyboard.

    $635 (Avg Bid)
    $635 Avg Bida
    3 bida

    website design projectVill: Baharampur, post: Baharampur, P.S: Dashmina, Dist: Patuakhali. 05. Permanent Address : Vill: Baharampur, post: Baharampur, P.S: Dashmina, Dist: Patuakhali.

    $59 (Avg Bid)
    $59 Avg Bida
    5 bida

    mengisi data-data dari dokumen, kertas kerja, budget, kewangan, akaunting, dan lain-lain ke dalam excel. tak tau nk tulis ape lagi, dah dy minx keterangan paling kurang 30 patah perkataan, tulis je lah sampai cukup

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    5 bida

    saya ingin membuat film pendek

    $151 (Avg Bid)
    $151 Avg Bida
    3 bida

    data entry for company businness or report

    $124 (Avg Bid)
    $124 Avg Bida
    4 bida

    saya ingin menjalankan kerja dalam system excel

    $114 (Avg Bid)
    $114 Avg Bida
    10 bida

    saya membutuhkan jasa pembuatan halaman arahan seperti ini : [log masuk untuk melihat URL] kalo ada yang bisa tolong lakukan penawaran kepada saya. thx.

    $190 (Avg Bid)
    $190 Avg Bida
    2 bida

    Mengetik data di ms word/excel ,mengarsip data di word, menjalakan powerpoint,word,excel

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    8 bida

    Abdullah's work ! Abdullah's work ! Abdullah's work !

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    1 bida

    saya suka dengan musik, keahlian saya di musik. berkarya lagu untuk menghibur masyarakat sekitar

    $0 - $0
    $0 - $0
    0 bida

    vocalist band or single singer. hanya bernyanyi music japanese. pertemuan pertama gratis.(promo) only weekend.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    1 bida

    I need some one to enter some data for me. The documents are provided separately. The final format of the entered data should be consistent and standardised.rnrnPlease message me if you have any questions.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    2 bida

    Melayani Internet marketing pembuatan blog editing Blog,track musik Music Arransemen,balancing mixing dan mastering Metatrader - Investasi 10%/bulan - pelajaran forex, signal forex,dll

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    saya ingin menerjemahkan beberapa musik favorit saya. Musik - musik ini bisa membuat kita tenang dimanapun kita berada atau pada situasi apapun yang berupa situasi negatif atau buruk. Ketika kita senang pun bisa berlanjut dengan suasana yg lebih nyaman dan lembut karna kita sedang tidak mengalami situasi yang tegang dan kesal.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    4 bida

    saya ingin menerjemahkan beberapa musik favorit saya. Musik - musik ini bisa membuat kita tenang dimanapun kita berada atau pada situasi apapun yang berupa situasi negatif atau buruk. Ketika kita senang pun bisa berlanjut dengan suasana yg lebih nyaman dan lembut karna kita sedang tidak mengalami situasi yang tegang dan kesal.

    $1 - $6 / hr
    $1 - $6 / hr
    0 bida

    saya ingin menerjemahkan beberapa musik favorit saya. Musik - musik ini bisa membuat kita tenang dimanapun kita berada atau pada situasi apapun yang berupa situasi negatif atau buruk. Ketika kita senang pun bisa berlanjut dengan suasana yg lebih nyaman dan lembut karna kita sedang tidak mengalami situasi yang tegang dan kesal.

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    7 bida

    > Merekap data yang ada ke komputer > Membuat tabel / daftar yang ada di hard copy ke dalam microsoft excel > Menginput catatan ke dalam microsoft word

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    30 bida

    Poster untuk sebuah event bike to work yang bertujuan mengurangi dampak pemanasan global (global warming) dan polusi di Jakarta.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    5 bida

    ...extremely talented graphic artist/designer who is not only skilled at creating high-concept logos, but someone who can design a phenomenal pitch deck for our ground-breaking new music variety television show that we will be pitching to networks and streaming platforms in the coming months. We are in the process of building our core creative team, and we're

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    16 bida

    This is a link to a Youtube channel: [log masuk untuk melihat URL] There are 9 videos of 14 hours total. I need to transcribe them all in separate documents. Indian accent. Listen first, then apply for this task if you feel you can do it.

    $203 (Avg Bid)
    $203 Avg Bida
    7 bida

    This is what I need to do - [log masuk untuk melihat URL] Thanks. These is a small projects. Please dont chat 1 hour if you dont want to do it. It wastes time, and I dont have the time. Thanks

    $41 (Avg Bid)
    $41 Avg Bida
    14 bida

    I NEED INSTAGRAM, FACEBOOK , TWITTER MARKETING FOR HIP HOP MUSIC

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    build a 2min video for introducing my app

    $74 (Avg Bid)
    $74 Avg Bida
    10 bida
    Promoting a music video 6 hari left
    DISAHKAN

    Dear Bidders, I have a music project which I recently launched on YouTube and social medias. It's a music video which is basically a 100 % personal production (writing, composing, singing,, video directing). Now I am at the stage of promoting it; it worked pretty well so far (2 weeks already, since May 9) based on the regular campaigns which Adds

    $36 (Avg Bid)
    $36 Avg Bida
    2 bida
    Str2Music.com 6 hari left

    Website for music producer and to sell beats, samples, promote music and sell pro audio device

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    8 bida

    Music producer songwriter looking to promote and sell my music, beats, samples and tutorials online. Also to sell musical instruments and Audio recording equipment.

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    ...given music signal. After designing filter, apply the filter to the original music signal and observe the result. Include following plots. A. Magnitude and phase plot of your filter. B. Magnitude plot of original signal C. Magnitude plot of filtered signal 2. Design your own low-cut shelving filter which can cut the low frequency of given music signal

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    3 bida

    See the video on the front page of here: [log masuk untuk melihat URL] We are in a need of a vendor to create a short video similar to the one aforementioned, we will supply a couple video clips, 5-8 photos and logos. We expect to need ~ 20 videos created per year. There is not expected to be any voice overs. Music is acceptable, something mellow but professional

    $359 (Avg Bid)
    $359 Avg Bida
    27 bida

    ...than 50 years. List of Cast and crew : - Delhi ganesh - Pandiarajan - Vijay TV - Bala saravanan - Vijay TV - Jagan - Bharat raj - Shali nivekas - Editor - Praveen anthony - Music - Flutist Naveen The genre is comical/drama/thriller catering to upper middle class and affluent segment of the society. Please let me know on how we can get the webseries

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    1 bida

    ...someone to write a music jukebox application. This application must be written in either Java or C. C with visual studio would be amazing but Java is ok. The app will feature a user friendly GUI where the user can select an mp3 file to be played. there will be a search option for song title, Artist, and also Genre of music. The easiest way to

    $732 (Avg Bid)
    $732 Avg Bida
    15 bida

    ...We're currently looking for a professional, experienced, freelance wedding video editor to edit wedding films for our wedding videography business. Our films are around 3 minute mark, mostly chronological, have no narrative, and do not require any special effects. You must: - Work in Final Cut (no exceptions) - Understand how to colour grade and be familiar

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    7 bida

    Rank Video on Google 1st page with keywords

    $54 (Avg Bid)
    $54 Avg Bida
    29 bida

    I have ongoing work related to our previous project 'Logo Deisgn'

    $4 - $4 / hr
    $4 - $4 / hr
    0 bida

    Hello, As part of a personal project, I'm cur...I'll send the videos and I just need the graphics on it. I'll give the informations about why I need and when because I speak in French in the videos. Here's a the type of video I'd like: [log masuk untuk melihat URL] Thanks !

    $424 (Avg Bid)
    $424 Avg Bida
    32 bida

    I run a YouTube channel where I want to occasionally upload countdown videos (Top 10s/Top 5s etc) about various interesting and/or creepy subjects! I would need a script that would be read by the host!

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    21 bida

    I’m a producer wanting to create new music, if you got original tunes or just want some recordings. Let’s do it

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    3 bida

    I need a motion graphic video for a shipping forwarding company. That looks similar to this video [log masuk untuk melihat URL]

    $446 (Avg Bid)
    $446 Avg Bida
    21 bida