Native english writer cover letterpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    601,200 native english writer cover letter tugasan ditemui, harga dalam USD

    Korang ada artikel best nak share dengan Glamornyo? Bukan free tau! Kitorang siap bayar lagi! Tajuk kena catchy dan buat orang rasa nak klik! Artikel mengenai 1. isu semasa/tranding/Viral/ 2. Lifestyle gaya Malaysia [log masuk untuk melihat URL] Malaysia 4. Dekorasi dan hias rumah gaya malaysia 5. Tempat dan makanan menarik di Malaysia Kalau artikel yang korang hantar terpilih, kitorang akan...

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    21 bida

    Menulis sejumlah artikel Content writer

    $415 (Avg Bid)
    $415 Avg Bida
    7 bida

    Assalamualaikum ilyrusli, saya Nazrin. Saya sedang cari content writer untuk company saya kerja. kami beroperasi di Bangi, Selangor. boleh tak awak hubungi saya di email. [Removed for encouraging offsite communication which is against our Terms and Conditions -Section 13:Communication With Other Users] terima kasih.

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    Tulis artikel dalam bahasa melayu dan English, untuk permainan telefon online

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    13 bida

    Salam Sejahtera, Appen sedang menjalankan projek pengecaman tuturan berskala besar dalam Bahasa Malaysia untuk membantu klien kami dalam merealisasikan tindakbalas suara interaktif ataupun interactive voice response (IVR) dengan kecerdasan bantuan untuk generasi seterusnya dalam sektor servis khidmat pelanggan. Matlamatnya adalah untuk mesin berinteraksi dan bertindakbalas kepada pertanyaan pelan...

    $39 (Avg Bid)
    $39 Avg Bida
    7 bida

    Hi, Saya akan membuka satu blog mengenai Blockchain, Bitcoin dan Cryptocurrencies Projek ini akan saya berikan kepada yang bersedia untuk melakukan translate 5 - 10 artikel per hari dari English ke Indonesia ( bukan dari google translate ) Per artikel terdiri dari 300 - 1000 kata Untuk projek ini hanya dikhususkan bagi yang ingin long term jadi partner kami Projek ini kami akan berikan...

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    35 bida

    Kami memerlukan content writer untuk menghasilkan content berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris. Hubungi kami jika anda fasih berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris serta mempunyai kualiti penulisan kreatif.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    11 bida

    Kertas Rancangan Perniagaan Produk/Servis Template RP 1) Cover Hadapan 2) Isi Kandungan 3) Kertas Kerja RP (40 muka surat) 4) Surat Permohonan Pinjaman 5) Jadual Bayaran Balik 6) Unjuran kewangan 7) Template perjanjian perkongsian 8) Template profile syarikat 9) Ebook - Formula Rahsia Pre Order 10) Ebook - Rahsia Borong Tak Perlu Ke China BERMINAT?? Peluang ni utk 100 org...

    $13 / hr (Avg Bid)
    Segera
    $13 / hr Avg Bida
    8 bida
    $90 Avg Bida
    5 bida

    saya bekas pensyarah. pengalaman 6 thn dlm pengajaran& pembelajaran. pengalaman dalam urusan umrah. projek mahu hasil buku untuk macamana nak dapat umrah secara percuma. saya nak ramai orang tahu cara atau rahsia ini. saya & beberapa rakan dah testimoni sendiri.

    $684 (Avg Bid)
    $684 Avg Bida
    8 bida

    Kami perlukan design untuk cover buku-buku Tadika kami yang sesuai dengan imej serta menarik bagi anak2.

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    21 bida

    artikel bebas tentang realita kehidupan.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    7 bida

    Website kami bergerak di bidang portal berita, dimana kami memerlukan content writer untuk menulis article-article berita terkini di beberapa kategory seperti berita nasional & internasional, sports, technology, lifestyle, dll. Per article min 350 kata - 500 kata, dilengkapi dengan foto-foto berkualitas dan harus lewat copyscape(bukan copy paste dari article berita existing).

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    5 bida

    Saya sedang membuat website untuk company dan service (2 websites), membutuhkan penulis content dalam bahasa inggris. Currently, I'm setting up 2 websites (company profile and service), need a content writer urgently.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Membuka jasa pemasukan data baik untuk individu atau organisasi yang sedang mengerjakan project atau analisa/penelitian.

    $109 (Avg Bid)
    $109 Avg Bida
    9 bida

    Menulis artikel untuk media online, baik itu artikel umum, berita, atau tentang review tempat - tempat kuliner. Jasa mengedit foto baik itu foto produk, wedding magazine, dan sejenisnya.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    3 bida

    disini adalah tentang serial perang dalam bentuk komik menceritakan peperangan abad ke 10 hingga zaman peperangan abad pertengahan..yang dimulai oleh konflik peperangan pasukan negara british melawan pasukan scoutlandia yang memberontak untuk suatu kebebasan melawan penjajahan yang dipelopori oleh king richard the lion heart,,disamping itu ada serial peperangan suku mongolia yang berambisi mengusa...

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    6 bida

    Butuh Content Writer - Membuat 15 artikel terbaik untuk website - Tema artikel tentang pakaian & material pakaian - Ada 400-500 kata/artikel - Memahami kaidah SEO - Tulisan baru, bukan plagiat dan banyak mengutip - 15 artikel selesai dalam 7 hari

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    3 bida

    authors, writer, novelist, reporter, sekretaris, pengarsip, ahli bicara, pembicara, pemeriksa, Strong in : Romance.

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    1 bida

    Hello, saya membutuhkan jasa untuk menggambarkan cover, dan peta untuk novel fiksi fantasy saya. kalau bisa reply ASAP. urgent. thanks.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Looking for a native Malay speaker to record the following 3 sentences in 3 separate audio files (.wav or .mp3) 1) Panggilan anda tidak dapat dibuat seperti yang didail. Sila semak nombor anda dan dail sekali lagi. 2) Orang yang anda panggil tidak dapat dihubungi buat masa ini. Sila tinggalkan pesanan selepas nada. Letakkan telefon selepas anda selesai merakam. 3) Rakaman tamat.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    2 bida

    I need a native arabic speaker who can record the following words as mp3 with his own voice. Bismillahir rahmanir rahim La ilaha illalah muhammadan rasulullah allhamdullilah subhanallah allahu akbar la hawla wa la quwwata illa billah astaghfirullah ONLY BID IF YOU CAN DO IT!

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    4 bida

    Saya menyukai hal berbau gambar, namun gambaran saya hanya sebatas gambaran manual menggunakan pen. Dan biasanya pada sebuah lagu bisa di ilustrasikan, atau membuat ilustrasi gambar dari apapun. BErikut salah satu ilustrasi saya yang masih dijalankan

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Pohon Ghorqod (nitraria retusa) tampaknya sedang naik daun di Indonesia. Naik daun karena pohon ini konon merupakan satu-satunya pohon yang melindungi orang yahudi ketika akan terjadi kiamat manakala kaum muslimin memerangi kaum yahudi. Diceritakan dalam hadits Bukhari: “Tidak akan terjadi kiamat hingga kaum Muslimin memerangi kaum Yahudi, lalu membunuh mereka, sehingga seorang Yahudi ber...

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    segala macam jenis design, layout , montage isi buku, cover , banner, kartu nama, logo dll. yang berhubungan dengan percetakan

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    macam-macam jenis sarung kasur,bad cover,balmut,dll

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    1 bida
    cover buku Tamat left

    merupakan cover sebuah buku untuk masak 0----------------------------------

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida
    Cover Buku Tamat left

    saya ingin membuat cover buku untuk cetak ulang novel saya sebelumnya. Judulnya Rumah Merah, sebuah novel tentang perjuangan generasi muda. buku pernah terbit sebelumnya dengan cover di link ini--> [log masuk untuk melihat URL]

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    3 bida

    Hello my name is Marianyeli and I am the owner of Venture Lashes. I mainly sell lashes and cosmetics. I want to start making a whole line, with makeup palette, lipglosses, makeup brushes and more lashes. I am from the Dominican Republic and I want the theme to be based on my country, on a Caribbean girl, about the nature. The palette is colorful. All I need is a beautiful cover that can represent ...

    $24 / hr (Avg Bid)
    $24 / hr Avg Bida
    36 bida

    We are looking for a coordinator for our language teaching company. Your tasks: - Contacting business clients (companies) or individual clients using our business email or phone. - Persuading them to sign a contract (teaching languages), exchange necessary documents. - Organizing a teacher to their company or to teach online - Exchanging necessary documents with our company We would like to p...

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    I need persons who make sound recordings of languages and dialects and the most important thing is the person who will make the recordings is a native speaker. I need a large numbers in each language within a few days. The job is to record 200 short sentences even on your phone The languages and dialects are: BULGARIA Bengali Bosnia Catalan Spain Danish German-Austria German-Belgium German-Swit...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    6 bida

    Very Important: - Design dimensions: 6 x 9 inches. - Text: IT'S A MARK THING YOU WOULDN'T UNDERSTAND - Colors: You can be creative with your color choice. - The name should be in its own line (nothing next to it). - The name should have its own Layer. - The PSD file should have layers inside it. - Please feel free to be as creative as you want. - You can submit as many versions as you w...

    $50 (Avg Bid)
    Dijamin
    $50
    1 penyertaan

    We need help with translation service for our content, it is marketing related content and we want native experts in 6 Indic languages.

    $64 (Avg Bid)
    $64 Avg Bida
    4 bida

    I need persons who make sound recordings of languages and dialects and the most important thing is the person who will make the recordings is a native speaker. I need a large numbers in each language within a few days. The job is to record 200 short sentences even on your phone The languages and dialects are: BULGARIA Bengali Bosnia Catalan Spain Danish German-Austria German-Belgium German-Swit...

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    9 bida

    Greetings, Looking for a freelancer who is fluent in both ( english and french ) to proofread a french to english translation i prefer native english with high french level, new freelancer are welcome No agents plzzzz

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    13 bida

    I need a web scraper written for the following URL: [log masuk untuk melihat URL] All information needed is available on the main page. The number of rows will vary. The output should be a pipe (|) delimited file with the following column mappings: origin_city --> data located in the "from_city_state" column before the comma origin_state --> data located in the "...

    $127 (Avg Bid)
    $127 Avg Bida
    10 bida

    We are looking for a Spanish to English translator to translate a 2 page pay stub with approximately 450 words. Deadline is 24-48 hours.

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    17 bida

    I need a Christmas CD front and back cover and sticker design that ill be placed on the CD. Its easy work if you know Photoshop or in-design. I need some wording changed on the original picture.

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    29 bida

    This is for a long term position doing multiple business plans monthly. Following instructions is key; therefore, if you do not follow the "instructions" section listed on the end of this posting, you will not be considered. General Duties Using provided templates, guidance, market research reports and other resources, develop completed business plans, PowerPoint documents, financial p...

    $342 (Avg Bid)
    $342 Avg Bida
    15 bida
    Design logo 6 hari left

    Looking for a logo for a business broking company (buying and selling companies). The initials to use are B C I’ve seen another logo which gives a maze effect for their letter C. If the BC could be somehow intertwined to give a maze effect, this would be ideal. Colour scheme of the website is #304771 and #c8ac48. I also need assistance with the website, but the logo is the priority for the...

    $386 (Avg Bid)
    $386 Avg Bida
    84 bida

    Hi, I'm looking for someone to write a letter of recommendation (1 page) on behalf of a person I know that would like to recommend me but don't have the time to write it. "These recommendations should prove that your reputation is of a high level and demonstrate the important roles you might have played for your projects. These are letters recommending your approval of the project...

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    6 bida

    Hi my name is Willian Andima. I am a book writer and poet. I would like to have my name created in a similar style as my uploaded sample file to use as my electronic signature. Please see samples of signatures I like as inspiration. I like both my first name to be on top of my last name as well as side by side. I like it to look unique, loosely so it flows and hand written. Please try not to use f...

    $80 (Avg Bid)
    Dijamin
    $80
    41 penyertaan
    Add payment gateway to app 6 hari left
    DISAHKAN

    hallo i have app Native "Ciyashop" for both Ios Android i want to add it with langauges objactiv-C and java 1) payment kalarna getaway for EU and paypal with checkout 2) need customer tracking his order 3) when customer visit webseite redirect him to the App in this mobile, or if no he have redirect him to app store or playstore depending to his mobile 4) pay pal and klarna my ...

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    11 bida

    We are looking for someone to translate the attached product catalogue from English into French, and look after the final design of changing all of the text so it is a print ready file.

    $272 (Avg Bid)
    $272 Avg Bida
    41 bida
    PROFESSIONAL PROJECT frensh 6 hari left
    DISAHKAN

    My company is looking for someone to build an organizational chart for the marketing department that includes the department administration, call center and sales representatives that relies online marketing should clarify the organisation and tasks of each unit NB must be native frensh

    $53 (Avg Bid)
    $53 Avg Bida
    1 bida
    PROFESSIONAL PROJECT 6 hari left
    DISAHKAN

    My company is looking for someone to build an organizational chart for the marketing department that includes the department administration, call center and sales representatives that relies online marketing should clarify the organisation and tasks of each unit NB must be native english

    $69 (Avg Bid)
    $69 Avg Bida
    7 bida

    Looking to write a Robert burns style poem.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    1 bida
    $2 / hr Avg Bida
    8 bida

    I am a developer in Mexico looking for another experienced MERN and React Native developer. Do you have experience with MERN (Mongo Express React Nodejs) or React Native and looking for part-time or full-time job? It is NOT hourly project. This is long-term salaried job. What are your salary expectations? I know local salary for MERN developer is $700-$1100 per month for fulltime job. Do not re...

    $1021 (Avg Bid)
    $1021 Avg Bida
    17 bida

    Looking for a book cover for a book to help men in marriage

    $82 (Avg Bid)
    $82 Avg Bida
    51 bida