Native english writer neededpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    917,863 native english writer needed tugasan ditemui, harga dalam USD

    Hai Assalamualaikum! Posting ini adalah khas kepada Designer Malaysia Freelancer sahaja! Kami ada beberapa project untuk di jalankan, jadi memerlukan kepada Freelancer utnuk siapkan design yang kami perlukan dalam tempoh masa yang diberikan Sekiranya anda berminat kami juga terima untuk anda menjadi pekerja tetap dalam syarikat kami. Sekiranya anda berminat, boleh terus PM kami di inbox untuk maklumat lanjut

    $103 (Avg Bid)
    $103 Avg Bida
    12 bida

    Tamadun Islam Dan Tamadun Writer BM

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    13 bida

    Kajian teks hadis bukhari dan muslim

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    5 bida
    $411 Avg Bida
    44 bida

    Ekonomi antarabangsa, tariff,

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    12 bida

    Complete in Bahasa Malaysia economic account

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    5 bida

    Need complete in bahasa malaysia

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    13 bida

    Kami memerlukan seseorang untuk menterjemahkan dokumen kami dari Bahasa Melayu ke Bahasa Inggeris. Hanya orang asli bahasa yang dibenarkan untuk membuat tawaran

    $296 (Avg Bid)
    $296 Avg Bida
    27 bida

    Comparing two malaysia company

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    5 bida
    Content writer Tamat left

    Teknologi jaringan, perkembangan teknologi informasi,

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    4 bida

    Korang ada artikel best nak share dengan Glamornyo? Bukan free tau! Kitorang siap bayar lagi! Tajuk kena catchy dan buat orang rasa nak klik! Artikel mengenai 1. isu semasa/tranding/Viral/ 2. Lifestyle gaya Malaysia Malaysia 4. Dekorasi dan hias rumah gaya malaysia 5. Tempat dan makanan menarik di Malaysia Kalau artikel yang korang hantar terpilih, kitorang akan bayar dalam USD5 - 50 untuk satu artikel berdasarkan kualiti. Berpeluang untuk menjadi penulis tetap freelancer kami sekiranya artikel-artikel dihantar SELALU BEST! Kriteria penulisan: 1. Menulis dengan gaya bahasa santai. 2. Menulis berkaitan isu semasa, viral, tips kerja, tips interview, gaya hidup dan sebagainya yang best untuk share. 3. Tidak menyentuh isu seks, agama, politik serta info yang palsu atau tidak sah. 4...

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    20 bida

    Menulis sejumlah artikel Content writer

    $435 (Avg Bid)
    $435 Avg Bida
    6 bida

    Assalamualaikum ilyrusli, saya Nazrin. Saya sedang cari content writer untuk company saya kerja. kami beroperasi di Bangi, Selangor. boleh tak awak hubungi saya di email. [Removed for encouraging offsite communication which is against our Terms and Conditions -Section 13:Communication With Other Users] terima kasih.

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    Tulis artikel dalam bahasa melayu dan English, untuk permainan telefon online

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    13 bida

    Salam Sejahtera, Appen sedang menjalankan projek pengecaman tuturan berskala besar dalam Bahasa Malaysia untuk membantu klien kami dalam merealisasikan tindakbalas suara interaktif ataupun interactive voice response (IVR) dengan kecerdasan bantuan untuk generasi seterusnya dalam sektor servis khidmat pelanggan. Matlamatnya adalah untuk mesin berinteraksi dan bertindakbalas kepada pertanyaan pelanggan dalam segala senario harian, seperti perbankan, hospitaliti, dan lain-lain lagi, tanpa input ataupun input yang minima. Anda boleh baca mengenai sistem IVR dengan lebih lanjut di sini. Demi mencapai objektif ini, kami sedang mengumpul sampel pertuturan untuk perbualan umum orang ramai melalui perbualan telefon bagi tujuan penyelidikan dan latihan mesin. Pihak kami akan menyediakan segala ya...

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    7 bida

    Hi, Saya akan membuka satu blog mengenai Blockchain, Bitcoin dan Cryptocurrencies Projek ini akan saya berikan kepada yang bersedia untuk melakukan translate 5 - 10 artikel per hari dari English ke Indonesia ( bukan dari google translate ) Per artikel terdiri dari 300 - 1000 kata Untuk projek ini hanya dikhususkan bagi yang ingin long term jadi partner kami Projek ini kami akan berikan 5 artikel untuk di translate dan akan membayar IDR 100,000 apabila projek telah diselesaikan dan memuaskan, maka kami akan hire long term dengan pembayaran 2 juta per bulan untuk translate artikel buat kami. Lebih prefer yang pengalaman tentang Bitcoin, Altcoin, dan cryptocurrency.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    35 bida

    Kami memerlukan content writer untuk menghasilkan content berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris. Hubungi kami jika anda fasih berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris serta mempunyai kualiti penulisan kreatif.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    10 bida
    $85 Avg Bida
    5 bida

    saya bekas pensyarah. pengalaman 6 thn dlm pengajaran& pembelajaran. pengalaman dalam urusan umrah. projek mahu hasil buku untuk macamana nak dapat umrah secara percuma. saya nak ramai orang tahu cara atau rahsia ini. saya & beberapa rakan dah testimoni sendiri.

    $700 (Avg Bid)
    $700 Avg Bida
    8 bida

    artikel bebas tentang realita kehidupan.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    5 bida

    Website kami bergerak di bidang portal berita, dimana kami memerlukan content writer untuk menulis article-article berita terkini di beberapa kategory seperti berita nasional & internasional, sports, technology, lifestyle, dll. Per article min 350 kata - 500 kata, dilengkapi dengan foto-foto berkualitas dan harus lewat copyscape(bukan copy paste dari article berita existing).

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    5 bida

    Saya sedang membuat website untuk company dan service (2 websites), membutuhkan penulis content dalam bahasa inggris. Currently, I'm setting up 2 websites (company profile and service), need a content writer urgently.

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    Membuka jasa pemasukan data baik untuk individu atau organisasi yang sedang mengerjakan project atau analisa/penelitian.

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    8 bida

    Menulis artikel untuk media online, baik itu artikel umum, berita, atau tentang review tempat - tempat kuliner. Jasa mengedit foto baik itu foto produk, wedding magazine, dan sejenisnya.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    3 bida

    Butuh Content Writer - Membuat 15 artikel terbaik untuk website - Tema artikel tentang pakaian & material pakaian - Ada 400-500 kata/artikel - Memahami kaidah SEO - Tulisan baru, bukan plagiat dan banyak mengutip - 15 artikel selesai dalam 7 hari

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    3 bida

    authors, writer, novelist, reporter, sekretaris, pengarsip, ahli bicara, pembicara, pemeriksa, Strong in : Romance.

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    1 bida

    Looking for a native Malay speaker to record the following 3 sentences in 3 separate audio files (.wav or .mp3) 1) Panggilan anda tidak dapat dibuat seperti yang didail. Sila semak nombor anda dan dail sekali lagi. 2) Orang yang anda panggil tidak dapat dihubungi buat masa ini. Sila tinggalkan pesanan selepas nada. Letakkan telefon selepas anda selesai merakam. 3) Rakaman tamat.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    2 bida

    I need a native arabic speaker who can record the following words as mp3 with his own voice. Bismillahir rahmanir rahim La ilaha illalah muhammadan rasulullah allhamdullilah subhanallah allahu akbar la hawla wa la quwwata illa billah astaghfirullah ONLY BID IF YOU CAN DO IT!

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    4 bida

    ...kaum Yahudi berperang dengan kaum muslimin. Namun situs yang dikutip beberapa pihak bahwa Israel menanam 220 juta pohon ghorqod, tidak memberi deskripsi tentang pohon ini. Di situs tersebut hanya disebutkan: “While the forests of Israel belong to the people, JNF ensures their environmental soundness and is focusing on diversification, planting trees indigenous to the Middle East such as native oaks, carob, redbud, almond, pear, hawthorn, cypress and the exotic Atlantic cedar.” Tampaknya ada ketakutan yang amat sangat akan Yahudi, sampai pohonnya pun ditakuti. Mungkin pohon itu beragama Yahudi. Entahlah. Yang jelas, pohon ini tidak hanya tumbuh di Israel. Pohon ini telah ada sebelumnya di Afrika Utara dan Pakistan. Pikir mereka yang ketakutan, tidak perlu penjel...

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    2 bida

    hi saudara i cant tawaran sry tetapi saya dapat penjual ebay baik untuk Anda chek profil saya i am baik dalam seo dan aku punya 500 diperbarui linkedin twitter facebook pinterest dll siap id saya akan berbuat lebih baik

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    ...- Communicating boundaries - Giving and receiving criticism The stories should be written as a first person past tense piece, with a women as a main character. Also, we can imagine there’s a second person that speaks through the story (we can have multiple voiceover artists speaking), but keeping this second person as a secondary character (for example, the man or women she interacts with). English must be your mother tongue!...

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    10 bida
    Data entry clerks needed 6 hari left
    DISAHKAN

    HI, We are hiring freelancers to carry out simple data entry jobs. I would be selecting freelancers based on experience and reviews. Happy bidding!

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    67 bida

    Hey again, Artemy. I'll do it for you. Cheers.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida
    FUTURISTIC RE-DESIGN NEEDED 6 hari left
    DISAHKAN

    ...borders of posts and files as well (For this i already have the style of animations example, even the code of animated borders, buttons, etc...) - Add special mega menu in the current menu (should be controlled from the backend as well to be able to add directly new application names buttons) - Creating an iframed page with a third party application showing inside the social network as it was a native one (with Social network menus and header menu in animated view). - Third party music application that i want to be integrated without api but with iframe mode (circle iframe smal icon that once you click on it it will show a new window in the same same window and that new window will contain the music platform used to play even when it's minimized/hidden) or It can be integrat...

    $238 (Avg Bid)
    $238 Avg Bida
    13 bida

    I have a react native classified app it works with WordPress website and woocommerce, we need to add a woocommerce payment method to the app.

    $82 (Avg Bid)
    $82 Avg Bida
    16 bida

    I need a React Native app developed for Geolocation based reporting. Other Modules include:- 1) A Dashboard 2) Adding and Managing Users 3) Maps and Routes 4) adding Waypoints 5) Dwelling (Optional) 6) Scope for future modules

    $670 (Avg Bid)
    $670 Avg Bida
    7 bida

    Looking for well versed SME experts in the fields of essay writing, history and Geography. Efficiency and speed is a must. This will be a recurring job, and basis your performance, we can continue to work together. Reach out if you fit the bill.

    $49 (Avg Bid)
    $49 Avg Bida
    10 bida

    Hi Monicah Writer, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Need regular writer for website content who can follow our guidelines Candidate must have basic knowledge of SEO also. Like how to use keywords and keyword research knowledge. Only apply if you have basic knowledge of keyword research and where to use keywords. I will consider your bids if you give explanation of how you gonna research keywords use in articles. My budget is $2 usd per article and length of the article should be 750 to 850 words This is a bulk work I have 100+ websites. So we need regular content to keep them updated.

    $99 (Avg Bid)
    $99 Avg Bida
    20 bida

    Need English essay writers and SME's in the field of Geography and History for Freelance work projects. Efficient working style and speed is a must.

    $301 (Avg Bid)
    $301 Avg Bida
    21 bida
    Senior DevOps needed 6 hari left
    DISAHKAN

    What is your Kubernetes experience? We would need somebody very senior who would come to the team as an expert on Kubernetes and specifically EKS. We would need them to really understand deployment and hosting of services in EKS…how to configure services to use auto-scaling, ensuring 0 downtime deployments and be able to help Dev teams implementing the various flavors of health check probes. We would need somebody very familiar with Istio Service mesh and how to optimize its configuration. We need somebody who is an expert in Terraform and if they can be an expert in TerraGrunt flavor of TF all the better. Somebody with experience with Observability and open tracing standard would also be a great addition.

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    3 bida

    For an existing React Native Mobile App Project, we will need to implement the Huawei Mobile services to compliment the existing Google Maps APIs. So we're targeting to have a library that will allow us to switch between HMS services & GMS services. Creating this library that allows us to have both services available, but then call the relevant service based on the device type This library to include HMS + GMS services for: 1. Location Services 2. Push Notification Services 3. Geo Coding Services 4. Mapkit 5. Any other services we currently use existing App

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    32 bida

    Soo I want to create a website where i post vlogs on all topics and both in Hindi and eng so I need someone to make me a website + guide me on writing in both hindi and english. Thanks!

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    12 bida

    We need to develop a serverless web application using GCP. This application is an Employee Leaning management and talent management system. The system will get the data from various other systems through APIs. I need a highly scalable serverless architecture based on GCP. Frontend : React Native Mobile app and React Web portal. Backend: Node.js Database: MongoDB to any suitable Google Database. Regards, Ashutosh.

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    2 bida

    We are looking for a content writer to help build out the copy and structure for a landing page on our website. The writer should have good experience in the health and safety industry as well as with employye injury reporting / claims.

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    16 bida