Need a flyer designed for a conference to be held in august i will provide images that i want part of the design and all the detpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    528,989 need a flyer designed for a conference to be held in august i will provide images that i want part of the design and all the det tugasan ditemui, harga dalam USD

    Perlu buat simple post-event report untuk dihantar kepada sponsor/funder kepada event/program tersebut. Satu report anggaran 5 ke 8 muka surat sahaja.

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    2 bida

    I want a web page to present products, all the information on this website visit the site and send me a message thank you [log masuk untuk melihat URL]

    $2229 (Avg Bid)
    $2229 Avg Bida
    22 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    Membantu anda dalam memproses data anda

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    14 bida

    Nazovi me: +387 62 973 483. Flyer A5, sahat posla.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    1 bida

    [log masuk untuk melihat URL] mohamad azim bin zainul [log masuk untuk melihat URL] memberi perkhidmatan untuk pelanggan untuk design seperti bunting,banner,flyer backdrop dan lain-lain [log masuk untuk melihat URL] kasih

    $1046 (Avg Bid)
    $1046 Avg Bida
    60 bida
    part time job Tamat left

    [log masuk untuk melihat URL] server [log masuk untuk melihat URL] barang lewat media sosial [log masuk untuk melihat URL] barang [log masuk untuk melihat URL] atau rakit komputerkomputer [log masuk untuk melihat URL] tidak terlalu berat

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    8 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Design untuk Website Design, Pembuatan Logo, Name Card, Produk, Flyer, Brosur, dll

    $388 (Avg Bid)
    $388 Avg Bida
    1 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Ingin membuat Website Panelrn- Instagramrn- Twitterrn- Google+rndll (sebutkan jika bisa yang lain)rndan bisa membuat login untuk userrnbisa membuat deposit saldo untuk user

    $295 (Avg Bid)
    $295 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Hai i am Durga shanker saw Computer operter

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    6 bida

    [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL], kinderbike. [log masuk untuk melihat URL]

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    1 bida

    Mengerjakan design untuk Kupon undian, Flyer dan banner

    $64 (Avg Bid)
    $64 Avg Bida
    2 bida

    hai friends naku desings ante pranam kotaga cheyali anukuntanu adhi anthavarakuno telidhu nakantu o gurtimpu ravali anikorukuntuna thnku friends

    $182 (Avg Bid)
    $182 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    sir, Mai Anirudh Kumar Jharkhand Se Bol Raha hu Kaya Aap Hame Data Entry ke kam de sakte hai sir Mera Contact No 08582029172 & Email Id anirudhk541@[log masuk untuk melihat URL]

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    sir, Mai Anirudh Kumar Jharkhand Se Bol Raha hu Kaya Aap Hame Data Entry ke kam de sakte hai sir Mera Contact No 08582029172 & Email Id anirudhk541@[log masuk untuk melihat URL]

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    We are an event company that is looking for people to work for us full time and part time. We offer attractive daily/weekly/monthly salary based on which position you are looking for. We also offer contracts for people who are looking for long term part time jobs. Part Time Promoter We have event constantly every weekend so we need a lot of profile for part time promoters. Promoters usually do...

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    1 bida

    Hi, I need data entry workers for a simple typing job. requirement : 1: basic internet knowledge. 2: well typing speed . 3: well internet connection. 4: payment method: perfectmoney/ moneybookers/webmoney/gaf/freelancer/oDesk payment time weekly on Monday . Lowest bid should be awarded . For new freelancer its very beauty full chance to have a great review . place a b...

    $204 (Avg Bid)
    $204 Avg Bida
    3 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Hey guys, we have new customer on the USA that wants to use our brand, logo, name, website and resell our products. As it is a customer, we think that is ok because we are selling products and generating revenue, but we would like to be protected in the future in case they want to use dour name and brand but with other products and other suppliers products, maybe even faking our products and selli...

    $21 - $179
    $21 - $179
    0 bida
    Find links on the internet 6 hari left
    DISAHKAN

    Some websites allow you to see information on what is the most popular or trending content. Your job is to find as many of these websites as possible. Specifically, the links you find must try to: 1. cover or filter to Australian content 2. Show popularity within for a search term or within a category/topic For example: [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untu...

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    22 bida

    5 very small modifications - Must be done fastly under 30 minutes

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    9 bida

    I want to make my website like that [log masuk untuk melihat URL]

    $13325 (Avg Bid)
    $13325 Avg Bida
    2 bida

    Hi Australian's, We need a person to write article... He / She must belongs to Australia

    $164 (Avg Bid)
    $164 Avg Bida
    1 bida

    We are looking for a designer to draw models for 15 room types like the uploaded files to be used in a catalogue on our website. Room types: - Simulation Room - Lecture Theatre - Meeting Room - Huddle Space - Boardroom - Tutorial Room - Collaboration Space - Exhibition Hall - Signage - Conference Room - General - Office

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    15 bida

    Hello, freelancers, I need to increase my views and subscribers for my channel I need someone to share finding the best keywords and sharing new content like SEO. So I need best person Tamil freelancer are mostly welcomed

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    3 bida
    3D Modelling a Car Part 6 hari left
    DISAHKAN

    I require an accurate 3D Model of a car part, see pictures. This model will be 3D printed. I will need an .obj with quite a high polygon count. I have photographs of the object and can supply more images. The price is for building the object and 2 rounds of changes to refine the shape after printing

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    19 bida

    I have about 10 images that I need edited, make some changes on them

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    42 bida

    write down the Zoho CRM feature in my function spec format and point of view(from user point of view) and send back me word file. the format, tone, point of view(their original points are too sales talk and not subjective). pls see my attached sample(for other systems) for the style i like to have for their feature.

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    4 bida
    Trophy icon The Local Catch 9 hari left

    YouTube channel for mainly fishing but also outdoor adventures. Logo could include title with fish, fishing pole, camera and/or trees, mountains, water

    $100 (Avg Bid)
    $100
    2 penyertaan

    We are looking to welcome a skilled pattern maker to our team in Victoria Australia. In particular, we are hoping to find a pattern maker with experience producing: - Athletic wear (or similar) - Technical garments - Accessories The position: is casual, but likely ongoing Remuneration: is hourly and pay will be determined on experience Location: remote at home, or at our studio in Co...

    $10 - $20 / hr
    Tempatan
    $10 - $20 / hr
    0 bida

    Hi Everyone, I need some changes to an existing website. I need you to design my online store. please contact me for negotiation. Best Regards. Jean

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    13 bida

    My team knock on new homeowners doors and offers them Smart Home Security and Solar Panels. We are currently leaving behind a flyer similar to the one attached. We will take a different approach by using a smaller flyer with gloss in one side and pritable white background on the other side so that way my reps can print their name and number directly on the flyer using a laser printer at the offic...

    $59 (Avg Bid)
    $59 Avg Bida
    40 bida