Need a language tutor in the languages mentioned in the description 4pekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    349,423 need a language tutor in the languages mentioned in the description 4 tugasan ditemui, harga dalam USD

    setup goautodial 4 on linux server

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    3 bida

    Hai adagencyxp, saya tertarik dengan profil anda dan ingin tawarkan anda projek saya. Kita boleh berbincang mengenai butirannya menerusi sembang.

    $380 (Avg Bid)
    $380 Avg Bida
    1 bida
    Help 4 Dashbas Tamat left

    Help 4 Dashbas (Removed by Freelancer.com Admin)

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    Mencari developer Angular 2/4 (bukan angularjs).

    $869 (Avg Bid)
    $869 Avg Bida
    9 bida

    Mengubah sejumlah gambar

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    5 bida

    Bahasa/Melayu language

    PHP
    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    1 bida

    Membuat kerja Excel Memasukkan senarai data pelanggan atau data murid ke dalam Microsoft Excel

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    10 bida

    Mengubah sejumlah gambar

    $747 (Avg Bid)
    $747 Avg Bida
    8 bida
    Writing -- 4 Tamat left

    Saya perlukan anda menulis artikel akademik.

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    2 bida
    $75 Avg Bida
    1 bida

    Menulis sejumlah artikel

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    Hi bijaya47,JOB 2

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    1 bida

    We are a company that publishes websites on global startups, phone apps and also articles on technology and gadgets. We are looking out for writers who can write about startups/apps, emerging tech and gadgets. Minimum words: 400. The ideal candidate MUST have a good command over English (US),MUST love writing about the above-mentioned subjects, SHOULD be able to deliver the report in turn around t...

    $661 (Avg Bid)
    $661 Avg Bida
    6 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Looking for translators for below languages Rajastani / Devanagari Marathi Telugu Gujrati Bengali Malayalam Oriya Kannada Kurdish-Kurmanji Kurdish- Sorani Kazakh Azerbaijani

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    8 bida

    Buat temen2 mahasiswa yg berminat mejadi tutor les Privat mata pelajaran MAT & IPA buat SMP/SMA Persyaratan : - Mahasiswa D3/S1/S2 - Guru dtg ke rumah siswa - punya kendaraan bermotor - Honor 25-45 rb / pertemuan (1,5 jam) EDUMEDIA PRIVAT

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    Looking for a native Malay speaker to record the following 3 sentences in 3 separate audio files (.wav or .mp3) 1) Panggilan anda tidak dapat dibuat seperti yang didail. Sila semak nombor anda dan dail sekali lagi. 2) Orang yang anda panggil tidak dapat dihubungi buat masa ini. Sila tinggalkan pesanan selepas nada. Letakkan telefon selepas anda selesai merakam. 3) Rakaman tamat.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    2 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    es - Spanish nl - Dutch pt - Portuguese cs - Czech de - German fr - French it - Italian hu - Hungarian no - Norwegian - pl - Polish - sv - Swedish - tr - Turkish - el - Greek ar - Arabic hi - Hindi vi - Vietnamese sr - Serbian iw - Hebrew ko - Korean zh - Chinese

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    17 bida

    Pengembangan ERP yang mencakup : Contract Management - Purchase Receipt - Purchase Invoice - Purchase Payment,Stock Adjusment, Sales Order - Sales Invoice - Sales Receipt Target to finish: 3 weeks after contract sign-off

    $1645 (Avg Bid)
    $1645 Avg Bida
    20 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida
    Translation Tamat left

    We are going to do a large translation project, which will require translators in many languages. I NEED THREE TRANSLATORS PER EACH LANGUAGE (Translation will be mostly English to "language"). If you see the language that you speak on the list, please email me a short message with your rates and your name, like this: Albanian -- John Doe -- .05 per word SEND TO: Helena@quicktransla...

    $437 (Avg Bid)
    $437 Avg Bida
    4 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    nak ea pending oder buy stop dan sell stop serentak yang boleh set stat price contoh stat price 123.000, jarak dari stat price boleh adjust contoh 10pip 123.100 buy stop 122.90 sell stop,layer buy stop dan sell stop boleh adjust contoh boleh set buy stop 20 layer sell stop 20 layer ,kemudian jarak diantara buystop dari layer ke layer boleh adjust begitu juga sell stop, kemudian boleh set take away...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    facebook likes Tamat left

    as discussed on skype and by email 8-visas Website: [log masuk untuk melihat URL] Facebook page: [log masuk untuk melihat URL] Target Countries: Cambodia, China, Hongkong, Indonesia, Israel, Japan, Korea South, Malaysia, Qatar, Russia, Saudi Arabia, Singapore, Taiwan, United Arab Emirates, Vietnam, Antigua & Barbuda, Bahamas, Barbados, Belize, Canada, Dominican Republic, El Salvador, Mexic...

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    membuat sebuah artikel dan buku novel yang mampu membuat daya saing d kalangan [log masuk untuk melihat URL] juga menceritakan tentang semua pergaulan

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Bila Anda Seorang Pembicara, Trainer, Guru, atau Seorang Penulis lepas (Freelance), Namun di dalam project ini Anda akan mencadi seorang Tutor, Membawakan materipresentasi atau tulisan Anda ke dalam CD Tutorial secara LIfe, Lebih cepat daripada membuat Buku. Dan Ramah Lingkungn karena tidak menggunakan kertas, melainkan menggunakan media kepingan CD. Profile Anda baik Foto dan Nama Anda akan te...

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    2 bida

    we have a project for affiliate which require to have 500 articles (SEO formated) 1800-2000 words and 1000 articles (short: 800-1000 words also SEO formated). Topic will be about cleaner,vacuum, refridge, cooker... I looking for candidate who give me 10 long articles per day, 20 short articles per day. Job can be done via here or paypal... Please give the best price, our target price long arti...

    $3676 (Avg Bid)
    $3676 Avg Bida
    11 bida

    Hello I have a project idea that i want to develop as a website and an app (ios and android) The idea is to design and develop a business directory website and mobile application (Android and IOS) for the user. The website and the mobile application will be multilingual (German, English, Swedish and later few more languages ). As per our high-level requirement we believe there will be following...

    $4434 (Avg Bid)
    $4434 Avg Bida
    47 bida

    i want to use whmcs for billing our clients, we want to offer a subscription services to customers, it will be a similar service like netflix, you will have to intgrate via api whmcs with our middleware. Customer have 2 options to pay – PayPal / Credit Card using WiPay / Enter top up code one payment gateway ."Wipay" you will have to create a custom module for this for whmcs. This ...

    $217 (Avg Bid)
    $217 Avg Bida
    26 bida

    Dear Freelancers! We are looking for a professional programmer who needs: First of all: check and change the code of one of the languages of our website, because now this language is not visible online. And second: make a Word Press version of our website, which should work on computer, mobile and tablet. Must be also multilingual. Our website: [log masuk untuk melihat URL] Note: we want to coo...

    $165 (Avg Bid)
    $165 Avg Bida
    23 bida

    Online coach for international mathematical olympiad. No explaining, just giving resources and problems.

    $9 - $33
    Tempatan
    $9 - $33
    0 bida

    I need someone to build a business plan for a manufacturing company. I have already started making it but I am not much satisfied with it. As mentioned my budget is 10 usd ONLY

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    4 bida
    Data entry 4 6 hari left

    We are seeking someone who can assist in compiling an email list. All of the email addresses, names and companies will be provided via Chat. They however need to be transferred to a spreadsheet so they can be uploaded to contacts list, mail chimp

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    10 bida

    Hi, I'm starting a website to sell products, mostly health appliances, devices, and products, in Singapore. And I require someone to do on-site photography (including lighting setup) and post-editing to create professional photos of products that can be posted on the website. Please share a quote preferably per photo. If you choose to quote per hour, please also include how many photos that ...

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    I have an app made in Laravel framework. - It is accounting software. It has two pages Incomes -> revenues and Expenses -> payments. I want both of them combined to a third page Transactions (new) shown in menu above Incomes menu item. - Then for data entry I want that page converted to Tabular format, with existing ADD NEW button labels replaced with Add Income and Add Expense labels. - Wh...

    $119 (Avg Bid)
    $119 Avg Bida
    57 bida

    I need to create create a bridging header for Integration stripe into swift 4 project, who can help me?

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    4 bida

    I need a logo designed. I am a lawyer specialising in criminal law. The logo needs to be somewhat modern but ethically strong.

    $338 (Avg Bid)
    $338
    27 penyertaan

    Only professional translators, fluent in both languages please. CV as a must. Translate 3min50sec video commercial to Spanish (Latin, South America). for Advertising to Latin audience in Miami area. You need to watch a video and translate every single sentence of it organizing by sections in doc file. We have a draft of english text, but it doesn't include all the text person says on video. ...

    $295 (Avg Bid)
    $295 Avg Bida
    12 bida

    I need a logo designed. I am a lawyer.

    $202 (Avg Bid)
    $202 Avg Bida
    49 bida