Need a writer to write a spec sheet on a new homepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    573,478 need a writer to write a spec sheet on a new home tugasan ditemui, harga dalam USD

    - Tertarik dengan dunia fashion beauty - 2 Topik artikel akan kami sediakan - Artikel original tidak plagiarism - Minimal 2000 karakter (tanpa spasi) - Bersedia melakukan revisi untuk artikel yang kurang sesuai dengan orderan kami - Deadline Senin 29 Juni - Fee $10 untuk 2 artikel

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    12 bida

    Korang ada artikel best nak share dengan Glamornyo? Bukan free tau! Kitorang siap bayar lagi! Tajuk kena catchy dan buat orang rasa nak klik! Artikel mengenai 1. isu semasa/tranding/Viral/ 2. Lifestyle gaya Malaysia [log masuk untuk melihat URL] Malaysia 4. Dekorasi dan hias rumah gaya malaysia 5. Tempat dan makanan menarik di Malaysia Kalau artikel yang korang hantar terpilih, kitorang akan...

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    21 bida

    Menulis sejumlah artikel Content writer

    $415 (Avg Bid)
    $415 Avg Bida
    7 bida

    Assalamualaikum ilyrusli, saya Nazrin. Saya sedang cari content writer untuk company saya kerja. kami beroperasi di Bangi, Selangor. boleh tak awak hubungi saya di email. [Removed for encouraging offsite communication which is against our Terms and Conditions -Section 13:Communication With Other Users] terima kasih.

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    Kami memerlukan content writer untuk menghasilkan content berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris. Hubungi kami jika anda fasih berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris serta mempunyai kualiti penulisan kreatif.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    10 bida
    Clean Home Tamat left

    Bantu saya membersihkan rumah (Full Time)

    $750 - $1500
    Tempatan
    $750 - $1500
    0 bida

    Mengisi spreadsheet dengan data Memasukkan data data kedalam Kolom sheet yg telah di sediakan memperbaiki dan merapikan data tersebut

    $99 (Avg Bid)
    $99 Avg Bida
    22 bida

    Tulis dalam Bahasa Malaysia Tulis satu artikel untuk perbandingan servis bagi blog. Berbanding 3-5 syarikat hosting server spec, etc.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    9 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per p...

    $863 (Avg Bid)
    $863 Avg Bida
    25 bida

    Buat kerja dari rumah

    $10 - $30
    Tempatan
    $10 - $30
    0 bida

    Buat kerja dari rumah

    $25 (Avg Bid)
    Tempatan
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Buat kerja dari rumah

    $446 (Avg Bid)
    Tempatan
    $446 Avg Bida
    2 bida

    Rapid project pengerang. Samalaja bintulu. Samur sipitang sabah

    $1213 - $2425
    $1213 - $2425
    0 bida

    indian oil pump sheet

    $89 (Avg Bid)
    $89 Avg Bida
    11 bida
    $90 Avg Bida
    5 bida

    saya bekas pensyarah. pengalaman 6 thn dlm pengajaran& pembelajaran. pengalaman dalam urusan umrah. projek mahu hasil buku untuk macamana nak dapat umrah secara percuma. saya nak ramai orang tahu cara atau rahsia ini. saya & beberapa rakan dah testimoni sendiri.

    $657 (Avg Bid)
    $657 Avg Bida
    8 bida

    artikel bebas tentang realita kehidupan.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    6 bida

    Saat ini, kami memiliki produk berupa aplikasi website ( online store ) dengan konsep baru : SP3 ( System, Product , Packaging, Post ) artinya : 1. kami mempersiapkan sistem dari profile sampai dengan pembayaran 2. kami mempersiapkan puluhan ribu produk dari puluhan kategori yang siap untuk dijual 3. kami mempersiapkan operasional mulai dari call center, pengemasan barang, stok barang sampai de...

    $58333 (Avg Bid)
    $58333 Avg Bida
    1 bida

    Website kami bergerak di bidang portal berita, dimana kami memerlukan content writer untuk menulis article-article berita terkini di beberapa kategory seperti berita nasional & internasional, sports, technology, lifestyle, dll. Per article min 350 kata - 500 kata, dilengkapi dengan foto-foto berkualitas dan harus lewat copyscape(bukan copy paste dari article berita existing).

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    5 bida

    Saya sedang membuat website untuk company dan service (2 websites), membutuhkan penulis content dalam bahasa inggris. Currently, I'm setting up 2 websites (company profile and service), need a content writer urgently.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Membuka jasa pemasukan data baik untuk individu atau organisasi yang sedang mengerjakan project atau analisa/penelitian.

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    8 bida

    Menulis artikel untuk media online, baik itu artikel umum, berita, atau tentang review tempat - tempat kuliner. Jasa mengedit foto baik itu foto produk, wedding magazine, dan sejenisnya.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    3 bida

    Butuh Content Writer - Membuat 15 artikel terbaik untuk website - Tema artikel tentang pakaian & material pakaian - Ada 400-500 kata/artikel - Memahami kaidah SEO - Tulisan baru, bukan plagiat dan banyak mengutip - 15 artikel selesai dalam 7 hari

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    3 bida
    new project Tamat left

    saya sangat menghargai jika anda semua mau bekerja dengan saya dengan baik terima kasih

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    6 bida

    Salam. Saya ada membeli template utk diguna bg majlis sekolah. Tp bila saya nak buka file tu ada popup kata ada references yg missing dan saya kena install. Saya baru nak belajar2 ae ni. Saya rasa mungkin sebab spec laptop yg x support cs6 ni. Jd kalo nak mintak tlg tuan buatkan, berapa kos dia ye. Ada 2 template

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    authors, writer, novelist, reporter, sekretaris, pengarsip, ahli bicara, pembicara, pemeriksa, Strong in : Romance.

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    1 bida
    thre new logos Tamat left

    i need 3 new logos for [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]

    $84 (Avg Bid)
    $84 Avg Bida
    1 bida

    hihihihi1111111111111111111111

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat aplikasi Financial Accounting. Saya perlu orang yang sudah terbiasa membuat aplikasi Financial Accounting. Yang menjadi tujuan utama saya adalah kecepatan untuk menghasilkan laporan2 dan fleksibilitas untuk Master Data Chart of Account dalam arti panjang dari Chart of Account bisa dinamis tanpa perlu merubah coding program. Yang saya perlukan adalah : 1. Desain database unt...

    $197 (Avg Bid)
    $197 Avg Bida
    1 bida

    Dicari freelancer untuk mengajar ASP.NET dengan spec berikut: Basic HTML + CSS Basic C# ASP.NET + [log masuk untuk melihat URL] T-SQL: CRUD Operation Tool: VS2012 atau VS2013 10x pertemuan @3jam/session Jam belajar pagi/siang - Lokasi Yogyakarta Start: 10 Nov 2014

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    2 bida

    Saya ingin buat 1 rangkaian elektronik, terhubung dengan network wireless yang berfungsi seperti switch

    $100 - $100
    $100 - $100
    0 bida

    Saya bergerak dibidang Acrylic Sheet. Acrylic yang dapat dipesan dengan kami bisa secara "custom" jadi kami tidak perlu contoh, hanya deskripsi saja lalu akan kita buatkan sesuai dengan keinginan. harga yang kami patok, adalah: 1. tebalnya acrylic 2. panjang/ lebarnya acrylic 3. tingkat kesulitan pembuatan sebagai contoh kami akan lampirkan beberapa hasil dari kami. jika berminat...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    3 file server untuk XFileSharing Pro butuh di optimalisasi, karena resource server masih banyak tapi generating files, download dan upload lambat. Server spec pakai i3 2100, 8GB RAM, 1 Gbps network dedicated. Statistik rata-rata 3 server tersebut sebelum akhirnya melambat: Active connection 4000-5000, RAM usage 300-400MB, CPU usage 2-10%, Network usage 500-600 Mbps. Saya ingin server resource terp...

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida

    Membuat Aplikasi Web based, aplikasi invoice, surat jalan, booking sheet. dan lain-lain yang menggunakan bahasa PHP atau sebagainya.

    $396 (Avg Bid)
    $396 Avg Bida
    4 bida

    I will give you access to the information on a website via a login. I need you to copy and paste the info and a picture into an excel sheet. There will be about 750 company entries. The Excel sheet must be searchable using filters. I have a similar job available if this job is done well. Accuracy is important, more important than time taken. Need Somone to check links and input the correct ...

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    We are looking for some one who specialize in Fuel station designs and create a new model 3d design for the fuel brand which we like to introduce in the market...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    5 bida

    We'd like somebody with the passion of writing Blog Post. The experience is not important as soon you love to write and do research by yourself about the topic. We are a small business selling Eco Friendly and Bamboo products, and would love to have you in our team to help us to write the best SEO Blogs. Will need a blog weekly.

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    29 bida
    $284 Avg Bida
    23 bida

    Hello :) I need an article writer native/fluent in English and can write well. This project is ideal if you are just starting here and looking to get some feedback. The articles will be mainly about few softwares (I will provide you the list) and what you have to do is basically write a small description of around 150 words for each software. Plagiarism will not be tolerated. Also please show a ...

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    12 bida

    We would like some Excel sheet to be converted to PDF into one file.

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    46 bida

    We would like some Excel sheet to be converted to PDF into one file.

    $21 / hr (Avg Bid)
    $21 / hr Avg Bida
    40 bida

    Mobile UI Automation Framework with Appium and C# Before bidding read this properly and then only accept the proposal 1. Need a nice easily understandable mobile automation framework with Appium and C# 2. Page Object Model 3. Automate 6 test cases 4. Screenshot taking mechanism for failed test cases 5. Good reporting 6. Test Cases should be integrated with spec flow for proper understanding...

    $20 - $167
    $20 - $167
    0 bida

    I am looking a job script which i can get as a excel sheet by python or shell. further flow of works can be discussed. Thanks

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    4 bida

    We need a Business Plan writer. We have hired them in the past and have gotten just basically the template that would involve ANY business. That's NOT what we're looking for. We need someone familiar with the Tech world as we are a tech repair business looking to branch out in other areas. We need backed up research on whether our ideas could be profitable or are they unrealistic. In wha...

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    18 bida

    I need a database created in Excel of company contacts. I will give you access to the information on a website via a login. I need you to copy and paste the info and a picture into an excel sheet. There will be about 750 company entries. The Excel sheet must be searchable using filters. I have a similar job available if this job is done well. Accuracy is important, more important than time tak...

    $304 (Avg Bid)
    $304 Avg Bida
    40 bida

    Looking for someone to write highly engaging scripts for videos that are around 10 minutes long. These will be list posts or educational posts that are more fun and interesting topics

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    28 bida

    I need a ghost writer who can deliver a ebook of minimum 20000 words or 120 pages. This is not a copywriting project. In search of legit writers. Topic is based on Lifestyle and IT industry. It will include research.

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    10 bida
    Help in Research 6 hari left
    DISAHKAN

    Required a specialist writer with great researches' profile at the portal of (ResearchGate). The writer has to share the portal profile.

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    23 bida
    Virtual Assistant Needed 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello, freelancers. We need a virtual assistant that can prepare an Excel sheet with reviews from our Amazon listings. So your job will be to prepare 200 reviews from our listings, but you will have to combine 2 or more reviews in one totally new review that you will have put in the table. In order to do that you need a fluent level of English and creativity, so you can combine the reviews in a ri...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    47 bida

    Need a AffilIate Website for Home and Kitchen Appliances I can give sample/reference site, but reference site only for idea [log masuk untuk melihat URL] Need almost as reference site .Budget looking for quotes. need full development with seo quotes. Will discuss more once, analysing the reference site.

    $501 (Avg Bid)
    $501 Avg Bida
    12 bida