Need customer support operatorpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    535,586 need customer support operator tugasan ditemui, harga dalam USD

    1- Load akan dapat supply dari Grid pada pkul 10malam - 8pagi. Dalam masa sama, Grid Source akan charge battery sampai penuh. 2- Pada 8pagi - 10malam pula, load akan dapat supply daripada Bateri. 3- In case, Grid ada masalah antara pkul 8pagi - 10malam (...akan dapat supply dari Grid pada pkul 10malam - 8pagi. Dalam masa sama, Grid Source akan charge battery sampai penuh. 2- Pada 8pagi - 10malam pula, load akan dapat supply daripada Bateri. 3- In case, Grid ada masalah antara pkul 8pagi - 10malam (waktu gris supply ke load), bateri akan automatic backup sehingga Grid ok, kemudian dia turn back pada Grid semula. *Battery tu mempunyai kapasiti tuk support selama 14jam (8pagi - 10malam). *nak bagi beza dngan video tu, klu boleh Grid dan Bateri buat series connection compare video tu bu...

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    3 bida

    ...time, jika harga berubah di toko, dalam website juga pun mesti berubah, mesti tampil dengan ongkir dari toko , supaya customer jelas semasa buat order. -Mata wang bisa di set convert rate manual oleh admin (ke MYR) -mesti ada fuction mark up harga untuk admin(percent lumsump) contoh 10% -mesti intergrate dgn API paymentgateway malaysia -order yang di buat dari customer mesti ada info, seperti "pembelian pending "pembelian berjaya" yang boleh admin update manual (process beli admin yang buat, customer cuma place order sahaja) -mesti auto grab info resi/awb/tracking -setelah item2 customer sampai mesti ada fuction/fitur tambahan seperti item inspection/refund/pemulangan -Customer boleh tick item untuk submit untuk postage/post out -Dan bol...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    2 bida

    Hello, I am a graphic designer with more than 7 years experience in graphic designers. I can help your product. Customer satisfaction is the best service for us.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    3 bida

    running a IT support company in Malaysia

    $179 (Avg Bid)
    $179 Avg Bida
    28 bida

    Membuat login dan register pada eCommerce dengan laravel + vue.js adapun halaman tersebut dipisah menjadi halaman admin dan customer.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Menulis Laporan Laporan buat penulisan piala dunia Dan design support freelancer.

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    Rapid project pengerang. Samalaja bintulu. Samur sipitang sabah

    $1234 - $2469
    $1234 - $2469
    0 bida

    Mencarikan saya petunjuk Mencari customer baru

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    2 bida

    Membuat Landscaping mengikut bajet customer dan supply step stone .

    $166 (Avg Bid)
    $166 Avg Bida
    6 bida

    Melakukan pemasaran dan pengenalan ke customer

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Mencari customer dan memasarkan produk kecantikan dan pelangsingan premium kepada mereka.

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    ...: SP3 ( System, Product , Packaging, Post ) artinya : 1. kami mempersiapkan sistem dari profile sampai dengan pembayaran 2. kami mempersiapkan puluhan ribu produk dari puluhan kategori yang siap untuk dijual 3. kami mempersiapkan operasional mulai dari call center, pengemasan barang, stok barang sampai dengan pelabelan barang 4. kami mempersiapkan pengiriman produk , langsung sampai tujuan customer. So, dengan potensi yang luar biasa, market yang besar dan yang paling penting sampai saat ini masih sulit menemui kompetitor, kami yakin di tangan individu yang tepat ( senior, professional, berkarakter, network yang luas ) , pasti produk ini akan bombastis.. Jika anda adalah individu tersebut, terimalah tantangan kami untuk menjadi Leader Expert Marketting 62Hall dan bersia...

    $59999 (Avg Bid)
    $59999 Avg Bida
    1 bida

    pembuatan website travel haji dan umroh, dan mobile apps (android) ... di website dan mobile apps customer dapat malakukan pemilihan paket dan menjadi member dan juga apabila sudah menjadi member berlaku point untuk system redeem

    $920 (Avg Bid)
    Segera
    $920 Avg Bida
    4 bida

    Membuat calon customer bisa yakin dengan barang yang kami jual dan tertarik untuk membeli

    $1500 - $3000
    $1500 - $3000
    0 bida

    menawarkan kepada customer dengan baik dan jujur

    $599 (Avg Bid)
    $599 Avg Bida
    1 bida

    Sebagai support, Anda diharapkan mampu melakukan diskusi dengan klien baik melalui telepon ataupun tatap muka. Diskusi ini dilakukan untuk mendapatkan informasi yang akan saya beritahukan selanjutnya apabila Anda menyanggupi pekerjaan ini. Untuk proyek yang akan saya berikan, Anda diharapkan mampu melakukan diskusi dengan 25 orang dalam industri yang berbeda-beda untuk jangka waktu 20 hari - 1 bulan (yang akan saya beritahukan selanjutnya). Panduan diskusi akan saya berikan, dan apabila Anda membutuhkan training lebih lanjut untuk hal ini, akan saya berikan. Apabila Anda memenangkan bid ini dan bisa menyelesaikan sesuai tenggat waktu yang saya berikan, saya akan memberikan Anda proyek lain yang akan dikerjakan selama total 5 bulan (tiap proyek mempunyai waktu 1-2 bulan). Un...

    $379 (Avg Bid)
    $379 Avg Bida
    12 bida

    Salam. Saya ada membeli template utk diguna bg majlis sekolah. Tp bila saya nak buka file tu ada popup kata ada references yg missing dan saya kena install. Saya baru nak belajar2 ae ni. Saya rasa mungkin sebab spec laptop yg x support cs6 ni. Jd kalo nak mintak tlg tuan buatkan, berapa kos dia ye. Ada 2 template

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    halo, saya sedang membutuhkan admin yang bekerja secara online, bisa bekerja dimana saja.. Namun training tetap dilakukan di Serpong Tangerang Selatan.. job desk : data entry customer service operation control (via internet) Content sharing semua dilakukan secara online.. dapat aktif online sekitar Jam 12:30 - 20:30 boleh dilakukan dalam team tanya2 add LINE account : @copycino

    $63 (Avg Bid)
    $63 Avg Bida
    2 bida

    Macam mana nak jadi bisnes partner wak? Saya carikan client ataupun customer untuk wak dengan bayaran yang wak letak. Lepastu saya ambil upah sikit, saya nak jadi orang tengah wak. Boleh chat saya nombor telefon WhatsApp wak tak? Terima kasih.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Membantu mencari apa yg ada diweb

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    4 bida

    Hallo Bagi yang bisa menguasai wordpress, saya ingin custom WP saya untuk menambahkan widget/sidebar ke beberapa pilihan halaman. hanya itu saja, permasalahanya di theme yg saya pilih tidak support sidebar, jadi harus customization saya kasih fee 200K Bagi yang bisa silahkan sms/call/email saya, perkiraan pekerjaan 1 hari Hanya berlaku sampai hari ini saja (10-05-14)

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    5 bida

    bekerja bebas , tetapi sayaseorang mahasiswa

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    3 bida

    adalah e-marketplace, ingin re-disgn tampilan dan menambahkan beberapa fungsi fungsi baru untuk mempermudah customer dalam berbelanja, seperti menambahkan form konfirmasi pembayaran. Re-design website termasuk membuat ilustrasi cara bertransaksi dalam bentuk gambar komik yang menarik.

    $338 (Avg Bid)
    $338 Avg Bida
    7 bida
    doBh0L store Tamat left

    proyek ini adalah proyek bebas. di proyek ini bisa dilakukan proses marketing apapun. barang yang djual apa saja boleh, bebas yang penting jelas. bagi yang mau menjual prodak boleh langsung konfirm, setelah itu akan dicarikan customer. anda yg menjual produk tidak perlu repot2 memasarkan, anda hanya tinggal duduk manis sambil menunggu penjual menawar produk anda.

    $11 - $18 / hr
    $11 - $18 / hr
    0 bida

    Memberikan kata kata yang terkesan menghipnotis para customer supaya berminat dengan barang dan jasa yang kita tawarkan

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida
    selembaran Tamat left

    ini merupakan selebaran darri operator xl

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    we need help in our flutter project back-end with firebase. project description: we are building an app for adding activities. something like 'Meetup' app. we have 3 user types: Customer, Provider and Admin. Customer: can register in activities, like activities, payment and browse activities as a timeline. Provider: add activities, gets notification when his activity approved by the admin, request money from admin if his activity went well. Admin: can see a list of waiting for approval activities and accept them or reject them, can see a list of waiting for payment and can accept or reject. activity flow: activity gets added by provider, then an admin approves it, then it appears in the customer activities timeline. we have done almost all the fron...

    $162 (Avg Bid)
    $162 Avg Bida
    5 bida

    Hi Arusha R., fake bitcoin sender Defined the charges of the blockchain networks for a quick confirmation - bitcoins can stay in the wallet for at minimum 60 days file is more powerful than a 20,000TH / S key Cannot cancel a transaction with bitcoin server -Transaction can get full confirmation - -Support all wallet - -100% confirmed transaction - You can spend bitcoins easily on any other address (Segwit address, legacy, Segwit / bch32) - - it works with all wallets. -

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    ...spreadsheets which are used to record client data in each row. We want each line to be displayed as a Form in a new Vuetify website so that the data can be inputted and recorded in an SQL database. We need to be able to search within a View to find and edit each entry. We will have created the SQL tables in advance. Main Tables will be Customers, Products, Distributers, Documentation, Validation. A Distributor will have multiple Customers. A Customer will have multiple Products for sale. Each Distributor must collect documents from each customer. Each Distributor must contact and check each Customer every 6 months. Reports to show this data. We are flexible and will review and edit the Table structures. Excellent knowledge of UI design in Vuetify , Vue fro...

    $34 / hr (Avg Bid)
    Perjanjian Kerahsiaan
    $34 / hr Avg Bida
    12 bida
    Bank Operator 6 hari left

    I would pay that person good...

    $15 - $25 / hr
    $15 - $25 / hr
    0 bida

    1. portal built in calendar communicating with google. 10. admin to agency/customer chat box (similar to what we have with admin to inspector).

    $400 (Avg Bid)
    $400 Avg Bida
    1 bida

    Need an independent email module. Similar to this: But more advanced. Each user (staff member) should have its own email as well as default one. The whole conversation should happen within Perfex. Each email could be created to Lead, Customer, etc. Just like Perfex offers. Once we create a customer from a lead, the whole customers conversation would need to be attached at hes customers profile. Where the whole history of the conversation would be visible with that customer.

    $582 (Avg Bid)
    $582 Avg Bida
    25 bida

    Hi we are in need of a data entry operator.

    $467 (Avg Bid)
    $467 Avg Bida
    46 bida

    ...positions. Getting the scale correct, and being able to update the board based on transitions from one state to another via additional JSON blobs, will be important to the task. has an exporter that works with Blender 3D; I’ll expect you to fix the models’ scales and apply decals to the model appropriately at runtime ( has decal support, if you can calculate the correct 3D vectors). I can explain in greater detail exactly what I need to the candidates who make it past the first interview; the description above is primarily to demonstrate the kinds of skills a candidate needs to have to work on this. Experience in TypeScript or C++ or C# required; the transition from C++ or C# to TypeScript is relatively painless, at least if you’ve used templates/gene...

    $1307 (Avg Bid)
    $1307 Avg Bida
    7 bida

    ...(Arabic - English) 2- customer , vendor , shipping app ( ios / Android) - (Arabic - English) Features for website - apps (eye catching design) for vendor a)registration as a vendor ( front end) b)phone number verification (front end) c)confirmation email ( front end) d)Attach National ID ( front end) e)Verify a vendor ( back end) f)add new product (front end) g)Approve product (back end) h)Item List ( front end) I)sales history (front end) j)withdrawal request including bank account - IBAN input (front end) k)approval for withdrawal amount (back end) l)sales percentages on item sold(back end) m)profile managment ---------------------------------- for Customer a)registration b)verification of phone number c)confirmation by email d)item categories e)payment gateway f)cust...

    $1131 (Avg Bid)
    $1131 Avg Bida
    50 bida
    Multiplayer with the photon 6 hari left
    DISAHKAN

    I need to set up these two tasks: 1- Set up the multiplayer with the photon with this plugin: Multiplayer, Voice and chat with Photon Cloud. 2- Set up the audio chat with a proximity function where we can hear only the users that are talking around us with this plugin: Cross-Platform Voice Chat Pro. > You can use the third-person template that the unreal engine already has. > It needs to work for Windows and Mac. Functionality Instructions: The users will: > Download the software > Install the software on Windows or Mac > Enter to the software and add their name to their avatar. > Join the room Inside the room, users will be able to: > Walk around the room. > Talk with other users and we can hear only the people that are close to us. > The multiplayer n...

    $1138 (Avg Bid)
    $1138 Avg Bida
    4 bida

    Commercial program development Task: We need to create a landing page ( this page will present user with email subscription/preferences fields) in English and french, existing data need to be pre populate automatically based on email address enter by the customer from the data extension. Also, when ever the customer enter the postal code in one of field, it needs to display 5 nearest stores close to that postal code.

    $364 (Avg Bid)
    $364 Avg Bida
    6 bida

    ...desired way. This is an excellent opportunity to learn blockchain and build a unique SaaS product that will change the world. Responsibilities: - Collaborate with Product Owner on defining requirements and removing constraints - Develop and test new features accordingly to user stories - Participate in scrum events - Support QA engineers on developing and running automated tests - Take active part in architectural discussions, perform researches, submit new ideas What do we need from you: - Min. 2 years of experience working with .NET Core 2.1+ (EF Core, MSSQL, Unit testing) - Ability to apply SOLID principles in practice - Min. 2 years of experience with Angular 6+ and TypeScript, HTML/CSS - Understanding CI/CD best practices - Hands-on experience with Azure (nice to ha...

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    17 bida

    Create a calendar that is written in x86 assembly. it should be able to support multiple years including 2021. Write the main source code in ONE .asm file. Use emu8086. The attached pdf shows what it should be like.

    $107 (Avg Bid)
    Perjanjian Kerahsiaan
    $107 Avg Bida
    2 bida

    Task: 1. merge customer stock with manufacturer stock 2. create result as 3. upload to ftp server where Shopware 6 runs A part of the possible solution (merge two files in Excel with check) still exists

    $207 (Avg Bid)
    $207 Avg Bida
    7 bida

    Hi there, We are looking for 2-3 hours work to help with some high level ideas around approaching our customer segmentation and potential value propositions for our rental platform. Ideas for how to approach adoption of our sustainability program to get partners to sign up to it along with ideas for the channels we could utilise to drive adoption Please let me know if you are free this week. Many thanks, Charlotte M.

    $119 (Avg Bid)
    $119 Avg Bida
    6 bida
    Car reservation 6 hari left

    ...their rental, and cannot be designated preferred customers. 4. Customers can rent a car from a rental location for a number of must specify the day that the rental begins, and the expected day to return the car (1). That makes the car object unavailable for rent by any other customers during that time(1). If wants to rent a car during a day that it’s already booked by another customer, then the system will tell them that the car is unavailable on the day that the other booking is starting(1). 5. The process of renting a car should follow this pattern: a. Select a username from a drop-down list. Select a rental location from a second drop-down list. A third drop-down list should them be populated with the cars that are available for rent at that locatio...

    $109 (Avg Bid)
    $109 Avg Bida
    6 bida

    Track and Analyze Reports Identify Customer Needs Develop Improvement Plan Assist Departments with Change

    $31 / hr (Avg Bid)
    $31 / hr Avg Bida
    29 bida

    • Objective: customer satisfaction questionnaire, dashboard, report. • the questionnaire is about (Customer satisfaction about LG TV). • at least 10 questions for 40 people(you can use survey monkey or google form) to do the survey. • to do the dash board you can use or excel. • Please follow the requirements in the attachment(assignment question) • two samples are attached.

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    2 bida

    I m looking for an expert developer who have experience in REHUB Wordpress theme to solve database problem im working on the REST API to build Mobile App using flutter, but not all the functions I found it in the database for example, Homepage slider image, where is located in database?, as well as the data related to the products … such as Youtube videos, customer review Latest Comparisons, Top offer , and Word news ..etc Note: REHUB Themes installed along with Content Egg plugin I want to know the data path in the database to complete the API

    $154 (Avg Bid)
    $154 Avg Bida
    21 bida

    We are trying to build a long-term relationship built on trust and dependability. You will NOT be able to use an out of the box solution!!! If this is your plans, this is not the job for you! If you want to just build the app and not offer long term support, this is not the job for you! If you have previous experience developing an ordering app, please provide samples in your bid and continue reading. High Level Job Description (more details will be provided during the interview process and if you are hired for the job) We are searching for a COMPANY to build phase 1 of a native food ordering application for IOS and Android (phones and tablets) – available for download in the US only for now! We’ll offer ordering for dine-in, pick-up, drive-thru, and curbside (setu...

    $1418 (Avg Bid)
    $1418 Avg Bida
    29 bida
    Fusion360 design 6 hari left

    Dear, For a customer i have, i need someone that can design a clip! The clip is made out of aluminium or can be printed with an FDM printer. The clip should be simple but yet sturdy. There is a sketch of the clip in the added file. If you're intrested please do contact me for more info!

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    14 bida