Need free proposal computer trainingpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    327,544 need free proposal computer training tugasan ditemui, harga dalam USD

    Saya Novin Triantonius , Jurusan Computer Science Universitas Bina Nusantara. Sedang menambah portofolio agar menjadi lulusan yang siap.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    computer vision matlab

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    5 bida

    Menyediakan Latihan Awam (public training) selama 2 hari.

    $156 (Avg Bid)
    $156 Avg Bida
    2 bida

    Kami mencari penulis artikel berita seputar dunia entertainment dan hiburan untuk kategori topik seputar film/drama korea terbaru, gosip artis yang sedang trend, film box office terbaru, serta berita terbaru seputar serial drama turki dan india yang tayang di ANTV seperti uttaran, veera, efsun dan bahar, serta kaali dan gauri. Penulisan artikel bisa menggunakan sumber referensi portal berita lu...

    $46 (Avg Bid)
    $46 Avg Bida
    8 bida

    saya menyukai perkembangan software dan jaringan komputer

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    2 bida

    install premium themes utk wordpress/woocommerce, sampai live seperti versi demo + training cara pengoperasian nya

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Sebagai support, Anda diharapkan mampu melakukan diskusi dengan klien baik melalui telepon ataupun tatap muka. Diskusi ini dilakukan untuk mendapatkan informasi yang akan saya beritahukan selanjutnya apabila Anda menyanggupi pekerjaan ini. Untuk proyek yang akan saya berikan, Anda diharapkan mampu melakukan diskusi dengan 25 orang dalam industri yang berbeda-beda untuk jangka waktu 20 hari - 1 ...

    $368 (Avg Bid)
    $368 Avg Bida
    12 bida

    Membuat bahan presentasi proposal bisnis yang elegan dan menarik dengan berbagai macam tampilan sesuai maksud dan tujuan yang diharapkan klien. Dapat memahami yang diinginkan klien serta dapat mengembangkannya dengan baik. Menggunakan bahasa Inggris.

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    2 bida

    mencari seorang yang boleh "monetizing laman youtube yang berada didalam "under review"

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Halo, saya mencari freelancer dari Indonesia yang dapat menulis artikel dalam bahasa Inggris (terbuka bagi pemula selama punya dedikasi dan keinginan untuk belajar). Penulisan Bahasa Inggris bukan yang formal / menggunakan vocabulary tingkat tinggi. Tolong sebutkan di proposal apabila anda - Pernah / Sedang bekerja sebagai karyawan kantoran - Pernah menulis tentang ulasan suatu produk/jasa -...

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    13 bida

    Freelance Software Engineer / System Programmer • Pendidikan S1 Teknik Informatika/Teknik Komputer • Memiliki kemampuan dengan menggunakan PHP, HTML, Java Script • Memiliki kemampuan menggunakan web server berbasis Apache dan xampp • Memiliki data analisis yang tinggi menerjemahkan proses bisnis menjadi script Programming • Result-oriented dan tahan ter...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    halo, saya sedang membutuhkan admin yang bekerja secara online, bisa bekerja dimana saja.. Namun training tetap dilakukan di Serpong Tangerang Selatan.. job desk : data entry customer service operation control (via internet) Content sharing semua dilakukan secara online.. dapat aktif online sekitar Jam 12:30 - 20:30 boleh dilakukan dalam team tanya2 add LINE account : @copycino

    $63 (Avg Bid)
    $63 Avg Bida
    2 bida

    terima kasih saya ucapkan kepada saudara yang telah mempercayakan pekerjaan saudara kepada freelancer. disini kami akan melakukan pekerjaan yang anda berikan dengan teliti, jujur dan tepat waktu. seandainya saudara berkenan memberikan pekerjaan ini kepada saya, maka saudara sudah tidak salah dalam memilih, suatu kehormatan bagi saya kalau saudara memberikan pekerjaan ini, saya tidak menyia-nyiakan...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $271 (Avg Bid)
    $271 Avg Bida
    1 bida

    Hai i am Durga shanker saw Computer operter

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    6 bida

    1. Ready VPS Hosting includes Google Mod Pagespeed [log masuk untuk melihat URL] 2. Menerima jasa instalasi, konfigurasi VPS untuk keperluan web server + training Call/Sms : 081804281788

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $817 (Avg Bid)
    $817 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Hi semua, Memerlukan penulis untuk ebook berkenaan dengan pengurusan kewangan untuk penjawat awam di Malaysia. Ini bermakna, semua maklumat perlulah berasaskan kepada keperluan penjawat awam di Malaysia. Penulis boleh memberikan outline berkenaan topik/tajuk yang boleh/akan digunakan di dalam ebook. eBook perlu memberikan keutamaan kepada pengurusan kewangan yang berkaitan dengan teknik/t...

    $24 - $202
    $24 - $202
    0 bida

    Kami dari PT Teknologi Bahana Mega (TBM), bergerak di bidang IT Training & Consultant memiliki kontrak jangka panjang dengan sebuah midsize bank yang sedang berkembang di Indonesia untuk melakukan IT Training pada calendar 2015. Berikut adalah topik training yang akan kita provide kepada client kami: 1. IT Security Training (Covering CISSP & CISM Exam Outline) 2. IT Audit Training (...

    $2563 (Avg Bid)
    $2563 Avg Bida
    1 bida
    event seminar Tamat left

    Saya ingin membuat kegiatan seminar di Belitung memerlukan 1 orang freelancer yang dapat membantu untuk aktivitas di bawah ini: a. Mengatur kedatangan pembicara b. Mendistribusikan daftar hadir kepada peserta c. Membagikan materi training e. Mencetak sertifikat

    $159 (Avg Bid)
    $159 Avg Bida
    2 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar mengha...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    menerima berbagai macam penulisan dari edit, penulisan ulang, awal,dan lain-lain dari berbagai macam jenis. novel, cerpen, proposal, artikeldan lain-lain.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    [For Malaysians ONLY] [For Malaysians ONLY] [For Malaysians ONLY] - BID ONLY IF YOU ARE TRAINER & STAYING IN MALAYSIA . Required Trainers/freelancers to deliver training courses in many fields of training. Location: in Malaysia.

    $20 - $40 / hr
    Sulit
    $20 - $40 / hr
    2 bida

    saya sedang membutuhkan sebuah plugin, yang dapat memutar video dari picasa,youtube,drivegoogle,putlocker,shockshare,dll mirip persis dengan gkplugins, plugin ini menggunakan jwplayer sebagai pemutarnya dan [log masuk untuk melihat URL] untuk menjalankan file video yang diambil hanya menggunakan link di website. contoh link yang saya punya : [log masuk untuk melihat URL] dan saya inginkan gar...

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    I can writing anything, .. :) Internet ?? apa itu ? jika kalian bertanya pada anak SD pasti menjawab, “internet itu tempat facebookan dan main game”. Hehe.. maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya ingin membuat game online di windows computer

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    8 bida

    Jasa Pembuatan Business Plans (Proposal Usaha) Jasa Pembuatan Kontrak Jasa Pembuatan Project Management Jasa Pengurusan Ijin Usaha (UD, CV, PT dan lainnya) Jasa Pengurusan Ijin Kontruksi Reklame/ Billboard Jasa Pengurusan Pajak Reklame ke PEMDA Jasa Pengurusan PPN, PPH dan SPT Tahunan Jasa Pengurusan Ijin Banjar/ Ijin Lingkungan Jasa Penyewaan Konstruksi Reklame Jasa Pengurusan Saluran Li...

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida

    Saya mengundang tenaga pemasaran manapun, untuk menawarkan kepada calon client atau siapapun, jasa Motivator atau Trainer. Untuk kurun waktu tanggal 13,15,16 bulan Januari 2014 ini. Motivasi dengan rate Rp. 15.000.000 / 1 jam (JABODETABEK)) & Rp. 20.000.000 / 1 jam (luar JABODETABEK), Untuk Rate Training Rp. 1.750.000 / pax (minimal peserta 10 orang) / hari. Profile pribadi saya dapat dilihat ...

    $1065 - $2130
    $1065 - $2130
    0 bida

    Bila Anda Seorang Pembicara, Trainer, Guru, atau Seorang Penulis lepas (Freelance), Namun di dalam project ini Anda akan mencadi seorang Tutor, Membawakan materipresentasi atau tulisan Anda ke dalam CD Tutorial secara LIfe, Lebih cepat daripada membuat Buku. Dan Ramah Lingkungn karena tidak menggunakan kertas, melainkan menggunakan media kepingan CD. Profile Anda baik Foto dan Nama Anda akan te...

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    2 bida
    Delete a dodgy website 6 hari left
    DISAHKAN

    When my client was getting quotes for their new website, a proposal was submitted by a firm which made their template website live and it is now affecting the clients brand. I have tried many avenues to have this website removed. Need someone to delete or advise on deleting [log masuk untuk melihat URL]

    $95 (Avg Bid)
    $95 Avg Bida
    1 bida

    We are looking for people who can participate or introduce us friends... You are required to have a spare computer and have a silent place to work for long term with us. We’ll set up all environment needed on your computer. We are expecting you to have some knowledge in IT but it’s okay if you don’t. We will make monthly payment for this engagement. Thanks.

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    computer science algorithms 6 hari left
    DISAHKAN

    it is something about time-complexity of an algorithm, recursion , and stuff like that.

    $133 (Avg Bid)
    $133 Avg Bida
    6 bida

    This is strictly an online and work from home position, were all duties are performed remotely online, working hours are flexible and you can choose to work from anywhere of your choice, & the pay rate is $30 hr, you will also be paid $15.50 hr during the training session.

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    5 bida

    Hi, there, [log masuk untuk melihat URL] ! I have a project related to the deep learning , machine learning, and computer vision. I hope to discuss with you about the coming project. This is long term project. Thanks From Pal.

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    5 bida

    This is strictly an online and work from home position, were all duties are performed remotely online, working hours are flexible and you can choose to work from anywhere of your choice, & the pay rate is $30 hr, you will also be paid $15.50 hr during the training session.

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    5 bida

    This is strictly an online and work from home position, were all duties are performed remotely online, working hours are flexible and you can choose to work from anywhere of your choice, & the pay rate is $30 hr, you will also be paid $15.50 hr during the training session..We will like to know if you are interested in the job offer

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    11 bida
    Adandoned Cart 6 hari left
    DISAHKAN

    Hey Guys, We have a pluggin called in called Automate Woo. I need to do something that will get more people to leave there email at cart! My aim is to collect more emails so the abandoned cart automatic message will engage Please explain to me how you would do plan to do in your proposal [log masuk untuk melihat URL]

    $109 (Avg Bid)
    $109 Avg Bida
    11 bida

    We're looking for an experienced translator to collect all the website text and translate it from italian to english. This project requires experience with: - Translating websites - Fluent knowledge of both english and italian In your proposal, please share a brief summary of your experience, including examples of relevant italian to english translation work. The website address is [lo...

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    4 bida

    This is strictly an online and work from home position, were all duties are performed remotely online, working hours are flexible and you can choose to work from anywhere of your choice, & the pay rate is $30 hr, you will also be paid $15.50 hr during the training session. We will like to know if you are interested in the job offer

    $21 / hr (Avg Bid)
    $21 / hr Avg Bida
    8 bida

    My name is Prathik and the project is about building the data sets. Here I have given 6 data sets and I want to write the code in any language for the project. I am uploading Proposal about what is to be done and final report format

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Responsibilities: Compile, verify accuracy and sort information according to priorities to prepare source data for computer entry Review data for deficiencies or errors, correct any incompatibilities if possible and check output Apply data program techniques and procedures Scan documents and print files, when needed Keep information confidential Ensure proper use of office equipment and address a...

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    13 bida

    We will be using teamviewer, so please make sure you have teamviewer installed. you will connect to my computer to play the video game similar thing you will be doing: [log masuk untuk melihat URL] my budget is $0.50 / Hour.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    9 bida

    I have formed a startup in Singapore and I need to complete a business plan in order to apply for the visa. I have the overall analysis complete and plenty of cyber security experience but writing a business plan is not really in my skill set. It does not need to be extensive and I can share my powerpoint with you in order to get going. The company name is registered as FireClay Security Consul...

    $272 (Avg Bid)
    $272 Avg Bida
    22 bida

    develop website and applications for Services Hiring Manager (stilo Gojek) offering: 1-People transport services (uber style / 99); 2- Delivery services (express and food (ifood style / uber eats); 3 - offer professional services (dog training / electrician / plumber / locksmith / eraser / etc ...); I have $ 250 at orcamen

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    4 bida

    We are looking for someone with great copywriting skills(Experienced with either "ad copy", Ecom/Shopify product description, funnels, sales pages writing or blog-posting). When you apply, include the word blue and tell us about your experiences copywriting. Requirements: - Creativity - Have written for Ecom/Shopify product description - Should be able to develop copy angles(come up wit...

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    6 bida
    Data Entry 6 hari left

    I am looking for someone who is capable of doing data entry into multiple applications for focus groups. I will provide the information and details I want entered and provide the websites I want the applications to be found from. I would also like for someone who is capable of finding new sites that can be used to get into focus groups online or in my area. Also be able to comprehend the training

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    14 bida