Need people data entry type work urgent repostpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    258,838 need people data entry type work urgent repost tugasan ditemui, harga dalam USD

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client)

    $844 (Avg Bid)
    $844 Avg Bida
    26 bida

    Melakukan sejumlah pekerjaan Excel menyalin dan memastikan data sesuai bahan

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    36 bida

    Isi spreadsheet dengan Data Memadukan data sesuai dengan sistem

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    8 bida

    Membuat kerja Excel Saya akan berusaha untuk menghuraikan sehingga mendapat jawapan yang lebih mendalam.

    $373 (Avg Bid)
    $373 Avg Bida
    8 bida

    linkedin urgent scrap

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    42 bida

    Salin maklumat dari laman-laman sesawang

    $419 (Avg Bid)
    $419 Avg Bida
    7 bida

    Salin maklumat dari laman-laman sesawang

    $92 (Avg Bid)
    $92 Avg Bida
    6 bida

    Isi spreadsheet dengan Data Menginput data yang di berikan

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    Melakukan sejumlah pekerjaan Excel Membuat tabel dll

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    4 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    website design projectVill: Baharampur, post: Baharampur, P.S: Dashmina, Dist: Patuakhali. 05. Permanent Address : Vill: Baharampur, post: Baharampur, P.S: Dashmina, Dist: Patuakhali.

    $59 (Avg Bid)
    $59 Avg Bida
    5 bida

    mengisi data-data dari dokumen, kertas kerja, budget, kewangan, akaunting, dan lain-lain ke dalam excel. tak tau nk tulis ape lagi, dah dy minx keterangan paling kurang 30 patah perkataan, tulis je lah sampai cukup

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    5 bida

    data entry for company businness or report

    $124 (Avg Bid)
    $124 Avg Bida
    4 bida

    sadsasdbsafbadbdfbabqdfbadfbadbfdabdabab

    $180 (Avg Bid)
    Segera
    $180 Avg Bida
    2 bida

    saya ingin menjalankan kerja dalam system excel

    $114 (Avg Bid)
    $114 Avg Bida
    10 bida

    URGENT!! Perlu Sales atau Digital Sales Marketer (SEO) untuk menjual produk supplemen kulit dari swedia, bonus menarik sekitar USD30-100 per produk yang terjual. bisa freelance dilakukan kapanpun dan dimanapun.. Produk bernama Apple Stem Cell Plus Collagen.. dengan khasiat meregenerasi sel kulit, menghilangkan flag dan bekas jerawat, anti aging

    $178 (Avg Bid)
    $178 Avg Bida
    3 bida
    entry data Tamat left

    membuat pembukuan, mengentry data, mengetik/membuat salinan

    $55 (Avg Bid)
    $55 Avg Bida
    6 bida

    Mengetik data di ms word/excel ,mengarsip data di word, menjalakan powerpoint,word,excel

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    8 bida

    URGENT REPLY MY EMAIL - sudiptachatterjee582@[log masuk untuk melihat URL] for DETAILS. 111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111

    $15000 (Avg Bid)
    $15000 Avg Bida
    1 bida
    Data Entry Tamat left

    saya kan coba kerjakan apa yang anda tawarkan kepada saya, mungkin saya bisa menyelesaikannnya dalam waktu yang anda tentukan. akan saya coba , terima kasih

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida
    Entry Data Tamat left

    Saya akan berterima kasih jika anda mempekerjakan saya untuk mengentry data apapun itu. Anda akan merasakan manfaat jika anda mempekerjakan saya

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Abdullah's work ! Abdullah's work ! Abdullah's work !

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    1 bida

    Hello, saya membutuhkan jasa untuk menggambarkan cover, dan peta untuk novel fiksi fantasy saya. kalau bisa reply ASAP. urgent. thanks.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Edit My Website ([log masuk untuk melihat URL])

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    7 bida

    Saya perlukan orang untuk buat anota kaki utk kertas projek saya.. Tajuk kertas projek: "Rawatan moden infertili...kemandulan(infertiliti). perlukan footnote yang related kepada content. Boleh rujuk di [log masuk untuk melihat URL] atau website diiktiraf isikandungan seperti website hospital dan sebagainya. PERLUKAN URGENT/SEGERA!, HARI INI sebelum malam. thanks.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Halo ! Saya Haritz saya freelancer jogja, disini saya memiliki keahlian dalam penginputan data ke Ms. Word dan Ms. Excel, baik berupa angka maupun huruf. :) Senyum Pelanggan Prioritas Utama ) Senyum Pelanggan Prioritas Utama ) Senyum Pelanggan Prioritas Utama ) Senyum Pelanggan Prioritas Utama ) Senyum Pelanggan Prioritas Utama ) Senyum Pelanggan

    $8 - $15 / hr
    $8 - $15 / hr
    0 bida

    I need some one to enter some data for me. The documents are provided separately. The final format of the entered data should be consistent and standardised.rnrnPlease message me if you have any questions.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    2 bida

    ...$30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya mencapai 500-1000 product, krg pasti jg brp jumlahnya. setiap product terdapat 1-5 foto permodel, ckp memasukan 3 foto permodel product tersebut terbagi dalam beberapa category, mungkin sekitar 4-5 category, primary sih cmn 3 category data mentah product berupa

    $881 (Avg Bid)
    $881 Avg Bida
    4 bida

    sir, Mai Anirudh Kumar Jharkhand Se Bol Raha hu Kaya Aap Hame Data Entry ke kam de sakte hai sir Mera Contact No 08582029172 & Email Id anirudhk541@[log masuk untuk melihat URL]

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida
    Entry Data Tamat left

    Saya mampu mengentry data menggunakan Ms. Excel. Saya juga mampu mengoperasikan Ms. Word. Sebelumnya saya ucapkan terimakasih atas perhatiannya.

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    1 bida

    analsa data entry mengenai, penjualan, penerimaan, pengeluaran, organisasi

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida

    > Merekap data yang ada ke komputer > Membuat tabel / daftar yang ada di hard copy ke dalam microsoft excel > Menginput catatan ke dalam microsoft word

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    30 bida

    Poster untuk sebuah event bike to work yang bertujuan mengurangi dampak pemanasan global (global warming) dan polusi di Jakarta.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    5 bida
    data entry Tamat left

    no idea bvgdgkhlbksgiuzsiuidhb ngk zdjxugvughroeub rhesibvgesi hljdsrnvgbk dsghACj Dbc egkrfafihfoihzbvjsbuif

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Yang berdekatan dengan pembuatan dan pengelompokkan data, mengetik, pemasukan data excel. Membawa, memberikan dan memberitahu hasil dari data secara rahasia, mencari informasi dan melakukan web search.

    $178 - $178
    $178 - $178
    0 bida

    ...$30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya mencapai 500-1000 product, krg pasti jg brp jumlahnya. setiap product terdapat 1-5 foto permodel, ckp memasukan 3 foto permodel product tersebut terbagi dalam beberapa category, mungkin sekitar 4-5 category, primary sih cmn 3 category data mentah product berupa

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    hi saudara i cant tawaran sry tetapi saya dapat penjual ebay baik untuk Anda chek profil saya i am baik dalam seo dan aku punya 500 diperbarui linkedin twitter facebook pinterest dll siap id saya akan berbuat lebih baik

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Hello, I have pdf formatted text pages text 10 page with 1000 word per page i want someone to rewrite them. I will Provide you text Which You have to type only(10000 word will be type).

    $109 (Avg Bid)
    $109 Avg Bida
    53 bida

    This job can be done either manually or with a macro and is very easy but needs to be done accurately and involves joining different files together.. It may mean you have to add new columns but this test will show if you understand I have lots of files to join Please prove to me that you can do this job and bid your $$ rate per hour.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    7 bida

    Hi everyone. It is a 92 pages file. Full file has to be typed in MS word. Time limit is 15 days. Let me know your quotes. File is attached below.

    $95 (Avg Bid)
    $95 Avg Bida
    43 bida
    Find a book (Arabic) - URGENT 6 hari left
    DISAHKAN

    I need someone fluent in Arabic (mother tongue) to check a book for some reference - Tafsir by Al-Baidawi. If you can find the English version, even better. I need the part about Abdullah ibn Sarh, who was prophet Muhammad's scribe. [log masuk untuk melihat URL]

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    8 bida

    wanted telugu people to promote my yt channel.

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hello, Iam Looking For Good , Creative and Speed Working Web Designer with Bootstrap...HTML,CSS,Photoshop With Working on Multipule Websites . I Can Pay Monthly Wise.. If You Do this Perfectly i will Give you More Project For My Future Projects also .. this is Urgent Requirement ... Share me Some Demo Works and Skils also Before Applying to this Bidd

    $176 (Avg Bid)
    $176 Avg Bida
    28 bida

    need ready eropean roullete ready one urgent who has msg me asap

    $1767 (Avg Bid)
    $1767 Avg Bida
    4 bida
    Design a photo 6 hari left

    Hey i need someone which desing some photo's . bid now a tell what your rate. Its very urgent. Thank you

    $337 (Avg Bid)
    $337 Avg Bida
    44 bida

    Looking for a good technical content writer for my website and blog. Urgent requirement 2 writer required.

    $257 (Avg Bid)
    $257 Avg Bida
    11 bida

    I need 2 people to make calls to clients that do not know they are clients yet. So COLD calls... pretty simple calls and will pay very good when you book someone to listen to our seminar OR i can pay by the hour. Its up to you but if i pay by the hour i will have qualifications to be met everyday/week. Also im needing someone that can do a blast call

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Hi Maira S., This Astrology project (urgent) is due in 6 hours. Thank you.

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    I need to upgrade something in my existed app. It is very simple task, so I think if developer has good skill for it, then he/she can complete this project in a few hours. contact me asap, please. It is Urgent project.

    $52 (Avg Bid)
    $52 Avg Bida
    12 bida

    I have a project to analyze large text data and then perform text analytic to them. Interested candidate must have the following skills : Conceptual : A good understanding of text retrieval and data mining concepts like Topic mining, PLSA , LDA etc and sentiment analysis based on User review. Programming languages : Python , D3.js, MeTa Interested

    $532 (Avg Bid)
    $532 Avg Bida
    18 bida