Need photo upload section websitepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    398,657 need photo upload section website tugasan ditemui, harga dalam USD
    photo editing Tamat left

    berhampur hatiband street IVP 16 ganjam Odisa 760002

    $231 (Avg Bid)
    $231 Avg Bida
    19 bida

    Saya butuh Team & Personil untuk maju ke sebuah project pemerintah yang harus melengkapi beberapa persyaratan berikut a. Satu (1) orang Ahli Programmer, yang mempunyai sertifikat MikroTIK Advance, IPv6, NSE 1 Network Security. Pendidikan minimal Sarjana Strata 1 (S1) Jurusan Teknik Informatika perguruan tinggi negeri atau perguruan tinggi swasta yang telah diakriditasi atau telah lulus ujian...

    $1930 (Avg Bid)
    $1930 Avg Bida
    10 bida

    Assalamualaikum ilyrusli, saya Nazrin. Saya sedang cari content writer untuk company saya kerja. kami beroperasi di Bangi, Selangor. boleh tak awak hubungi saya di email. [Removed for encouraging offsite communication which is against our Terms and Conditions -Section 13:Communication With Other Users] terima kasih.

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    Website regarding Gambling/Casino online, Target GEO Malaysia only [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $2383 (Avg Bid)
    $2383 Avg Bida
    28 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    8 bida
    Edit photo Tamat left

    Mengubah sejumlah gambar Ritouch+remove background

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    21 bida

    membuat RSS website [log masuk untuk melihat URL], yang sama dengan [log masuk untuk melihat URL]

    $7 - $20
    $7 - $20
    0 bida
    abas photo Tamat left

    Mengambil gambar foto yang bagus, dan hasilnya diberikan kepada anak yatim dan fakir miskin

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Hi pufutama, saya mencoba untuk bekerjasama dengan anda, kalau anda berminat saya bisa membantu dalam hal editing photo via photoshop atau yang lainnya, design gambar, atau sejenisnya. saya akan berusaha sebaik mungkin dalam kerjasama ini.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida
    Design a Logo Tamat left

    membantu anda untuk mengerjakan yang berkaitan dengan CorelDraw, Photo shop, [log masuk untuk melihat URL] dan editing

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    Menulis artikel untuk media online, baik itu artikel umum, berita, atau tentang review tempat - tempat kuliner. Jasa mengedit foto baik itu foto produk, wedding magazine, dan sejenisnya.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    3 bida

    Saya Mencari Pekerjaan yg berhubungan dengan Design , Bisa Design Logo , Banner , Kartu Nama , Undangan / Design Photo Product

    $237 (Avg Bid)
    $237 Avg Bida
    7 bida
    photo editor Tamat left

    mengambil gambar pemandangan dan sebuah objek yang berupa wajah gambar bungan dan yang lainnya

    $37 / hr (Avg Bid)
    Tempatan
    $37 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hi eltamarisa85, Kalo banyak pekerjaan Editing Photo. aku bisa bantu lah sedikit-sedikit. ini email saya. [log masuk untuk melihat URL]@[log masuk untuk melihat URL]

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Dicari PROFESSIONAL di bidang Photoshop Prewedding Photos Job Description: - Memperindah foto (background, proporsional tubuh model, lighting, contrast, kemungkinan menghilangkan objek2 yg tidak perlu dll) secara NATURAL tanpa memberi kesan FAKE - Expectation untuk proyek ini sangat TINGGI dikarenakan ini adalah foto prewedding, jadi kami sangat berharap mendapat hasil photoshop yang profess...

    $52 (Avg Bid)
    $52 Avg Bida
    5 bida

    saya sedang membutuhkan sebuah plugin, yang dapat memutar video dari picasa,youtube,drivegoogle,putlocker,shockshare,dll mirip persis dengan gkplugins, plugin ini menggunakan jwplayer sebagai pemutarnya dan [log masuk untuk melihat URL] untuk menjalankan file video yang diambil hanya menggunakan link di website. contoh link yang saya punya : [log masuk untuk melihat URL] dan saya inginkan gar...

    $20 - $168
    $20 - $168
    0 bida

    Surat Lamaran Kerja Mataram, 27 Juli 2015 Kepada Yth : HRD [log masuk untuk melihat URL] BAIDURI ENERGI (BBE) Mataram Dengan hormat, Saya yang bertandatangan di bawah ini : Nama : Sulman Haris Tempat, Tgl. Lahir : Mataram, 16 Desember 1995 Alamat : Jl. Meninting X, Gubug Mamben No. Telp/HP : 083129148145 Pendidikan : SMA Melalui surat ini saya ingin mengajukan lamaran...

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    assalamualaikum.. perkenalkan nama saya Imam Saputra, saya seorang photografer n editing photo,design spanduk, brosur dll, saya mampu mengedit atau me design secara singkat dan cepat dengan hasil yang memuaskan.. saya memulai me edit photo atau me desaign ini sudah cukup lama kurang lebih 4 tahun saya belajar editing photo.

    $223 (Avg Bid)
    $223 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin mencari orang yang bisa membuat gambar kata-kata dp bbm terbaru. Disini saya ingin orang yang sekalian bisa memposting gambar-nya di [log masuk untuk melihat URL] Dalam memposting gambar tidak usah memakai banyak artikel/tulisan. Cukup sedikit penjelasan tentang gambar yang sesuai SEO. Di [log masuk untuk melihat URL] sudah ada contoh yang bisa dilihat terlebih dahulu Minimal bisa ...

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Kami membutuhkan editor freelance di studio photo kami. Tugasnya meng-crop photo baju dan mengatur layoutnya untuk diberikan kepada client kami.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    8 bida

    Kami membutuhkan editor freelance di studio photo kami. Tugasnya meng-crop photo baju dan mengatur layoutnya untuk diberikan kepada client kami.

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    2 bida

    Barev dzez, mer kazmakerputyuny norastexc e, zbaxvum e multeri nkarahanumov, mez masnagetner en harkavor, kxndrey zangaharel [The administrator removed this message for encouraging communication outside Freelancer.com, which breaches our Terms and Conditions - Section 13:Communication With Other Users.]Lilit kam grel keyanimationyerevan@[log masuk untuk melihat URL] karajarkey handipel ev handipm...

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    saya sedang membutuhkan sebuah plugin, yang dapat memutar video dari picasa,youtube,drivegoogle,putlocker,shockshare,dll mirip persis dengan gkplugins, plugin ini menggunakan jwplayer sebagai pemutarnya dan [log masuk untuk melihat URL] untuk menjalankan file video yang diambil hanya menggunakan link di website. contoh link yang saya punya : [log masuk untuk melihat URL] dan saya inginkan gar...

    $20 - $168
    $20 - $168
    0 bida
    video tutorial Tamat left

    membuat video tutorial paypal ( open account , register credit card , rergister bank account , send money , withdrawal , dan lain lain yang umum dibutuhkan ) dengan narasi bahasa english , mandarin ( kalo sanggup dengan narasi bahasa yang lain juga boleh ) untuk keterangan lebih lanjut silahkan call [The administrator removed this message for containing contact details which breaches our Terms...

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    1 bida

    sebuah aplikasi messenger untuk android, seperti layaknya BBM tidak memakai pin, tapi memakai sistem photo sending kebeberapa rekan kita, saat pertama perkenalan, photo yang dapat menyambungkan kita ke berbagai orang diseluruh penjuru, aplikasi masih dalam tahap pengembangan.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    1 bida

    Jasa Pembuatan Business Plans (Proposal Usaha) Jasa Pembuatan Kontrak Jasa Pembuatan Project Management Jasa Pengurusan Ijin Usaha (UD, CV, PT dan lainnya) Jasa Pengurusan Ijin Kontruksi Reklame/ Billboard Jasa Pengurusan Pajak Reklame ke PEMDA Jasa Pengurusan PPN, PPH dan SPT Tahunan Jasa Pengurusan Ijin Banjar/ Ijin Lingkungan Jasa Penyewaan Konstruksi Reklame Jasa Pengurusan Saluran Li...

    $502 - $1005
    $502 - $1005
    0 bida

    Saya seorang photo editor profesional, dan sudah 5 tahun bekerja dibidang ini, khususnya diperiklanan, saya dapat memanipulasi foto sebaik mungkin. berikut saya lampirkan beberapa portofolio saya

    $167 (Avg Bid)
    $167 Avg Bida
    2 bida

    This task involves your downloading wallpapers and uploading them using our WordPress interface. You'll download the wallpaper, then upload it, and put the correct title in the name box. You will be required to also place the wallpaper in the correct category. We'll supply the websites to download the wallpapers from. You'll be required to download / upload 800 wallpapers over a ...

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    3 bida

    I need 800 Facebook Likes from Singapore, Malaysia & Asia on one of my photos. I will award this project today! Bid only if you are up to the task. Please follow the schedule: Day 1 - 150 likes (20% payment will be made to you) Day 2 - 150 likes (20% payment will be made to you) Day 3 - 100 likes (20% payment will be made to you) Day 4 - 200 likes (20% payment will be made to you) Day ...

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Dengan Melihat Anda Sudah Bisa Memahami Photo Saya Dan Saya Harap Anda Bisa Menjadi Mitra Kerja Dengan Saya Saya Masih Butuh Banyak Belajar Dengan itu Saya Harap Kita Bisa Berkreasi Bersama. Salam Photography

    $1 / hr (Avg Bid)
    $1 / hr Avg Bida
    1 bida

    organize all Excel in the same format as the example photo first name, last name, city, zip, mail address mail city mail state

    $281 (Avg Bid)
    $281 Avg Bida
    4 bida

    organize all data in the same format as the example photo first name, last name, city, zip, mail address mail city mail state

    $333 (Avg Bid)
    $333 Avg Bida
    4 bida
    I need a ghostwriter 6 hari left
    DISAHKAN

    I would like a book published about my life experience....from age 18 to 45. I believe that others can learn from what happened to me and have hope. I was brave enough to leave an abusive marriage to an alcoholic after 27 years with my critically disabled son in tow. A lot happened after that with the ex and "taped" death threats and games with our son. Things are good for me now, bu...

    $3000 (Avg Bid)
    $3000 Avg Bida
    1 bida

    A BEAUTIFUL GOOGLE DOCS TEMPLATE FOR PRODUCT SPECIFICATION We are constantly making Product Specification Documents using Google Docs and we need a good designer who will make us a beautiful template in Google Docs (Google's word processor). The problem we are having each time we make a new document we forget add something (because we don't have a template) and each time we make it usi...

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    Line drawing 6 hari left

    Need a photo turning into a line drawing that can be converted to SVG file to be used for vinyl stickers/decals. Will need further vehicles doing the same.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    5 bida

    We have a portable photo booth that can brought to different parties, weddings, corporate events and more. The Photo booth will be paid for at $200 an hour, with a minimum 3 hour rental. That will include transport, set up, take away and all photos taken. The photos taken are then printed on spot in a classic photo booth reel for all guests to take home and keep as a souvenir. We will also supply ...

    $51 (Avg Bid)
    $51 Avg Bida
    18 bida

    You’ve been hired by a local company to make their mobile app. The company is looking for something that will display all their products in a list, allow the user to click a product to see details about it and then save their order. Instructions: Check out the slide deck for ConstraintLayouts Create a home screen giving a few details about the company and containing a link to a Product act...

    $101 (Avg Bid)
    $101 Avg Bida
    2 bida

    organize all data in the same format as the example photo first name, last name, city, zip, mail address mail city mail state

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    8 bida

    I'm looking for a full-stack web developer. The basic plot of the website is as follows: It's going to be an open-source platform where anyone can access study resources for various different courses. This platform would enable the option of profile-building for downloading notes and having several sections, like a 'favourites' section and basic features like bookmarking with...

    $170 (Avg Bid)
    $170 Avg Bida
    7 bida

    organize all data in the same format as the example photo first name, last name, city, zip, mail address mail city mail state

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    10 bida

    Photoshop picture into a University of Alabama background and print out and mail 8x10 photo quality ink and email file

    $48 (Avg Bid)
    $48 Avg Bida
    29 bida

    I need you to develop some software for me to use on images as below. I would like this software to be developed for Windows.

    $1527 (Avg Bid)
    $1527 Avg Bida
    2 bida

    Data Organization organize all data in the same format as the example photo first name, last name, city, zip, mail address mail city mail state

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    20 bida

    I would like to add the picture of my grandmother together with the group picture. Grandmother can be on left or right side, whichever will blend well. Multiple pictures are uploaded to help with options.

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    37 bida

    The goal of the script is to keep a backup copy of a certain configured filesystem directory on (possibly multiple) optical discs. The contents of the directory may be bigger than what fits on a single optical disc. The script needs to handle it by properly burning the data onto several discs (a “backup set”). The script also needs to support re-burning of new and updated files from t...

    $120 / hr (Avg Bid)
    $120 / hr Avg Bida
    4 bida

    organize all data in the same format as the example photo first name, last name, city, zip, mail address mail city mail state

    $360 (Avg Bid)
    $360 Avg Bida
    12 bida
    Trophy icon Photoshop a Donkey into a Picture 6 hari left

    I need someone to insert a donkey into a family photo. You will see three attached photos: 1) A family picture 2) A donkey 3) The same family picture with a red circle showing where to put the donkey He should be placed in that gap, but behind the people in the photo so that nobody is covered up. To do this, you may need to break the family photo into two layers. Also, please adjust the color ...

    $50 (Avg Bid)
    Dijamin
    $50
    71 penyertaan

    We have a number of 10 photos that we need to have edited so we can place them on our website on the team section. The photos can be cropped to look professional. Please find attached the photos.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    26 bida

    organize all Excel in the same format as the example photo first name, last name, city, zip, mail address mail city mail state

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    9 bida

    organize all data in the same format as the example photo first name, last name, city, zip, mail address mail city mail state

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    13 bida