Need security system computerpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    329,593 need security system computer tugasan ditemui, harga dalam USD
    Control System Tamat left

    Matlab Simscape

    $36 (Avg Bid)
    $36 Avg Bida
    18 bida

    Moodle learning management system

    $30 / hr (Avg Bid)
    $30 / hr Avg Bida
    5 bida

    Hi Shirllyana H., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. Admin Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct ow...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Personal Assistance Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct owner) - Menghantar sms & whats app copy writeting kepada Database [log masuk untuk melihat URL] ( seti...

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    5 bida

    Saya Novin Triantonius , Jurusan Computer Science Universitas Bina Nusantara. Sedang menambah portofolio agar menjadi lulusan yang siap.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Saya butuh Team & Personil untuk maju ke sebuah project pemerintah yang harus melengkapi beberapa persyaratan berikut a. Satu (1) orang Ahli Programmer, yang mempunyai sertifikat MikroTIK Advance, IPv6, NSE 1 Network Security. Pendidikan minimal Sarjana Strata 1 (S1) Jurusan Teknik Informatika perguruan tinggi negeri atau perguruan tinggi swasta yang telah diakriditasi atau telah lulus ujian...

    $1930 (Avg Bid)
    $1930 Avg Bida
    10 bida

    FRS System MATLAB , more details on chat

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    5 bida
    $92 Avg Bida
    3 bida
    RMI for system Tamat left

    System that needs RMI Java - design

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    8 bida

    Ini adalah projek akhir tahun saya untuk diploma. Saya bercadang untuk membuat online mensa (cafeteria) system berdasarkan applikasi di apple store dan playstore.

    $165 (Avg Bid)
    $165 Avg Bida
    5 bida

    computer vision matlab

    $145 (Avg Bid)
    $145 Avg Bida
    4 bida

    saya menyukai perkembangan software dan jaringan komputer

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    2 bida

    mencari seorang yang boleh "monetizing laman youtube yang berada didalam "under review"

    $8 - $25
    $8 - $25
    0 bida

    - Implementasi Sistem Absensi Otomatis Di Kampus Institut Teknologi Del dengan Menggunakan Teknologi RFID. - Implementasi Nagios dan Cacti sebagai Network Management System. - Implementasi Active Directory di Kampus Institut Teknologi Del menggunakan Windows Server 2012. - Implementasi Fortigate Sebagai router. - Implementasi Auto Laptop Installation Using Mumi.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $277 (Avg Bid)
    $277 Avg Bida
    1 bida

    Hai i am Durga shanker saw Computer operter

    $83 (Avg Bid)
    $83 Avg Bida
    6 bida

    Pekerjaan melakukan enhancement framework dari sisi teknologi dan security

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Saya ingin membuat web seperti contoh [log masuk untuk melihat URL] dengan pencarian tiket dan kereta api maskapai : airasia citilink express air garuda kalstar lion sky aviation sriwijaya trigana

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat web seperti contoh [log masuk untuk melihat URL] dengan pencarian tiket dan kereta api maskapai : airasia citilink express air garuda kalstar lion sky aviation sriwijaya trigana

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    Kami dari PT Teknologi Bahana Mega (TBM), bergerak di bidang IT Training & Consultant memiliki kontrak jangka panjang dengan sebuah midsize bank yang sedang berkembang di Indonesia untuk melakukan IT Training pada calendar 2015. Berikut adalah topik training yang akan kita provide kepada client kami: 1. IT Security Training (Covering CISSP & CISM Exam Outline) 2. IT Audit Training (...

    $2600 (Avg Bid)
    $2600 Avg Bida
    1 bida

    saya mencari pekerjaan yang membutuhkan seorang web security sekaligus memelihara sistem pc softwere agar tetap berfungsi normal. saya sanggup bekerja full time jika diperlukan

    $27 / hr (Avg Bid)
    $27 / hr Avg Bida
    3 bida

    Antivirus bagian hal terpenting bagi kita. Kenapa bagian yang terpenting bagi kita terutama para pengguna Windows? Karena Antivirus adalah Security yang menjaga system di komputer atau notebook kita agar tidak terserang virus atau malware yang banyak sekali bertebaran di internet atau removable disk yang pernah kita gunakan. Sebagian besar kita adalah pengguna internet gratis? benarkan? ya kena...

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar mengha...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan yg paham dan pengalaman utk melakukan setting/configurasi asterisk saat ini sdh terpasang akan tetapi masih mengkonsumsi cpu server boros sekali rencanaakan dipakai utk call center dg jumlah agent 100 orang.

    $1597 (Avg Bid)
    $1597 Avg Bida
    3 bida

    I can writing anything, .. :) Internet ?? apa itu ? jika kalian bertanya pada anak SD pasti menjawab, “internet itu tempat facebookan dan main game”. Hehe.. maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak...

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Saya ingin membuat game online di windows computer

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    8 bida

    sy ingin mencari kepada sesiapa yang boleh tolong kan run project sy ni.. program da .exe tp, xleh nk run cleaner and restore. please, need some help. direct contact qaiyum 0176633924

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    4 bida
    web security Tamat left

    hai, laman web saya pernah di hack. boleh tak buatkan security untuk saya?

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    1 bida

    Saya mencari seseotang yang boleh tingkatkan security untuk wordpress saya kerana website saya pernah dihack.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    2 bida

    Sebuah Toko Online Yang Elegant dan Hight Security dengan menggunakan kombinasi bahasa pemrograman sehingga akan menarik pelanggan dan pengunjung

    $379 (Avg Bid)
    $379 Avg Bida
    2 bida

    We are looking for a Data Entry Operator to update and maintain information on our company databases and computer systems, the Data Entry Operator responsibilities include collecting and entering data in databases and maintaining accurate records of valuable company information. Our ideal candidate has essential data entry skills, like fast typing with an eye for detail and familiarity with spread...

    $339 (Avg Bid)
    $339 Avg Bida
    9 bida

    This is a 2-minute job -- I just need someone who has Filmora Pro to export a file. I have a Filmora X account but accidentally downloaded Pro on a new computer, created a project in it, and can't export without a watermark. Filmora X can't open the file. Thanks.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    7 bida

    Hello; I am trying to install MedCat in my computer [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I installed it but when ever I run the code I got error I need the problem to be fixed in one day Thank you

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    3 bida
    coding / algorythm 6 hari left
    DISAHKAN

    I am looking for the developer and algorythm designer. First task is to uncode and re-write the algorytm code + add security. Second task to write the algorythm using parameters provided. Extensive computing and strong image processing / computer vision / Machine Learning background. Strong knowledge of C / C++ programming languages, Matlab, and Linux / Unix operating systems and scripting. ...

    $223 (Avg Bid)
    $223 Avg Bida
    5 bida

    We Need Content writers, case study writers, UI Designers, Infographics designers, Sales Deck/Sales Pitch Powerpoint Experts. please refer to the uploaded documents for a fair idea of the work and output expected.. All we need is to project ourselves as a Computer Vision expert , thats our USP too. And our target sectors is Manufacturing, Retail and AUtomotive.

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    4 bida

    Hi! I need someone to create a website for me (I don't care if you use a template) with an integrated membership system. And that is a MUST. I need that people pay a subscription fee (recurring payment) during the registration process (with Stripe). So, in order to register, they have to start this recurring payment. The website will be a directory of events (so it should be allow to do a sea...

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    11 bida

    Hey everyone, This project is fully aimed at freelancers that have an virustotal premium api that they can use to download samples. As a junior malware analyst, i do not have access to the current premium api to download samples. Therefore i am looking for a freelancer with premium api access to download one sample from [log masuk untuk melihat URL]

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    I want a matlab software based project of hybrid fuel cell solar panel and battery connected electric vehicle

    $8 - $20
    $8 - $20
    0 bida

    Need experienced node and react js developers who has worked on binary option trading system like demo.ayrex.com. Bid with your short plan that how you will do that with timeline. Thanks

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    7 bida

    Need to build web software for my trading system. I will provide all Apis and will tell what us need in this web software

    $149 (Avg Bid)
    $149 Avg Bida
    4 bida

    Project developed in 5.6 needs to be migrated to latest version with all security features turned on

    $813 (Avg Bid)
    $813 Avg Bida
    12 bida

    Hello I am a student trying to learn how to setup signalR for asp.net web application. It would be ideal if you have experience setting up asp.net web app online to godaddy shared hosting plesk server or microsoft azure. I only need you to help me setup the basic asp.net and signalR functionality. I don't need you to make all of my app only get basics working. I'm just stuck after tryi...

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    5 bida

    Proposed System: This proposed Assignment Management software provides a platform to eradicate the drawbacks of the existing system. Here, meetings need not be called to assign works to employees or to trace the progress of the assignment. Both these works are done online. This process aims at increasing the efficiency and productivity of employees by completing the work on time. Modules Used: ...

    $444 (Avg Bid)
    $444 Avg Bida
    1 bida

    Journal Management System Installation for submission articles, reviews and editors management

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    6 bida

    Im kalaipriyan studying computer science and [log masuk untuk melihat URL] well interested in typing and ms word.

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    I'm [log masuk untuk melihat URL] computer science and engineering at [log masuk untuk melihat URL] interested in typing.I done my job very sincere

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida