Need someone create power point presentationpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    660,032 need someone create power point presentation tugasan ditemui, harga dalam USD

    1- Load akan dapat supply dari Grid pada pkul 10malam - 8pagi. Dalam masa sama, Grid Source akan charge battery sampai penuh. 2- Pada 8pagi - 10malam pula, load akan dapat supply daripada Bateri. 3- In case, Grid ada masalah antara pkul 8pagi - 10malam (waktu gris supply ke load), bateri akan automatic backup sehingga Grid ok, kemudian dia turn back pada Grid semula. *Battery tu mempunyai kapasiti tuk support selama 14jam (8pagi - 10malam). *nak bagi beza dngan video tu, klu boleh Grid dan Bateri buat series connection compare video tu buat paralel

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    3 bida

    Saya nak but checklist untuk 30 hari before and after work dalam bentuk landscape dan size A3

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    5 bida

    tulisan di create jadi artikel dan di design , 2 language . max. 7 day.

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    22 bida

    buatkan design cover powerpoint dengan format A4 landscape tema warna merah dan putih, design tidak kaku, dan disertai gambar bendera merah putih

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    10 bida

    Menggambar dengan CorelDRAW untuk membuat wallpaper.

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    8 bida
    create joomla Tamat left

    ada tak sesiapa yang boleh create basic website Joomla? tapi saya minta bayaran harga student sebab saya masih student lagi

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    2 bida

    Di butuhkan seseorang yang sangat ahli dalam membuat presentasi power point atau sejenisnya mengenai project public transport digital advertisement. Saya akan memberikan materi dasar presentasi tersebut dan saya membutuhkan kalian mengubah materi dasar tersebut menjadi presentasi yang bagus. Latar belakang dalam bidang IT akan membantu.

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    7 bida

    Mengambil tawaran dan menyelesaikan sesuai kesepakatan antara A dan B.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Single phase double stage photovoltaic inverter grid connected system. Benda yang diuji ialah 3 jenis maximum power point tracking: 1. Perturb and observe 2. Incremental conductance 3. Fuzzy logic Result berdasarkan mana mppt yg trbaik antara tiga ni. Dinilai berdasar value pv voltage, pv current, overshoot.

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    3 bida

    Tolong perbaiki lay out dan design dari content presentasi saya (kira-kira 9 halaman). Template background presentasi tidak boleh dirubah.

    $69 (Avg Bid)
    $69 Avg Bida
    10 bida

    Saya ada bahan untuk dibina power point y interaktif dan menarik

    $348 (Avg Bid)
    $348 Avg Bida
    9 bida

    Menjaga kawasan power plant. Port dickson power (p.d.p) 25 hari berkerja. Waktu kerja 12 jam. Shif pagi dan malam. Penal tiada. (mc) kerajaan sahaja.

    $206 - $617
    Tempatan
    $206 - $617
    0 bida

    Demo Setup

    $431 (Avg Bid)
    $431 Avg Bida
    35 bida

    Isi spreadsheet dengan Data Saya mampu mengoperasikan Word, Excel, Power Point, Email, Design

    $346 (Avg Bid)
    $346 Avg Bida
    7 bida

    Menulis sejumlah artikel Saya seorang pengangguran punya keahlian mengoperasikan Microsoft office word,excel,power point,publisher dan punya keahlian dalam membuat artikel,brosur dan surat kantor.. saya ingin mencari lowongan kerja freelance barangkali ada lowongan untuk saya..

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    template sesuai kengingan anda

    $413 (Avg Bid)
    $413 Avg Bida
    4 bida

    Tajuk : Minoriti orang Islam di selatan Thailand. ( kesan SELEPAS berlaku ) ** Point + Huraian **5 page ** Write in Malay language Antara Pointnya :

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Tajuk : Minoriti orang Islam di selatan Thailand. ( kesan selepas berlaku ) ** Point + Huraian **5 page ** Write in Malay language Antara Pointnya :

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    9 bida

    membuat design blog dan web sekreatif mungkin

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    2 bida

    pembuatan website travel haji dan umroh, dan mobile apps (android) ... di website dan mobile apps customer dapat malakukan pemilihan paket dan menjadi member dan juga apabila sudah menjadi member berlaku point untuk system redeem

    $920 (Avg Bid)
    Segera
    $920 Avg Bida
    4 bida
    Create a Video Tamat left

    projek ini harus selesai tepat waktu

    $341 (Avg Bid)
    $341 Avg Bida
    4 bida
    Create a Video Tamat left

    Pembuatan Video dengan berbagai macam quality

    $143 (Avg Bid)
    $143 Avg Bida
    3 bida

    Saya mencari seseorang di kota medan yang mengerti membuat app mobile android.

    $219 (Avg Bid)
    $219 Avg Bida
    3 bida

    Rental Services Ye ek server company hi jo Bhopal main serve karaoke website main data dalana hain

    $379 (Avg Bid)
    $379 Avg Bida
    1 bida

    waktu itu saya mengerjakan uas PKN materi saya ambil dari web dengan copy paste dan saya masukan ke word saya juga bisa membuat power point walaupun simple mungkin bisa membantu

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    magazin alimentar ia pula pe la botic

    $985 (Avg Bid)
    $985 Avg Bida
    6 bida

    - Local Food Delivery App - In Bahasa Malaysia - Seller & Buyer page - Listings - Simple messaging tool

    $983 (Avg Bid)
    $983 Avg Bida
    2 bida
    Write a Book Tamat left

    I want to publish a book regarding Pelaburan Saham di Bursa Malaysia. Write in Bahasa Melayu. 200 muka surat. Content akan diberi melalui slide power point.

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    2 bida
    CmyLive.com VJ Tamat left

    ...MfaceLive/ , tetapi hanya dalam versi bahasa Cina Kini untuk pasaran melayu, kami akan launch (media content) dan # Basic payment utk part timer ialah rm400 sebulan. Anda boleh on air di mana2 sahaja asalkan anda menggunakan laptop dan internet sendiri. Equipment utk on air seperti kamera & microphone akan disediakan oleh pihak syarikat. Income anda berdasarkan point room setiap bulan. 70% company 30% untuk VJ. mface Vj biasanya dapat 2-3k permonth Jika terpilih menjadi VJ CmyLive, anda dikehendaki untuk on air 3 kali dalam seminggu (anda boleh pilih apa2 hari pun asalkan 3 hari dlm seminggu), 2 jam setiap kali on air (anda boleh pilih utk on air bila2 yg anda mahu dari jam 3ptg ke 12 tgh malam asalkan selama 2 jam). Flexible bukan? Dhiya Dann my fb (PM)

    $8 - $25
    $8 - $25
    0 bida

    fix

    CSS
    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    1 bida

    Saya perlukan orang untuk buat anota kaki utk kertas projek saya.. Tajuk kertas projek: "Rawatan moden infertiliti dan hukum" Footnote yang diperlukan ialah: 1) Kaedah rawatan kemandulan(infertiliti). perlukan footnote yang related kepada content. Boleh rujuk di atau website diiktiraf isikandungan seperti website hospital dan sebagainya. PERLUKAN URGENT/SEGERA!, HARI INI sebelum malam. thanks.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    saya menguasai microsoft word,excel,power point .saya juga menguasai beberapa hal tentang dunia IT dan jaringan .Saya lulusan Teknik sedang melanjutkan S1 Ilmu Hukum

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    2 bida
    Create a song Tamat left

    Saya ingin bekerjasama dalam menciptakan lagu-lagu yg nantinya akan dinyanyikan, dan saya mencari orang yg bisa membuat lagu beserta instrumentnya, dan mampu memanage untuk dipasarkan ke dapur rekaman. Untuk membayar, saya akan membagi persenan bila dalam penjualan lagu tersebut mendapatkan keuntungan yg saya pikir cukup menjanjikan.

    $1920 (Avg Bid)
    $1920 Avg Bida
    3 bida
    Create a Video Tamat left

    tentang video hari guru. untuk filem pendek

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    9 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. 12. Portuguese 13. Danish Thai 24. Czech 31. Gujarati 33. Hebrew 34. Mogaliya

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. 12. Portuguese 13. Danish Thai 24. Czech 31. Gujarati 33. Hebrew 34. Mogaliya

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    95% finished website () membutuhkan beberapa penyelesaian point revisi mudah. Download detailnya di : Jika menyanggupi dan penawaran di approve, saya akan memberikan link untuk mendowload website keseluruhan. Terimakasih Salam sejahtera

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    3 bida

    Cara Reset Printer Canon MP258 : 1. Printer MP258 yang error 5B00 atau P07 dalam keadaan mati dan kabel listrik terpasang. 2. Tekan Tombol STOP/RESET dan tahan, kemudian tekan tombol POWER dan tahan. 3. Tombol POWER masih ditekan, lepas tombol STOP/RESET, kemudian tekan tombol STOP/RESET 2 x dalam keadaan tombol power masih ditekan. 4. Lepas kedua tombol secara bersamaan. 5. Printer MP258 yang error 5B00 atau P07 akan berproses beberapa saat (agak lama), kemudian LCD Panel akan tampil angka 0 6. Komputer akan mendeteksi DEVICE BARU, Abaikan saja ..... 7. Keadaan ini menunjukkan printer MP258 dalam keadaan SERVICE MODE dan siap direset. 8. Exctract File Resetter MP258 untuk error 5B00 atau P07 9. Siapkan 2 kertas di printer (ini untuk print pada waktu proses...

    $10 - $37
    $10 - $37
    0 bida

    Hello, I need help creating a bot that can be deployed on websites using the shopify script. I am Looking for a bot that is able to Place automatic orders on different websites.

    $467 (Avg Bid)
    $467 Avg Bida
    20 bida

    need to connect external application - need to innner join 3 tables

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    41 bida

    Need an expert in higher level Mathhs - Specially Optimization/Machine learning/SVM I can share further details on chat

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    4 bida
    Trophy icon Create a ligo 6 hari left

    I’m starting a new Turo business and I need a logo for branding my business. My business name is Wiseshare Solutions LLC I took the name name from my maiden name Wise and I like sharing info with ppl I meet . I want to do a contest and I like to spend $50-$100

    $61 (Avg Bid)
    Dijamin
    $61
    56 penyertaan

    Need assistance developing a prototype using a development board where we need to interface some displays and sensors, receive bluetooth commands and make it programmable over usb. must be aware of I2c and SPI interfacing protocols and have experience developing firmware

    $506 (Avg Bid)
    $506 Avg Bida
    9 bida

    Your response to both questions does not need to exceed more than half a page (250 words). Why is advocating for more equitable funding and shifting power in philanthropy and global development important to you? What do you think is essential to nurture an online community?

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    24 bida
    IP Address Information 6 hari left
    DISAHKAN

    I need assistance in someone associating a profile/person with an IP address and then being able to add this information to a PowerPoint presentation and also a large phone scan report (170k pages).

    $178 (Avg Bid)
    $178 Avg Bida
    5 bida

    I'm writing a 'Medium' blog in English and think many of my readers will be in Francophone Africa so I'd like to put up the article in both languages.

    $404 (Avg Bid)
    $404 Avg Bida
    57 bida

    From a portrait photo of a person (format: jpeg or png), we want to be able to generate a 3d model (format: glb, gltf, fbx, obj or ply) of the person's head. If necessary, several photos can be requested, for example: front, side, back. In the 3d model: - take into account only the head => do not show the bust and the rest of the body, - keep a skin texture similar to that of the person, - preserve the cut and the color of the hair. Provide a test interface for: - upload the portrait photo - show result Document the code. If frameworks are used, their use must be possible in commercial use.

    $1020 (Avg Bid)
    $1020 Avg Bida
    21 bida

    create simple flutter app with database or api depend on how complicated of the app. you know the exercise app? which they have a series of style every 10 second example: but i just want to make it for activity or task example you list out your plan task 1 (5m) task 2 (10m) task 3 (3min) Task 4 (rest) (10mins) button bottom float start, pause, reset. so when you press start, the task counting down, then get alarm when go to next task.. check video for more info: no need care about design, bid if you can finish it in 8 hours.. milestone 1 (4hours) 1. working the task 2. can add task 3. start and sound every task change... 4. end task sound diffeert 5. pause and reset milestone

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    15 bida