Netinfo solutions suratpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
  Status Pekerjaan
  2,000 netinfo solutions surat tugasan ditemui, harga dalam USD
  Legal review Tamat left

  keterangan: 1. Meriview Surat kuasa, MOU, Akta Perjanjian, Surat Permohonan konsultasi, perjanjian kerja sama, dan perjanjian kerahasian. 2. Membuat perbandingan peraturan pemerintah. 3. Menginput data apa saja dan bermain spreedshet.

  $24 / hr (Avg Bid)
  $24 / hr Avg Bida
  6 bida
  Mini Project 3 Tamat left

  TAJUK TUGASAN: Berpandukan sebuah negeri di Malaysia yang dipilih, bincangkan kelebihan daya saing lokasi dalam strategi pembangunan bagi menarik pelabur asing. Tugasan anda hendaklah disertai dengan peta lakar kawasan kajian, gambar foto atau lain-lain sumber grafik y...Latar belakang kajian c. Kajian literatur d. Perbincangan e. Kesimpulan / Rumusan f. Rujukan Arahan : 1. Setiap nota, peta, jadual atau gambarajah yang disertakan dalam tugasan anda mestilah mempunyai sumber (source) dari mana peta, jadual atau gambarajah itu dipetik. 2. Format tugasan adalah menggunakan font Arial size 11, langkauan jarak teks 1.5 dan panjang tugasan ialah 20 hingga 25 muka surat sahaja (tidak termasuk Rujukan). 3. Tugasan anda mestilah berdasarkan bacaan anda sendiri dan mengandungi rujukan...

  $92 (Avg Bid)
  $92 Avg Bida
  16 bida
  Mini Project 2 Tamat left

  Tajuk Projek 314 : Jalankan sebuah kajian berkenaan proses geomorfologi pembentukan lembangan sungai dan kepentingannya kepada kewujudan pelbagai pandang darat di kawa...Projek anda mestilah berasaskan kepada penyelidikan dan bacaan sendiri dan mengandungi nota kaki yang sesuai serta bibliografi yang lengkap. Setiap nota, jadual dan gambarajah yang di sertakan dalam esei anda mestilah mempunyai punca (source) dari mana peta, jadual atau gambar rajah itu dirujuk. d) Projek kajian anda mestilah di taip di atas kertas bersaiz A4 dan panjangnya di antara 20 – 25 muka surat termasuk gambar foto, gambar rajah, peta dan sebagainya. Penggunaan saiz font 12, jenis font Times New Roman dan langkauan baris 1.15. e) Kajian perlu dilakukan dengan sendiri dan tidak boleh meniru dari mana-ma...

  $99 (Avg Bid)
  $99 Avg Bida
  11 bida

  Tajuk Projek : Jalankan sebuah kajian berkenaan cadangan pembangunan komoditi air di kawasan yang sesuai dan berupaya membawa keuntungan kepada pelbagai lapisan masyarakat di Malaysia. Format penulisan laporan projek wajib mengandungi: 1. Pengenalan. 2. Latar belakang kawasan kajian. 3...disertai dengan peta lakar kawasan kajian atau lain-lain peta serta gambar-gambar yang berkaitan untuk memantapkan lagi kajian. b) Projek mestilah berasaskan kepada penyelidikan dan bacaan sendiri dan mengandungi nota kaki yang sesuai serta bibliografi yang lengkap. c) Setiap nota, jadual, atau gambar rajah yang disertakan dalam esei haruslah mempunyai rujukan dari mana dipetik. d) 18-20 muka surat termasuk gamabar, foto gambar rajah atau peta size A4. e) Jenis font Times New Roman size 12 dan spa...

  $58 (Avg Bid)
  $58 Avg Bida
  11 bida

  KESAN GLOBALISASI TERHADAP KUALA LUMPUR . 25 MUKA SURAT DALAM BAHASA MALAYSIA/MELAYU.

  $80 (Avg Bid)
  $80 Avg Bida
  20 bida

  1. Perjanjian Kerjasama 2. MoU 3. NDA 4. Surat Perintah Kerja 5. Surat Pengakuan Utang 6. Perjanjian Penerbitan Obligasi Wajib Konversi 7. Perjanjian Jual Beli 8. Perjanjian Sewa 9. Legal Drafting 10. Legal Opinion

  $2087 (Avg Bid)
  $2087 Avg Bida
  6 bida

  membuar AR sebuah al-quran 3D dengan hanya membelek 5 muka surat (kulit hadapan, muka hadapan, muka tengah, muka akhir dan kulit belakang)

  $653 (Avg Bid)
  $653 Avg Bida
  3 bida

  Hai toplinesolutions, saya tertarik dengan profil anda dan ingin tawarkan anda projek saya. Kita boleh berbincang mengenai butirannya menerusi sembang.

  $30 (Avg Bid)
  $30 Avg Bida
  1 bida

  Perlu buat simple post-event report untuk dihantar kepada sponsor/funder kepada event/program tersebut. Satu report anggaran 5 ke 8 muka surat sahaja.

  $102 (Avg Bid)
  $102 Avg Bida
  2 bida
  $22 / hr Avg Bida
  1 bida

  website dibangunkan untuk memudahkan pengguna yang lain , sama ada mencipta tentang diri sendiri atau perniagaan , website ini nampak seperti biasa tapi sangat memudahkan pengguna. Menulis tentang diri sendiri mungkin akan membuat Anda malu, tetapi ada beberapa trik tertentu dalam hal gaya dan konten untuk menulis surat lamaran, esai personal, dan biodata diri sehingga tidak terlalu menyulitkan. Website dibangunkan dengan menggunakan software Adobe Dreamweaver Segala pertanya boleh comment sahaja tq.

  $81 (Avg Bid)
  $81 Avg Bida
  6 bida

  Saya mencari penulis upahan @ Ghostwriter untuk artikel. Bayaran mengikut bilangan muka surat. Setiap satu muka surat saya bayar RM15.00. Jika berminat sila hantar resume [Removed by Freelancer.com Admin]

  $15 (Avg Bid)
  $15 Avg Bida
  4 bida
  $10 Avg Bida
  1 bida

  Menulis kontrak Menerima pembuatan surat perjanjian yang sah

  $269 (Avg Bid)
  $269 Avg Bida
  2 bida

  Kertas Rancangan Perniagaan Produk/Servis Template RP 1) Cover Hadapan 2) Isi Kandungan 3) Kertas Kerja RP (40 muka surat) 4) Surat Permohonan Pinjaman 5) Jadual Bayaran Balik 6) Unjuran kewangan 7) Template perjanjian perkongsian 8) Template profile syarikat 9) Ebook - Formula Rahsia Pre Order 10) Ebook - Rahsia Borong Tak Perlu Ke China BERMINAT?? Peluang ni utk 100 org yg terawal sahaja. Habis kuota promo habis harga promo..!!

  $12 / hr (Avg Bid)
  Segera
  $12 / hr Avg Bida
  6 bida

  Menulis sejumlah artikel Menulis artikel surat

  $123 (Avg Bid)
  $123 Avg Bida
  3 bida

  Menulis sejumlah artikel Saya seorang pengangguran punya keahlian mengoperasikan Microsoft office word,excel,power point,publisher dan punya keahlian dalam membuat artikel,brosur dan surat kantor.. saya ingin mencari lowongan kerja freelance barangkali ada lowongan untuk saya..

  $555 (Avg Bid)
  $555 Avg Bida
  1 bida

  Mampu menggunakan Ms. Office, job description rutinitas untuk pekerjaan sales admin. (membuat surat, membuat laporan, menyiapkan dokumen tender, memproses reimbursement kantor, dll.)

  $164 (Avg Bid)
  $164 Avg Bida
  11 bida

  1. membuat kontrak perjanjian (jual-beli, sewa-menyewa, barter, dll), surat kuasa, legal opinion, surat somasi dll. 2. mengurus perizinan (IMB,IPB, SIUP, TDP, NPWP, KADIN, dll) 3. SITAC (melakukan negosiasi dalam akusisi lahan)

  $20 - $162
  $20 - $162
  0 bida

  Membantu klien dalam membuat Surat Kontrak, Surat Pernyataan, Surat di bawah tangan. dan segala macam Surat yang perlu berkekuatan Hukum

  $8 / hr (Avg Bid)
  $8 / hr Avg Bida
  4 bida
  Write a Book Tamat left

  I want to publish a book regarding Pelaburan Saham di Bursa Malaysia. Write in Bahasa Melayu. 200 muka surat. Content akan diberi melalui slide power point.

  $149 (Avg Bid)
  $149 Avg Bida
  2 bida

  Surat Lamaran Kerja Mataram, 27 Juli 2015 Kepada Yth : HRD BAIDURI ENERGI (BBE) Mataram Dengan hormat, Saya yang bertandatangan di bawah ini : Nama : Sulman Haris Tempat, Tgl. Lahir : Mataram, 16 Desember 1995 Alamat : Jl. Meninting X, Gubug Mamben No. Telp/HP : 083129148145 Pendidikan : SMA Melalui surat ini saya ingin mengajukan lamaran kerja di perusahaan yang Bapak / Ibu pimpin sebagai Staff. Saya mampu mengoperasikan komputer , mampu berbahasa asing, saya mempunyai semangat, integritas tinggi, ulet dan kompeten dan saya siap untuk memberikan dedikasi dan kompetensi baik waktu dan tenaga saya apabila diperlukan dan sangat besar harapan saya agar dapat diberikan kesempatan wawancara maupun tes lainnya. Sebagai bahan pertimbangan, saya jug...

  $162 - $487
  $162 - $487
  0 bida

  Membangun sebuah aplikasi desktop Client Server Surat Pertanggung Jawaban dengan rincian pekerjaan : 1. Analisis Data Alur Akuntansi Surat pertanggung Jawaban yang terdiri dari : a. Kuitansi (Belanja Langsung, Belanja Barang dan Jasa, Belanja Modal) b. Kode Rekening c. BKU (Buku Kas Umum) d. Laporan Realisasi e. Nota Pencairan Dana (NPD) f. Rincian Objek g. SPPD h. Grafik 2. Perancangan Aplikasi Desktop Terintegrasi dengan Windows 8 3. Aplikasi Menggunakan Client Server 4. Memakai Plugin Template DevExpress 5. Laporan.

  $3197 (Avg Bid)
  $3197 Avg Bida
  3 bida

  membantu dalam pembuatan surat-surat perjanjian kontrak. baik kontrak berskala kecil maupun yang berskala besar

  $6 - $20
  $6 - $20
  0 bida

  - designer perlu menyiapkan design grafik bagi sebuah buku yang mempunyai 100 muka surat dan bersaiz A5. - font bagi content buku adalah bersaiz 12 - spacing untuk paragraph ialah 1.5 - susunan content buku mestilah kreatif - design kulit buku perlulah mempunyai ciri-ciri kreatif, simple dan boleh memikat pembaca dengan hanya melihat kulit buku. - design bagi isi buku juga mestilah kreatif dan menarik. - keseluruhan buku adalah berwarna penuh - tajuk bagi buku ini ialah "Emas & Silver : Infiniti"

  $84 (Avg Bid)
  $84 Avg Bida
  1 bida

  Membuat Aplikasi Web based, aplikasi invoice, surat jalan, booking sheet. dan lain-lain yang menggunakan bahasa PHP atau sebagainya.

  $396 (Avg Bid)
  $396 Avg Bida
  4 bida
  menaip surat Tamat left

  saya boleh menyiap kan laporan yg diberi dengan itu saya juga boleh menaip apa - apa sahaja tugasan yang diberi.

  $206 (Avg Bid)
  $206 Avg Bida
  1 bida

  I am looking for an experienced developer to create a website and mobile apps for Android and iOS for my MLM company with the following featu...secure online transactions, enabling users to purchase products directly from the site/app. -Binary MLM compensation structure: I would like the binary plan MLM compensation structure to be seamlessly integrated into the platform. Key capabilities: -Ideal candidates for this project should have prior experience in website and mobile app development, as well as a deep understanding of e-commerce solutions, MLM compensation structures, and specifically the binary plan. -They should also be familiar with Android and iOS development and have a portfolio of similar projects to showcase. -Experience in secure payment gateway integration is al...

  $335 (Avg Bid)
  $335 Avg Bida
  21 bida

  I'm in need of a skilled data scientist to help me analyze data in the healthcare sector. The project will include a variety of tasks such as data analysis, machine learning, and statistical modeling. Key Tasks: - Data Analysis: Extract insights from patient records, clinical trial data, and public health data - Machine Learning: Develop algorithms and models to help improve processes...beneficial - Proficiency in relevant programming languages and tools (e.g., Python, R, SQL) - Strong analytical and problem-solving skills - Excellent communication and presentation abilities to convey complex findings to a non-technical audience This project is a great opportunity for a data scientist looking to make a meaningful impact in the healthcare industry through data-driven insights and ...

  $77 (Avg Bid)
  $77 Avg Bida
  9 bida

  Hello, I need Topic: Understanding Global Warming: Causes, Effects, and Solutions. I need an SEO article on the above topic. Word limit is 500-1000. I need it back in 4-5 days and my budget is 75 USD. Key Requirements: - In-depth understanding of Global Warming: You should be well-versed with the intricacies of this topic to provide a comprehensive discussion on causes, effects, and solutions. - SEO Writing Skills: I'm looking for a freelancer who can write the article with a focus on SEO optimization. - Delivery and Budget: The article needs to be completed within 4-5 days and my budget is 75 USD. The target audience for this article is primarily environmental professionals, so the content should be both informative and engaging. Please share your past work and e...

  $79 (Avg Bid)
  $79 Avg Bida
  106 bida

  I'm in need of a Laravel expert to work on adding new features to my running project. Key Responsibilities: - The main task is to focus on feature developm...Social media integration - Implementing advanced search functionalities Ideal Candidate: - Proficient in Laravel with a proven track record of feature development - Experience in integrating third-party services like payment gateways and social networks - Understanding of user authentication, authorization and security best practices - Ability to suggest and implement creative and user-friendly solutions to the feature requirements Please note that this project is an ongoing one, and you will be working on an existing codebase. A good understanding of the project's architecture and a commitment to maintain code q...

  $16 (Avg Bid)
  $16 Avg Bida
  20 bida
  AI Expert Needed for NLP Tool 6 hari left
  DISAHKAN

  I'm in need of an experienced AI professional who can help me locate an AI tool that specializes in Natural Language Processing, and correct codes with a focus on automated decision-making. Key Responsibilities: - Identify...Identify and recommend a high-quality NLP tool that excels in automated decision-making - Provide guidance on how to effectively implement and utilize the tool within my project Ideal Skills and Experience: - Proven experience in Natural Language Processing - Proficiency in automated decision-making models and tools - Excellent research and evaluation skills in identifying the best-in-class AI solutions - Strong communication skills for guiding and explaining complex concepts - Previous experience in tool implementation and project assistance would be a s...

  $18 (Avg Bid)
  $18 Avg Bida
  7 bida

  ...applications using PHP and Laravel framework. - Design and implement CRM and ERP systems tailored to client requirements. - Develop and integrate real-time messaging and notification systems. - Collaborate with cross-functional teams to define, design, and ship new features. - Optimize applications for maximum speed and scalability. - Troubleshoot and debug complex issues, providing timely and effective solutions. - Participate in code reviews and contribute to improving development best practices. - Stay updated with the latest industry trends and technologies to ensure our applications are current and competitive. Your responsibilities will include exploring the existing codebase, understanding the functionality, and implementing enhancements based on my requirements. You w...

  $486 (Avg Bid)
  $486 Avg Bida
  20 bida

  I'm the CEO of Oak Bridge Business Solutions LLC, a well-established business in the business formation industry. We are currently in need of an experienced graphic designer for a logo design. Key Responsibilities: - Understand and incorporate our business's core values into the design. - Present initial design concepts and work for feedback adjustments. Ideal Skills: - Expertise in logo design. - Ability to translate business essence into visual representation. - Expertise in Adobe Suite or similar design software. This project's success will be determined by the logo's adherence to our business's spirit alongside a standout and memorable design.

  $59 (Avg Bid)
  $59 Avg Bida
  68 bida

  I'm seeking a structural Civil engineer to conduct a thorough assessment of my recently constructed residential building. Key Responsibilities: - Determining the structural stability of the building. - Identifying any potential structural deficiencies. - Assessing the overall safety of the structure. The ideal candidate should have: - Proven experience in conducting residential structur...Determining the structural stability of the building. - Identifying any potential structural deficiencies. - Assessing the overall safety of the structure. The ideal candidate should have: - Proven experience in conducting residential structural assessments. - A strong understanding of concrete structures. - The ability to deliver a comprehensive report outlining any issues found and potential ...

  $161 (Avg Bid)
  $161 Avg Bida
  7 bida

  I'm looking for an experienced educational content developer who can help me create an interactive presentation focused on managing plastic waste in Saibai Island. This presentation is specifically aimed at teachers, and I intend to deliver it live. Key Deliverables: - A detailed interactive presentation script designed for teachers - Implementation of int...environmental issues, particularly related to plastic waste management - Excellent communication skills to ensure the presentation is clear and engaging The successful candidate will need to ensure that the content is both informative and engaging, as well as practical for a live presentation. The interactive maps will play a crucial role in helping the audience understand the challenges and solutions to plastic waste in...

  $7 / hr (Avg Bid)
  $7 / hr Avg Bida
  40 bida

  I am in need of a professional to provide a structural assessment for my already built r...work done that was not disclosed when buying the property By the seller or added in the assessment and appraisal by the realtor. I need an assessment to confirm, underlying problems and develop plan of action for the right order Key tasks include: - Evaluating the overall structural stability of the building - Identifying potential risks and problem areas - Offering advice and potential solutions to any discovered issues It is crucial that the successful applicant has proven expertise in residential structural engineering, and well-versed in analyzing and evaluating the integrity of built structures. Specific experience in assessing older buildings is a plus, as well as impeccable safet...

  $21 / hr (Avg Bid)
  Segera
  $21 / hr Avg Bida
  26 bida
  Warehouse Floor Plan & Layout 6 hari left
  DISAHKAN

  Small warehouse (4000 sq ft.) We need an expert proficient in creating an optimized warehouse floo...efficient movement of goods. - Storage Area: A well-structured storage area is crucial for our non-perishable goods. The layout should include the appropriate shelving and racking systems to facilitate organized storage and easy retrieval of items. Ideal Skills and Experience: - Proficiency in warehouse floor plan design and optimization - Experience working with non-perishable goods storage solutions - Knowledge of safety regulations and best practices in warehouse design - Strong communication skills to understand our needs and deliver a tailored solution If you have a track record of delivering similar projects, I would love to hear from you. Please include relevant samples in...

  $46 (Avg Bid)
  $46 Avg Bida
  30 bida

  I'm urgently seeking a professional to handle memory and application issues on my Windows laptop. The problems are so frequent and intense that they are disrupting my daily workflow. Key Requirements: - Resolve the frequent memory issu...issue: - Restarting the laptop - Running antivirus scans Ideal Skills & Experience: - Proven track record of successfully resolving memory problems in Windows laptops. - Extensive experience in troubleshooting and resolving application crashes. - Proficiency in resolving browser issues, specifically with Chrome. - Excellent communication skills to provide updates on the progress and explain the solutions implemented. If you're confident in your ability to address these issues promptly and effectively, please reach out. Your experti...

  $53 / hr (Avg Bid)
  $53 / hr Avg Bida
  18 bida

  I'm looking for a skilled professional who can help me implement an artificial neural network. I'm open to both pre-existing models and custom solutions. Key Requirements: - Advanced understanding of artificial neural networks - Experience with implementation in diverse applications and industries - Ability to tailor solutions to specific project requirements - Strong problem-solving skills - Good communication and collaboration skills Please get in touch if you think you have the expertise to help me with this project.

  $154 (Avg Bid)
  $154 Avg Bida
  34 bida

  I am looking to develop an inclusive software that handles various tasks including data examination, customer and client management, as well as task automation. This software needs to be accessible and user-friendly for not only our internal company staff, but also for our numerous clients, customers and even the general public. The ideal freelancer for this task ...software development options, including SCRUM & Agile process In terms of compatibility, the software needs to run smoothly on multiple platforms: Windows, Mac, iOS, Android and also accessible via web browsers. Demonstrated experience in these areas will be highly regarded. If you have a knack for understanding user requirements and translating them into efficient and effective software solutions, this proje...

  $51938 (Avg Bid)
  $51938 Avg Bida
  51 bida

  ...manually compare prices between Sam's Club and Amazon. Specifically, I'm looking for someone to identify lightweight items with at least a 300% price difference between the two platforms. The goal is to create a comprehensive list of 20 items that meet this criterion. Key Requirements: - Manual Price Comparison: The job requires a freelancer who is willing to manually compare prices. No automated solutions will be accepted. - Attention to Detail: The ideal candidate should have a keen eye for detail, as the project requires identifying subtle price differences. - Familiarity with Sam's Club and Amazon: Experience with these platforms is a plus. The goal of this project is to identify substantial price gaps, so I'm looking for a diligent freelancer who can ...

  $19 (Avg Bid)
  $19 Avg Bida
  28 bida

  Need to find and fix why i...dynamic video blog platform. Recently, I've noticed significant slowness, which is adversely affecting user experience. I require an experienced PHP developer with expertise in website optimization, specifically for sites heavy with daily-updated video content. Role Requirements: - Proficiency in PHP and video content optimization - Knowledge in understanding site slowness and proposing effective solutions - Proven experience in working with video blog sites will be a plus On a daily basis, new video content is uploaded to the site, and it's crucial to ensure that this frequent update doesn't hinder the speed and performance. I look forward to collaborating with a professional who can help enhance the user experience by stabilizing and...

  $65 (Avg Bid)
  $65 Avg Bida
  34 bida

  Hi Chainbot-Solutions, would like to create a new advertisement flyer if it can be done for Monday afternoon? with the previous used logo and locations I like your style ill attach the pics to choose from basically running a sale coming week All Girls Shabbos Shoes 25-40% off

  $60 (Avg Bid)
  $60 Avg Bida
  1 bida

  We are seeking a skilled Node.js developer to assist with a challenging project that requires installing node modules in a project without recording them in the `` file. The modules should be installed only when the project runs and deleted when the project exits. -Requirements node modules should be installed automatically when the project runs, without being recorded in...when the project runs, without being recorded in the `` file. node modules should be deleted when the project exits. -Challenges 1. The project requires a custom solution that is not easily achievable using standard Node.js package management tools. 2. The project has a tight deadline, and the solution needs to be implemented quickly and efficiently. Looking forward to your solutions.

  $1134 (Avg Bid)
  $1134 Avg Bida
  87 bida

  I'm seeking an expert Java Spring Boot developer to assist me with an industrial monitoring project that utilizes MQTT IoT. This project encompasses several core components of the IoT application, from device connectivity and data colle...Collaborating on UI/UX design for an intuitive and informative monitoring dashboard I require someone with extensive experience in Java Spring Boot and prior involvement with IoT projects. Familiarity with MQTT and industrial monitoring is a major plus. A commitment to quality, collaboration, and timely delivery is essential. Your work will be guided by me, but I'm open to creative suggestions and solutions. This project represents a fantastic opportunity to contribute to a cutting-edge IoT application and gain valuable expertise in in...

  $130 (Avg Bid)
  $130 Avg Bida
  11 bida

  We are a leading provider of technical services in the hospitality industry, and we are looking for a professional and innovative logo to represent our brand. Our company specializes in delivering top-notch technical solutions to hotels, restaurants, and other hospitality businesses to enhance their operational efficiency and guest experience. Contest Details: Company Name: Oeaplox Subline: Where tech meets hospitality excellence Industry: Hospitality Technology Services Design Style: Professional, Modern, and Clean Color Preferences: Open to designer’s creativity, but should convey professionalism and trustworthiness Requirements: Original and Unique Design: The logo should be original and not infringe on any copyrights. No images copied from websites; all graphics must be...

  $10 (Avg Bid)
  Dijamin
  $10
  38 penyertaan