Networking programming skill profilepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    277,477 networking programming skill profile tugasan ditemui, harga dalam USD

    Saya butuh Team & Personil untuk maju ke sebuah project pemerintah yang harus melengkapi beberapa persyaratan berikut a. Satu (1) orang Ahli Programmer, yang mempunyai sertifikat MikroTIK Advance, IPv6, NSE 1 Network Security. Pendidikan minimal Sarjana Strata 1 (S1) Jurusan Teknik Informatika perguruan tinggi negeri atau perguruan tinggi swasta yang telah diakriditasi atau telah lulus ujian...

    $1930 (Avg Bid)
    $1930 Avg Bida
    10 bida

    Matlab programming

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    12 bida
    $17 Avg Bida
    12 bida

    Saya Ahli di bahasa pemrograman java ,php,c#,matlab,phyton, web programming codeigniter (mengutamakan erp) dan machine learning

    $505 (Avg Bid)
    $505 Avg Bida
    25 bida
    trowmacker Tamat left

    mempunya skill dalam manufacturing.

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    2 bida

    hello.. Saya pelajar dari GMI mengambil jurusan networking. Sekarang saya berada di semester 5 dimana saya ada fyp final year project... Project kami mengenai cloud storage. Nama kumpulan kami ialah RAINBOX.. So saya berharap anda dapat menolong untuk me reka bentuk logo kami. sekian

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    8 bida
    Design project Tamat left

    Kepuasan costumer adalah tujuan saya, kerja sama yang baik akan mengahasilkan karya yang baik pula. Pengalaman lah yang membentuk seorang designer yang cerdas. Skill: Hand Drawing (sketsa) Adobe Illustrator (ai) Indesign (id) Photoshop (ps) Design Process (proses desain) : - Sketsa - Acc/asistensi 1,2,3 - Finishing

    $350 (Avg Bid)
    $350 Avg Bida
    2 bida

    SIDIK S.A PURWOKOCurriculum Vitae/Daftar Riwayat HidupDATA PRIBADITempat & Tgl. Lahir : Surabaya, 19 Agustus 1975 Jenis Kelamin : Laki-lakiAgama : Islam Kewarganegaraan : Indonesia Alamat : Perum Griya Perigi Blok D4 No.9 RT.006/RW.08 Kelurahan Bedahan, Kecamatan Sawangan - Depok, Jawa BaratGSM     :  0852 - 1980 529...

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    1 bida

    Kami mencari developer dengan skill sbb: - Menguasai Apache SOLR dan plugin management - Menguasai MariaDB dan MySql - Menguasai program PHP, HTML dan Ajax

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida

    Freelance Software Engineer / System Programmer • Pendidikan S1 Teknik Informatika/Teknik Komputer • Memiliki kemampuan dengan menggunakan PHP, HTML, Java Script • Memiliki kemampuan menggunakan web server berbasis Apache dan xampp • Memiliki data analisis yang tinggi menerjemahkan proses bisnis menjadi script Programming • Result-oriented dan tahan ter...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida
    Public Health Tamat left

    Halo nama saya Kornelius Langga Son, SKM. Saat ini saya bekerja di bidang sosial khususnya bekerja bagi remaja yang kehilangan pengasuhan, saya ingin menambah penghasilan saya dan saya ingin menambah skill saya.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Selamat datang para freelance programming dan para desainer website.. kami dari Jeniushost ingin membuat suatu media online, semacam koran online. kriteria yang kami butuhkan adalah paham Laravel 5. silahkan yang bermnat langsung kontak kami.

    $1569 (Avg Bid)
    $1569 Avg Bida
    3 bida

    Menerima yang berkaitan dengan website programming, design dan SEO

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Kami memerlukan developer untuk mengerjakan backend website dengan .net Design dan HTML/CSS sudah siap untuk di implementasikan. Deadline project adalah end of this month (Nov 2014) Jenis wesbite adalah company profile, backend/CMS yang di perlukan hanya untuk update content website berupa gambar dan text.

    $952 (Avg Bid)
    $952 Avg Bida
    6 bida

    Mempermudah pemasaran secara jarak jauh, baik melalui internet marketing, social networking dan telemarketing. melakukan pekerjaan tanpa batasan waktu dan market yang luas juga efektif dan efisien.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Membuat atau membangun suatu situs dengan CSS design. Saya membuatnya berdasarkan Skill atau kemampuan saya. Saya sendiri adalah anak pelajar SMK di wilayah Jawa Tengah. Dan walaupun saya tidak semahir yang anda kira, paling tidak saya mempunyai keinginan yang kuat dan kediplinan yang cukup untuk belajar.

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    saya mempunyai skill di bisang menulis. banyak sekali hal-hal yang inspiratif yang menarik yang bisa dijadikan sebuah tulisan. artikel yang saya maksudkan bukan hanya artikel formal akan tetapi juga ada non formal. seperti yang kita ketahui semua pembaca memiliki minat yang berbeda-beda, ada yang suka memba artikel dengan bahasa formal ataupun juga non formal.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    fgfhf fhfgh fghfgh fhfghf fghfghf fhfgh hfhg fhfghg fghfgh dfgfd dfdg dgg fb gdfd dgdh ddfh hfdh dgg dgdfg dgfdg dgdfg dgdfg dgdfg gd d

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Pembuatan script untuk sebuah company profile (profile Organisasi) yang sudah berdiri selama 60 tahun, dimana di dalamnya mempunyai beberapa poin yang akan disampaikan kepada viewer. Ide konsep sudah ada, jadi tinggal mengembangkan ide tersebut, juga diperkenankan untuk memberikan pilihan ide konsep yang lain. Membuat story plan untuk pembuatan company profile organisasi tersebut. Dengan informasi...

    $5577 (Avg Bid)
    $5577 Avg Bida
    2 bida

    Halo Mba Tina, saya kebetulan sedang membutuhkan penulis untuk menulis ulang materi company profile untuk client2 saya. apakah anda berminat? mater tulisan sudah ada, tapi perlu revisi supaya lebih elegan tanpa perlu mengubah kerangka tulisan yang ada. jadi kalimatnya saja diatur ulang dan ditambahkan kata2 yang terkesan elegan. Budget saya Rp. 100rb per halaman. apakah anda berminat? kalau sekira...

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    1 bida

    saya masih dalam tahap belajar mengembangkan ilmu dalam membuat perangkat lunak dan situs WEB, jika ada pekerjaan yang cocok untuk saya dan anda mau membayar saya, saya akan dengan senang hati menerimanya, ada beberapa skill yang saya kuasai : PHP, CSS, HTML, Website design, Graphic Design, VB.net, SQL

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida

    mau income 2 - 15 juta /bulan untuk pemula modal BB / I phone dan waktu flexibel info lebih lanjut hubungi : shandy arshadi [log masuk untuk melihat URL] BB1: 2B03E40D | BB2: 31102579

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    1) Programming in Java using Selenium to SCRAPE the inputs from the form [log masuk untuk melihat URL] * You will have to have or create a ebay user account to test this. 2) Use Selenium to submit username and password to the form. You must successfully login to complete this project. Note: * there will be security measures you will have to bypass possibly including captcha * please...

    $201 (Avg Bid)
    $201 Avg Bida
    14 bida

    This work is based on pay-per-sale (pps) that means for every sale generated by your lead or by reffering you'll get a commission.  So if you ask 'how much can i earn from the job?'  I would say from 10-50$ per project  ( depending on the service and the project) So for example if you even manage to get 10 sales you'll make 500$ max and it 'll go up and...

    $20000 - $50000
    $20000 - $50000
    0 bida

    1) Programming in Coldfusion using Selenium to SCRAPE the inputs from the form [log masuk untuk melihat URL] * You will have to have or create a ebay user account to test this. 2) Use Selenium to submit username and password to the form. You must successfully login to complete this project. Note: * there will be security measures you will have to bypass possibly including captcha *...

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    At least 1000 word original article on wireless networking. Seo optimized article will be better.

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    my name is Kevin and I need a c language expertise to help doing this project that is required from my manager and also i want this project kindly done in maximum 8 hours. The Project REQUIRMENTS: t is required to create a small project that is based on a C-programming language store management system. The project is just an application to use Queue and control functions through functions without...

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    5 bida

    We are hiring Shopify/Ecommerce Developer WORKING HOURS (40hrs/week) Monday - Friday from 9 AM to 5PM EST Job Description: *Responsible for the development of the Shopify Plus platform, themes, liquid programming language and corresponding apps *Contribute in the development of open source software, HTML5/CSS/JavaScript, and common web technologies integral to building seamless multi-channe...

    $423 (Avg Bid)
    $423 Avg Bida
    15 bida

    I need help getting an old ASP website running again. I have a Windows hosting account at GoDaddy and a backup copy of the database (.bak) and the website files but not sure how to restore the database and code a connection to it. There may also be fixes to the site once it's restored and up and running.

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    11 bida

    We are looking for a passionate Software Engineer to design, develop and install software solutions. Requirements Requirement: English must be fluent Web skill, HTML5, Javascript, CSS3

    $37 / hr (Avg Bid)
    $37 / hr Avg Bida
    6 bida
    edit .c files 6 hari left
    DISAHKAN

    In this project, you'll enhance two sequential programs, pi_sequential.c and dftw_sequential.c with OpenMP directives. The resulting source codes are to be named pi_openmp.c and dftw_openmp.c accordingly. Each should compile successfully when compiled with -Wall and -Werror flags. Task 1: pi_openmp.c: 5 points Using only the #pragma parallel directive to create a OpenMP implementation of pi...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    3 bida
    system programmer 6 hari left
    DISAHKAN

    Looking for someone who could help me with the systems programming course. I would have 3 mini projects (as a reference project 1 is attached) weekly/biweekly quizzes (example attached) and a final as well. To avoid any ambiguity, I am not looking for tutoring I am looking for someone who could do these assignments for the remainder of the semester. (I would be willing to add up to 20% tip dependi...

    $456 (Avg Bid)
    $456 Avg Bida
    13 bida

    Programming in C Assignment: Create a code that will count input characters and print out the number. Another condition that stops the while loop when pressing enter. I will send full instructions on chat.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    17 bida

    We are looking to get about 20 comments to put on our page about our new Facebook tool which lets you view profile visitors. If you have experience with content writing and creative, then this is for you. Each comment should be about 2 sentences long, something you'd type out to your actual real friends, no fake looking comments or commercial-sounding. The intention is to make these comme...

    $315 (Avg Bid)
    $315 Avg Bida
    11 bida

    I need a 3D application for both apps IOS, I have the prototype, it is gonna look like a dressing game. I need it to be ready within a month max. or if the software engineer knows how to reverse programming, will be perfect help we can update from there. whom gonna work on this and we like his/her work, gonna be offered to work with other three projects. !! the application must be linkable t...

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    4 bida

    I am looking to create a tool to extract data from FB, Instagram, Linkedin and google ... the plan would be for said tool to enter a name X and get data such as ID, contacts, emails, telephone, sentiment analysis ... Thanks.

    $541 (Avg Bid)
    $541 Avg Bida
    6 bida

    Hi All, => Looking for part time strong java developer who has 6 + years of experience in real time ,can work daily 3 hours in fixed morning time from 7 am ist to 10 am wia zoom metting (remotely)screen sharing. => He should strong experience on run time problem & solving skill of spring boot, jpa ,database, cloud, jms, certificate any. => Expert knowledge on java, spring boot, jpa, j...

    $264 (Avg Bid)
    $264 Avg Bida
    18 bida
    Expert in HTML Programming 6 hari left
    DISAHKAN

    I am looking for an expert in HTML programmer.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    28 bida

    There is an iOS mobile application which provides social networking service. We are interested in adding more content to the App: 1. Enhancing profile search process (Internal search) 2. Improving process of profile filtering 3. Adding Live option to App 4. Enhancing front-end of the App (Improving the App screens) 5. Enable App to open by FaceID Right now, the App has been developed by SWIFT fo...

    $2151 (Avg Bid)
    $2151 Avg Bida
    78 bida

    I have a Christian Television and Radio Platform. I need a person to help me contact 20-30 churches & ministries every week. Your job is to promote my Christian Podcast & TV Streaming Platform by networking with churches and ministries every week. Your goal is to create partnerships with churches or ministries. We will see if they got media content like audio or video. Then I will offer my...

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    8 bida

    Looking for a developer to create a connector in Zapier with our product APIs ([log masuk untuk melihat URL]). The project contains two stages: - Plan, design and get an approval development work; - Develop, test and publish the connector. About you: - Have experience building connectors in Zapier or similar products; - Have experience with programming languages like Python, Javascript; - Have ...

    $509 (Avg Bid)
    $509 Avg Bida
    18 bida

    Requesting a gamer logo for social media (Twitter, YouTube, etc.) Name: slackalot Looking for a basic silhouette avatar with a man in a suit, face can be covered or blank AND/OR Looking for a modified letter logo combining the letters 'S' and 'A' I'm considering some gradient effects, Light Blue, White, Black colors. Whatever may look good! Examples of basic aesthet...

    $20 (Avg Bid)
    $20
    71 penyertaan

    Seeking web designer with experience building WooCommerce and Wordpress sites. NO AGENCIES please. Need help with website graphics, improving appearance, basic maintenance, updates, increased mobile responsiveness, improve site speed,. Currently we use the the official WooCommerce STOREFRONT theme along with the STOREFRONT premium extension bundle. Freelancer will be expected to become familiar wi...

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    45 bida

    To write a profile for me in LinkedIn

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    9 bida
    NodeJS and Socket IO 6 hari left
    DISAHKAN

    I have an ongoing project where I am developing multiplayer games like 8 Ball, Chess, Snooker, Poker etc. I need help with the multiplayer part. The games are being developed on Unity and we are using NodeJS and Socket IO for communication between the server and client. Anyone who has knowledge about Socket IO and JS can contact. Also anyone who has used mirror networking before please do contact....

    $785 (Avg Bid)
    $785 Avg Bida
    9 bida