Networking programming skill profilepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    255,519 networking programming skill profile tugasan ditemui, harga dalam USD

    Matlab programming

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    16 bida
    $18 Avg Bida
    13 bida

    Saya Ahli di bahasa pemrograman java ,php,c#,matlab,phyton, web programming codeigniter (mengutamakan erp) dan machine learning

    $495 (Avg Bid)
    $495 Avg Bida
    26 bida
    trowmacker Tamat left

    mempunya skill dalam manufacturing.

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    2 bida

    hello.. Saya pelajar dari GMI mengambil jurusan networking. Sekarang saya berada di semester 5 dimana saya ada fyp final year project... Project kami mengenai cloud storage. Nama kumpulan kami ialah RAINBOX.. So saya berharap anda dapat menolong untuk me reka bentuk logo kami. sekian

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    8 bida
    Design project Tamat left

    Kepuasan costumer adalah tujuan saya, kerja sama yang baik akan mengahasilkan karya yang baik pula. Pengalaman lah yang membentuk seorang designer yang cerdas. Skill: Hand Drawing (sketsa) Adobe Illustrator (ai) Indesign (id) Photoshop (ps) Design Process (proses desain) : - Sketsa - Acc/asistensi 1,2,3 - Finishing

    $350 (Avg Bid)
    $350 Avg Bida
    2 bida

    SIDIK S.A PURWOKOCurriculum Vitae/Daftar Riwayat HidupDATA PRIBADITempat & Tgl. Lahir : Surabaya, 19 Agustus 1975 Jenis Kelamin : Laki-lakiAgama : Islam Kewarganegaraan : Indonesia Alamat : Perum Griya Perigi Blok D4 No.9 RT.006/RW.08 Kelurahan Bedahan, Kecamatan Sawangan - Depok, Jawa BaratGSM     :  0852 - 1980 529...

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    1 bida

    Kami mencari developer dengan skill sbb: - Menguasai Apache SOLR dan plugin management - Menguasai MariaDB dan MySql - Menguasai program PHP, HTML dan Ajax

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida

    Freelance Software Engineer / System Programmer • Pendidikan S1 Teknik Informatika/Teknik Komputer • Memiliki kemampuan dengan menggunakan PHP, HTML, Java Script • Memiliki kemampuan menggunakan web server berbasis Apache dan xampp • Memiliki data analisis yang tinggi menerjemahkan proses bisnis menjadi script Programming • Result-oriented dan tahan ter...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida
    Public Health Tamat left

    Halo nama saya Kornelius Langga Son, SKM. Saat ini saya bekerja di bidang sosial khususnya bekerja bagi remaja yang kehilangan pengasuhan, saya ingin menambah penghasilan saya dan saya ingin menambah skill saya.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Selamat datang para freelance programming dan para desainer website.. kami dari Jeniushost ingin membuat suatu media online, semacam koran online. kriteria yang kami butuhkan adalah paham Laravel 5. silahkan yang bermnat langsung kontak kami.

    $1569 (Avg Bid)
    $1569 Avg Bida
    3 bida

    Menerima yang berkaitan dengan website programming, design dan SEO

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Kami memerlukan developer untuk mengerjakan backend website dengan .net Design dan HTML/CSS sudah siap untuk di implementasikan. Deadline project adalah end of this month (Nov 2014) Jenis wesbite adalah company profile, backend/CMS yang di perlukan hanya untuk update content website berupa gambar dan text.

    $913 (Avg Bid)
    $913 Avg Bida
    7 bida

    Mempermudah pemasaran secara jarak jauh, baik melalui internet marketing, social networking dan telemarketing. melakukan pekerjaan tanpa batasan waktu dan market yang luas juga efektif dan efisien.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Membuat atau membangun suatu situs dengan CSS design. Saya membuatnya berdasarkan Skill atau kemampuan saya. Saya sendiri adalah anak pelajar SMK di wilayah Jawa Tengah. Dan walaupun saya tidak semahir yang anda kira, paling tidak saya mempunyai keinginan yang kuat dan kediplinan yang cukup untuk belajar.

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    saya mempunyai skill di bisang menulis. banyak sekali hal-hal yang inspiratif yang menarik yang bisa dijadikan sebuah tulisan. artikel yang saya maksudkan bukan hanya artikel formal akan tetapi juga ada non formal. seperti yang kita ketahui semua pembaca memiliki minat yang berbeda-beda, ada yang suka memba artikel dengan bahasa formal ataupun juga non formal.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    fgfhf fhfgh fghfgh fhfghf fghfghf fhfgh hfhg fhfghg fghfgh dfgfd dfdg dgg fb gdfd dgdh ddfh hfdh dgg dgdfg dgfdg dgdfg dgdfg dgdfg gd d

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Pembuatan script untuk sebuah company profile (profile Organisasi) yang sudah berdiri selama 60 tahun, dimana di dalamnya mempunyai beberapa poin yang akan disampaikan kepada viewer. Ide konsep sudah ada, jadi tinggal mengembangkan ide tersebut, juga diperkenankan untuk memberikan pilihan ide konsep yang lain. Membuat story plan untuk pembuatan company profile organisasi tersebut. Dengan informasi...

    $5577 (Avg Bid)
    $5577 Avg Bida
    2 bida

    Halo Mba Tina, saya kebetulan sedang membutuhkan penulis untuk menulis ulang materi company profile untuk client2 saya. apakah anda berminat? mater tulisan sudah ada, tapi perlu revisi supaya lebih elegan tanpa perlu mengubah kerangka tulisan yang ada. jadi kalimatnya saja diatur ulang dan ditambahkan kata2 yang terkesan elegan. Budget saya Rp. 100rb per halaman. apakah anda berminat? kalau sekira...

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    1 bida

    saya masih dalam tahap belajar mengembangkan ilmu dalam membuat perangkat lunak dan situs WEB, jika ada pekerjaan yang cocok untuk saya dan anda mau membayar saya, saya akan dengan senang hati menerimanya, ada beberapa skill yang saya kuasai : PHP, CSS, HTML, Website design, Graphic Design, VB.net, SQL

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida

    mau income 2 - 15 juta /bulan untuk pemula modal BB / I phone dan waktu flexibel info lebih lanjut hubungi : shandy arshadi [log masuk untuk melihat URL] BB1: 2B03E40D | BB2: 31102579

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    Need Freelancers / Interns for Data Entry Profile - (Long Term Project & Short Term Project Both Available) Perks: 1. Decent Salary 2. Flexible Timings 3. Work From Home 4. Permanent Job Opportunity (Performance Based)

    $337 (Avg Bid)
    $337 Avg Bida
    4 bida

    Hi I have one project that is based on Laravel and vue js. You can check the site [log masuk untuk melihat URL] As you can see, you will be know this website is from starting. This project budget is $800. It will be there total 10 sections. You should show me your skill with simple testing job. If you are interested in my work ,please let me know. I want honest and professional dev.

    $654 (Avg Bid)
    $654 Avg Bida
    19 bida

    MY NAME IS NAVNEET AND I NEED A GOOD AND EXTRAORDINARY SOFTWARE DEVELOPER FOR PART TIME WHO CAN EARN PER MONTH 1.5 LAKE IN INDIAN CURRENCY. WHO EVER ARE INTERESTED PLEASE CALL ME URGENT CALL 7004013379. LET ME EXPLAIN ABOUT THIS. WE WANT TO DEVELOP A KIND OF SOFTWARE WHICH WORK ON BROWSER {AUTO MOTION SOFTWARE}. FOR EXAMPLE: REDMIRCHY, ABC, MAC,AND ANYMORE THIS TYPES OF SOFTWARE {YOU MAY GOOGLE ...

    $4192 (Avg Bid)
    $4192 Avg Bida
    1 bida

    MY NAME IS NAVNEET AND I NEED A GOOD AND EXTRAORDINARY SOFTWARE DEVELOPER FOR PART TIME WHO CAN EARN PER MONTH 1.5 LAKE IN INDIAN CURRENCY. WHO EVER ARE INTERESTED PLEASE CALL ME URGENT CALL 7004013379. LET ME EXPLAIN ABOUT THIS. WE WANT TO DEVELOP A KIND OF SOFTWARE WHICH WORK ON BROWSER {AUTO MOTION SOFTWARE}. FOR EXAMPLE: REDMIRCHY, ABC, MAC,AND ANYMORE THIS TYPES OF SOFTWARE {YOU MAY GOOGLE ...

    $2795 (Avg Bid)
    $2795 Avg Bida
    1 bida

    MY NAME IS NAVNEET AND I NEED A GOOD AND EXTRAORDINARY SOFTWARE DEVELOPER FOR PART TIME WHO CAN EARN PER MONTH 1.5 LAKE IN INDIAN CURRENCY. WHO EVER ARE INTERESTED PLEASE CALL ME URGENT CALL 7004013379. LET ME EXPLAIN ABOUT THIS. WE WANT TO DEVELOP A KIND OF SOFTWARE WHICH WORK ON BROWSER {AUTO MOTION SOFTWARE}. FOR EXAMPLE: REDMIRCHY, ABC, MAC,AND ANYMORE THIS TYPES OF SOFTWARE {YOU MAY GOOGLE ...

    $4192 (Avg Bid)
    $4192 Avg Bida
    1 bida

    MY NAME IS NAVNEET AND I NEED A GOOD AND EXTRAORDINARY SOFTWARE DEVELOPER FOR PART TIME WHO CAN EARN PER MONTH 1.5 LAKE IN INDIAN CURRENCY. WHO EVER ARE INTERESTED PLEASE CALL ME URGENT CALL 7004013379. LET ME EXPLAIN ABOUT THIS. WE WANT TO DEVELOP A KIND OF SOFTWARE WHICH WORK ON BROWSER {AUTO MOTION SOFTWARE}. FOR EXAMPLE: REDMIRCHY, ABC, MAC,AND ANYMORE THIS TYPES OF SOFTWARE {YOU MAY GOOGLE ...

    $4192 (Avg Bid)
    $4192 Avg Bida
    1 bida

    Hi mgfayad1983, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. MY NAME IS NAVNEET AND I NEED A GOOD AND EXTRAORDINARY SOFTWARE DEVELOPER FOR PART TIME WHO CAN EARN PER MONTH 1.5 LAKE IN INDIAN CURRENCY. WHO EVER ARE INTERESTED PLEASE CALL ME URGENT CALL 7004013379. LET ME EXPLAIN ABOUT THIS. WE WANT TO DEVELOP A KIND OF SOFTWARE WHICH WORK ON...

    $279 / hr (Avg Bid)
    $279 / hr Avg Bida
    1 bida

    I have a website with my own store. Indian profile will be ignored and auto bid will be reported. From US and UK are preferred. I’m looking for a person who are willing to do something with it. Adding products, test shopping on many mobiles, etc. This is long-term project and I will provide the details within interview. Good English skill is required. Regards ————&...

    $152 (Avg Bid)
    $152 Avg Bida
    10 bida

    I'm looking to add Mapbox on existing website. Requires some custom programming.

    $84 (Avg Bid)
    $84 Avg Bida
    15 bida

    I have a photo that I wanna use on my whatsapp profile but cant get it right

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    27 bida

    I have wrote a code to control a LeCroy Oscilloscope to read waveform as depending on the mode of the oscilloscope. I am facing difficulty to save the grabbed data from the oscilloscope after reading data from readwaveform code and could not do manual post processing Series of oscilloscope i'm currently working on [log masuk untuk melihat URL] Need some expert help to edit the code ASAP. p...

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    2 bida

    All that is needed is to convert 2 simple PHP files to Apex Programming language. I can provide the PHP code to you.

    $63 (Avg Bid)
    $63 Avg Bida
    3 bida

    Need someone who have skill design and development Android studio apps development and published on play store. Long term projects depends on skills. most preferred Bangladeshi freelancer

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    5 bida

    I am learning web programming course using particular technologies online by myself, but I feel a bit hard to apply the knowledge I learnt from the theory in practice in order to build something bigger than just small exercises from programming lessons. More particular, I don't know how to build a full website like a shopping cart one with the standard code. And I need someone to help me buil...

    $334 (Avg Bid)
    $334 Avg Bida
    21 bida

    We are looking to hire a long (3-7 Years +) term freelancer that is avalible 30-40 hours per week. Following skills we are looking for: 1. You will be provided an excel list of companies (Example: Restaurants in our area) -You will look at each restaurant or business on google maps. You will use a tool provided on google maps to measure the size of the building from the top view. -You will creat...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    40 bida

    Freelancer will produce a written report of 3600 words (+/- 10%) that critically assesses and evaluates the organisation and sector using organisational systems and structures theory (vMEME) and all the types of approaches and models of organisational strategy it contains. Through application of Seven Leadership Mindsets Theory (vMEME) you will have a tool (and the skill) to critically assess an...

    $78 (Avg Bid)
    $78 Avg Bida
    28 bida

    I need an iPhone app. I would like it designed and built. program will control and direct esp32 over wifi.

    $251 (Avg Bid)
    $251 Avg Bida
    11 bida

    We have recently designed a series of 3 customisable training systems to help other soft skill trainers, as well as companies and corporations in instructing their clients and staff on professional business etiquette soft skills. And we are looking for a freelancer who will sell these digital products online. The professional development training systems that you will sell are designed an intern...

    $472 (Avg Bid)
    $472 Avg Bida
    5 bida

    Hello, there! I need people with data entry skill for my [log masuk untuk melihat URL] simple and easy which you can do from your home and earn money. Thanks.

    $51 (Avg Bid)
    $51 Avg Bida
    17 bida

    Prefer done in HTML/ASP/Javascript, Python, or VB.NET 1. Windows User runs an application with a GUI (no command prompt windows). The program checks for Admin or tries to run as Admin and provides messaging to the user as necessary on startup. 2. User is presented with 2 radio buttons: EAST, WEST. The current state is selected (i.e. if currently East, then default is East). User must choose one ...

    $1443 (Avg Bid)
    $1443 Avg Bida
    28 bida

    Make a python programming for the problem statement

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    27 bida

    Hi, freelancers! I'm looking for full stack developer from America. You must have good maintenance and debugging skill. I prefer Laravel for back end and Bootstrap for front end. I need the developers from Only America.

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    21 bida

    We are looking for a computer programmer to integrate raspberry hardware sensors in to a raspberry pi OS system. The system will write code to integrate the following hardware - This is project 1 of 3. Touch Screen Infra Red Camera Sonar Sensor Peristaltic Pump Video Camera Temperature / Humidity Sensor Wi-Fi to upload videos to a cloud storage system GSM (possible to use to upload to cloud sto...

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    16 bida

    I need a programmer who has experience with arduino coding.

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    17 bida

    C​‌‌‌‌‌‌‌‌‍‍‌‌‌‍‍‍‌‌‌​OMBO ORDER: 18 pages plus 10 slides PPT and 2 Programming This is going to be a combination of 3 deliverable's. o First Deliverable - Week 6 - I need 5 pages written and 1 programming o Second Deliverable - Week 8 - I need 5 pages written and 1 programming o Final Deliverable - Week...

    $53 (Avg Bid)
    $53 Avg Bida
    10 bida
    Remote worker 6 hari left

    Hello We are looking for a collaborator who can work with us to do some work. Recently, we developed a new website and need to test it in different regions. You are required to have high Internet Speed and high performance computer. You don’t need to have any special skill. Thanks.

    $418 (Avg Bid)
    $418 Avg Bida
    40 bida